Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevakcinisana deca ne mogu u vrtić  (Pročitano 130053 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
lepo sastav vakcine na sunce pa da vidimo kako je javno dobro.
do tad mi nemoj drobiti molim te.
terati ljude da ubrizgavaju u telo svoje dece nesto za sta se ne zna sta je, je cist fasizam.
molim nemacke zakone. ti ljudi imaju dosta iskustva sa fasizmom.
zna se sta je. vakcina
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
znas kako, ja kad kupujem auto hocu da znam koji je motor ispod haube.
tako i hocu da znam hemijski sastav vakcine.
jel ti sad jasnije?
treba li crtati?
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
A ako neko ostvaruje vlasnicka prava koja bi tako bila ugrozena?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
 Smile Smile Smile
eto... bez nano techa...
nemacki zakon molim. moze i svajcarski, spanski...koji hoces..cemu taj fasizam ne razumem.
zasto u najorganizovanijim zemljama jevrope (nemackoj i svajcarskoj) dobrovoljno a u banana republici srbiji mora obavezno?
niko da odgovori..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Mozda nam je to deo tradicije
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
a mozda su nam politicari korumpirani kurvini sinovi koji ce progurati bas svaku agendu samo ako ce im to doneti malo para ili moci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
@ raven

e tako se to radi  Smile

Citat
zasto u najorganizovanijim zemljama jevrope (nemackoj i svajcarskoj) dobrovoljno a u banana republici srbiji mora obavezno?
niko da odgovori..
u sfrj je vakcinacija bila obavezna i srbija prati tu praksu. jel i sfrj banana bila?

Citat
Pa, kada bi se problemu pristupilo hladne glave, a ne ideoloski, postalo bi ti jasno i ne bi pitao ovako ocigledne stvari. A, radi se o sledecem: automehanicar moze da popravi auto na samo jedan nacin, u zavisnosti od kvara, stepen sigurnosti je nesto sto nema vise tumacenja, vec samo jedno.

prijatelju, citajuci tvoje poruke na ovoj temi ti upravo ovome pristupas vruce glave, da ne kazem religijski. kakav stepen sigurnosti? majstor kad ti zameni vazdusne jastuke ne trazis mu da ti potpise da ce da te spasu  ako dodje do sudara.

Citat
Kod coveka to nije tako. Svaki organizam je drugaciji i ako se razliciti organmizmi tretiraju isto, nastaje ogroman problem (da, mislim na vakcine). Druga stvar, medicinski, odnosno farmaceutski autoriteti su danas vrlo korumpirani i uzurpirani od strane monopolistickih tendencija multinacionalnih korporacija. Dakle, autoritet sam po sebi nije merilo bezbednosti, pogotovo ako je korumpiran.
od sitnih razlika ne vidis veliku jednakost. kosa moze biti crna,plava ali i dalje je kosa koju kod svih ljudi grade iste vrste celija.

Citat
To je odgovor koji svako moze da napise, da iskljuci mozak i da ostane tamo gde mu je najlepse - u status kvo zoni, mediokritet i lezernost, komformizam koji ce doci glave zapadu. "To ce neko drugi, neko drugi brine o mojoj deci, strucnjaci rade svoj posao, zavrsi skolu, pa ces znati, nauka radi na tome..." i sl. gluposti.
zasto je problem priznati da postoje strucnjaci koji na zadatu temu znaju vise i od tebe i od mene? uzmi primer varenja. na papiru izgleda prosto, uzmes aparat, eletrodu i varis a opet imam drugara koji vari 1000 puta bolje i brze od mene, prosto zna vise bitnih detalja koje se sticu dugim ucenjem i radom.

Citat
Uglavnom, ideologija vakcinaskih fanatika se svodi na ovu matricu: Ako ste lekar koji preispituje politiku vakcinacije, onda niste epidemiolog, ako ste epidemiolog, onda niste infektolog, ako ste infektolog, onda niste imunolog.
pa da bi dokazao ili oborio neki matematicki zakon koristis matematiku, ne koristis hemiju ili knjizevnost, ne vidim sta je tu problem.

Citat
Sa ovihprostora, potrazite imunologa Srecka Sladoljeva, biologa embriologa Lelu Surlan, imunologa Zeljka Poljaka, usko strucno vezani za problem vakcinacije. Takodje, potrazite i doktore Jovanu Stojkovic, Lidiju Gajski, Aleksandra Radojevica, Branimira Nestorovica...
hoces da kazes da niko ostali ne zna nista o vakcinaciji sem tih par ljudi?
« Poslednja izmena: 05. Nov 2017, 13:22:43 od Krelac55 »
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
znaci nemci, svajcarski, skandinavci treba da uce od sfrj koja se raspala u gradjanskom ratu? Smile
da bila je banana republika. smece od tvorevine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
ne vec srbi treba da uce od nemaca i svajcaraca, njihove zemlje koje smatramo idealom uredjenje drzave su postale to sto jesu pamecu i disciplinom sto nama ocito manjka.
« Poslednja izmena: 05. Nov 2017, 13:43:13 od Krelac55 »
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.