Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevin a 24 godine, dilema, vaša mišljenja i saveti  (Pročitano 54338 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple 15
Ides iz krajnosti u krajnost... Tesko da ta cica nije primetila da je lako ignorises... a i zaista ne znam kakvu pricu ocekujes...
Na osnovu nekog skorasnjeg iskustva sa mladim muskim svetom (kao savetnik), moj neki savet bi ti bio da nahvatas neku sestru ili dobru drugaricu... i fino je pitas za savet... ili jos bolje... da ti ona pise odgovore ili odrzi jedan govor pre sledeceg dejta...
Bez zezanja... u ovom slucaju je upalilo... Smiley))
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
I ja sam imao tu ravnodusnost koju opisujes, kad sam tek prokinuo.

Stvar je sto sam prije toga bio previse uzbudjen, pa kad sam prokino bilo mi je nekako svejedno,  valjda nisam dobio ono sto sam previse ocekivao.. sta god to bilo.

Za razliku od normalnih ljudi koji su uvijek bili blago uzbudjeni i tako su uzivali u flertu.

Savjet je da samo nastavis sa pristojnom motivisanosti da se bavis djevojkama i postace zanimljivo.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2012, 01:11:01 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Ides iz krajnosti u krajnost... Tesko da ta cica nije primetila da je lako ignorises... a i zaista ne znam kakvu pricu ocekujes...
Verovatno si u pravu. Iskreno nije meni problem nedostatak seksa nego intimnosti. Radije bih kvalitetnu vezu, sa nekim sa kime se mogu povezati na dubljem nivou od čisto fizičkog, nego one night stand. A pravu intimnost, ne bih mogao postići sa pomenutom devojkom, pomenuo sam da me ne privlači na intelektualnom nivou. Jednostavno mi se činila kao pogodna osoba za prvi seks, biti nevin u 24 je teret kojeg želim da se rešim. A ona bi mi poslužila kao upgrade-ovana, 3D HD IMAX verzija Desanke  Smile, znam da zvučim kao seljak ali takva je situacija. Možda trenutno lutam ali barem ne tapkam u mestu kao za vreme studiranja, konačno nešta radim po pitanju emotivnog života, pokrenuo sam se i sad nema stajanja

I ja sam imao tu ravnodusnost koju opisujes, kad sam tek prokinuo.

Stvar je sto sam prije toga bio previse uzbudjen, pa kad sam prokino bilo mi je nekako svejedno,  valjda nisam dobio ono sto sam previse ocekivao.. sta god to bilo.

Tačno tako, sve je to u glavi. Verujem da je slično i sa prvim seksom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple 15
Nemoj pogresno da me shvatis, ali... mislim da previse idealizujes veze i seks... Bila sam i u ovim ... i u onima od zilion godina... i bez obzira na sve... seks je najbolji dok se ne poznajete.... dok se jos njuskate... dok nema te intimnosti...
U nekom momentu... kada se priblizite, zavolite, postanete dragi jedno drugome... taj nivo ushicenja pada... ne samo u krevetu, vec i u onom delu veze koji nije cista fizikalija..
S druge strane, odrzavanje veze je tezak posao... zahteva puno manevrisanja... i nikada ne ide sve kao podmazano... Mozes ti da budes u kvalitetnoj vezi, ali ona ce patiti od istih problema kao i neka neobavezna, s tim sto ce to biti zacinjeno i sitnim emotivnim ucenama...svesnim ili nesvesnim...

Sve u svemu... ja sam misljenja da jedan dejt nije dovoljan da se neko provali... da tako kazem...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
to nije dobro uopste... Smile
kao sto nije ni dobro biti bez djevojke dugo...
to djevojke tjera na pitanje..- sta nije u redu s njim... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Citat
Kod ove devojke verovatno sam napravio grešku u koracima, tj nisam imao previše strpljenja i želio sam da poentiram prve večeri a ona ,,jadnica tek izašla iz duge veze,,
U prike, to "izasla iz duge veze" je samo izgovor. Smile To kada bi se prenelo na iskren govor znaci otprilike "Htela bih da budem sa nekim, ali ne sa tobom". Jbg, probao si i nije uspelo, idi dalje pa probaj kod druge.

Nemoj da se toliko opterecujes time sta nije bilo dobro, moze da bude dosta stvari a neke stvarno nisu do tebe. Koliko vidim po tvojoj prici odradio si sasvim fino sve, ali moguce da si bio malo direktniji nego sto si trebao. Teraj dalje i bice kako treba vremenom. Iskustva i sluze da se ucimo na njima.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 366
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Dex, slusaj ti mene.. Ima devojaka koje cene nevinog decka, bas kao sto vecina momaka ceni takve devojke. Kada pronadjes pravu i kada dodje vreme da odete korak dalje, ucinicete to i bice vam lepo.. I nimalo se neces kajati sto si sacekao duze. E sad, ja ne znam da li je tebi cilj da ti bude lepo i u takvom secanju ti to iskustvo i ostane, ili samo zelis da spavas sa prvom na koju naidjes i isprobas to, posto se da primetiti da si nestprljiv.. Ja sam vec jednom ostavila slican kometar na ovoj temi. Po drugi put branim svoj stav. Ako ovo nije dovoljno, ne znam na koji nacin da ti stavim do znanja da sam u pravu.. Pozdrav.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia 
Ma ljudi,bre vi zbuniste decka Smile sa vasom pricom. Smile Najprostije,stvari ce doci na svoje samo opusteno i ne razmisljaj o tome. Smile
A kad budes se bas nameracio da neku izbambusas,zapamti,da ne jebe lep nego uporan.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 366
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Dex, slusaj ti mene.. Ima devojaka koje cene nevinog decka, bas kao sto vecina momaka ceni takve devojke.
У времену када пластична хирургија од Сузане Манчић прави недирнути цвјетић, тешко   Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.