Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 15:14:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevinost  (Pročitano 31249 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Otkud znas?

ovo je bilo nisko drugarice Anea  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 13:00:10 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Hvala vam na savetima ali odlazak kod prostitutke ne dolazi u obzir, necu se vise opterecivat sa time tolko pa sta bude videcemo.A zeleo sam stariju devojku zato sto je kao iskusnija ali sam zakljucio iz vasih odgovora da to nema nikakve veze to su samo neki moji tripovi. 

danas kad klinke gube nevinost sa 12 ili 13 godina jedna od 20 je profesorka za njih  Smile

strpi se jos malo...uskoro ce biti novi trend popularan. bice nevinih od 20 u manjini pa cete biti cenjeni device nase   Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Stvarno ni meni nije jasno sta je toliko ''strasno'' u vezi osoba koje su nevine sa 20 godina? Pa nije kao da su nevini sa 50...  Smile  Mislim, kako to zvuci : ''ima ljudi koji su nevini sa 20 i kusur godina...''...Kao da je sad to ne znam ni ja kakva pojava, gubavci, mutanti pa kao...''eeee, zvuci kao da su retki ali ima ih..mnogo''... :S

ne zajebavaj, znam par likova koji su ostali nevini do dvadest i neke i ne zna se koji je nenormalniji i uvrnutiji !
činjenica je da nisi normalan ako to ne uradiš u nekim granicama proseka i da će se to debelo odraziti na tvoju psihu i samopouzdanje, a situacija će vremenom postajati sve gora, jer ćeš biti sve stariji. Znam bar trojicu, i kažem, svi su idioti !

Citat
Najgore prodju oni koji su u vecitoj nekoj frci oko toga, koji su vecito stegnuti, kojima to predstavlja opterecenje.
A da radis nesto cisto da bi uradio... To niti prija niti donosi zadovoljstvo, nije ni korisno, gubljenje vremena.

pa svi su oni u večitoj frci jer kako vreme odmiče, ne postaju mlađi, niti dobijaju na samopouzdanju ! Naprotiv !
i uopšte se ne radi o zadovoljstvu nego o psihičkom zdravlju .

Mali, ako misliš da ne postaneš iskompleksirani ludak, nalazi nešto pod hitno ! Ako si toliko fin da nećeš plaćenu ribu, onda nađi bilo kakvu "besplatnu". Dakle, kreći sad i spopadaj sve živo ! Ako si u Bosni, u obzir dolaze i ovce, dakle ne biraj. Ako se već nisi snašao sa 16-17 da to odradiš kao čovek, onda odradi kako bilo. Kažem ti, budeš li nastavio da filozofiraš, 100 % ćeš postati teški kompleksaš a ribu verovatno nećeš videti nikada.

i naravno da treba da spopadaš starije ! svako ko tvrdi suprotno nema pojma sa životom. Ja sa mlađima malte ne nikada nisam ni bio.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 13:41:04 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Citat
  Ako si u Bosni, u obzir dolaze i ovce, dakle ne biraj.

sta je bre ovo??  Smile

samo u bosni ima ovaca ??? Smile

btw....decko nikako ne slusaj ovog ciku iznad vidis da ni on nije ispao bas normalan  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
zna se da oni ne biraju...  Smile

ovaj "čika" ima čime da se pohvali i te kako, ali naravno da to neću raditi...  Smile
najozbiljnije ti kažem, svi koje znam da su ostali nevini, odrasli su u teške kompleksaše....
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 13:46:34 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
zna se da oni ne biraju...  Smile

ovaj "čika" ima čime da se pohvali i te kako, ali naravno da to neću raditi...  Smile
najozbiljnije ti kažem, svi koje znam da su ostali nevini, odrasli su u teške kompleksaše....

a sad jedno ozbiljno pitanje ...

po cemu kompleksasi ?? prema zenama ?
jesi li na to mislio ? da kako je vreme odmicalo tako su gubili interesovanje i poceli da se plase zena ?
ili su navukli komplekse svake vrste ? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
i jedno i drugo... prema ženama su postali totalni idioti, u smislu da su nesposobni da uspostave makar najobičniju komunikaciju, jer im je frka šta će da kažu, dok jedan od njih, opet, je otišao u drugu krajnost, usta ne zatvara, ali priča takve idiotizme da svi u kraju beže od njega.
s druge strane, to se naravno odrazilo na sve aspekte ponašanja, vidi se bre da im fali nešto kad pričaš sa njima...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

ne zajebavaj, znam par likova koji su ostali nevini do dvadest i neke i ne zna se koji je nenormalniji i uvrnutiji !
činjenica je da nisi normalan ako to ne uradiš u nekim granicama proseka i da će se to debelo odraziti na tvoju psihu i samopouzdanje, a situacija će vremenom postajati sve gora, jer ćeš biti sve stariji. Znam bar trojicu, i kažem, svi su idioti !

Prvo, dvaes i koja?Moze da bude i 28...To bas nije normalno, ali isto tako moze da bude i 21 godina, za sta bas i ne vidim neki problem? Sta su granice proseka uopste, ko odredjuje prosek i kada se to ''treba'' uraditi? Drustvo, okolina, mediji?

A za ovo drugo...Pa znam i ja osobe koje nisu toliki idioti, a u pitanju je ista situacija. I sta cemo sad? Hocu da kazem da to sto ti i ja znamo ''par ljudi'' u toj situaciji i sto su oni ovakvi ili onakvi nista ne znaci, to nije reprezentativan primerak.

I opet govorim da to u nekim godinama nije strasno uopste, kao na primer 20 godina...Jbt, pa klinac si i dalje sa 20 godina, muski pogotovo  Smile  Ne pricam za slucajeve ''nevin sa 40 godina'', to je druga stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
i jedno i drugo... prema ženama su postali totalni idioti, u smislu da su nesposobni da uspostave makar najobičniju komunikaciju, jer im je frka šta će da kažu, dok jedan od njih, opet, je otišao u drugu krajnost, usta ne zatvara, ali priča takve idiotizme da svi u kraju beže od njega.
s druge strane, to se naravno odrazilo na sve aspekte ponašanja, vidi se bre da im fali nešto kad pričaš sa njima...

ne znam. ne mogu da tvrdim suprotno jer nisam bas ispitala ko je nevin a ko ne ....
dok se ne dokaze suprotno moracu da ti verujem  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
određuje društvo i određuju nagoni...
Citat
A za ovo drugo...Pa znam i ja osobe koje nisu toliki idioti, a u pitanju je ista situacija. I sta cemo sad? Hocu da kazem da to sto ti i ja znamo ''par ljudi'' u toj situaciji i sto su oni ovakvi ili onakvi nista ne znaci, to nije reprezentativan primerak.

meni je sasvim reprezentativni uzorak...

Citat
I opet govorim da to u nekim godinama nije strasno uopste, kao na primer 20 godina...Jbt, pa klinac si i dalje sa 20 godina, muski pogotovo  Smile  Ne pricam za slucajeve ''nevin sa 40 godina'', to je druga stvar.

ti misliš da on može npr. sa 24 da odjednom postane baja pun samopouzdanja i da tek tako izbriše godine zaziranja od žena i upoznavanja istih ?!! Daj, molim te...

e pa taj klinac sa 20 će vrlo lako da ostane nevin u 40 ako nešto ne preduzme ! A ako se pod hitno ne promeni i ne počne da radi na tome, ostaće nesiguran i iskompleksiran ! i naravno da je sa 28 već kasno jer mu je psiha sjebana !  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 13:58:59 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 15:14:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.715 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.