Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestala manekenka, zadnji put vidjena na Savskom keju  (Pročitano 21053 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
Sad bih ja trebao tebi da kazem ono o paranoji.  

Slobodno... I Rupert Mardok je samo nevini cikica.

Citat
Inace cisto sumnjam da bi jedan Blic(ili jos bolje B92) ispustio takvu jednu takvu srceparajacu pricu o silovanju i sistemu u kome to ne mozes dokazati koja je kao iz americkih filmova(eto, silovali je ali je tesko dokazivo pa ce sad da se sudi sa njima i na kraju ih osude) da ima makar malo dokaza koji podupiru to isto. Sto dosta govori o tvrdnji koliko je njena prica suplja sa svih strana...

Skandal prodaje novine. Blic je deo velike kompanije koja se vodi samo finansijskim interesom. Tu "istina" nema sta da trazi.
Jelena Karelusa je napljuvala novine i novinare, rekla da ce da im jebe nanu naninu, najavljivala tuzbe i sta ti ja znam, pa ipak je na naslovnici Blica... pored svega toga... Toliko o kredibilitetu i objektivnom izvestavanju.

Kod:
Tako da, radije cu se drzati informacija koje su objavili svi mediji  do jednog i koje stvarno i imaju logike nego da izmisljam neke svoje teoreme i pricam kako svi mi zajedno sa novinarima, policijom i Gakom nemamo pojma.  

I onda se smejete tatexu kad krene da drlja o kemitrejlsima i Iluminatima... Boze. Nema razlike.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2013, 15:32:23 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
upap.. ti ono bese rece da si ozenjen  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
da. što nikako ne znači da sam uštrojen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda

Pa upravo zato chovek mora da snima  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
A inace, otkad je relevantnije nesto sto si ti u svojoj glavi projektovala od necega sto potvrdjuju novine, policija pa i taj GAK koji nije trebao da izda te rezultate?  Smile

A, pa tu je jos jedna stvar.. GAK ne sme da saopstava javnosti takve stvari Wink
Isti slucaj je i sa policijom jer je istraga u toku...
A sto se tice novina... samo cu se nasmejati... jer ta recenica koju si napisao je pravi dokaz kako se formira javno mnjenje kroz manipulaciju polu-informacijama... Smile

Inace.. u mojoj glavi je sam projekcija koja glasi - ne veruj u nista dok ne vidis sve dokaze...  Smile

знаш да ово скроз лепо звучи, ал и скроз губи смисао с обзиром да си у брду сличних ситуација ниси била ништа другачија од осталих, и раније ти недостатак информација није претпостављао проблем, да претпостављаш, закључујеш, осуђујеш.

а Марко ти је ово лепо рекао.

A inace, otkad je relevantnije nesto sto si ti u svojoj glavi projektovala od necega sto potvrdjuju novine, policija pa i taj GAK koji nije trebao da izda te rezultate?  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25

vidim i ti si,mmm?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
ta divna stvorenja..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
naravno da osudjujem, a moj komentar gore je bio na njegovu recenicu koja je kompletno bezosecajna
mi prepricavamo dozivljaje kako smo zamalo silovane (?!?) i nalozile smo se na temu da nesto dokazemo, pokazemo..

koliki kreten treba da budes da na ovaj nacin pises..

Јебига истина боли...
То ти је то када улазиш у анализу теме емоцијама а не главом...
Моја поента није била у томе да ја ниподаштавам те ситуације итд., већ да сте трошиле речи на тему на коју се из авиона видело да је у најмању руку сумњива а и тиме сте саме обезвредиле те ситуације...
Други пут размислите а не да се ложите чим негде прочитате ''силовање''...
Не трчите пред руду...и да опусти се мало...  Smile

sad se vrati i procitaj sve moje postove na temi i kazi mi gde sam se ja lozila i zalozila za silovanu devojku iz teme i citiraj mi ovde
sve sto sam ja ovde napisala bilo je a propo moguce zastite od nepredvidjenih situacija i navela moj primer, kada ste rekli da se to desava glupacama i onima koje su to zasluzile
uopste nisam komentarisala pojam silovanja iz ove teme ni u negativnom ni u pozitivnom kontekstu
a ti si svojom recenicom omalovazio to sto je neko izneo licni primer i omalovazio taj licni primer upotrebom reci koje su totalno neprimerene
i ponovo si to sad napisao, da se lozim kad negde procitam silovanje.. i da sam obezvredila situaciju time sto sam je pomenula na temi o mogucem silovanju, iako sam ja pricala o totalno drugoj stvari kao sto je samoodbrana i iznela svoj primer o napadu koji nema veze sa silovanjem.. neverovatno kolika potreba da nekog povredis i omalovazis
ako ti i dalje nije jasno koliku si glupost napisao, onda si prosto takav covek, dzaba objasnjavanja  Smile

А ти причитај први део теме...прочитала?
А сад други...прочитала?
Јеси ли приметила да у првом делу жене чине 60% и постови су типа: ''то није зајебанција'', ''ја кад сам имала...мене су...''. србија постаје сомалија итд...''

А у другом делу жена скоро нема и потпуно другу причу терају...
О томе ти причам...
Мој први пост на овој теми је да ово смрди на намештаљку, маркетинг и пичкематерине...
А жене су од тога ''јадна девојка'' дошли до ''курва, срам је било како је то могла да приреди родитељима...'''

Имате шизофрена цепања како ми се чини...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda

vidim i ti si,mmm?

Ko, shta, gde, kako?
Ja sam bre bastion morala, ne bi ja nikada...  Smile

ajd na pp da razmenjujemo slichice  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
ta divna stvorenja..
ja znam i da predem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.