Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestala devojčica kod Bajmoka, jedini trag izgubljena patika  (Pročitano 24184 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Samsung SGH-E590
Vidim opet ovde svi znaju sta se desilo i ako je slucaj tek otvoren.  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.77.4
mob
I-mate 30 Pro
Cekamo informacije ove istrage....

Za sad...ludara na kub...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Ovde je ubica zakopao telo Tijane Jurić

Telo devojčice Tijane Jurić policija je pronašla u polju, 10 kilometara od Sombora. Policiju je na mesto gde ju je zakopao odveo ubica Dragan Đurić.

Đurić je u Bajmoku, u noći između 25. i 26. jula, automobilom udario Tijanu Jurić, prišao joj i, kada je zatražila pomoć, uhvatio ju je za vrat, udarao, ubacio u vozilo i odvezao u atar kod Sombora, a obdukcija će pokazati da li je bila silovana, rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Stefanović nije želeo da govori o detaljima slučaja, zbog sudskog procesa koji treba da se vodi, ali je rekao da je Đurić sa ubijene devojčice, koja nije bila teško povređena kad ju je udario automobilom, skinuo odeću i na mestu gde je zakopao prekrio zemljom koju je imao u vozilu.

- Ne mogu da kažem u ovom trenutku da li je kolima udario slučajno ili namerno, ali ne vidim mnogo slučajnosti u celom ovom slučaju - istakao je on.

Osumnjičeni je, prema saznanjima policije, bio sam, devojčicu koju nije odranije poznavao udario je vozilom na mestu gde je pronađena njena patika i deo nokta, a moguće je i da je pratio kada je uočio da ide sama.

Ubica je priznao da je počinio delo, rekao policiji gde je odneo Tijanu i odveo ih do tog mesta, objasnio je Stefanović i dodao da će obdukcija ubijene devojčice, koja se još čeka, razjasniti detalje.

Stefanović je rekao i da je Đurić krupan čovek, visok 195 centimetara i teži od 100 kilograma i da ga je policija, posle saznanja da je mogući počinilac zločina, više časova posmatrala u mesari u kojoj je radio i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo.

Izvor

Napomena, sam video mesta gde je Tijana zakopana je na sajtu Blica, u linku Izvor, u njihovom playeru koji ne mogu da iskopiram. Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2014, 14:29:00 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Колико је био висок и тежак Никола Радосављевић што је побио оне силне људе у Јабуковцу? Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Метар и карабин
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
LG Nexus 5
Није ми јасно како министар може некоме да пресуђује?!  Smile Популизам власти прелази све моралне границе.

O cemu ti pricas zadnjih nekoliko strana?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Nemam nista protiv sto je izasao na "teren" ali stvarno deluje glupo da on tumaci dali je steta sto je ukinuta smrtna kazna, deluje glupo da bilo sta komentarise, neka izadje sa infromacijama i kraj
« Poslednja izmena: 07. Avg 2014, 15:01:49 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Linux
Browser
Chrome 36.0.1985.131
mob
LG Google Nexus 5
Cekamo informacije ove istrage....

Za sad...ludara na kub...

Ni meni ovo ništa nema smisla...

Ovo je neki profi ubica.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Samsung SGH-E590
Znaci ako si ministar onda nemas pravo na misljenje, a jos manje da ga iznosis u javnost?! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Majka monstruma: Ako je ubio, neka plati!

Žao mi je i te devojčice i mog deteta, ne mogu da verujem šta sam doživela, ispričala je za "Blic" majka monstruma koji je u noći između 25. i 26. jula ubio Tijanu Jurić.

Draganova majka Makivija (56) odbija da poveruje da je njen sin bio u stanju da počini ovakav zločin, jer je uvek bio miran i povučen, ali kaže da treba da snosi posledice ako je zaista ubio Tijanu.

-  Jesam mu majka, ali neka odleži. Sve što sam imala sam uložila u njega, ne znam šta mu se dogodilo. Zajedno smo se vratili iz Zrenjanina gde je on prethodno otišao na odmor kod sestre, a šta je radio u Bajmoku ne znam. Poslednjih nekoliko dana je bio ćutljiviji nego inače, ali kad bih ga pitala šta mu je odgovarao je "ništa, mama" - priča kroz plač majka osumnjičenog Dragana Đurića.

Dragan sa majkom živi u iznajmljenoj kući u Surčinu, za koju su zajedno skupljali kiriju svakog meseca, jer teško žive.

Tijana Jurić je poslednji put viđena 26. jula u 00.25 časova nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku.

Blic

Na sajtu Blica je video interviju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.