Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestala manekenka, zadnji put vidjena na Savskom keju  (Pročitano 21105 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
sjajno, sad su zene na temi i sizofrenicne ..

samo tako nastavi  Smile

Само ви наставите...
Ко вам је крив кад сте се попалиле онда  промениле причу за 180°...
Не кажем ја све жене...
Али доста вас је било и ти спадаш међу њих... Smile

kad budes citirao gde sam se ja stavila na stranu ove devojke iz teme, onda moze da ti prodje takvo obracanje, do tada prekini da seres i da me citiras, a postovi ce ti biti brisani jer si bezobrazan, prijatno  Smile
e sad momci, kud koji mili moji! iz munke progovaraju duhovi vikinga mongola mavara gala i ostalih divljih plemena...koji ti je bre racku @YuWarez da pobrkaš munku sa ženama???!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
mob
Nokia krntija
Citat
ne veruj u nista dok ne vidis sve dokaze.

Осим ако новине не напишу да је муж испребијао жену и натерао да призна непостојећег љубавника којег је потом јурио по граду. Тад верујте новинама сто посто.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
 Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
mob
Nokia krntija
Који си ти пенал од жене јеботе
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Sto se kasnije ispostavilo da je tacno, jer je sama zena potvrdila tu pricu.

Dok ste, pak, tvrdili da je kucka sve izmislila i da je varala muza i zato dobila zasluzeno po picki... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Citat
SBBKBB...
Sve informacije u ovom slucaju dolaze samo iz jednog izvora...
Postoji nesto sto se zove - Audiatur et altera pars
Ovde se ta druga strana i dalje nije cula...
Jeste, dva puta u policiji. I zamisli, cak joj i oni ne veruju i verovatno ce popiti tuzbu zbog klevete...

Citat
Pa i ti slepo verujes u izvor informacije kao i on... i odbijas svaku mogucnost da mozda nije tako kako si ti razumeo... Cak ni ja sebe ne zavaravam da su Blic i B92 objektivni mediji i da je ono sto pise u njima... istina...  
Pa objektivni dokazi ukazuju na suprotno. Kao sto ukazuju da kraljica nije sejpsifter, da Makartni nije zamenjen i da Harp nije u Srbiji...

A inace, projektuj tu pricu o odbijanju mogucnosti na sebe i razmisli da li smo svi mi zajedno sa novinarima, policijom i GAK-om idioti ili ti samo imas problema da odbijes svaku drugu mogucnost koja se ne slaze sa pricom koju si isprojektovala kada se pojavila tema pa se sada samo branis time da smo svi mi samo lutke koje verujemo u suprotno. I ko je onda taksteks u celoj ovoj prici.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda
Citat

Осим ако новине не напишу да је муж испребијао жену и натерао да призна непостојећег љубавника којег је потом јурио по граду. Тад верујте новинама сто посто.

Zar bi o tako nechem novine lagale? Kako smesh da pomislish tako neshto?  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
Jeste, dva puta u policiji. I zamisli, cak joj i oni ne veruju i verovatno ce popiti tuzbu zbog klevete...

Policija ne sudi, vec sud...

Citat
Pa objektivni dokazi ukazuju na suprotno. Kao sto ukazuju da kraljica nije sejpsifter, da Makartni nije zamenjen i da Harp nije u Srbiji...

A ni novine ne sude, vec sud...

Citat
A inace, projektuj tu pricu o odbijanju mogucnosti na sebe i razmisli da li smo svi mi zajedno sa novinarima, policijom i GAK-om idioti ili ti samo imas problema da odbijes svaku drugu mogucnost koja se ne slaze sa pricom koju si isprojektovala kada se pojavila tema pa se sada samo branis time da smo svi mi samo lutke koje verujemo u suprotno. I ko je onda taksteks u celoj ovoj prici.  

Osim sto ja nisam uopste rekla sta ja mislim o citavoj prici, vec sve vreme postavljam pitanje da li ste bas sigurni da je ono sto u novinama pise istina...

A.. da... i onaj deo otkud GAK i MUP imaju pravo da privatne informacije o potencijalnoj zrtvi zlocina seju okolo kao konfete...
To, ocigledno.. nikoga ne zanima...

Који си ти пенал од жене јеботе

Ja penal, ti frustriran... i mislim da smo zavrisli sa licnim opaskama, tako da mozemo da nastavimo sa temom...
« Poslednja izmena: 25. Jun 2013, 16:11:13 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52

kad budes citirao gde sam se ja stavila na stranu ove devojke iz teme, onda moze da ti prodje takvo obracanje, do tada prekini da seres i da me citiras, a postovi ce ti biti brisani jer si bezobrazan, prijatno  Smile

Ево изволи:

Прво тужна прича:

ja sam bila napadnuta na ulici u sest i dvadeset popodne, petsto metara od kuce kad sam imala 15 isla da vratim kasetu u video klub, stadose kola, istrci debela svinja da me uvuce u kola iscepa mi sve na meni, jedva sam pobegla, bog me pogledao

kapiram da sam to trazila, ili sam glupaca ili je trebalo da vodim racuna da ne dodjem u tu situaciju jel tako  Smile

Па онда како је то кад се некоме деси...

prevencija.. da, kod barbare sidni

da vidim kako bi razmisljo o prevencijii posledicama da si iskusio taj strah i borbu za goli zivot, da pisas u krevet mesec dana i ne smes ni do kapije od straha.. il da ti je dete to dozivelo, kako bi mu pricao o racionalnom razmisljanjui posledicama itd..

to su stvari gde logika nema puno udela, nekome se desi iz gluposti, nekome zato sto je utorak, al je poenta da moze svakome da se desi

И онда твист, након вести да је измислила силовање...

jel moguce da i van filma postoje ovakve ludaje  Smile

zubate manekenke sa ogromnim ustima su novi fashion boom ovog leta

na zalost, ova izgleda moze da pozira samo kroz prozor F odeljenja..

nego, nije mi jasno jel su je vozili surovi zemunci u zemun ili su je vozili u resnik, osim ako je nisu podelili na pola  Smile

Е то ти је сестро драга шизофренија. Кренула си са својих доживљаја о силовању, о страху и борби за голи живот и пишању у кревет месец дана до зубате манекенке и лудаје...
Од солидарности са жртвом(препричавајући шта ти се десило са 15 година и о томе како је то кад не можеш ни до капије, пишање у кревет месец дана...) па до тога да манекенку називаш лудајом, зубатом манекенком и да ли су је сурови Земунци возили у Земун или Ресник осим ако је нису поделили на пола...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
mob
Nokia krntija
Citat

Zar bi o tako nechem novine lagale? Kako smesh da pomislish tako neshto?  Smile

Таман посла да сам помислио. Свака прича у којој је мушкарац насилник а жена невина жртва која га ничим није изазвала, мора да је тачан.

С друге стране, кад је прича да је жена пред хапшењем због клевете, лажних исказа о физичком злостављању, онда је ствар доста упитна и треба сачекати доказе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.