Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestala manekenka, zadnji put vidjena na Savskom keju  (Pročitano 21032 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
Boli me stomak sad...prejeo sam se....Smiley))...e ima neki sladoled ljudi...sto se tice ovog silovanja...Zmaju...ti si tu zato sto moras...a ja sam tu zato sto hocu...i ne smetaju mi leptirici...dok nisu na guzi...Smiley))
i šta kažeš, kad su leptirići u guzi, nije prijatan osećaj,mmm?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
Анеа... то ти је баш глупо питање... које нема везе са тим што си цитирала.... а ако нећемо млатити празну сламу на основу информација из друге треће руке, лупи лепо лок на тему. И ову и поготово ону ССВ... a и на 90% осталих...

Mlacenje prazne slame je citava ta prica da je ona izmislila sve kako bi izigravala Kalimera, iako ne postoji nijedan dokaz da je ona ista od toga smislila i sve sto se u novinama moze procitati je provuceno kroz x ruku...
Nigde nema njene izjave i njenog stava.
Sve sto moze da se nadje je licni stav novinara, izvora iz policije (jadna nam je takva policija) i komentatora koji su odlucili da je prica izmilsljena... Prema tome, hocu samo da kazem da niko od vas nema monopol na istinu, jer ni sami ne znate sta je istina, tako da ne bi trebali svoj licni stav da predstavljate kao jedini tacan...

Mislim.. sta ako devojka uopste nije prijavila silovanje, vec je rekla da ne zna sta se desilo... ili da nije sigurna... I sta ako je neko to prepravio u - ona je rekla da je silovana i pretucena... Wink

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
A inace, otkad je relevantnije nesto sto si ti u svojoj glavi projektovala od necega sto potvrdjuju novine, policija pa i taj GAK koji nije trebao da izda te rezultate?  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Хоћеш да кажеш да то што си мислио док си оно горе писао, мени а и већини припадника уравнотежене популације би звучало као небулоза... па би радије да будеш несхваћен него неразуман и небулозан?

тако реци јбга... а не ту да спомињеш неке моћи као да јурцаш около смешно одевен и глумиш спајдермена, бетмена ил ког већ -мена Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
A inace, otkad je relevantnije nesto sto si ti u svojoj glavi projektovala od necega sto potvrdjuju novine, policija pa i taj GAK koji nije trebao da izda te rezultate?  Smile

A, pa tu je jos jedna stvar.. GAK ne sme da saopstava javnosti takve stvari Wink
Isti slucaj je i sa policijom jer je istraga u toku...
A sto se tice novina... samo cu se nasmejati... jer ta recenica koju si napisao je pravi dokaz kako se formira javno mnjenje kroz manipulaciju polu-informacijama... Smile

Inace.. u mojoj glavi je sam projekcija koja glasi - ne veruj u nista dok ne vidis sve dokaze...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Anea, sad nesto diskutujem sa burazerom o onome sto si ti rekla da je silovanje kada je osoba pod uticajem droge ili alkohola. Kaze covek onda je mene bar 10 riba u zivotu silovalo.  Smile A i ja sam par puta bio silovan  Smile

Pa smo hteli da te pitamo jel se to racuna samo kad su zene u pitanju ili vazi i  za nas muskarce? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda
jZma slazem se sa tobom, klinke zaista misle da mogu raditi bilo shta bez odgovornosti i klinci isto a kad im se obije o glavu onda kuknjava... pa ja mala naivna, sam pijana i udrogirana ushla kod njih u auto i otishla kod njih na stan i rashirila noge i oni su me iskoristili... oni su mene silovali, najgore mi je bilo kad sam ih jahala dok su bili vezani za krevet... Isto ko ona mala amerikanka... Budi svestan posledica...

Elem, ne bi trebali da nagadjamo, to stoji. Ali kako stvari stoje ona ne zeli da da izjavu ili je u gadnom psiholoshkom stanju da ne moze da da izjavu... U tom sluchaju osoba koja ju bi trebalo da zaduze (ako nisu) za starateljstvo nad njom, da da neku izjavu ili bar da kaze da ce dati izjavu... Ako cutish obichno znachi da se slazesh sa nechim...

I ne mesham babe i zabe, rekao sam ti, ona je sama sebe upucala u ledja... Sama je pila, sama je sela u auto, sama je zavrshila u stanu sa trojicom...

Elem, ja ne bih nikad tucao pijane udrogirane devojke, prosto mi nije zanimljivo da tucam nekog ko ne uchestvuje u seksu. Da citiram nekog sa seksa: "lezi ko naftna mrlja na sred pacifika..."
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Anea, sad nesto diskutujem sa burazerom o onome sto si ti rekla da je silovanje kada je osoba pod uticajem droge ili alkohola. Kaze covek onda je mene bar 10 riba u zivotu silovalo.  Smile A i ja sam par puta bio silovan  Smile

Pa smo hteli da te pitamo jel se to racuna samo kad su zene u pitanju ili vazi i  za nas muskarce? Smile

Ja smatram da kod silovanja ne postoji razlika u polu... odnosno da i muskarci mogu da budu zrtve silovanja i izivljavanja od strana zena (ili drugih muskaraca)...

Nazalost, ta izmena jos uvek nije unesena u nas KZ...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
Ja smatram da kod silovanja ne postoji razlika u polu... odnosno da i muskarci mogu da budu zrtve silovanja i izivljavanja od strana zena (ili drugih muskaraca)...
Znaci ja se nagudriram i tako navozan nabasam na neku strejt ribu koja me odvede kuci i iskoristi, i to je silovanje? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Pravno, da...
Pri cemu je njen moral krajnje upitan... tako da bih ti preporucila da uradis sve STD testove...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.