Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestala devojcica u Novom Sadu  (Pročitano 26614 puta)
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Motorola k1 razr
mesto jeste ali vreme nije ali neko je negde rekao:"Sta ce devojcica od 15 godina u ponoc pijana na ulici"
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mesto jeste ali vreme nije ali neko je negde rekao:"Sta ce devojcica od 15 godina u ponoc pijana na ulici"

nije jedina, ali to je sada naknadna pamet.

IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 5s
AD kontas da su je klinci kidnapovali?

Ili je pobjegla od kuce negdje ili je ono nagore,po gradu ide milion i jedna prica,ljudi su djubrad jedva cekaju nesto lose da iskomentarisu i posalju svoju verziju price.
Zao mi je porodice,rodbine mogu samo misliti kroz sta prolaze Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
E kad je vec tema nestajanje ja sam iz Nove Pazove i u protekle 2 god. nestalo je oko 20-tak ljudi. Pa od tada kruzhi pricha o belom kombiju i otimachima bubrega. Nadam se da to u N.S.-u nije sluchaj.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
kada slusam sve ove price zgrozen sam. sta mi zapravo na medijima cujemo o trgovini ljudima, nestancima i svemu ostalom?

IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa bilo je neshto malo na tv-u a malo vishe u novinama ali opet nishta detaljno. A pricha je bash zajebana.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Pa bilo je neshto malo na tv-u a malo vishe u novinama ali opet nishta detaljno. A pricha je bash zajebana.

na osnovu price ne verujem da se radi o necemu takvom. ako je devojka sama istrcala i rekla ono sto je rekla svojoj drugarici, onda je rec o necemu drugom, ali ko ce znati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ljudi, zna li bre neko nesto o ovom detetu??? Ne bih sada ulazio u polemike o tome koliko je pametno dozvoliti detetu da izlazi sa 15-16 godina, cinjenica da je to sada nesto sasvim "normalno".  Vise mi smeta to sto su mediji tako pasivni po tom pitanju i sto su ljudi skloni sirenju dezinformacija. . .  Prosto je neverovatno da deset dana svi mediji bruje o slikanju silikonske konkubine u zgradi Karlovacke gimnazije a o nestanku jednog deteta ne progovaraju ni rec. . .  i ono malo sto pojedini objavljuju je tako stidljivo i sturo da je to neverovatno.  Bre, kako neko moze da prica takve gluposti o detetu koje nije ni poznavao?! Ucinila je to zbog slobodnijeg plesa?! - Da li taj debil slusa sam sebe i cita sta pise? U ovoj zemlji je trac, politika, omalovazavanje, glupost. . . . sve je izgleda vaznije i vrednije od jednog mladog zivota. . .  Minut na televiziji i dvadeset reci u novinama su ocigledno isplativiji kada se utrose na to da se pokaze kako svetske "zvezde" smrcu kokain, hodaju bez gacica i sl.  gluposti i ne daj boze da se objavi nesto sto ce doprineti resenju ovakve tragedije.  Posle su nam kriva deca a ne oni koji im u klubovima toce alkohol, oni koji im postavljaju sisteme vrednosti putem Granda, Big Brothera i sli. . .  Najlakse je svaliti sve na mentalnu neuracunljivost deteta koje nismo ni poznavali.  Ako neko ima neku konkretnu informaciju voleo bih da je objavi. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25
 u medijima se malo pominje ,ali na podruchju srbije odavno operishu crnogorska i albanska mafija koje se bash time i bave otimanjem devojaka i devojchica i njihovim prodavanjem u prostituciju  Smile

a modus operandi im je bash slichan kao u ovom sluchaju , pronalaze pripite ili drogirane zenske osobe i "pokupe" ih sa ulice - jer se tada manje brane i ako neko naidje uvek mogu da kazu da su rodjaci ili prijatelji  Smile

zashto policija nishta ne preduzima - zato shto je u policiji kadar DSS i DS crnogorskog porekla i sa dubokim vezama sa mafijom .dobar dokaz za ovu tvrdnju je i postojanje velikog broja javnih kuca - koje su javne u svakom smislu  Smile jer svi zanju za njih ,sem naravno policije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
E kad je vec tema nestajanje ja sam iz Nove Pazove i u protekle 2 god. nestalo je oko 20-tak ljudi. Pa od tada kruzhi pricha o belom kombiju i otimachima bubrega. Nadam se da to u N.S.-u nije sluchaj.

To su bili samo tracevi,znas li ti kakva bi se uzbuna podigla da je 20 ljudi nestalo!!!!!!!!
Ova devojcica je nestala i ceo grad je oblepljen njenim slikama,a ne 20 ljudi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.