Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevin a 24 godine, dilema, vaša mišljenja i saveti  (Pročitano 54357 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Ne moras da joj kazes da ti je prva, umesto toga reci da nemas mnogo iskustva u seksu. Pa ce imati malo vise razumevanja ako je ne "odradis" bas najbolje.

BTW Volio bih kad bi mi iskusniji (važi za oba pola) dali neke savete u vezi prvog sexa, tj samog čina tipa najčešće greške i sl .

Nemoj da ocekujes previse. Ni od seksa kao uzitka, ni od sebe kao jebaca. Doci ce sa iskustvom i jedno i drugo.
Ma ko zna koliko je i ona strucna u poslu koji obavlja, to ti je mac sa dve ostrice Smile
Mislim da se decko previse opteretio time, mozes misliti kad je doslo do foruma da tu trazi ventil i podrsku... Samo opusteno lagano lezerno bas kao sto se hoda, trci, pliva, bez prevelikih ocekivanja, nadanja a ni podcenjivanja... samo napred Smile
Bas taj fazon Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
ja sam prvi put završio sa nekom narkomankom čisto da ubodem nešto, od toga velika trauma i zgadio mi se ženski rod...verovao ili ne... nisi jedini brate, a i ja sam tvoje god
Прво убола она, па ти убо њу, а откако ти се згадило, почео си да увиђаш предност мушке љубави и сад ѕовеш дечка на састанак?  Smile

(морао сам, морао сам  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.102
Не мораш са неком уличарком да завршиш посо, ако си при кинти унајмиш неку из средње-више класе, можда ти западне и каква селебрти личност  Smile

upper intermediate ?  Kurve imaju istu klasifikaciju ko i poznavanje engleskog jezika po Cambridgu jbt  Smile

Svejedno moras razvijati vjestine za pravu stvar i uzivati u tome.. dating, ovo ono, zezanje s tim djevojkama.. bjesomucno setanje i tako..

Mislim moze i djevojka "iskoristiti" momka za uzivanciju, ako si vec neka zgodnoca.. i cure su slicne ko i mi.

« Poslednja izmena: 11. Apr 2012, 01:23:45 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 366
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Sta ste ovo napricali decku? O, pa naravno da je trebalo da bude sa devojkom koju voli.. Kao da je nevinost neki teret, pa je treba skinuti sto pre..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
Zanimljivi stavovi, a i prica je napeta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.30
mob
Tel.Me Your.Number
Samo fali epilog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia 
Bolje i u baku nego u saku. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 366
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Bolje i u baku nego u saku. Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Citat
Nevin a 24 godine, dilema, vaša mišljenja i savet
Ja nemam predrasude, svako zivi kako zeli... Samo, nije ti predstavljalo mucenje to sto nemas seks?  Smile
Nadoknadices i nauciti za mesecak dana sve...
Samo je jedna stvar bitna... Paznja i neznost... Pre i posle seksa...
Nijedna zena se nece osecati lepo ako to ne dobije  Smile
I naravno da ne treba da priznas devojci da ti je prva, ni deseta, ni stota...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Pozdrav svima. Pošto vidim da ima zainteresovanih za moju priču vreme je da vas update-ujem sa najnovijim dešavanjima Smile.

Priča ide ovako. Prošle godine sam u pripitom stanju u izlasku upoznao devojku, takođe u pripitom stanju Smiley, i bez puno priče i upoznavanja sam stigao do 2. baze u stanu prijatelja. Nije mi dala te večeri osim broja telefona. Sutradan kad sam se otreznio odlučio sam da je ne kontaktiram jer sam želio da pokušam nešta više sa devojkom sa ekskurzije (koja je u drugom gradu), jbg zaljubljen čovek Smiley .

Nakon nedavnog pisanja na ovom forumu odlučio sam ponovo da kontaktiram tu devojku sa pijanke (koja bi mi dala 99%  po mom mišljenju Smile ) i da probam da se omrsim. Bez problema sam ugovorio sastanak iako se nismo čuli godinu dana, odmah je pristala i izašli smo na piće. U startu me prijatno iznenadio njen fizički izgled pošto sam već i zaboravio kako izgleda, zgodna je i može se reći za većinu ljudi lepša i od devojke u koju sam (bio) do nedavno zaljubljen. Sastanak je proticao u prijatnoj atmosferi, primetio sam da je ona mnogo bolje zapamtila mene i moju priču nego što je meni ostala u sećanju ta noć prošle godine. Nikad mi nije bio problem da pričam sa devojkama na sastanku , mislim da sam elokventan i dovoljno zabavan za prosečno srpsko čeljade Smiley tako da smo ostvarili dobru komunikaciju. Međutim kako je razgovor odmicao primetio sam da me ne privlači na intelektualnom nivou, ali kao što moj drug kaže: nećeš da je jebeš u mozak Smiley, pa sam ,,pažljivo,, slušao njenu priču, dok sam krajičkom oka pratio LŠ i Mesijeve čarolije na LCD - u na zidu iza nje, i pravio se da mi je zanimljiva. Iz njene priče sam primetio da je dosta iskusnija od mene po pitanju veza i sl (što i nije tako teško) tako da sam igrao ulogu misterioznog tipa Smiley . Nakon izlaska završili smo na klupici u parku, again at second base.
Odmah sam joj indirektno stavio do znanja šta želim od nje (show me your genitals stav, upakovan u džentlmenskiju foliju Smile) dok je ona ostala zagonetka za mene (ko zna šta žene žele). Na kraju sam je otpratio do bus stajališta, stan joj nisam video te večeri iako sam jasno istakao da me zanima kako je uredila enterijer. Dogovorili smo se da se vidimo ponovo.

Moj glavni utisak nakon tog sastanka je bio da sam nekako iznenađujuće ravnodušan. Jbg samo kada zagrlim devoju u koju sam zaljubljen, ma dovoljno je i da sam u njenoj blizini, i krv mi provri u vena (i drugim organima čija veličina varira od količine prokrvljenosti  Smile). Takvo uzbuđenje nisam osetio te večeri. Da me neko pogrešno ne razume, ništa nisam radio na silu i prijalo mi je vreme provedeno na klupici sa ovom devojkom ali nekako nije to to.

Par dana kasnije čuo sam se ponovo sa tom devojkom s namerom da konačno vidim njen stan, rekla mi je da joj se sviđam i da će se javiti kad bude imala slobodnog vremena. Međutim kako je vreme odmicala ona ,,nikako da nadje vremena,, da bi odjednom i prestala da odgovara na poruke tako da smo prekinuli kontakt. I meni opet nekako svejedno, jbg jest da sam još uvek nejeb ali nije mi povređen ego kao što bude u slučaju kad te odbije devojka koje ti je stalo. Možda je to i pravi recept, koristi i budi korišćen stav Smiley pa skupljat iskustvo dok ne naleti prava. Kod ove devojke verovatno sam napravio grešku u koracima, tj nisam imao previše strpljenja i želio sam da poentiram prve večeri a ona ,,jadnica tek izašla iz duge veze,, Smiley , jbg čovek uči dok je živ pa se slažem sa ovim savetom:

Svejedno moras razvijati vjestine za pravu stvar i uzivati u tome.. dating, ovo ono, zezanje s tim djevojkama.. bjesomucno setanje i tako..

Mislim moze i djevojka "iskoristiti" momka za uzivanciju, ako si vec neka zgodnoca.. i cure su slicne ko i mi.

Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.