Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevakcinisana deca ne mogu u vrtić  (Pročitano 130344 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Не бих рекао. Smile
Šteta...
Budući da racionalizuješ kontrolu populacije, ja mogu sa pravom da kažem da simpatišeš nacistička, odnosno eugenička učenja.

Citat
Да, као на пример код нас вакцинација што је обавезна. То је само апел на разне начине.
Ne znam...
Ti bezrezervno veruješ prevarantima, ne ja.

Citat
То су све теорије и идеологије.
Kao što je i ideologija da je problem u broju ljudi, a ne u ekonmskom sistemu.
Citat
Где постоји тај кориговани економски систем где се могу видети све те чари о којима причаш?
Postojao je. Selo.

Citat
Исто тако ми бацимо 250000 тона хране сваке године.

Значи имамо и превише. Smiley
: )) Heh, pa ne bacimo "mi", već biznis, cena hrane se mora održavati.
Najveći deo hrane uvozimo! Da, Srbija uvozi beli luk, a ti trtiš o "nepostojanju resursa". Zato ti i veruješ tipovima kao što je Gejts.

Citat
Као што рекох наведи бољи и све његове чари црно на бело да видимо.
Bolji ili lošiji su visoko individualne kategorije, ne možeš tako posmatrati.
Možemo govoriti o održivosti, o zajednici o stvaranju jake porodice, nacije, a to je primer srpskog sela (ne od danas). Postojalo je zajedništvo i međusobno pomaganje ali se znalo i šta je čije, odnosno znal ose i za kapital, odnosno privatno vlasništvo.

Iskustva tokom post marketinškog praćenja
Na osnovu nasumičnih izveštaja, sledeći slučajevi su takođe prijavljeni tokom post marketinškog praćenja
.
Ovi slučajevi su prijavljeni veoma retko. Međutim, tačan broj pojava se ne može precizno izračunati.
Poremećaji rada
srca
Hipotenzija
Poremećaji nervnog sistema 
Konvulzije.
Guillain-Barre sindrom
Neuropatija brahijalnog pleksusa   
Prolazna parestezija i hipoastezija
vakcinisanog estremiteta
Vazovagalna sinkopa
Poremećaji
na nivou GIT-a
Abdominalni bol, dijareja       
Opšti poremećaji i stanja na reakcije primene
Velike reakcije na mestu primene (> 50 mm), uključujući edem ekstremiteta koje se može proširiti od
mesta primene do susednog zgloba. Ove reakcije se javljaju 24-72 h nakon vakcinacije i mogu biti
povezane sa simptomima kao što su eritem, osećaj topline, osetljivost ili bol na mestu primene. Povlače se spontano tokom 3-5 dana
Da, to je to, lepo si kopirao.

Citat
najbolje da ti dodju kuci a da ti lezis u krevetu i jedes kokice
Dakle, kome da se obratim?

Citat
lupetas
Kao što vidiš, debelo si posrnuo.

Citat
krenuo sam, ne nameravam da imam desetoro dece.
Dakle, planiraš decu, a istovremeno podržavaš depopulaciju. Ti si licemer i mlatiš gloginje tuđom batinom.

Citat
au bre covece kakvi crni apeli. cist primer najgore prisile da upotrebim tvoju omiljenu rec. sterisali zene nakon sto rode drugo dete alo bre
Da, zamisli šta ovi tvoji rade.

Citat
hvala na linku.
Nema na čemu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
Da, to je to, lepo si kopirao.
"Ovi slučajevi su prijavljeni veoma retko."

Citat
Dakle, kome da se obratim?
naveo sam ti vise puta, pametnom dosta

Citat
Dakle, planiraš decu, a istovremeno podržavaš depopulaciju. Ti si licemer i mlatiš gloginje tuđom batinom.
decu imam, ne planiram da ih imam desetoro

Citat
Da, zamisli šta ovi tvoji rade.
covece bre saberi se. u kini ljudima odredjuju koliko ce dece imati, sterilisu zene, zastrasuju, kaznjavaju а ti se pravis slep na to sve. to se zove licemerstvo.
« Poslednja izmena: 04. Dec 2017, 17:27:32 od Krelac55 »
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Успорите мало, уништавате га сувише јако.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Šteta...
Budući da racionalizuješ kontrolu populacije, ja mogu sa pravom da kažem da simpatišeš nacistička, odnosno eugenička učenja.

Па ево ради то на свом примеру...имај двадесеторо деце,немој се контролисати па да видимо да ли ћеш бити способан све да их прехраниш. Smiley

Ne znam...
Ti bezrezervno veruješ prevarantima, ne ja.

Не знам...
Ти то карактеришеш као апел, не ја.

Kao što je i ideologija da je problem u broju ljudi, a ne u ekonmskom sistemu.

Проблем је и у екомомском систему зато га је и Кина променила.

Postojao je. Selo.

Мој отац је живео на селу а и ја сам у детињству. Само да ти кажем да није чудо што сви беже од њега.

: )) Heh, pa ne bacimo "mi", već biznis, cena hrane se mora održavati.
Najveći deo hrane uvozimo! Da, Srbija uvozi beli luk, a ti trtiš o "nepostojanju resursa". Zato ti i veruješ tipovima kao što je Gejts.

Па ево ти шансе. Почни да узгајаш бели лук, буди конкурент Кинезима ценом и квалитетом и ти одређујеш цену...али не...лакше је на форуму филозофирати и кукати.

Bolji ili lošiji su visoko individualne kategorije, ne možeš tako posmatrati.
Možemo govoriti o održivosti, o zajednici o stvaranju jake porodice, nacije, a to je primer srpskog sela (ne od danas). Postojalo je zajedništvo i međusobno pomaganje ali se znalo i šta je čije, odnosno znal ose i za kapital, odnosno privatno vlasništvo.

Али се преживљавало. Имао си башту за поврће и воће, стоку и то је то. Ко је био способнији он би направио мало више, оно што не би појео би продао и тако стварао капитал па постану газде који имају своје раднике који брину око стоке,поврћа и воћа...

Ипак на крају примитивни капитализам у малом. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Krelac55, de nabaci odgvoore na ona pitanja što je je Jovana postavila?

"Ovi slučajevi su prijavljeni veoma retko."
Nekom je to 100%.

Citat
naveo sam ti vise puta, pametnom dosta
Nisam video ni ime ni prezime osobe ili osoba kojoj treba da se obratim? Pišeš da napišeš.

Citat
decu imam, ne planiram da ih imam desetoro
Dakle, mlatiš gloginje tuđom batinom, što kaže naš narod : ) Počni sa depopulacijom od sebe, budući da je podržavaš.

Citat
covece bre saberi se. u kini ljudima odredjuju koliko ce dece imati, sterilisu zene, zastrasuju, kaznjavaju а ti se pravis slep na to sve. to se zove licemerstvo.
Ne pravim se slep, verujem da se to događa, možda ne baš tako, jer obično američki tekstovi i autori se trude da ocrne Kinu. Pa nisam ja kriv što podržavaš depopulaciju, a istovremeno si još uvek živ. Gde ćeš veće licemerje? Obično takvi podržavaju globalizam, GMO, opštu vakcinaciju sa sve više i više vakcina, korporativnu moć i sl.

Успорите мало, уништавате га сувише јако.  Smile
Tu smo, tu smo!!!
E, jesi video tekst? Kako si se proveo? : )) Problemi, a?

Па ево ради то на свом примеру...имај двадесеторо деце,немој се контролисати па да видимо да ли ћеш бити способан све да их прехраниш. Smiley
Ih sad dvadesetoro...Dovoljno će biti da se ne oseti upliv corporative moći, što je nemoguće. : (

Не знам...
Ти то карактеришеш као апел, не ја.
Gde sam ga tako okarakterisao?

Проблем је и у екомомском систему зато га је и Кина променила.
Ako se kong podkiva, to ne znači da može i žaba.

Мој отац је живео на селу а и ја сам у детињству. Само да ти кажем да није чудо што сви беже од њега.
Ja sam živeo I dalje civim i da znaš da mi je to vélo čudno (naravno, pretvarajući se da ne znam da se selo sa namerom uništava)...a vidi, čovek ima najveću slobodu i suverenitet na selu.
Citat
Па ево ти шансе. Почни да узгајаш бели лук, буди конкурент Кинезима ценом и квалитетом и ти одређујеш цену...али не...лакше је на форуму филозофирати и кукати.
To svaki priučeni forumaš može da napiše : ) To šta ja radim, možeš samo da maštaš.
Na žalost, Srbija ne može da konkuriše velikim korporacijama, a ne pojedinci.

Citat
Али се преживљавало. Имао си башту за поврће и воће, стоку и то је то. Ко је био способнији он би направио мало више, оно што не би појео би продао и тако стварао капитал па постану газде који имају своје раднике који брину око стоке,поврћа и воћа...
I danas se preživljava, ljudi su danas daleko više poživotinjeniji i sa daleko manje dostojanstva.

Citat
Ипак на крају примитивни капитализам у малом. Smile
Ne bih ja to tako nazvao. Seljak je imao zagarantovani posed i oruđe i stoku od strane države, tako da mu je egzistencija bila zagarantovana, a danas te izbace iz stana kao od šale : )

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
Nekom je to 100%.
sanse da dobijes ozbiljne komplikacije nakon vakcinisanja su daleko manje nego da dobijes ozbilje kompilacije od bolesti protiv kojih se vrsi vakcinacija.

Citat
Nisam video ni ime ni prezime osobe ili osoba kojoj treba da se obratim? Pišeš da napišeš.
nisi video jer nisi ni otvorio link.

Citat
Dakle, mlatiš gloginje tuđom batinom, što kaže naš narod : ) Počni sa depopulacijom od sebe, budući da je podržavaš.
ne izmisljaj i ne podmeci ono sto nije receno.

Citat
Ne pravim se slep, verujem da se to događa, možda ne baš tako, jer obično američki tekstovi i autori se trude da ocrne Kinu. Pa nisam ja kriv što podržavaš depopulaciju, a istovremeno si još uvek živ. Gde ćeš veće licemerje? Obično takvi podržavaju globalizam, GMO, opštu vakcinaciju sa sve više i više vakcina, korporativnu moć i sl.
klasicna zamena teza i vrdanje cim ti se pokaze koliko si se nalupetao. kina je za tvoju informaciju veliki pobornik gmo-a, a kineske korporacije su medju najvecima nas svetu.
« Poslednja izmena: 04. Dec 2017, 19:00:38 od Krelac55 »
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Ih sad dvadesetoro...Dovoljno će biti da se ne oseti upliv corporative moći, što je nemoguće. : (

Ма почни са петоро...па јави како иде.

Gde sam ga tako okarakterisao?

Па јеси ли кинеску политику једног детета окарактерисао као апел?

Ako se kong podkiva, to ne znači da može i žaba.

Значи није проблем у систему?

Ja sam živeo I dalje civim i da znaš da mi je to vélo čudno (naravno, pretvarajući se da ne znam da se selo sa namerom uništava)...a vidi, čovek ima najveću slobodu i suverenitet na selu.

Човек има највећу слободу и суверенитет у дивљни и шуми па опет не бих тако живео.

To svaki priučeni forumaš može da napiše : ) To šta ja radim, možeš samo da maštaš.
Na žalost, Srbija ne može da konkuriše velikim korporacijama, a ne pojedinci.

Како не може кад имамо ресурса...бели лук расте ко луд? Smiley

I danas se preživljava, ljudi su danas daleko više poživotinjeniji i sa daleko manje dostojanstva.

Па да...зато се и буне...не желе то а твоје решење је да их вратиш на село одакле су и побегли...јер не желе да преживљавају.

Ne bih ja to tako nazvao. Seljak je imao zagarantovani posed i oruđe i stoku od strane države, tako da mu je egzistencija bila zagarantovana, a danas te izbace iz stana kao od šale : )

Па то је и део проблема...живели смо у систему где је све било '''загарантовано''...а сад је уступила реалност.
Исто као и дете коме је све загарантовано јер му кева и ћале обезбеђују а кад одрасте нема више кеве и ћалета сад зависи од себе... Smile

« Poslednja izmena: 04. Dec 2017, 19:14:54 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
sanse da dobijes ozbiljne komplikacije nakon vakcinisanja su daleko manje nego da dobijes ozbilje kompilacije od bolesti protiv kojih se vrsi vakcinacija.
Tonije tacno, to je izlizana floskula. Ostavio sam ti link prema udzbeniku gde stoji da je broj nezeljenih reakcija od 5 do 10% ali nema ko da cita...

Citat
nisi video jer nisi ni otvorio link.
Sto ti je toliki problem da mi das neko ime?

Citat
ne izmisljaj i ne podmeci ono sto nije receno.
Sta nije receno?

Citat
klasicna zamena teza i vrdanje cim ti se pokaze koliko si se nalupetao. kina je za tvoju informaciju veliki pobornik gmo-a, a kineske korporacije su medju najvecima nas svetu.
Gde sam zamenio teze? Molim tacno mesto.
Kina gaji GMO pre svega u ekeprimentalne svrhe, na malim povrsinama.
Kakve veze ima da li je korpracija kineska ili americka? Medjutim, americke su daleko nasilnije i bezobzirnije.

Ма почни са петоро...па јави како иде.
Sta kako ide?
Pa nisam ja stavio lagarije Bila Gejtsa kao nesto sto treba slediti.

Citat
Па јеси ли кинеску политику једног детета окарактерисао као апел?
Jesam, ali to ne znaci da se nisu desavale i drastcinije stvari.

Citat
Значи није проблем у систему?
Upravo. Demokratija ne moze da se primeni na svako drustvo, kao ni slobodno trziste, a ovi tvoji totalitaristi upravo to zele.

Citat
Човек има највећу слободу и суверенитет у дивљни и шуми па опет не бих тако живео.
Pricamo o zivotu u zajednici, odnosno na selu, a ne u sumi.

Citat
Како не може кад имамо ресурса...бели лук расте ко луд? Smiley
Moze da raste kao lud ali se odrdjenim strukturama ne isplati, pa se luk i mnogo toga uvozi.

Citat
Па да...зато се и буне...не желе то а твоје решење је да их вратиш на село одакле су и побегли...јер не желе да преживљавају.
Pa vidi, buducnst u gradu je pod velikim znakom pitanja, to nije organska zajednica ljudi, vec vestacka. Nisu oni pobegli, veliki broj bi se i vratio, vec im se namece zivot na selu kao nemoguc, upravo eknmskim sistemom.

Citat
Па то је и део проблема...живели смо у систему где је све било '''загарантовано''...а сад је уступила реалност.
Ne sve, samo osnovne stvari, za to suse nasi preci valjda brili, a ne za monpol banaka i korporacija. Pazi ovo "Законом из 1865. године (потврђеним и законом 1873) одређено је да се сељаку ради било каквог дуга не могу одузети: кућа, плуг, кола, воловска запрега, кобила са ждребетом, крава с телетом, 10 оваца, 5 свиња, 5 коза, алат, храна до следеће жетве, а што се земље тиче, 5 дана (1 дан = 1.600 кв. хвата) земље и окућница од 1 дана орања."
Koja realnost je nastupila? : ))

Citat
Исто као и дете коме је све загарантовано јер му кева и ћале обезбеђују а кад одрасте нема више кеве и ћалета сад зависи од себе... Smile
Pa sve drzave sveta tako zive, na kredit, o cemu ti covece pricas? Nemoguce da su svi "zatucani i nabrazovani i da zive od caleta i keve", kako nam tvoja drugosrbijanerska, autsovinisticka bagra servira?

« Poslednja izmena: 04. Dec 2017, 19:30:46 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
Tonije tacno, to je izlizana floskula. Ostavio sam ti link prema udzbeniku gde stoji da je broj nezeljenih reakcija od 5 do 10% ali nema ko da cita...
cak i da brojke uzmemo kao tacne, vecina nezeljenih reakcija je bezazlena

Citat
Sto ti je toliki problem da mi das neko ime?
otvori link i naci ces vise od jednog.

Citat
Gde sam zamenio teze? Molim tacno mesto.
Kina gaji GMO pre svega u ekeprimentalne svrhe, na malim povrsinama.
Kakve veze ima da li je korpracija kineska ili americka? Medjutim, americke su daleko nasilnije i bezobzirnije.
lepo reci da si komunista koji mrzi zapad i da skratimo sve.
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Sta kako ide?
Pa nisam ja stavio lagarije Bila Gejtsa kao nesto sto treba slediti.

Па докажи му супротно...ти тврдиш да број популације није битан...имај бујук деце па да видим како ћеш да их прехраниш. Smiley

Jesam, ali to ne znaci da se nisu desavale i drastcinije stvari.

Smile

Ти знаш шта значи апел?

Upravo. Demokratija ne moze da se primeni na svako drustvo, kao ni slobodno trziste, a ovi tvoji totalitaristi upravo to zele.

Како знаш да не може?

Moze da raste kao lud ali se odrdjenim strukturama ne isplati, pa se luk i mnogo toga uvozi.

Па ко брани било коме да почне бизнис са белим луком и да парира Кинезима?

Pa vidi, buducnst u gradu je pod velikim znakom pitanja, to nije organska zajednica ljudi, vec vestacka. Nisu oni pobegli, veliki broj bi se i vratio, vec im se namece zivot na selu kao nemoguc, upravo eknmskim sistemom.

Све су то вештачке заједнице јер их све створио човек.
А и држава је нудила бесплатно куће и земљиште младим брачним паровима на селу али нико неће да иде тамо...тешка је то работа они више воле да куцкају по телефонима и компјутерима.

Ne sve, samo osnovne stvari, za to suse nasi preci valjda brili, a ne za monpol banaka i korporacija. Pazi ovo "Законом из 1865. године (потврђеним и законом 1873) одређено је да се сељаку ради било каквог дуга не могу одузети: кућа, плуг, кола, воловска запрега, кобила са ждребетом, крава с телетом, 10 оваца, 5 свиња, 5 коза, алат, храна до следеће жетве, а што се земље тиче, 5 дана (1 дан = 1.600 кв. хвата) земље и окућница од 1 дана орања."

А како су враћали дугове?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.