Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevakcinisana deca ne mogu u vrtić  (Pročitano 130191 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
mob
Nokia 950
Vidim da ce ova tema propasti jer mnogi banalizuju stvari i moram da odgovorim na nekoliko pitanja.

Neko je rakao , sastav vakcine je poznat.

Da tacno , bio je poznat i to od 2000 cak sto vise o svim promenama u vakcini medicniske organizacije redovno su obavestavane.
Medjutim tu se pojavio problem kada je SZO priznala o prisutnosti zive u vakcini a da pritom nikada ali napominjem nikada to nije objavila kao deo sastava vakcine.

U tome je problem , ljudi su poceli da kontaju , ako nisu prijavili zivu sta nisu prijavili jos ?

Inace taj dogadja pokrenuo je lavinu drugih iz kojih SZO i EU stvarno ispadaju kao da nesto kriju.

Naprimer u EU parlamentu zabranjeno je razgovaranje o vakcini i par puta kada su odredjeni imunolozi uspeli da izboksuju jedan dan za tu temu , kao naprimer predstvanik Hrvatske za imunologiju dr. Sladoljev Srecko , ta sednica je otkazana ili zamenjena nekom drugom bitnijom.Poslednji pokusaj zavrsio se tako sto je sednica ukunuta i prebacena izvan parlamenta za sve one kojih se tice ta rasprava.To znaci da niko bian , misli se na predstvanike drzava nije cuo o cemu su EU imunolozi raspravljali.

Evo jos jednog paradoksa.Ispitivanje vakcine je zabranjeno.

Neverujete ? Evo izazivam vas pozovite Torlak , mejlujte , i kazite da zelite da platite kako bi za vas ispitali MMR vakcinu.
Postoji zvanicni dopis SZO drzavi Srbiji po nekim tvrdnjama , ja vec neko vreme pokusavam da dodjem do njega , u kome se objasnjava zasto se vakcine koje su deo imunizacije ne smeju testirati.

A najveci paradoks je uopste prisila.Pazite , nema logicnog objasnjenja Republike Srbije zasto je vakcina obaveza.Ako se vlada oglasi i kaze vakcinacija je obavezna jer zelimo da smanjimo broj umrlih novorodjencadi ili pak da sprecimo neke bolesti kod dece u skladu sa merama o borbi protiv bele kuge RS , dobro i ima donekle neke logike.
Ali opsta imunizacija , pod prisilom ?  Pa cekaj sta tebe briga hocu li ja da zastitim svoje dete vakcinom ili na neki drugi nacin ? Kako to utice na tebe ?

Evo ja brisem svaki moj komentar ovde na ustrb onih koji su protiv vakcine ako mi neko posalje kopiju pecatiranog dokumenta od strane predsednika vlade i ministara naredbom o obaveznoj vakcinacije.Dokument postoji ali potpisnik je samo ministar zdravlja po nalogu vlade a u skladu sa ugovorom o pridruzivanju EU RS.

Neceta ga naci , ne trudite se , zato sto niko gore nezeli da prlja ruke , nesto zna da je vakcina opasna , nego sto zapravo nista o vakcini ne zna.Zasto bi parafirao nesto o cemu nista neznas , bar ne Torlak u nekoj osnovi.

Zakljucak : Nisu ljudi postali sumnjicavi zato sto su glupi ili sto su malogradjani vec zato sto je SZO previse brljala u periodu implementacije vakcina i naravno u periodu nakon sto je otkrivena ziva u vakcini.

Neko je napisao da nije dokazano da vakcina izaziva autizam.

Tacno je , nije dokazano , to su samo pretpostavke.Predpostavke bazirane na statistici i bazirane na reakciji ljudi i njihovog organizma kada se ziva nadje tamo.

Medjutim nemojte da vas brine autizam .  Smile Autizam je najredja nus pojava nakon primanja inekcije koja nije dokazana kao sto nisu dokazana ali su statisticki zabelezena i povecanja obolelih od SIDS, epilepticnih napada, sizofrenije i drugih neuroloskih bolesti od kada je vakcina dovedena kao sredstvo imunizacije.

Ovaj gospodin je objasnio kako je to moguce ko je dokon neka preslusa , zanimljivo je i dosta ce te saznati o razlikama izmedju neuroloskog sitema nas starih i malih beba.

Jos jednom podvlacim nije dokazano da ziva utice na pojavu autizma kod dece , niti labaratoriski niti vestackim izazivanjem samo su zabelezeni slucajevi da kod dece koja su bila izlozena uticajima zive pojavljivale su se razne neuroloske bolesti a izmedju ostalog i autizam.

E sada ziva.

Iz onoga sto sam ja proucavao o zivi zakljucio sam da je ziva metal takvih osobina da u nekim svojim jedinjenima veoma lako moze da prodre cak i kroz kozu.

Kada se nadje u organizmu ziva pocinje da isparava i tu krece njen raspad kao elementa ali nastaje ziva metil koja se veoma lako apsorbuje i kruzi kroz krvotok.
Kruzeci kroz krvotok vrlo lako dolazi do svih organa i izaziva poremecaje , posebno na mozak.Doktorska praksa pokazuje da prisustvo zive u mozgu manifestuje se kao poremecaj ponasanja , depresija , poremecaj vida i sluha , povecanje nadrazenosti , nervoza , smanjenje mogucnosti komunikacije u vidu nemogucnosti izgovaranja nekih slova pa cak i izbacivanju nekih slova iz reci (ovo je posebno zabelezeno kod dece).
Fetusi i mala deca su najrizicnija grupa jer je njihov nervni sistem jos uvek u fazi razvoja i 4 do 5 puta su osetljiviji na zivu u odnosu na odrasle.

Zabelezio sam takodje da je ziva element koji cesto neubija nervne celije tj. ubija ih ili pak nervne celije mutiraju njegovim podsredstvom.

Ziva se takodje moze izbaciti iz organizma ali veoma sporo.

U veoma malim dozama ziva izaziva razne lecive bolesti organa i krvi koji ce se cesto vracati za svo vreme izbacivanja zive iz organizma.Trajne posledice su moguce samo u neuroloskom sistemu.

Procitao sam ne znam vise koliko clanaka i lekcija o zivi i nigde nisam procitao da posoji doza zive u organizmu koja nije stetna.

Neko je postavio pitanje : zasto bi neko parvio stetne vakcine.

Ovo pitanje i mene muci jer smatram da su ljudi u sustini dobri i da tako nesto kao vakcina koja truje milione dece niko nebi mogao napraviti.

Medjutim kada pogledas iz ugla farmaceutske industrije svasta ti padne na pamet.

Vidite , opet se vracamo na zivu.Ja kada sam razmisljao o ovome pitanu proslo mi je kroz glavu ono delovanje zive koje sam zabelezio.

Da naprimer neko tamo napravi vakcinu i ubaci u nju zivu u toj kolicini koja nece da te ubije i nece ostetiti organe vec ce samo izazvati povremene bolesti organa i krvi.

Hm , to mi deluje poprilicno profitabilno za farmaceutsku industriju , posebno od dece posto  ko je roditelj zna kakve su cene lekova za decu  Smile

A zive u vakcini imas bas u toj dozi.

E sada ako neko dete zakaci neko neurolosko oboljenje zbog losijeg imuniteta , staisticka greska ?  Smile

Neznam , ja bih najvise voleo da je se pojavi neko naucno objasnjenje o potrebnosti zive u ovim vakcinama koje pije vodu.

Opet apelujem ovde na pojedine , ne mozete biti sigurni sta se sve nalazi u vakcini .

Negutajte pricu o imunizaciji i o tome kako mali Hans jedva ceka da napuni tri meseca da se bode.

Ja sam pricao sa prijateljima iz EU o ovome , mnogi i zaborave a dobar deo se plasi isto kao i ovde.

Vakcinacija treba biti neobavezna i to nece uticati na imunizaciju ako iole i postanete imuni na nesto od ovih vakcina.

Ako imate dete ne smete biti lenji pricajte sa pedijatrima i reci ce vam koliko je ralna zastita.Reci ce vam da vakcinisana deca oboljevaju isto kao i nevakcinisana.

A imam i poruku za one koji su protiv vakcine.

Ako smatrate da je vakcina losa i tako dalje ja cu vam odmah reci da dokaza za to nema.Cak sto vise postoje bolesti koje su se smanjile dolaskom vakcine i opstom imunizacijom.

Da je ziva opasna i stetna to niko nemoze poreci.
Medjutim na njihovoj strani je onaj doktor koji se smeska i kome ce na kraju svako poverovati.

Ako zelite da se borite , borite se protiv krsenja ustava i ljudskih prava , a vasu decu pripremite za rat ojacavajuci njihov imunitet i koristeci supstance koje iz organizma izbacuju teske metale kao sto je zeolit svo bilje koje ima klorofila u sebi tj. svo zeleno voce , povrce i alge.

Organizam ce sam po sebi teske metale u toj dozi izbaciti u periodu od 5 - 7 godina a uz pomoc tretmana duplo brze.

IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Фашизам је ако те неко вакцинише... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Ziva kao element se nalazi u vazduhu, cak Srbija pripada zemljama visokog rizika.
Mada to i nije toliko bitno. Strana koja brani vakcine kenja, strana koja je protiv vakcina jos vise kenja. Tako da je istina negde na sredini.
U Farmakologiji veci je broj nuspojava u lekovima nego sto bi taj lek inace treba da spreci.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
Фашизам је ако те неко вакцинише... Smile

pa da mozgu. ljudi nisu goveda da ih bodes kako se tebi hoce.
mora da postoji pristanak.
ako te drzava bode bez tvog pristanka onda je to fasizam.
sa komunistickim pedigreom u ovom slucaju...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
Ne pamtim slucaj d aje nekom preceno ili da se pravio problem u slucaju nevakcinacije, a bilo je takvih slucajeva dobar broj.
u sfrj?

Citat
Iz mnogo razloga. Farmako industrija iz vana sponzorise seminare lekara, zatim, institucije, kao Torlak, su razbijene (do sredine 80-ih je veliki broj drzava na zapadu bio konzument nase farmacije), da bi danas dosli u situaciju da isti samo prepakuje medikamente stranih proizvodjaca. Sponzorisanje katedri na fakultetima od strane privatnih korporacija, presija na politicare da izglasaju zakone koji idu na ruku korporacijama.
zar je bitno ko pravi lek ako radi ono sto treba?

Citat
I ja sam za vakcinaciju. Pitanje je samo cime, sa koliko, kada i cijim vakcinama.
koje su to vakcine po tebi koje su uredu?

Citat
Da li znas da je institucija, kao sto je zastitinik gradjana, na cijem je celu bio Sasa Jankovic, javn podrzao oduzimanje dece u slucaju vakcinacije. U Srbiji je skorpo bio slucaj da je otac osudjen na kaznu zatvora, pa su mu ljudi skupili pare da bi kaznu platio. Medjutim, oni ne odustaju, sude mu i dalje i prete zatvorom, a kazne se gomilaju. Mislis da ce to tako moci doveka?
ko misli da je njegova borba ispravna, vodice je po ma bilo koju cenu.

Citat
Posledice cega? Menjas teze. Da, snosim posledice u vidu zabrane skolovanja, placanja kazni, zatvora i sl. Ako to nije vid prisile, ne znam sta jeste. Alo, vakcinises zdravo dete, jer mastate da ce se sutra razboleti, a nema garancija za to. Ko snosi posledice u slucaju nezeljenih efekata vakcinacije? Po vazecim pravilima-niko, sto je neverovatno i pravni presedan.
problem kod vakcina je sto ih je lako okriviti za sve. Dete ne jede-od vakcine, dete ima temperaturu-od vakcine, dete je nemirno-od vakcine. nezeljeni efekti su navedeni za svaku vakcinu. ja tebe pitam ko garantuje za nevakcinisano dete ako se razboli?

Citat
Nije sija, nego vrat. Vidi, ti mozes da legaziujes bukvalno bilo sta, dizaci u skupstini dignu ruke i to je to, ali to ne znaci da je to legitimno. Ubistvo je najteze krivicno delo i kakve veze ima sa nevakcinisanjem dece?
Cekaj, radis sve sto je moguce, osim ciste fizicke prisile i ubacivanja zrtava u crni kombi na sred ulice, da bi vakcinisao decu i maltretirao roditelje, ali to nije prisila, to je sta?
legitimno je ono se izglasa, zakone pisu ljudi a ne bogovi. svaka akcija ima reaksciju. ti smatras da je vakcina opasna i odbijes je, drzava smatra da si ti opasan po zdravlje ostalih ljudi u zajednici i odluci da preduzme mere.

Citat
Da, tako je. Sam si potvrdio ono sto sam napisao da je sve individualno.
sitne individualne razlike unutar istog sistema. svaki organizam funkcionise po istim zakonitostima i pravilima uz male razlike. ne gubi zbog drveta iz vida sumu.

Citat
Ne, problem je u tome sto vi ne vidite siru sliku, vi ste fiksirali vakcine, kao pas kada vidi macku, i sada da se ubrizgavaju govna putem sprica, fanatici bi rekli "da, ali to je vakcina!". Multinacionalne krporacije su globalisticke strukture, koje imaju za cilj preuzimanje suverenosti citavih naroda i monopolizaciju svetskih trzista (u ovom slucaju lekova). One se ne bave naukom, vec sprovodjenjem svojih interesa.
velike tvrdnje traze velike dokaze, jake reci i galama nisu dokazi.

Citat
Danas su autoritet u oblasti farmacije tzv. "nauka bazirana na dokazima", sto vrlo lepo i primamljivo zvuci. Medjutim, razvojem svojih patenata, iste strukure proizvode i testiraju svoje patente, sto je u najmanju ruku sukob interesa, prema tome, nauka je okupirana i razvija se prema potrebi onih koji su je okupirali.
Naucnik koji radi u korporaciji prvo radi za korpporaciju, a onda sve ostalo.
pa svako radi za platu pa onda za sve ostalo.
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Medjutim tu se pojavio problem kada je SZO priznala o prisutnosti zive u vakcini a da pritom nikada ali napominjem nikada to nije objavila kao deo sastava vakcine.
СЗО не може да објави састав из простог разлога што не производи вакцине.

Citat
Neverujete ? Evo izazivam vas pozovite Torlak , mejlujte , i kazite da zelite da platite kako bi za vas ispitali MMR vakcinu.
Postoji zvanicni dopis SZO drzavi Srbiji po nekim tvrdnjama , ja vec neko vreme pokusavam da dodjem do njega , u kome se objasnjava zasto se vakcine koje su deo imunizacije ne smeju testirati.
Јавна установа није циркус.  Прво, мораш да објасниш на шта би се тестирало вршило. Друго, тестирањем се бави Републичка агенција за лекове и медицинска средства.
https://www.alims.gov.rs/latin/o-agenciji/delatnost-i-aktivnosti/

Ако ти је много стало да тестираш, купиш вакцину и тестирање обавиш сам или даш стручном лицу које посједује потребну опрему под условом да постоји за оно тестирање какво си ти замислио. Ал наравно, пошто су сви укључени у завјеру, објавиће лажне резултате.

« Poslednja izmena: 05. Nov 2017, 22:38:16 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

Ја на пример хоћу да полажем за возачки Ц категорију, за то треба лекарски а тамо ме боду да ми изваде крв на преглед, ја не желим. Фашизам?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
u sfrj?
Da, niti su dečije bolesti smatrane za apokalipsu kao danas.

Citat
zar je bitno ko pravi lek ako radi ono sto treba?
To je jedino i bitno, ja ne želim da mi lopov čuva pare.

Citat
koje su to vakcine po tebi koje su uredu?
To je pitanje za milion dolara. Ne mogu ja da odgovorim na to pitanje. Ono što je činjenica jeste da su vakicne danas zloupotrebljene, kao i mnogo toga.

Citat
ko misli da je njegova borba ispravna, vodice je po ma bilo koju cenu.
Tačno, sloboda ima cenu. Ali trema stvari nazvati pravim imenom, a ne prisilu kao "društveno koristan akt".

Citat
problem kod vakcina je sto ih je lako okriviti za sve. Dete ne jede-od vakcine, dete ima temperaturu-od vakcine, dete je nemirno-od vakcine. nezeljeni efekti su navedeni za svaku vakcinu. ja tebe pitam ko garantuje za nevakcinisano dete ako se razboli?
Ne sumnja se bez sumnje, jer vakcina sadrži neurotoksine.
Prvo, vakcina nije garant nerazboljevanja, bolest se može javiti i kod onih koji su vakcinisani od te iste bolesti. Nema šta da se garantuje ako se dete ili osoba razboli, može saksija da ti padne na glavu i šta onda? Ovde se radi o tome da te neko primorava da se vakcinišeš bez IKAKVIH obaveza i odgovornosti.

Citat
legitimno je ono se izglasa
Ne, to daje čitavoj stvari legalnost, a ne legitimitet.
Citat
zakone pisu ljudi a ne bogovi. svaka akcija ima reaksciju. ti smatras da je vakcina opasna i odbijes je, drzava smatra da si ti opasan po zdravlje ostalih ljudi u zajednici i odluci da preduzme mere.
Da, ali te mere nisu podržane u realnosti i dokazima. Kako neko ko je zdrav i nevakcinisan može da ugrozi bilo koga?

Citat
sitne individualne razlike unutar istog sistema. svaki organizam funkcionise po istim zakonitostima i pravilima uz male razlike. ne gubi zbog drveta iz vida sumu.
Ah, te otrcane fraze... Razlike među ljudima su ogromne od IQ-a do organa za varenje.

Citat
velike tvrdnje traze velike dokaze, jake reci i galama nisu dokazi.
Seti se 2009 I lane uzbune oko svinjskog gripa, cela stvar bila organizovana u saradnji SZO i Glakso SMit Klajn, obrnuli lovu, ovi popasli vakcine i sve 5. A koliko je takvih primera, ovo je kap u moru!?

Citat
pa svako radi za platu pa onda za sve ostalo.
E, ovo ti jedno od par stvari koje si potrefio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...

Ја на пример хоћу да полажем за возачки Ц категорију, за то треба лекарски а тамо ме боду да ми изваде крв на преглед, ја не желим. Фашизам?

procitaj opet sta sam napisao.
bosti coveka bez njegove dozvole jeste fasizam.
ti dobrovoljno vadis krv da bi ispunio uslove za vozacku dozvolu. DRZAVA TI JE DOZVOLILA IZBOR.
razumes li razliku izmedju dobrovoljno i prinudno?
US, NEMACKA, SVAJCARSKA...DOZVOLJAVAJU IZBOR OKO VAKCINACIJE - NIJE FASIZAM
SRBIJA, BUGARSKA, RUMUNIJA, POLJSKA...NE DOZVOLJAVAJU IZBOR OKO VAKCINACIJE - JESTE FASIZAM (sa komunistickim pedigreom kao sto rekoh. fasizam i komunizam su po pravima pojedinca istovetni -nema ih)
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

procitaj opet sta sam napisao.
bosti coveka bez njegove dozvole jeste fasizam.
ti dobrovoljno vadis krv da bi ispunio uslove za vozacku dozvolu. DRZAVA TI JE DOZVOLILA IZBOR.
razumes li razliku izmedju dobrovoljno i prinudno?
US, NEMACKA, SVAJCARSKA...DOZVOLJAVAJU IZBOR OKO VAKCINACIJE - NIJE FASIZAM
SRBIJA, BUGARSKA, RUMUNIJA, POLJSKA...NE DOZVOLJAVAJU IZBOR OKO VAKCINACIJE - JESTE FASIZAM (sa komunistickim pedigreom kao sto rekoh. fasizam i komunizam su po pravima pojedinca istovetni -nema ih)

А ако су услови за упис у вртић и школу вакцинација то није фашизам, држава ти дозволила избор?

Обавезно основно образовање је исто фашизам претпостављам? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.