Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevakcinisana deca ne mogu u vrtić  (Pročitano 130596 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Citat
kakve bre nafta covece. prisilna vakcinacija ne postoji. postojala je u vojsci kad te niko nije pitao zelis li da primis ili ne vakcine za koje niko nije znao koja im je svrha tacno.

Bio neki miks a najvise protiv tetanusa, inace nikakav carobni napitak, prica ko i o bromidu da se ne dize vojsci  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
zasto nije problemacticno, mozda bas racunari uzrokuju bolesti zbog radioaktivnog kriptonita koji sadrze? Nije obavezno da se poseduje racunar a opet svaka kuca ga ima.
Рачунар му не дирај, како ће онда да нађе материјал за шиљење.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
mob
Nokia 950
@Krellac

Naravno da ti je lupetanje sve sto ne mozes da razumes , kada sam pomenuo Italijane i istrazivanje bilo mi je cudno da bas nikome taj slucaj nije poznat od koga je bukvalno cela fama i pocela pa mi je na osnovu ovoga jasno da vecina vas o ovome polemise sa vrlo malo znanja o samim vakcinama.

Eto kao sto je neko napisao da u vakcinama nema zive , to ti je prica ona druge strane , tamo gde neprodje , koristi se prica kako je ta ziva u tom jedinjenju bezopasna a krajnje granice lome se bas u pedijatriji gde pedijatri dobijaju letke od SZO gde im objasnjavaju kako trebaju da bi smeksali roditelje da govore kako je neka njihova rodjaka vakcinisala dete i sada joj je super.

E sada ako ne zelis da budes tele , lepo odes kod najblizeg pedijatra i pitas ga da li dobijate letke SZO o vakcinam i da li mogu da ih vidim , uveris se sam i budes jos pametniji nego sto si sada na nivou krelca.

A inace moj privatni pedijatar moze da prica ono sto misli jer nije uslovljen od strane drzave da ce izgubiti posao ili neznam ti ja sta , nije zastrasivan kao drzavni i lakse mu je jer mirne duse leci decu a ne po normama zdravstva.

Sa Kristalom je ti je lakse da razgovaras zato sto covek zeli na moralno - pravnom nivou da ti dokaze da vakcina ne sme biti obavezna ali ti ocigledno nisi niti moralan niti si ispravan .
Uz to kazes da vakcina nije prisilna , ti si tezi slucaj , ovde ima ljudi koji se slaz da vakcina treba biti obavezna ali je i prislina zbog novcanog kaznjavanja i degradacije dece i roditelja na kraju krajeva prvo po pvrticima gde je ova prica i pocela.

Znaci needukovan si , neinformisan , jos pokusavam da ne pisem nekim sloznim jezikom vec bukvalnim , laickim da bi se razumeo lakse a tebi ni to nije jasno .

Ja ima celo to istrazivanje u PDF-u sta mi znaci da ga ja okacim , mada moze da se progugla , kada niko nece razumeti em sto je na engleskom em sto se koriste engleske medicinske fraze za koje si takodje verovatno nepismen , nttvrdim ali tako delujes.

Inekcije su a u ovm istrazivanju je ja mislim iskoriscenja najbolja rec PRLJAVE , tu su cestce koje ne bi smele biti tu jer nestoje u sastavu vakcine plus mnoge su stetne i odavno zabranjene.

Opet apelujem da zbog svog neznanja i maloumnosti neguras tu pricu koju nemozes da potkrepis i tako ohrabrujes roditelje na vakcinisanje  , mozda si ti neiformisan ali to te neodaljava od odgovornosti.

Ljudi su ziveli bez vakcina i zivece , za to zasluzan savrseno nastimovani ljudski organizam a on ne voli boce.
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
belfagoor
Citat
Dr. Antonieta Gati  , Dr.Stefano Montanari (ocekivao sam da znas ovo kada se upustas u ove teme)
Ucesnici:
Nacionalni savet za istrazivanje Italija  , Nanodiagnostics srl. Italija , Institut za nauku Italije , Institut za cistu vodu USA

Projekat okrenut Novembar 2016 zavrsen 23 Januara 2017

Rezultati objavljeni na svim boljim medicinskim informatorima , blogovima sajtovima ja sam moj preuzeo sa Medcraveonline.

U kratikim crtama i ako je istrazivanje na 13 strana ...

Testiranje je vrseno i po proizvodjacima i po vakcinama za 44 vakcine.
Treba da se vodiš idejom da ne ubeđuješ ove ideologe, zombije i tutumrake koji po svaku cenu brane proizvode multinacionalnih korporacija, oni su ovde da brane biznis i ideologiju, već da ljudima koji stvari priđu slobodnog uma približiš problematiku.

Citat
Eto kao sto je neko napisao da u vakcinama nema zive , to ti je prica ona druge strane
Istina jeste da su nivoi timerosala znatno smanjeni, ali jos uvek postoje, medjutim, nivoi alumijuma u vakcinama, kao adjuvansa, koji je takodje neurotoksin su isti ili povecani.

these amounts have no biological effect.
Da, u vecini slucajeva verovatno i nema, radi se o teoriji, o "najboljem scenariju".

Citat
postoji vise razlicituh bakterija koje dovode do meningitisa a srbija sprovodi vakcinaciju protiv haemophilus influenzae-tip B
Taj pasus sam ti postavio kao pokazatelj da se kod nas uvodi vakcina koja sadrzi timersal od sledece godine, kao i postojece vakcine protiv gripa, zatim tetanusa i sl.

Citat
znaci po tebi niko nista ne zna o vakcinaciji, to je jedna ogromna misterija oko koje ljudi skacu ko majmuni oko drveta banane
Ne, cinjenica je da se vakcinacija dize na mesto na kom ne pripada, a jos zlokobnija cinjenica jeste da je proizvodnja vakcina pala u ruke multinacionalnih korporacija, koje imaju globalisticki karakter.

Citat
ne skreci sa teme, nisi odgovorio
Vrlo jasno se vidi da si pokusao da zaobidjes glupost koju si odvalio, prepisujuci meni da sam rekao nesto sto nigde nisam, citiras drugog, meni odgovaras, a mislis nesto trece. Zamolio bih te da se vise skoncentrises i uozbiljis, pricamo o vrlo ozbiljnoj temi.

Citat
kakve bre nafta covece.
Lepa nafta, prava. Evo, za pocetak, ako te zanima, ovo su osnove:
https://www.quora.com/Which-prescription-drugs-are-made-from-petroleum
Citat
prisilna vakcinacija ne postoji.
Prisilna vakcinacija postoji i desava se. Sad, razradili su tehnike prisile, ali je sustina ista, i to nema veze sa modernom medicinom.

Citat
ne prepoznajem, sa ljudima ne razgovaram recnikom komunistickog komesara.
Peta kolona postoji od kada je covek formirao slozenije zajednice, samo se tada verovatno drugacije zvala. Izdajnika, odnosno petokolonasa je uvek bilo i to je jedan od najtezih zlocina, ako ne i najtezi.
Sa ljudima treba razgovarati, vidis i sam koliko si naucio za ovo vreme dopisujuci se sa mnom?!

Citat
ljude poput mene gledaju da proizvod koji koriste radi posao za koji je stvoren, koja je etiketa na njemu to je od malog znacaja.
Osim sto ne rade.
Pa sad, zasto se onda bunis protiv prirodne medicine, na prime?! Ako radi za neke ljude, u cemu je problem? Ipka, nisi ti bas toliko praktican, samo si upao u ideologiju, a Srbija, kao i dobar deo sveta nema svoju farmaciju, a ni suverenitet nad zdravstvom.

Citat
zasto nije problemacticno, mozda bas racunari uzrokuju bolesti zbog radioaktivnog kriptonita koji sadrze? Nije obavezno da se poseduje racunar a opet svaka kuca ga ima.
Cekaj, mozda ili imas neki dokaz?
Kazem, dok nije pod prisilom, ja nemam velikih problema sa tim.

Citat
Ja se nigde ne borim protiv vakcina, obrati paznju, opet ti sugerisem da se malko vise posvetis temi.
Ja sam ti naveo primer, kako oni koji su za prisilu i ucenu na ladnjaka okrenu glavu i ne zele na sva vrata i novine da iznesu i drugu stranu medalje, a beze, bogami i od odgovornosti.
Citat
kakvu drugu stranu medalje bre, nauka nije debatni klub gde onaj ko najlepse prica dobije pehar.
Drugu stranu medalje, koja kaze da u struci ne postoji konsenzus kada su ove teme u pitanju. Nauka danas nije nezavisna delatnost i visoko je okupirana i otudjena.
Naravno da je nauka podlozna debati, pogotovo kada su ovako klimave teme u pitanju, kao sto je vakcinacija.

Citat
nauka nije demokratija gde svacija rec vredi isto.

I Hitler je pod plastom nauke sprovodio eugeniku, a ista je pocivala na naucnim dokazima : )
Zapravo, ti ne branisa nauku i njene primcipe, vec ideologiju. Nije dovoljno reci "nauka" i mislis da si sve resio. Ne. Potrebno je preispitati ko se danas bavi naukom, ko je finansira, sa kojim ciljem, pod kojim okolnostima i citav niz pitanja.
Citat
sto se odgvornosti tice, pre neki dan su osudjeni lekari zbog smrti devojcice, ko je odgovoran za posledice nadrilekarstva?
To bih ja tebe trebao da pitam? Ko je osudjen za to sto je dete mog drugara u bolnici nakon vakcinacije?

Citat
pun si neke zlobe i besa, pojesce te to covece.
Nemoj ti ovo da shvatis nista licno. Samo se cudim licemerju vas profi humanista.  
Citat
onaj ko dete odmah vodi u bolnicu zbog temperature o roditeljstvu malo zna.
Jeli? Pa sto je onda dete ostalo u bolnici?
Zasto ti vodis dete kod lekara kada dobije temperaturu usled malih boginja? Eno, bljuc je mesecima zastrasivao i najednom prekinuo, izgleda da su potrosili zalihe vakcina na deci...prosla je opasnost od apokalispe malih boginja ; )
Citat
gdje je zaposlena kad se ne bavi strukom?
To nije moja stvar, mozes je kontaktirati i ako ti dopusti objavi i podeli sa nama. Znam da radi u psihijatriji.
Citat
neko ko potrosi godine studirajuci da bi na kraju odlucio da se ne bavi svojom profesijom ocigledno je nasao unosnije zanimanje.
Slicno i farmako botovi na netu rezonuju. ti si, svakako medicinski potkovan i imas dugacak staz u medicini, kao i Bil Getjs : ) Cudno, ne smeta ti kada Gejts propoveda o vakcinama, a veze sa istim nema.

Citat
@bellfago0r

tvoje poruke su bolne za citanje. sa kristalom moze barem donekle da se vodi razgovor, ovo tvoje lupetanje bi bilo smesno da nije zalosno.
Izgleda da ne mozes bas da pratis, citaj, dosta istine navodi belfagur.

Citat
Рачунар му не дирај, како ће онда да нађе материјал за шиљење.  Smile
Kako ti ova promena vremena utice na ruke? Osecas li nemoc? : ) Silji ga mami uz rucak, to je najpametnije sto mozes da uradis u zivotu : )
« Poslednja izmena: 02. Dec 2017, 16:18:16 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
procitao sam negde clanak. kaze da ljudi masovno veruju onome sto pise na internetu.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Кристал, стварно како можеш да користиш рачунар уз сав тај криптонит?  Smile

Citat
Znaci needukovan si , neinformisan , jos pokusavam da ne pisem nekim sloznim jezikom vec bukvalnim , laickim da bi se razumeo lakse a tebi ni to nije jasno .
Све си научио, само ниси научио да негацију пишеш одвојено од глагола.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Кристал, стварно како можеш да користиш рачунар уз сав тај криптонит?  Smile

Kako ti možeš mater da zabavljaš na način opisan gore? Zna se šta ostavlja veće posledice, ako i sam nisi iz te priče? : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Све више мислим да је Тесла био у праву за еугенику. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Кристални јаду, нумеш ни подјебавања сам да смислиш већ копираш туђе.  Smile Заштитио сам права на мамичка фазоне тако да или плати надокнаду за коришћење или покушај нешто сам да створиш ма колико немогуће то звучало.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
kakve bre nafta covece. prisilna vakcinacija ne postoji. postojala je u vojsci kad te niko nije pitao zelis li da primis ili ne vakcine za koje niko nije znao koja im je svrha tacno.

Bio neki miks a najvise protiv tetanusa, inace nikakav carobni napitak, prica ko i o bromidu da se ne dize vojsci  Smile
da, secam se da su govorili o tetanusu

Citat
Istina jeste da su nivoi timerosala znatno smanjeni, ali jos uvek postoje, medjutim, nivoi alumijuma u vakcinama, kao adjuvansa, koji je takodje neurotoksin su isti ili povecani.
prica iz dupeta iznova i iznova.

Q. How much aluminum is in vaccines?
A. During the first 6 months of life, infants could receive about
4 milligrams of aluminum from vaccines.
 That’s not very much: a
milligram is one-thousandth of a gram and a gram is the weight of
one-fifth of a teaspoon of water. During the same period, babies will
also receive about 10 milligrams of aluminum in breast milk, about
40 milligrams in infant formula, or about 120 milligrams in soy-
based formula.

Q. What happens to aluminum after it enters the body?
A. Most of the aluminum that enters the body is eliminated
quickly.
 Though all of the aluminum present in vaccines enters the
bloodstream, less than 1 percent of aluminum present in food is
absorbed through the intestines into the blood.
However, once aluminum is in the bloodstream, it is processed
similarly regardless of the source. Approximately 90 percent is  
processed by binding to a protein called transferrin, and about
10 percent is bound by citrate. Once bound, the majority of
aluminum will be eliminated through the kidneys, a small amount
through bile, and a small amount is retained in tissues of the body.
About half of the aluminum in the bloodstream is eliminated in less
than 24 hours and more than three-quarters is eliminated within
two weeks. The ability of the body to rapidly eliminate aluminum
accounts for its excellent record of safety.

Q. Is the amount of aluminum in vaccines safe?
A. Yes.
The best way to answer this question is to look at people
who are harmed by aluminum. These people can be divided into
two groups: severely premature infants who receive large quantities
of aluminum in intravenous fluids, and people with longstanding
kidney failure who receive large quantities of aluminum, primarily
in antacids. (The average recommended dose of antacids contains
about 1,000 times more aluminum than is found in a vaccine.)
Both of these groups of patients can suffer brain dysfunction, bone
abnormalities or anemia because of the high quantities of aluminum
that have accumulated in their bodies.
For aluminum to be harmful, two criteria must be met: People must
have kidneys that don’t work well or don’t work at all, and they must
receive large quantities of aluminum for months or years. In these
situations, a lot of aluminum enters the body and not enough leaves
the body.

Q. Isn’t it possible that aluminum in vaccines could be
harmful to some healthy babies?
A. No.
The quantity of aluminum in vaccines is tiny compared with
the quantity required to cause harm. Here’s another way to think
about this: All babies are either breast-fed or bottlefed. Because
both breast milk and infant formula contain aluminum, all babies
have small quantities of aluminum in their bloodstreams all the
time. The amount is very small: about 5 nanograms (billionths of a
gram) per milliliter of blood (about one-fifth of a teaspoon). Indeed,
the quantity of aluminum in vaccines is so small that even after an
injection of vaccines, the amount of aluminum in a baby’s blood does
not detectably change. In contrast, the amount of aluminum in the
bloodstreams of people who suffer health problems from aluminum
is at least 100
times greater
than the amount
found in the
bloodstreams of
healthy people

http://media.chop.edu/data/files/pdfs/vaccine-education-center-aluminum.pdf

Citat
Da, u vecini slucajeva verovatno i nema, radi se o teoriji, o "najboljem scenariju".
u tvom slucaju se radi o najobicnijem nagadjanju

Citat
Taj pasus sam ti postavio kao pokazatelj da se kod nas uvodi vakcina koja sadrzi timersal od sledece godine, kao i postojece vakcine protiv gripa, zatim tetanusa i sl.
ne uvodi se

Citat
Ne, cinjenica je da se vakcinacija dize na mesto na kom ne pripada, a jos zlokobnija cinjenica jeste da je proizvodnja vakcina pala u ruke multinacionalnih korporacija, koje imaju globalisticki karakter.
pa ti napravi svoju korporaciju onda i resen problem

Citat
Vrlo jasno se vidi da si pokusao da zaobidjes glupost koju si odvalio, prepisujuci meni da sam rekao nesto sto nigde nisam, citiras drugog, meni odgovaras, a mislis nesto trece. Zamolio bih te da se vise skoncentrises i uozbiljis, pricamo o vrlo ozbiljnoj temi.
ponovo nisi odgovorio

Citat
Lepa nafta, prava. Evo, za pocetak, ako te zanima, ovo su osnove:
https://www.quora.com/Which-prescription-drugs-are-made-from-petroleum
iz nafte se uzimaju neke od organskih molekula sto ne znaci da je to jedini izvor i da se svi lekovi "prave" od nafte.

Citat
Peta kolona postoji od kada je covek formirao slozenije zajednice, samo se tada verovatno drugacije zvala. Izdajnika, odnosno petokolonasa je uvek bilo i to je jedan od najtezih zlocina, ako ne i najtezi.
Sa ljudima treba razgovarati, vidis i sam koliko si naucio za ovo vreme dopisujuci se sa mnom?!
neko bi i ovaj tvoj rad nazvao petokolonaskim.

Citat
Osim sto ne rade.
Pa sad, zasto se onda bunis protiv prirodne medicine, na prime?! Ako radi za neke ljude, u cemu je problem? Ipka, nisi ti bas toliko praktican, samo si upao u ideologiju, a Srbija, kao i dobar deo sveta nema svoju farmaciju, a ni suverenitet nad zdravstvom.
znaci minimalne kolicine aluminijuma u vakcini su zlo, a ogromne kolicine hlora u mms-s su korisne i pomazu ljudima? dobar deo sveta ne proizvodi nista pa opet zivi.

Citat
Cekaj, mozda ili imas neki dokaz?
Kazem, dok nije pod prisilom, ja nemam velikih problema sa tim.
nisi upoznat sa kriptonitom u racunarima i efektima koje ima po ljudsko zdravlje? ti mora da si onda placenik racunarske mafije.

Citat
Drugu stranu medalje, koja kaze da u struci ne postoji konsenzus kada su ove teme u pitanju
osim sto postoji

Citat
Nauka danas nije nezavisna delatnost i visoko je okupirana i otudjena.
otudjena je od svakog ko je ne poznaje

Citat
Naravno da je nauka podlozna debati, pogotovo kada su ovako klimave teme u pitanju, kao sto je vakcinacija.
sve je podlozno debati naravno, samo je potrebno izneti prave dokaze da bi debata prerasla u nesto vise

Citat
I Hitler je pod plastom nauke sprovodio eugeniku, a ista je pocivala na naucnim dokazima : )
osim sto nije

Citat
Zapravo, ti ne branisa nauku i njene primcipe, vec ideologiju. Nije dovoljno reci "nauka" i mislis da si sve resio. Ne. Potrebno je preispitati ko se danas bavi naukom, ko je finansira, sa kojim ciljem, pod kojim okolnostima i citav niz pitanja.
ne vec je potrebno baviti se naukom, uciti da bi se razumelo zasto su stvari takve kakve su.

Citat
To bih ja tebe trebao da pitam? Ko je osudjen za to sto je dete mog drugara u bolnici nakon vakcinacije?
nije svako ko ode u bolnicu slucaj za hospitalizaciju.

Citat
Nemoj ti ovo da shvatis nista licno. Samo se cudim licemerju vas profi humanista.  
profi? ja ne primam pare za ovo sto pisem sto za tebe nisam siguran da mogu reci.

Citat
Jeli? Pa sto je onda dete ostalo u bolnici?
Zasto ti vodis dete kod lekara kada dobije temperaturu usled malih boginja? Eno, bljuc je mesecima zastrasivao i najednom prekinuo, izgleda da su potrosili zalihe vakcina na deci...prosla je opasnost od apokalispe malih boginja ; )
povisena temperatura je sporedni efekat vakcinacije covece na koju se racuna i ne ide su u bolnicu zbog toga odmah.

Citat
To nije moja stvar, mozes je kontaktirati i ako ti dopusti objavi i podeli sa nama. Znam da radi u psihijatriji.
gde je mogu kontaktirati?

Citat
Slicno i farmako botovi na netu rezonuju. ti si, svakako medicinski potkovan i imas dugacak staz u medicini, kao i Bil Getjs : ) Cudno, ne smeta ti kada Gejts propoveda o vakcinama, a veze sa istim nema.
kakve veze ima bil gejts sa vakcinama?

Citat
Izgleda da ne mozes bas da pratis, citaj, dosta istine navodi belfagur.
ovo sto ti pises je uglavnom tesko lupetanja ali je za ono njegovo naucni rad.

« Poslednja izmena: 02. Dec 2017, 17:50:39 od Krelac55 »
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.