Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestala devojcica u Novom Sadu  (Pročitano 26553 puta)
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Boze sta se ovo desava po Novom Sadu? A nekad je bio tako miran grad.Sad se toliko stoke sjatilo u grad da je to strasno.Pun grad krimosa.Ne bi me cudilo da je oteta.Nadam se samo da nisam u pravu.
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I smells the bestest...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 207
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia n70
sada sam video njen profil. pa ne znam sta joj bi... lepo izgleda, sigurno je bila cesto u centru paznje i uzivala u mnogim komplimentima. i da je imala problema sa svojima, to se moze prebroditi i za nekoliko dana bi je i to proslo... jos sam citao i da je bila dobra ucenica... pa sta je falilo njenom zivotu???  a jbt, sta je vredno toga da to uradi. meni nekako nemoguce, ipak mislim da je njoj to neko uradio, da nije ona sama skocila ili sta vec da je bilo... a onda mi nije jasno kako je nazvala sestru i rekla joj da je voli ako je neko bio sa njom.. ko zna sta je to bilo, ali i da se nasao neko da joj to uradi, stici ce ga pravda, u ovom ili onom obliku... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile  zao mi je, jako...
« Poslednja izmena: 01. Feb 2008, 01:15:32 od SolitaryMan »
IP sačuvana
social share
It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ma...to je samo privid da je miran...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
katastrofaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
sad su svi pametni?????????????????????
pecaros je video? nije zvao policiju? odma bi je nasli!!!!!!!!
taksista? nije mu bilo sumnjivo? polugolo dete samo na mostu?
o cemu vi to?
to su babske price i glupa nagadjanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Prosle zime je jedan srednjoskolac,imace odlikas,skocio sa mosta zato sto je dobio keca.Kazu da mu je cale bio jako strog i da nije smeo da mu izadje na oci.Boze kakav je to cale kad je dete svoje doveo na kraj zivaca pa da uradi tako nesto.Ko zna kako ga je maltretirao.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 434
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Mislim da ovde ne bi trebalo da baratamo sa statistikom nestalih već sa onom mračnijom - samoubistva u vojvodini... Svako razuman (ukoliko su svi ovi tekstovi bar malo tačni) može da zaključi ili bar nasluti o čemu se radi. Zato i nema medijske pompe...
« Poslednja izmena: 01. Feb 2008, 03:52:12 od sinless »
IP sačuvana
social share
All animals are equal, but some animals are more equal than others! - George Orwell
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Briga me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 410
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K550i
Prosle zime je jedan srednjoskolac,imace odlikas,skocio sa mosta zato sto je dobio keca.Kazu da mu je cale bio jako strog i da nije smeo da mu izadje na oci.Boze kakav je to cale kad je dete svoje doveo na kraj zivaca pa da uradi tako nesto.Ko zna kako ga je maltretirao.  Smile

Dečko je imao zaključenog keca na polugodištu iz muzičkog, a inače je pored srednje škole paralelno išao i u muzičku školu. Osvajao je diplome iz sviranja gitare.

5 puta se penjao i silazio sa ograde i kada je skočio, vikao je upomoć, al čamac za spašavanje kod mornarice nije hteo da upali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

WhyMeDo

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 122
Zastava Нови Сад
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung Galaxy
Najzalosnije u svemu ovome je to sto je svima sada zao, sada je kasno. Ranije je trebalo biti zao, naravno ljudima iz njenog okruzenja, koje ne krivim, ali su ipak trebali zagrebati malo po povrsini. Ako se neko uvek smeje nemoj biti siguran da mu je lepo. A to se desava kad takva osoba nema nikog izmedju njenih godina i godina njenih roditelja, tzv. most. Da razbije monotonije koju deli sa njenim uzrastom, a mozda krije od roditelja ili ih deli na pogresan nacin. A sta je potrebno uraditi da se dozove djavo? Nista.
Preduzimajte ljudi mere prema ljudima koje volite, a volite ljude koje imalo poznajete. Ljudski je prastati, prastajte. Ljubavlju sprecite ovakve stvari, ne dajte da se ljudi osecaju usamljeni. Volite da volite
IP sačuvana
social share
Lemi The King
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Meni nikad nece biti zao samoubica.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.