Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevakcinisana deca ne mogu u vrtić  (Pročitano 130585 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Кристал поново о Билију  Smile Оно кад мислиш да неко не може ниже да падне.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
mob
Nokia 950
Samo nesto da se razjasni sto se tice adjuvansa , aluminijuma i timerasola.

Adjuvans pomaze u kreiranju antitela , moze se modifikovati tako da aktivira T ili B celije.Adjuvans u vakcinama moze biti od aluminijuma hlorida ili tecnog parafina.

Bez adjuvansa vakcina nema svrhu , ne radi.

Aluminijum ali jedinjenja aluminujuma kao sto je pomenuti aluminijum hlorid blagonaklono mogu uticati na naprimer tumor ali sa losim efektima po druge organe.

Kada vas u bolnici kljukaju aluminium-based lekovima i terapijama uporedo vam i daju terapije koje pomazu u sprecavanju inflamatorskih reakcija na aluminijum.

Uzimanje Aluminijuma nekontrolisano , van medicinske ustanove je opasno i sigurno toxicno.

Kao sto rekoh Aluminujum je nuzno zlo ali ova istrazivanja pokazuju da se u vakcini nalazi cist aluminijum , zatim neka jedinjenja aluminijuma koji nesluze nicemu i metali kao sto su hrom , celik , nikl a pronasli su neke silikate.

Timerasol sadrzi zivu .Ziva je u svim oblicima opasna i u svim kolicinama.Kolicina zive u timerasolu je dovoljna da slabijem organizmu nanase ozbilje stete pogotovu ako krvotokom dospe do mozga , za zivu su neuro celije kao ona jajasca koja jede Pacman Smile

Covece , dao sam video gde se ispod elektronskog mikroskopa vidi kako neuro zavrseci reaguju na prisustvo zive ne na njen direktni kontakt samo na prisustvo.

Medjutim da timerasola nema u vakcini postojala bi mogucnost da se vakcina u proizvodnji kontaminira bakterijama.

Farmacutske kompanije umesto da vakcine pakuju u vakumskim spricevima koji postoje vec 30 godina umesto sto vakcinu pune raznim agensima to necine jer bi cena vakcine bila velika i niko je nebi kupovao mada vec odavno postavlja se pitanje koliko zdravlje kosta ?
U tim slucajevima ne bi bilo izgovora za necistoce u vakcinama a to ocigledno nikome neodgovra.

Jos nesto , svojstva aluminijuma unutar organizma moze imati sirok spektar.U dodiru sa razlicitim enzimima u telu aluminijum moze postati toksican pa kao takav ima najvise uticaja na nukleinsku kiselinu i izaziva promene na celiskoj membrani.Nekada su to i zeljeni efekti ali u praksi ih je veoma tesko kontrolisati.

@ Krelac

Umesto sto brojis pravopisne greske , nemoj da citas ove pamflete bez podatak , svojstva aluminijuma , svojstva zive , nezavisna istrazivanja skupi sve sto znas i pozitivno i negativno.

Evo primera , dializa usled ostecenja bubrega , enzimi koji ciste krv puni su Al-a modifikovani tako da neurusavaju svosjstva membrane crvenih krvnih zrnaca ali zato od dijalize prvo omrsavis jer Al zezne leukocite , erotrocite , pucaju vene , opada kosa , zamucuje ti se vid ali bubreg zivi i ti zivis.

Znaci opet ono ili , ili ali tu se radi o procesu koji je start vise od 40 gidina i o kome odlucuju punoletni gradjanji koji vec znaju ili to ili smrt.

Totalno je nepredvidivo sta ce jedan tezak metal kao sto je Al ili ziva uraditi u organizmu , stim da je ziva jos gora jer moze da promeni formu u ziva hlorid ili zbog svoje lake isparljivosti u ziva metil gde se uticaji odmah menjaju zbog promene pokretnosti koja je ionako velika.

Dodatna mogucnost zive je uticaj na druge metale u telu sa kojima gradi amalgane.

@Kristal

Ja verujem da se protiv obaveznosti vakcine treba boriti iz moralno - pravne perspektive , tu se jedino bitka moze dobiti posebno protiv mase.

Medjutim , ljudi koji imaju oci da vide i usi da cuju i malo pameti da razumeju dovoljno je dati par istrazivanja , zakljucaka i malo logike i svako ce promeniti misljenje.

Izmedju ostalog i ja sam promenio svoje.

Uglavnom , ovo istrazivanje koga se ja drzim uradjeno je da kazemo na blef , trebalo je biti deo projekta o kontroli kvaliteta vakcine medjutim gospoda iz Italije produbila su istrazivanja i zbog mogucnosti optuzivanja da se radi o nekoj prevari u to ukljucili veliki broj ljudi i veliki broj instituta.

Steta sto nisu imali malo bolju opremu.

SZO se nikada nije oglasila na rezultate ovog testiranja u smislu da niti se branila niti potvrdila jednostavno ignorisala.

Znajuci kakava psihologija stoji iza ignorisanja nekog dogadjaja u kome je umesana javnost shvatio sam da ovi ljudi imaju prave podatke u rukama.

IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
cek bre...

odakle metali u vakcini...zar to nisu antitela...i sva ta sranja...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
prica iz dupeta iznova i iznova.
Pa mora iznova i iznova, pa i u dupe, kada vam u glavu ne ulazi:

Citat
Q. How much aluminum is in vaccines?
A. During the first 6 months of life, infants could receive about
4 milligrams of aluminum from vaccines.
 That’s not very much: a
milligram is one-thousandth of a gram and a gram is the weight of
one-fifth of a teaspoon of water. During the same period, babies will
also receive about 10 milligrams of aluminum in breast milk, about
40 milligrams in infant formula, or about 120 milligrams in soy-
based formula.

Q. What happens to aluminum after it enters the body?
A. Most of the aluminum that enters the body is eliminated
quickly.
 Though all of the aluminum present in vaccines enters the
bloodstream, less than 1 percent of aluminum present in food is
absorbed through the intestines into the blood.
However, once aluminum is in the bloodstream, it is processed
similarly regardless of the source. Approximately 90 percent is  
processed by binding to a protein called transferrin, and about
10 percent is bound by citrate. Once bound, the majority of
aluminum will be eliminated through the kidneys, a small amount
through bile, and a small amount is retained in tissues of the body.
About half of the aluminum in the bloodstream is eliminated in less
than 24 hours and more than three-quarters is eliminated within
two weeks. The ability of the body to rapidly eliminate aluminum
accounts for its excellent record of safety.

Q. Is the amount of aluminum in vaccines safe?
A. Yes.
The best way to answer this question is to look at people
who are harmed by aluminum. These people can be divided into
two groups: severely premature infants who receive large quantities
of aluminum in intravenous fluids, and people with longstanding
kidney failure who receive large quantities of aluminum, primarily
in antacids. (The average recommended dose of antacids contains
about 1,000 times more aluminum than is found in a vaccine.)
Both of these groups of patients can suffer brain dysfunction, bone
abnormalities or anemia because of the high quantities of aluminum
that have accumulated in their bodies.
For aluminum to be harmful, two criteria must be met: People must
have kidneys that don’t work well or don’t work at all, and they must
receive large quantities of aluminum for months or years. In these
situations, a lot of aluminum enters the body and not enough leaves
the body.

Q. Isn’t it possible that aluminum in vaccines could be
harmful to some healthy babies?
A. No.
The quantity of aluminum in vaccines is tiny compared with
the quantity required to cause harm. Here’s another way to think
about this: All babies are either breast-fed or bottlefed. Because
both breast milk and infant formula contain aluminum, all babies
have small quantities of aluminum in their bloodstreams all the
time. The amount is very small: about 5 nanograms (billionths of a
gram) per milliliter of blood (about one-fifth of a teaspoon). Indeed,
the quantity of aluminum in vaccines is so small that even after an
injection of vaccines, the amount of aluminum in a baby’s blood does
not detectably change. In contrast, the amount of aluminum in the
bloodstreams of people who suffer health problems from aluminum
is at least 100
times greater
than the amount
found in the
bloodstreams of
healthy people

http://media.chop.edu/data/files/pdfs/vaccine-education-center-aluminum.pdf

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28576261
Procitaj pa vidi kako manipulisu.
Ali, to sto pise u tekstu, to se odnosi na "najbolji scenario", koji se desava kod mozda 10% ljudi.
Plus, pokusaj da pokrenes mozdane celije...ubacivanjem supstance injekcijom i gutanje supstance nije isto! To sto ovi lupetaju u tekstu koji si ostavio je ludilo i gluperdizam.

Citat
u tvom slucaju se radi o najobicnijem nagadjanju
Ostavih ti link koji te demantuje.

Citat
ne uvodi se
Sta ti je mozak ideoloskog sektasa, koji se baca sa pojmm "nauka" : )
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:689295-Od-1-marta-jos-jedna-obavezna-vakcina

Citat
pa ti napravi svoju korporaciju onda i resen problem
Daj mi pare, uticaj i poznanastva.
To su korproracije koje su stigle dovde gde jesu kroz par generacija ali ti si co'ek naucnik, ne bakces se tim trivijalnostima.

Citat
ponovo nisi odgovorio
Obrati paznju : )

Bellfago0r:
Citat
Neznanje je generalno prisutno i kod vaksera i antivaksera ali cekaj ako mi doca kaze , tamo neki doktor ,magistar,ministar  nebitno da je vakcina zdrava  ti stvarno mislis da ja trebam da mu verujem ili da li mislis da trebam da odem pedijatru i da ga nepitam sta je u vakcini a kada ga pitam on sleze ramenima ?

Krelac55 zagrimio odgovorom:
Citat
promeni pedijatra, sastav vakcine je lako pronaci, ljudi su vec stavljali sastav svih vakcina koje se kod nas koriste.
Dakle, malo si se zbunio, pa si raspravu sa drugim clanom prepisao kao raspravu sa mnom. Udubi se.

Citat
iz nafte se uzimaju neke od organskih molekula sto ne znaci da je to jedini izvor i da se svi lekovi "prave" od nafte.
Nafta je osnova i skoro svi lekovi pocivaju na istoj.

Citat
neko bi i ovaj tvoj rad nazvao petokolonaskim.
Naravno, samo oni koji se prepoznaju u stvarnoj Petoj koloni. Projekcija je poznata u psihologiji.
Stavljanje farmacije i zdravstva u podredjen polozaj prema stranim centirma moci je svakako izdaja ili petokolonasenje i za to, u normalnim drzavama sledi najstroza kazna.

Citat
znaci minimalne kolicine aluminijuma u vakcini su zlo
Tom logikom mozes da kazes da ako Pera prezivi 1/2 litra rakije, svako ce, jer se pokazalo na Perinom primeru da cvek t moze da podnese i ostane ziv (normalana). Prelepa logika blistavog uma.
Citat
a ogromne kolicine hlora u mms-s su korisne i pomazu ljudima?
Kakvog sad mms-a? dobro, posaljem nekad mms poruku, ako na to mislis?

Citat
dobar deo sveta ne proizvodi nista pa opet zivi.
Sta ti ovo nzaci?

Citat
nisi upoznat sa kriptonitom u racunarima i efektima koje ima po ljudsko zdravlje? ti mora da si onda placenik racunarske mafije.
"Racunasrka mafija" je nesto sto si sad izmislio, dok je, sa druge strane farmako lobiranje, odnosno preuzimanje nauke sasvim realna stvar.

Citat
osim sto postoji
Pogledaj link koji sam postavio na vrhu poruke. Osim toga, sami proizvodjaci navde citav niz nezeljenih efekata u uputstvu ali koji ideolog moze sebi da prizna da je manji katolik od Pape? : )

Citat
otudjena je od svakog ko je ne poznaje
Odosno ko nema lovu da se njome bavi ; )

Citat
sve je podlozno debati naravno, samo je potrebno izneti prave dokaze da bi debata prerasla u nesto vise
Tako je i to se i desava. Eto, nikako da odgovoris na onaj set pitanja koje je Jovana postavila? Sta te sprecava da u par redova bacis na kolena sve sarlatane i isplivas iz kaljuge u koju si upao?

Citat
osim sto nije
Kako mislis nije? Eugenika je bila zdravstvena i higijenska mera, potrkrepljena dokazima, "naucnim" naravno.

Citat
ne vec je potrebno baviti se naukom, uciti da bi se razumelo zasto su stvari takve kakve su.
Pa dobro, objasni, zasto su stvari takve kakve jesu? Zasto ja, na primer, ne mogu da finansiram testiranje vakcina? Ili da angazujem citav tim naucnika, sa najsavremenijim laboratorijama da rade na razvoju vakcina? Pojasni!

Citat
nije svako ko ode u bolnicu slucaj za hospitalizaciju.
Dakle, kao brt (brat) od nauke, treba da znas da odluku o hospitalizaciji donosi lekar ako za to ima potrebe, pa te pitam kako to da nakon primljene vakcine niko ne odgovara za stanje deteta? Mzoda bi trebali tebi da se obrate?

Citat
profi? ja ne primam pare za ovo sto pisem sto za tebe nisam siguran da mogu reci.
Znaci kujes teoriju zavere?! Ja sam nekakva strasni placenik, koji se bori protiv sirotih korporacijica?
Kada kazem profi, mislim na to da je to sada in, biti kvazihuman, da je to vrsta modnog krika, stanje svesti u kom,zapravo profi humaniste ne zanima nikakav boljitak sustinski, vec je bitno da se sledi ideologija "progresa", pa i ako se mora gaziti preko leseva (naravno, profi humanista ce sve da uradi da njegova guza stoji iznad vode).

Citat
povisena temperatura je sporedni efekat vakcinacije covece na koju se racuna i ne ide su u bolnicu zbog toga odmah.
Opet ti ponavljam, nadam se da ces i ti imati iste simptome kao i dete.
Idi kazi lekaru da je greskom zadrzao dete u bolnici, mozda se negde preracunao, a sve sto je trebao  da uradi je da procita poruke Krelca55.
Dakle, Krelac55 izjavljuje da povisena temperatura preko 38.5 nije problem i da se zbog toga ne ide u bolnicu, iako je pristalica apokalipticnog scenarija u slucaju da dete oboli od malih boginja ili zauski, gde se povisena temp. tretira kao znak kraja covecanstva. Vrhunski umetnik.

Citat
gde je mogu kontaktirati?
Radila je radio emisiju na "Snazi naroda", mislim da postoji kontak meil ispod svakog linka.

Citat
kakve veze ima bil gejts sa vakcinama?
Identicno pitanje se i ja pitam. Vidis, njega to ne sprecava da diluje vakcine.

Citat
ovo sto ti pises je uglavnom tesko lupetanja ali je za ono njegovo naucni rad.
Nesto si mi se puno iprego da se nastavljas sa nekim ko "tesko lupeta" : )
To sto ti pises su propagandni pamfleti, klisei, ti cak ni ne mozes da lupetas, jer tesko da mozes i sam da razlucis neke stvari

Кристал поново о Билију  Smile Оно кад мислиш да неко не може ниже да падне.  Smile
E, idi pogledaj film "Pogresno skretanje", tamo je tvoja raja, neki mnogo fini svet...krv nije voda! ; )

Citat
@Kristal

Ja verujem da se protiv obaveznosti vakcine treba boriti iz moralno - pravne perspektive , tu se jedino bitka moze dobiti posebno protiv mase.

Medjutim , ljudi koji imaju oci da vide i usi da cuju i malo pameti da razumeju dovoljno je dati par istrazivanja , zakljucaka i malo logike i svako ce promeniti misljenje.
Ma naravno.
« Poslednja izmena: 02. Dec 2017, 22:19:06 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28576261
Procitaj pa vidi kako manipulisu.
ovo je samo sazetak, gde je ostatak?

Citat
Ali, to sto pise u tekstu, to se odnosi na "najbolji scenario", koji se desava kod mozda 10% ljudi.
Plus, pokusaj da pokrenes mozdane celije...ubacivanjem supstance injekcijom i gutanje supstance nije isto! To sto ovi lupetaju u tekstu koji si ostavio je ludilo i gluperdizam.
sve sto imas da kazes na tekst je ludilo i gluperdizam?

Citat
i ti si naravno protiv jel tako?

Citat
Daj mi pare, uticaj i poznanastva.
To su korproracije koje su stigle dovde gde jesu kroz par generacija ali ti si co'ek naucnik, ne bakces se tim trivijalnostima.
pocnes danas i guras polako ali sigurno. tiha voda breg roni.

Citat
Nafta je osnova i skoro svi lekovi pocivaju na istoj.
nafta je jedan od izvora supstanci koje se koriste u proizvodnji lekova, ne i jedini

Citat
Naravno, samo oni koji se prepoznaju u stvarnoj Petoj koloni. Projekcija je poznata u psihologiji.
Stavljanje farmacije i zdravstva u podredjen polozaj prema stranim centirma moci je svakako izdaja ili petokolonasenje i za to, u normalnim drzavama sledi najstroza kazna.
izdaja je i ugrozavanje zdravlja nacije pozivom na bojkot vakcinacije

Citat
Tom logikom mozes da kazes da ako Pera prezivi 1/2 litra rakije, svako ce, jer se pokazalo na Perinom primeru da cvek t moze da podnese i ostane ziv (normalana). Prelepa logika blistavog uma.
da iskoristim tvoj primer, ne govorimo o pola litra vec o jednoj kapljici. da li ce jedna kapljica ubiti bilo koga?

Citat
Kakvog sad mms-a? dobro, posaljem nekad mms poruku, ako na to mislis?
http://alternativainformacije.com/2016/02/iz-osobnog-iskustva-mms-sredstvo-koje-ubija-skoro-sve-patogene/

Citat
Sta ti ovo nzaci?
znaci da kupuju skoro sve pa jos postoje. saudijska arabija zivi od hrane kupljene od drugih jer ne mogu da proizvedu puno posto zive u pustinji pa ih je i pored toga sve vise i vise.

Citat
"Racunasrka mafija" je nesto sto si sad izmislio, dok je, sa druge strane farmako lobiranje, odnosno preuzimanje nauke sasvim realna stvar.
racunarska mafija je itekako realna.

Citat
Pogledaj link koji sam postavio na vrhu poruke. Osim toga, sami proizvodjaci navde citav niz nezeljenih efekata u uputstvu ali koji ideolog moze sebi da prizna da je manji katolik od Pape? : )
navedu da, sta je problem tacno?

Citat
Odosno ko nema lovu da se njome bavi ; )
koju lovu je imao tesla?

Citat
Tako je i to se i desava. Eto, nikako da odgovoris na onaj set pitanja koje je Jovana postavila? Sta te sprecava da u par redova bacis na kolena sve sarlatane i isplivas iz kaljuge u koju si upao?
koji set pitanja?

Citat
Kako mislis nije? Eugenika je bila zdravstvena i higijenska mera, potrkrepljena dokazima, "naucnim" naravno.
tacno, "naucnim", ne naucnim

Citat
Pa dobro, objasni, zasto su stvari takve kakve jesu? Zasto ja, na primer, ne mogu da finansiram testiranje vakcina? Ili da angazujem citav tim naucnika, sa najsavremenijim laboratorijama da rade na razvoju vakcina? Pojasni!
ko kaze da ne mozes?

Citat
Dakle, kao brt (brat) od nauke, treba da znas da odluku o hospitalizaciji donosi lekar ako za to ima potrebe, pa te pitam kako to da nakon primljene vakcine niko ne odgovara za stanje deteta? Mzoda bi trebali tebi da se obrate?
hospitalizacija se vrsi i radi posmatranja, za svaki slucaj.

Citat
Znaci kujes teoriju zavere?! Ja sam nekakva strasni placenik, koji se bori protiv sirotih korporacijica?
Kada kazem profi, mislim na to da je to sada in, biti kvazihuman, da je to vrsta modnog krika, stanje svesti u kom,zapravo profi humaniste ne zanima nikakav boljitak sustinski, vec je bitno da se sledi ideologija "progresa", pa i ako se mora gaziti preko leseva (naravno, profi humanista ce sve da uradi da njegova guza stoji iznad vode).
gazenje preko leseva predlazes ti i tvoji istomisljenici. vakcine nam trebaju, ko prezivi taj zasluzuje da zivi, ko ne, bozija volja.

Citat
Opet ti ponavljam, nadam se da ces i ti imati iste simptome kao i dete.
kao dete sam imao mnogo puta, izvlacili su mi temperaturu kuci sa krompirom, stari narodni metod.

Citat
Idi kazi lekaru da je greskom zadrzao dete u bolnici, mozda se negde preracunao, a sve sto je trebao  da uradi je da procita poruke Krelca55.
zadrzi se zbog posmatranja radi sigurnosti kao sto rekoh.

Citat
Dakle, Krelac55 izjavljuje da povisena temperatura preko 38.5 nije problem i da se zbog toga ne ide u bolnicu, iako je pristalica apokalipticnog scenarija u slucaju da dete oboli od malih boginja ili zauski, gde se povisena temp. tretira kao znak kraja covecanstva. Vrhunski umetnik.
kod boginja i zauski povisena temperartura je samo jedna od briga.

Citat
Radila je radio emisiju na "Snazi naroda", mislim da postoji kontak meil ispod svakog linka.
pogledacu

Citat
Identicno pitanje se i ja pitam. Vidis, njega to ne sprecava da diluje vakcine.
?

Citat
Nesto si mi se puno iprego da se nastavljas sa nekim ko "tesko lupeta" : )
To sto ti pises su propagandni pamfleti, klisei, ti cak ni ne mozes da lupetas, jer tesko da mozes i sam da razlucis neke stvari
razgovorom moze mnogo toga se postigne
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
ovo je samo sazetak, gde je ostatak?
Za to pitaj izdavace.

Citat
sve sto imas da kazes na tekst je ludilo i gluperdizam?
Uglavnom. Oni ne razlikuju osnovne stvari.

Citat
i ti si naravno protiv jel tako?
Naravno.

Citat
pocnes danas i guras polako ali sigurno. tiha voda breg roni.
Ja kazem da si umetnik, ovakve stvari moze samo umetnik da napise, potpuna apstrakcija i odstustvo logike.

Citat
izdaja je i ugrozavanje zdravlja nacije pozivom na bojkot vakcinacije
Mozes li navesti jedan (1) momenat gde pozivam na bojkot vakcinacije? Ako to navesdes, ja ti se izvinim i povlacim se iz konverzacije. Eto.

Citat
da iskoristim tvoj primer, ne govorimo o pola litra vec o jednoj kapljici. da li ce jedna kapljica ubiti bilo koga?
Da ti pojednostavim: ubrizgavanje "jedne kapljice" nafte, na primer pod kozu, nije isto sto i gutanje jedne kapljice nafte. Otrov cini kolicina ali i supstanca, vrlo je individualno.

Citat
http://alternativainformacije.com/2016/02/iz-osobnog-iskustva-mms-sredstvo-koje-ubija-skoro-sve-patogene/
Prvi put vidim i ne znam kakve veze ima sa vakcinama , odnosno vakcinacijom?

Citat
znaci da kupuju skoro sve pa jos postoje. saudijska arabija zivi od hrane kupljene od drugih jer ne mogu da proizvedu puno posto zive u pustinji pa ih je i pored toga sve vise i vise.
Saudijska Arabija, kao jedna od najuticajnijih drzava u svetu, zbog izvora nafte je izvanredan primer i ne mzoes porediti nas i njih. Oni, na primer, jos uvek seku glave, ali to ne smeta dezurnim braniocima "slobode i ljudskih prava".

Citat
racunarska mafija je itekako realna.
U tvom svetu verujem da jeste.

Citat
navedu da, sta je problem tacno?
Problem je taj sto i pored toga, ideolozi pozivaju na prisilu.

Citat
koju lovu je imao tesla?
Aha, znaci penta je da budemo Tesla? : ) Ne, ja citam i sve vise i vise sam fasciniran, izgleda da je Krelac55 tebi umetnicko ime?!
Pogledaj Teslinu biografiju, pa ces shvatiti sa kakvim ucenama i ustupcima je morao da izadje na kraj kako bi zadovoljio ondasnje finansisjke apetite velikog kapitala.

Citat
koji set pitanja?
Koji je ostavila Jovana.

Citat
tacno, "naucnim", ne naucnim
Kao i danas u vezi prisilne vakcinacije i dizanja vakcina na nivo Svetog Grala, bez ikakvog osnova.

Citat
ko kaze da ne mozes?
Mogu, samo mi pojasni kako?!

Citat
hospitalizacija se vrsi i radi posmatranja, za svaki slucaj.
Sada si i lekar? : )
Otecena glava i nadut stomak i temperatura od preko 38.5 zasigurno nije radi posmatranja. Nadam se da ce i tebe da zadesi to isto, kada budes isao sledeci put na vakcinaciju, a i generalno da ce te to snaci.

Citat
gazenje preko leseva predlazes ti i tvoji istomisljenici. vakcine nam trebaju, ko prezivi taj zasluzuje da zivi, ko ne, bozija volja.
Mozes li navesti jedan (1) citat gde kazem da nam vakcine ne trebaju?
Sa druge strane, ja mogu da napisem sledece, sa 99% tacnosti: ti i tvoji ideolozi pozivate na prisilnu vakcinaciju dece ali ne zelis da prihvatis bilo kakvu odgovornost u slucaju nezeljenih efekata, sto je pravni presedan nezabelezen u pravnoj nauci. Igrate ruski rulet tako sto prisiljvate druge na isti, ko prezivi taj zasluzuje da zivi, ko ne, bozija volja.

Citat
kao dete sam imao mnogo puta, izvlacili su mi temperaturu kuci sa krompirom, stari narodni metod.
Ocigledno da nije bilo dovoljno.

Citat
zadrzi se zbog posmatranja radi sigurnosti kao sto rekoh.
Ko li je tebe posmatrao? Kakve sigurnosti, pa to je samo temp. od oko 39, na 4kg mesa, nastala usled bogomdatih vakcina u koje se ne sumnja...
I posle se pitate zasto se gubi poverenje u glupsti koje prodajete?

Citat
kod boginja i zauski povisena temperartura je samo jedna od briga.
A kod povisene temp. i oteklog stomaka nakon vakcinacije je koliko briga ukupno, mozes li da ih sumiras?
Ludilo...

Citat
pogledacu
Mislim da cete pozvati na strucne konsultacije u vidu vremenskog i vizuelanog posmatranja.

Citat
?
Da, Gejts se bavi rasturanjem vakcina sirom sveta.

Citat
razgovorom moze mnogo toga se postigne
Uvek bilo, zato sam i tu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Aha, znaci penta je da budemo Tesla?
Јок већ ко Слаџа.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2017, 13:43:38 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
Za to pitaj izdavace.
pitam tebe posto si ti okacio. kako znas sta pise ako nisi citao?

Citat
Uglavnom. Oni ne razlikuju osnovne stvari.
daj bre covece jesi svestan sta govoris. niko nista ne zna, samo ti sve znas.

Citat
Naravno.
heh, i ja svasta pitam

Citat
Ja kazem da si umetnik, ovakve stvari moze samo umetnik da napise, potpuna apstrakcija i odstustvo logike.
moj deda je od svog oca dobio malo zemlje jer ih je bilo puno u kuci. kupio je jednog vola sa kojim je izvlacio trupce iz sume, zatim je kupio jos jednog vola, pa je onda svaki dinar sto bi ustedeo cuvao da kupi jos zemlje. na kraju zivota deci je ostavio 5 puta vise zemlje nego je dobio. rad i upornost, ne prica i kukanje.

Citat
Mozes li navesti jedan (1) momenat gde pozivam na bojkot vakcinacije? Ako to navesdes, ja ti se izvinim i povlacim se iz konverzacije. Eto.
nisi za bojkot nego si za mogucnost da ljudi bez posledica odbiju vakcinaciju. nije sija nego vrat.

Citat
Da ti pojednostavim: ubrizgavanje "jedne kapljice" nafte, na primer pod kozu, nije isto sto i gutanje jedne kapljice nafte. Otrov cini kolicina ali i supstanca, vrlo je individualno.

Injection vs Ingestion. Myths and Facts.

So you’re in a discussion about vaccines and their ingredients and somebody pulls out the conversation stopper. “The amount of xyz in a vaccine might be tiny, but you’re injecting it. And injection is different to ingestion.” You’re stumped. You really have to stop and think hard about it. You know they’re qualitatively different, but you don’t know how to explain exactly why it’s not particularly important.

Yes, they are different. However making a broad and sweeping claim like that without context; being exact about the substance, amount and how the body processes it, is vacuous. And the difference should not be overstated because vaccine ingredients are actually safe in these tiny amounts.

The ingredients considered by many to be the “toxic chemicals” in vaccines are really so tiny compared to other sources, that the route of entry difference does not negate the point that these amounts are not enough to do harm. And it’s not like an injected substance just sits there.  The body has processes through which it disposes of substances that penetrate the skin. For example, foreign particles can be eaten in a process called phagocytosis or they can attach to carrier molecules in the blood which are then excreted.

In order to be excreted, a substance must be absorbed into the blood first. Some substances aren’t absorbed very well, or at all. Once an injected substance reaches the bloodstream, it’s treated the same way by the body as an ingested substance that reaches the bloodstream. After all, where does our food go once it’s broken down and processed by our digestive system? You guessed it, into our bloodstream. But do any of the vaccine ingredients even reach the bloodstream? Are they modified before they reach the bloodstream? Yes and yes. But I need to be really specific about that.

The ingestion/injection trope usually comes up when you discuss formaldehyde, aluminium or MSG. How the ingredient gets into the bloodstream is different for each substance, and you have to understand the chemistry of the substance, how much actually ends up in the bloodstream, how much is retained in the body and how much is excreted.

Formaldehyde
Formaldehyde from an injected vaccine would immediately start to be taken up by surrounding cells. Some of it would reach the bloodstream, but it is quickly broken down. The amount in a vaccine would be metabolised in ~10 minutes.  Our bodies and cells are very familiar with formaldehyde. Every cell in the human body produces formaldehyde and the average adult produces between 50 and 55 g, or 50-55 000 000 micrograms every day.

Formaldehyde is already present in our blood and cells and the amount from a vaccine is so miniscule that the blood does not even register a difference. There is 120 times more formaldehyde in a pear than in a vaccine.   But small amounts of ingested formaldehyde are not harmful either because the gut breaks it down. The most harmful route for formaldehyde is inhalation, and it can be toxic where there is chronic, long term exposure eg. factory workers breathing in daily fumes.

Aluminium
The aluminium in vaccines is not a heavy metal. It is not even in metallic form as portrayed by vaccine fearmongerers. It is in the form of a salt, usually aluminium hydroxide. The aluminium in aluminium hydroxide is not readily bioavailable and retention is extremely low from both ingestion and injection.

Aluminium salts that you ingest (eg. antacids, buffered aspirin, some processed foods) are mostly excreted before they get to enter the bloodstream. In healthy subjects, less than 0.3% of aluminium that you eat is absorbed via the GI tract and the kidneys effectively eliminate aluminium from the body. Intravenous infusion of products containing aluminium (ie injection directly into the bloodstream via a drip connected to a vein, as with intravenous nutrition pouches for patients in a hospital) or renal dysfunction are the only real scenarios where aluminium has the potential to accumulate.

Once aluminium is in the bloodstream, it is processed similarly regardless of the source. It just depends on the amount received and if the kidneys can keep up. Continuous infusion, we are talking litres here, of a nutrition product delivered directly into the bloodstream, is much more of a deal than a miniscule amount of aluminium hydroxide in a 0.5 ml vaccine injected into muscle. Most of the injected aluminium from vaccines will eventually enter the bloodstream, but it’s not taken up readily by the cells, it is not bioavailable.

Only a very tiny percentage of it will be “dissolved” in the blood – it’s in the form of precipitate bound to carrier proteins. Approximately 89 percent of this aluminium is processed by binding to a protein called transferrin, and the rest is bound to citrate. The majority of the bound aluminium will be processed and eliminated through the kidneys, a small amount through bile and faeces, and a tiny amount is retained in tissues of the body.

About 50% of the aluminium in the bloodstream is eliminated in less than 24 hours, more than 75% is eliminated within two weeks and even more over time. A diminishingly small amount may be retained. But we’re talking about a fraction of two hundredths of bugger all. The ability of the body to rapidly eliminate aluminium hydroxide accounts for its excellent record of safety as a vaccine adjuvant.

MSG
Monosodium glutamate (MSG) is also a salt – a salt of glutamic acid. MSG is found naturally in common fruits and vegetables like tomatoes, mushrooms, peas and broccoli. MSG found naturally in these foods is the same as the MSG salt added to foods as a flavour enhancer, is the same as the MSG found in vaccines.  Extremely tiny amounts of MSG are used in vaccines to preserve them against light, acidity and humidity.

The nasal flu vaccine contains 0.188 mg, chickenpox vaccine 0.5 mg and one MMR/chicken pox combo shot has 0.4 mg of MSG. Such tiny amounts are harmless. MSG is NOT a neurotoxin as claimed by vaccine fearmongerers. In food, it works as a flavour enhancer by stimulating the nerve endings on your taste receptors, reducing the need for added table salt. But it does not damage or destroy nerve endings in your brain. Injection does not change the fact that it harmlessly and readily dissolves in bodily fluids. It dissociates into sodium and glutamate whether ingested or injected.

Sodium and glutamate (an amino acid) are then readily used by the body. Some people report mild and transient symptoms after eating foods with added MSG, though human studies have failed to confirm the involvement of MSG in “Chinese Restaurant Syndrome”. However food regulatory authorities do not discount the possibility of a sensitivity in some people. In these people, 3000 mg has triggered it.  But it is not an allergy, it is not immune mediated, it is not toxin related. It appears to be a dose related sensitivity.

In any case, the MSG found naturally in foods or added to foods, is magnitudes higher than what is contained in vaccines. Half a cup of peas contains ~1490 times the amount and an average serving of Chinese food contains ~4000 times the amount of MSG in the chicken pox vaccine. Even in MSG sensitive people, the amount of MSG in the chicken pox vaccine is nearly 16 000 times less than the amount at which susceptible people have been found to be sensitive to.

https://vaxplanations.wordpress.com/2015/02/25/239/

Citat
Prvi put vidim i ne znam kakve veze ima sa vakcinama , odnosno vakcinacijom?
taj mms prodaju kao lek protiv autizma nakon sto su vakcine okrivili da ga izaziva. zamuti vodu da u njoj lovis.

Citat
Saudijska Arabija, kao jedna od najuticajnijih drzava u svetu, zbog izvora nafte je izvanredan primer i ne mzoes porediti nas i njih. Oni, na primer, jos uvek seku glave, ali to ne smeta dezurnim braniocima "slobode i ljudskih prava".
naftu ne mogu da jedu

Citat
U tvom svetu verujem da jeste.
kao sto je u tvom farmako mafija.

Citat
Problem je taj sto i pored toga, ideolozi pozivaju na prisilu.
nisam cuo da je neko na silu vakcinisan

Citat
Aha, znaci penta je da budemo Tesla?
da, poenta je da budemo kao tesla koji je osvetlio svet

Citat
Pogledaj Teslinu biografiju, pa ces shvatiti sa kakvim ucenama i ustupcima je morao da izadje na kraj kako bi zadovoljio ondasnje finansisjke apetite velikog kapitala.
ali je izasao. neko nadje izgovor, a neko nadje nacin.

Citat
Koji je ostavila Jovana.
gde tacno?

Citat
Kao i danas u vezi prisilne vakcinacije i dizanja vakcina na nivo Svetog Grala, bez ikakvog osnova.
opet padas u religisjski zanos

Citat
Mogu, samo mi pojasni kako?!
epl je nastao iz garaze. pocnes od apoteke i siris se vremenom.

Citat
Sada si i lekar? : )
Otecena glava i nadut stomak i temperatura od preko 38.5 zasigurno nije radi posmatranja. Nadam se da ce i tebe da zadesi to isto, kada budes isao sledeci put na vakcinaciju, a i generalno da ce te to snaci.
nisam lekar, imam prijatelje lekare sa kojim razgovoram i ciji savet cenim. ne padaj u melodramatiku i patetiku. sam si govorio kako se male boginje i zauske prelezavaju kuci a sad odjednom nije tako. kontradiktoran si.

Citat
Mozes li navesti jedan (1) citat gde kazem da nam vakcine ne trebaju?
daj ne glumi i ne pravi se naivan.

Citat
Sa druge strane, ja mogu da napisem sledece, sa 99% tacnosti: ti i tvoji ideolozi pozivate na prisilnu vakcinaciju dece ali ne zelis da prihvatis bilo kakvu odgovornost u slucaju nezeljenih efekata, sto je pravni presedan nezabelezen u pravnoj nauci. Igrate ruski rulet tako sto prisiljvate druge na isti, ko prezivi taj zasluzuje da zivi, ko ne, bozija volja.
lekara mozes da tuzis.

Citat
Ocigledno da nije bilo dovoljno.
meni je dovoljno.

Citat
Ko li je tebe posmatrao? Kakve sigurnosti, pa to je samo temp. od oko 39, na 4kg mesa, nastala usled bogomdatih vakcina u koje se ne sumnja...
I posle se pitate zasto se gubi poverenje u glupsti koje prodajete?
otkud znas da je do zbog vakcine? izvlacis zakljucke onako kako tebi odgovara.

Citat
A kod povisene temp. i oteklog stomaka nakon vakcinacije je koliko briga ukupno, mozes li da ih sumiras?
Ludilo...
jesi ti ikad bio dete i imao povisenu temperaturu?

Citat
Mislim da cete pozvati na strucne konsultacije u vidu vremenskog i vizuelanog posmatranja.
pa sad, lepa je zena, ne bih imao nista protiv.

Citat
Da, Gejts se bavi rasturanjem vakcina sirom sveta.
covek humanitarac koji je velik deo svog bogatstva razdelio.
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
pitam tebe posto si ti okacio. kako znas sta pise ako nisi citao?
Ko kaže da nisam čitao?

Citat
daj bre covece jesi svestan sta govoris. niko nista ne zna, samo ti sve znas.
Vrlo svestan, a ti? Niko ništa ne zna samo ti sve znaš?!

Citat
heh, i ja svasta pitam
Samo polako, i drugi su bili u tvojoj koži.

Citat
moj deda je od svog oca dobio malo zemlje jer ih je bilo puno u kuci. kupio je jednog vola sa kojim je izvlacio trupce iz sume, zatim je kupio jos jednog vola, pa je onda svaki dinar sto bi ustedeo cuvao da kupi jos zemlje. na kraju zivota deci je ostavio 5 puta vise zemlje nego je dobio. rad i upornost, ne prica i kukanje.
Do tada će da se deca bodu vakcinama koje su u najmanju ruku problematične?!

Citat
nisi za bojkot nego si za mogucnost da ljudi bez posledica odbiju vakcinaciju. nije sija nego vrat.
To nikako nije isto. Odbijanje je pravo i obaveza u slučaju da ne postoje garancije za proceduru ili proizvod koji se nudi na silu!
Dobro, ostavi ovde svoje puno ime i prezime, broj telefona i adresu, pa da ti s eljudi koji budu oštećeni vakcinama jave, budući da garantuješ za bezbednost i da nemaš nikakvih kočnica!?

Citat
Injection vs Ingestion. Myths and Facts.

So you’re in a discussion about vaccines and their ingredients and somebody pulls out the conversation stopper. “The amount of xyz in a vaccine might be tiny, but you’re injecting it. And injection is different to ingestion.” You’re stumped. You really have to stop and think hard about it. You know they’re qualitatively different, but you don’t know how to explain exactly why it’s not particularly important.

Yes, they are different. However making a broad and sweeping claim like that without context; being exact about the substance, amount and how the body processes it, is vacuous. And the difference should not be overstated because vaccine ingredients are actually safe in these tiny amounts.

The ingredients considered by many to be the “toxic chemicals” in vaccines are really so tiny compared to other sources, that the route of entry difference does not negate the point that these amounts are not enough to do harm. And it’s not like an injected substance just sits there.  The body has processes through which it disposes of substances that penetrate the skin. For example, foreign particles can be eaten in a process called phagocytosis or they can attach to carrier molecules in the blood which are then excreted.

In order to be excreted, a substance must be absorbed into the blood first. Some substances aren’t absorbed very well, or at all. Once an injected substance reaches the bloodstream, it’s treated the same way by the body as an ingested substance that reaches the bloodstream. After all, where does our food go once it’s broken down and processed by our digestive system? You guessed it, into our bloodstream. But do any of the vaccine ingredients even reach the bloodstream? Are they modified before they reach the bloodstream? Yes and yes. But I need to be really specific about that.

The ingestion/injection trope usually comes up when you discuss formaldehyde, aluminium or MSG. How the ingredient gets into the bloodstream is different for each substance, and you have to understand the chemistry of the substance, how much actually ends up in the bloodstream, how much is retained in the body and how much is excreted.

Formaldehyde
Formaldehyde from an injected vaccine would immediately start to be taken up by surrounding cells. Some of it would reach the bloodstream, but it is quickly broken down. The amount in a vaccine would be metabolised in ~10 minutes.  Our bodies and cells are very familiar with formaldehyde. Every cell in the human body produces formaldehyde and the average adult produces between 50 and 55 g, or 50-55 000 000 micrograms every day.

Formaldehyde is already present in our blood and cells and the amount from a vaccine is so miniscule that the blood does not even register a difference. There is 120 times more formaldehyde in a pear than in a vaccine.   But small amounts of ingested formaldehyde are not harmful either because the gut breaks it down. The most harmful route for formaldehyde is inhalation, and it can be toxic where there is chronic, long term exposure eg. factory workers breathing in daily fumes.

Aluminium
The aluminium in vaccines is not a heavy metal. It is not even in metallic form as portrayed by vaccine fearmongerers. It is in the form of a salt, usually aluminium hydroxide. The aluminium in aluminium hydroxide is not readily bioavailable and retention is extremely low from both ingestion and injection.

Aluminium salts that you ingest (eg. antacids, buffered aspirin, some processed foods) are mostly excreted before they get to enter the bloodstream. In healthy subjects, less than 0.3% of aluminium that you eat is absorbed via the GI tract and the kidneys effectively eliminate aluminium from the body. Intravenous infusion of products containing aluminium (ie injection directly into the bloodstream via a drip connected to a vein, as with intravenous nutrition pouches for patients in a hospital) or renal dysfunction are the only real scenarios where aluminium has the potential to accumulate.

Once aluminium is in the bloodstream, it is processed similarly regardless of the source. It just depends on the amount received and if the kidneys can keep up. Continuous infusion, we are talking litres here, of a nutrition product delivered directly into the bloodstream, is much more of a deal than a miniscule amount of aluminium hydroxide in a 0.5 ml vaccine injected into muscle. Most of the injected aluminium from vaccines will eventually enter the bloodstream, but it’s not taken up readily by the cells, it is not bioavailable.

Only a very tiny percentage of it will be “dissolved” in the blood – it’s in the form of precipitate bound to carrier proteins. Approximately 89 percent of this aluminium is processed by binding to a protein called transferrin, and the rest is bound to citrate. The majority of the bound aluminium will be processed and eliminated through the kidneys, a small amount through bile and faeces, and a tiny amount is retained in tissues of the body.

About 50% of the aluminium in the bloodstream is eliminated in less than 24 hours, more than 75% is eliminated within two weeks and even more over time. A diminishingly small amount may be retained. But we’re talking about a fraction of two hundredths of bugger all. The ability of the body to rapidly eliminate aluminium hydroxide accounts for its excellent record of safety as a vaccine adjuvant.

MSG
Monosodium glutamate (MSG) is also a salt – a salt of glutamic acid. MSG is found naturally in common fruits and vegetables like tomatoes, mushrooms, peas and broccoli. MSG found naturally in these foods is the same as the MSG salt added to foods as a flavour enhancer, is the same as the MSG found in vaccines.  Extremely tiny amounts of MSG are used in vaccines to preserve them against light, acidity and humidity.

The nasal flu vaccine contains 0.188 mg, chickenpox vaccine 0.5 mg and one MMR/chicken pox combo shot has 0.4 mg of MSG. Such tiny amounts are harmless. MSG is NOT a neurotoxin as claimed by vaccine fearmongerers. In food, it works as a flavour enhancer by stimulating the nerve endings on your taste receptors, reducing the need for added table salt. But it does not damage or destroy nerve endings in your brain. Injection does not change the fact that it harmlessly and readily dissolves in bodily fluids. It dissociates into sodium and glutamate whether ingested or injected.

Sodium and glutamate (an amino acid) are then readily used by the body. Some people report mild and transient symptoms after eating foods with added MSG, though human studies have failed to confirm the involvement of MSG in “Chinese Restaurant Syndrome”. However food regulatory authorities do not discount the possibility of a sensitivity in some people. In these people, 3000 mg has triggered it.  But it is not an allergy, it is not immune mediated, it is not toxin related. It appears to be a dose related sensitivity.

In any case, the MSG found naturally in foods or added to foods, is magnitudes higher than what is contained in vaccines. Half a cup of peas contains ~1490 times the amount and an average serving of Chinese food contains ~4000 times the amount of MSG in the chicken pox vaccine. Even in MSG sensitive people, the amount of MSG in the chicken pox vaccine is nearly 16 000 times less than the amount at which susceptible people have been found to be sensitive to.

https://vaxplanations.wordpress.com/2015/02/25/239/
To su, čoveče, gluposti. Znaš kako oni to rade? Uzmu uzorak koji je dao najbolje rezultate i onda, na osnovu toga rade podatke i prave analize. a to se desi u, možda 10% slučajeva.
Drugo stvar, šta god da se desi, niko i nikada ne može izjednačiti ubrizgavanje i gutanje supstance. Ako neko to uradi ili je idiot ili neznalica ili plaćena bitanga, četvrtog nema. Slikovitije, ubrizgaj ti u sebe 1 gutljaj nafte, duboko pod kožu, a pokušaj da progutaš isti. U prvom slučaju bi bio u ozbiljnom problemu, dok bi u drugom prošao, a da ni ne osetiš:

"The Difference Between Ingested and Injected Aluminum

Thursday, September 11, 2008
http://vaccines-rvb.blogspot.co.uk/2008/09/difference-between-ingested-and_11.html
Some vaccine websites state that because we injest high levels of aluminum, the injected aluminum is no big deal. Well, consider this quote from Dr. Sears:

"We know aluminum is a neurotoxin. We also know that humans can ingest huge amounts without harm, since 99% of it passes out through the stools. I’m sure Dr. Offit knows that, so I’m curious as to why he’d use the “babies ingest tons of aluminum anyway” argument." [4]

So only 1 percent of ingested aluminum is absorbed.

Now let's look at the amount of aluminum babies consume:
"Breast milk contains 40mcg/L aluminum, milk-based formulas contain ~225mcg/L, and soy-based formulas contain ~500mcg/L."
1% of each of those amounts equals .4 mcg, 2.25 mcg, and 5 mcg. So their kidneys only have to filter about .4 to 5mcg of aluminum from daily milk/formula consumption.

However, 100% of injected aluminum has to be filtered by the kidneys. So, the amount of aluminum in vaccines is not just 'a drop in the bucket' compared to consumed aluminum.
.4 mcg - 5 mcg of aluminum from food sources pales in comparison to the 295 - 1225 mcg a child could receive in one day from vaccines (The exact amount depends on the brands given).

A very recent study (Here) found that at least 100 mcg of daily aluminum consumption was associated with greater cognitive decline. 1% of 100 mcg of ingested aluminum is 1 mcg, which would imply that breast milk at .4 mcg is perfectly safe, and perhaps soy infant formula isn't such a great idea.

And furthermore, in the book, "Aluminum and Health" By Hillel J. Gitelman, the small amounts of aluminum absorbed by the intestines are usually excreted by the kidneys, and accumulation only occurs in cases of high chronic intake. However, the aluminum in vaccines may not be as easily excreted. With the intention of defending vaccine safety, Dr. Paul Offit said that after 2 weeks, 85% of the aluminum from vaccines has been excreted (and that's for the average healthy person). But, unfortunately, that would mean that we still have 15% of 295 mcg - 1225 mcg of aluminum unaccounted for (equalling 44.25 mcg - 183.75 mcg from just one office visit). Has anyone done any studies to see what happens to the remaining 15% of the injected aluminum? Is it ever excreted, or does it accumulate in brain and skeletal tissue?

I added the above information after reading the study about aluminum consumption.
Here is my old post:
The toxic dose of aluminum for an adult is 350 mcg or .350 mg. A certain brand of OTC extra strength antacid tablets contains 160 mg of aluminum hydroxide in each tablet, and the directions say to take 2-4 tablets up to four times a day. So there has to be a difference between ingested and injected aluminum or else a single antacid tablet would be toxic.

So, the high levels of aluminum found in soy baby formula cannot be used to say that the aluminum in vaccines is safe. Also, already being exposed to a toxic substance puts you at a higher risk of toxicity, not a lower risk.

And really, it just makes sense that ingested would be different than injected. If a child swallows a dime, the whole dime is passed in the stools. It is not digested, and therefore does not enter the bloodstream. However, vaccines are injected into muscle tissue and 100% of the ingredients are absorbed, over time, and therefore have to be filtered out by the kidneys."
http://www.whale.to/c/difference_between_ingested_and.html

Citat
zamuti vodu da u njoj lovis.
Stari trik farmako industrije.

Citat
naftu ne mogu da jedu
Mogu da je trampe, jer čitavom svetu treba i mogu da ucenjuju ostatak istog.

Citat
kao sto je u tvom farmako mafija.
Farmako mafija je realan subjekt na sceni. Lobiranje političara, ucene, pritisci kada se donose zakoni, lobiranje katedri na fakultetima, kao i profesora, plaćanje seminara i stručnih usavršavanja i sl.

Citat
nisam cuo da je neko na silu vakcinisan
Ja jesam. Roditelji se ucenjujuu i zastrašuju. Nije svaka sila nužno i fizička, odnosno nasilna u najprostijem smislu te reči.

Citat
da, poenta je da budemo kao tesla koji je osvetlio svet
Jesi li ti kao Tesla? Možeš li da pokreneš nezavisne analize?
Ja govorim o tome kako ne postoji mogućnost da običan čovek pokrene nezavisne analize, već je za to potrebno dosta novca.

Citat
ali je izasao. neko nadje izgovor, a neko nadje nacin.
Naprotiv, uradio bi mnogo više da nije bio uslovljavan i sputavan finansijskim interesima velikog kapitala, kao što danas rade korporacije sakrivanjem svojih patenata, otkupom dokaza i sl.

Citat
gde tacno?
Еvo ga:
"Ко је крив за „неадекватан обухват“ током 26 година пре оснивања Удружења?

Да ли су тоалет дневни таблоиди нарицали над свих 140.620 случајева малих богиња у том периоду за шта би им требало 286 година свакодневних насловних страна?
Ко је „крив“ за епидемије 2011. и 2007. године када је обухват вакцинацијом био 97%, према подацима Батута и зашто је тада изостала паника због малих богиња на одељењу хематоонкологије?

Ако су за епидемије крива невакцинисана деца, како то да је највећи број оболелих (оних који шире болест)  у 2011. био у доби од 20 до 39 година, када би они требало да припадају групи „заштићених“, обзиром да се вакцинација против малих богиња спроводи од 1971.? Исто се догодило и 2015. године када је највећи број оболелих (и преносиоца болести) био у „заштићеној“ доби од 20 до 49 година. Током ових епидемија примећује се обољевање деце од 0-1 године која још нису вакцинисана, али које би штитио мајчин имунитет премешен млеком да су мајке природно прележале мале богиње.

Зашто је у Немачкој необавезна вакцинација када је упркос „одговарајућем обухвату“ од 2007. имала 9.615 случајева малих богиња?

Зашто је у Немачкој необавезна вакцинација када је упркос  обухвату од 99% број случајева великог кашља у периоду од 2014. до 2016. био 35.069!?

Зашто је у Немачкој необавезна вакцинација када је у периоду од 1985. до 2016.  скоро сваке године имала пријављене случајеве дифтерије?

Због чега не постоје истовремене епидемије за остале две болести против којих се вакцинише ММР вакцином, ако је „пад обухвата“ главни кривац?

Због чега се не обавља обавезна вакцинација против грипа у Србији када је у периоду од 2011. до 2015. било 121.405 оболелих, 52 епидемије и 51 умрлих, а вакцина постоји?

Зашто је Румунија полигон за обавезну вакцинацију, ако је имала 24.251 случај морбила у периоду од 2000. до 2016., док је Немачка као земља са 24.281 оболелих у истом периоду ослобођена присиле?

Зашто Немачка нема обавезну вакцинацију, иако је у односу на Румунију имала константно нижи обухват вакцином против морбила у периоду од 1984. до чак 2010.?"

Citat
opet padas u religisjski zanos
Samo ti blže pojašnjavam stanje u koje (za)padate kada se dođe do teme vakcinacije. Verujem, a i praksa pokazuje da su slikoviti primeri vrlo uspešni kod ovakvih tema.

Citat
epl je nastao iz garaze. pocnes od apoteke i siris se vremenom.
Nemamo vremena, ovo je goruća tema, pa te pitam kako se mogu finansirati i pokrenuti nezavisne studije?

Citat
nisam lekar, imam prijatelje lekare sa kojim razgovoram i ciji savet cenim. ne padaj u melodramatiku i patetiku. sam si govorio kako se male boginje i zauske prelezavaju kuci a sad odjednom nije tako. kontradiktoran si.
Ako nisi lekar, a dovodiš u pitanje odluku lekara (sa kojima "razgovaraš", verovatno o kursu evra) onda im, dakle ne veruješ, a sa druge strane braniš zvaničan stav struke kada su vakcine u pitanju. Ne padaj u melodramatiku i patetiku. Kontradiktoran si.
Ako je povišena temperatura problem kod malih boginja, na primer, kako to da nije problem usled neželjenog dejstva vakcine? Naravno, generacije su imale male boginje, bez problema, ako je dete zdravo, to je bezazlena dečija bolest. Dete koje je zadržano u bolnici, još uvek se ne zna šta je problem ali se zna da je posledica vakcinacije. Da li možeš da daš neki savet šta bi trebalo da se radi kao dalja procedura?

Citat
daj ne glumi i ne pravi se naivan.
To nije odgovor nekog ko se kune u nauku i dokaze, već uličarski odgovor čoveka posrnulog moralnog kredibiliteta.

Citat
lekara mozes da tuzis.
Za šta da ga tužim?

Citat
meni je dovoljno.
Hmm?!

Citat
otkud znas da je do zbog vakcine? izvlacis zakljucke onako kako tebi odgovara.
Pogledaš analizu, ponovo dovodiš u pitanje reč struke i doktora, a sa druge strane se kuneš u iste kako tebi odgovara?

Citat
jesi ti ikad bio dete i imao povisenu temperaturu?
I posle se pitate zašto se gubi poverenje u zvaničnu struku, samo vidiš opskurne likove koji je brane i slične ideologe : )
Naravno da sam imao i ne znam u kakvoj je to vezi sa ovim slučajem, može neko pojašnjenje?
Nadam se da će tebe da zadesi isto ovo.

Citat
pa sad, lepa je zena, ne bih imao nista protiv.
Eto prilike, pa javi.

Citat
covek humanitarac koji je velik deo svog bogatstva razdelio.
Razdelio kome? Prema Forbsu još uvek je jedan od najbogatijih ljudi na svetu.
Humanista koji se zalaže za kontrolu populacije...lepog si se društva uhvatio.

................................................................
'Perhaps we now have the link between vaccination and autism': Professor reveals aluminium in jabs may cause sufferers to have up 10 times more of the metal in their brains than is safe
https://www.hippocraticpost.com/infection-disease/aluminium-and-autism/

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0946672X17308763
« Poslednja izmena: 03. Dec 2017, 16:26:18 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
Ko kaže da nisam čitao?
kako si citao kad je dostupan samo sazetak?

Citat
Vrlo svestan, a ti? Niko ništa ne zna samo ti sve znaš?!
zvucis kao papiga koja ponavlja tudje reci

Citat
Do tada će da se deca bodu vakcinama koje su u najmanju ruku problematične?!
nekome je sve problematicno. zasto ti nije problematican most na primer kad se gradi, zasto ne odes kod graditelja i kazes im da nemaju pojma i da stub ne treba da stoji tu gde stoji? kako to da svi srbi znaju kako treba fudbalska reprezentacija da igra i kako medicina treba da se praktikuje?

Citat
To nikako nije isto. Odbijanje je pravo i obaveza u slučaju da ne postoje garancije za proceduru ili proizvod koji se nudi na silu!
Dobro, ostavi ovde svoje puno ime i prezime, broj telefona i adresu, pa da ti s eljudi koji budu oštećeni vakcinama jave, budući da garantuješ za bezbednost i da nemaš nikakvih kočnica!?
ponavljam, lekara imas pravo da tuzis

Citat
To su, čoveče, gluposti. Znaš kako oni to rade? Uzmu uzorak koji je dao najbolje rezultate i onda, na osnovu toga rade podatke i prave analize. a to se desi u, možda 10% slučajeva.
Drugo stvar, šta god da se desi, niko i nikada ne može izjednačiti ubrizgavanje i gutanje supstance. Ako neko to uradi ili je idiot ili neznalica ili plaćena bitanga, četvrtog nema. Slikovitije, ubrizgaj ti u sebe 1 gutljaj nafte, duboko pod kožu, a pokušaj da progutaš isti. U prvom slučaju bi bio u ozbiljnom problemu, dok bi u drugom prošao, a da ni ne osetiš:
hoces da kazes da znas bolje od biohemcara kako se aluminijum ponasa u telu? tekst je napisan tako da obicni ljudi kao i ti ja razumeju kako se odvijaju slozeni bioloski procesi. koristis smesne primere i analogije, vakcine poredis sa gutanjem nafte ej bre covece.

Citat
Stari trik farmako industrije.
koji rado koriste i oni koji se protiv nje navodno bore

Citat
Mogu da je trampe, jer čitavom svetu treba i mogu da ucenjuju ostatak istog.
nemaju samo oni naftu, imaju je i rusi. oni trampe naftu, mi trampimo sljivu, sta je problem?

Citat
Farmako mafija je realan subjekt na sceni. Lobiranje političara, ucene, pritisci kada se donose zakoni, lobiranje katedri na fakultetima, kao i profesora, plaćanje seminara i stručnih usavršavanja i sl.
upravo si opisao svaku industriju na ovom svetu, svako se trudi da izvuce najbolje uslove za sebe

Citat
Ja jesam
ja sam cuo da postoji jeti, snezni covek, negde na ovoj planeti

Citat
Jesi li ti kao Tesla? Možeš li da pokreneš nezavisne analize?
Ja govorim o tome kako ne postoji mogućnost da običan čovek pokrene nezavisne analize, već je za to potrebno dosta novca.
obican covek moze da dodje do novca na razne nacine

Citat
Naprotiv, uradio bi mnogo više da nije bio uslovljavan i sputavan finansijskim interesima velikog kapitala, kao što danas rade korporacije sakrivanjem svojih patenata, otkupom dokaza i sl.
a uradio bi najvise da je ostao kod kuce, daj bre malo ozbiljnosti

Citat
Еvo ga:
odgovorili smo na sva ta pitanja na ovih 70 strana

Citat
Nemamo vremena, ovo je goruća tema, pa te pitam kako se mogu finansirati i pokrenuti nezavisne studije?
kakve nezavisne studije?

Citat
Ako je povišena temperatura problem kod malih boginja, na primer, kako to da nije problem usled neželjenog dejstva vakcine? Naravno, generacije su imale male boginje, bez problema, ako je dete zdravo, to je bezazlena dečija bolest. Dete koje je zadržano u bolnici, još uvek se ne zna šta je problem ali se zna da je posledica vakcinacije. Da li možeš da daš neki savet šta bi trebalo da se radi kao dalja procedura?
cudi me da nisi rekao kako je dete dobilo autizam

Citat
To nije odgovor nekog ko se kune u nauku i dokaze, već uličarski odgovor čoveka posrnulog moralnog kredibiliteta.
rece neko ko naziva ljude budalama, neznalicama, placenicima, petokolonasima.

Citat
Za šta da ga tužim?
ako nisi zadovljan tretmanom

Citat
Pogledaš analizu, ponovo dovodiš u pitanje reč struke i doktora, a sa druge strane se kuneš u iste kako tebi odgovara?
analizu cega?

Citat
I posle se pitate zašto se gubi poverenje u zvaničnu struku, samo vidiš opskurne likove koji je brane i slične ideologe : )
Naravno da sam imao i ne znam u kakvoj je to vezi sa ovim slučajem, može neko pojašnjenje?
Nadam se da će tebe da zadesi isto ovo.
jesi isao u bolnicu svaki put ili si ostajao kuci?

Citat
Razdelio kome? Prema Forbsu još uvek je jedan od najbogatijih ljudi na svetu.
Humanista koji se zalaže za kontrolu populacije...lepog si se društva uhvatio.
kakvu kontrolu populacije?
« Poslednja izmena: 03. Dec 2017, 18:49:01 od Krelac55 »
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.