Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestala devojčica kod Bajmoka, jedini trag izgubljena patika  (Pročitano 24290 puta)
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Đurić nije imao prijatelja, Tijanu je ubio dok je bio na odmoru!

Dragan Đurić nije oženjen, ima samo završenu Osnovnu školu i živi sa majkom u centru Surčina. Prilikom akcije hapšenja, učestvovalo je šest policajaca, a u trenutku hapšenja je pravio kobasice.

Dragan Đurić, koji je monstruozno ubio Tijanu Jurić, u mesari "Ambar" radi od aprila 2012.godine, prenosi Telegraf.

Naime, on je zaposlen u klanici mesare “Ambar”, gde se bavio proizvodnjom kobasica.

Kako saznajemo, Dragan Đurić je rođen 22.07.1980. godine u Zrenjaninu, ima samo završenu Osnovnu školu i živi sa majkom u centru Surčina.

Takođe, saznali smo da je bio problematičan đak, pa je Osnovnu školu završio sa punih 17 godina.

Ove godine je imao odmor od 21.jula do 5.avgusta, što znači da je zločin počinio za vreme odmora. Vratio se na posao i uhapšen je na radnom mestu juče u toku dana.

Kako saznajemo, u akciji hapšenja Dragana Đurića učestvovalo je šest policajaca. Četvorica su ga privodila, a dvojica blokirala automobil kako ne bi slučajno pobegao.

U ovoj klanici radi 43 ljudi, a Draganove kolege tvrde da nije bio problematičan i da su šokirani.

- Kad su došli da ga hapse mislio sam da je neki problem sa novim automobilom koji je kupio, da nije možda kupljen ukraden. Ni na kraj pameti mi nije bilo da Dragan stoji iza tako strašnog ubistva - rekao je jedan od zaposlenih koji je želeo da ostane anoniman.
Njegova majka kaže da se Dragan se nije ni sa kim družio, osim sa njom i sestrom kod koje je i bio na odmoru.

Izvor

TIJANIN OTAC: Da li je to čovek ili životinja. Sa 120 kg iživljavao se nad detetom od 47 kg!

- Ovo što se nama desilo i što smo doživeli je jedan nenadoknadiv gubitak i nadam se da će biti poslednji u zemlji i poslednji u ovoj našoj Subotici - izjavio je otac ubijene devojčice Igor Jurić.

Igor Jurić, otac svirepo ubijene devojčice Tijane Jurić obratio se oko 12 sati novinarima okupljenim ispred njegove porodične kuće u Bajmoku.

- Ne znam apsolutno šta bi mogao da vam kažem. Za ovih 12 -13 dana jednostavno porodica je prošla kroz neviđen pakao sa stanovišta toga, da nismo znali gde nam je dete, a s druge strane bilo je zaista mnogo pritisaka sa svih strana. Ovo što se nama desilo i što smo doživeli je jedan nenadoknadiv gubitak i nadam se da će biti poslednji u zemlji i poslednji u ovoj našoj Subotici - izjavio je Igor Jurić obraćajući se okupljenim novinarima i dodao:

- Ne znam kako da okarakterišem monstruma koji je to sve uradio. Ne znam kakav čovek moraš da budeš da bi napakostio ovakvom detetu. Sa 120 kilograma se iživljavao nad detetom od 47 kila, pa onda ne znam da li je to čovek ili životinja - očajan je otac svirepo ubijene Tijane, prenosi Kurir.

Inače policija je u sredu uveče uhapsila Dragana Đurića mesara iz Surčina, koji je kobne večeri u noći između 25 i 26 jula u Bajmoku kolima udario Tijanu, a kada je zapomagala u pomoć, udarao je. Skinuo je odeću sa nje, odvezao je na nekoliko kilometara od Sombora i tu je zakopao

- Policija je uhapsila monstruma koji je počinio ubistvo Tijane Jurić i moj lični osećaj je taj da mi je žao što je Srbija ukinula smrtnu kaznu - rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, na konferenciji za štampu u Palati Pravde.
On je naveo da će naknadno biti utvrđeno da li je Tijana silovana, naveo je Stefanović.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung GalaxyS3
Ovako... sudije poseduju nesto sto se zove slobodno sudijsko uverenje, sto ce reci da u skladu sa zakonom i durgim izvorima, na osnovu dokaza (priznanje je inace... bezvrdan dokaz) i na osnovu svoje slobodne volje donosi presudu.
Znaci, on ne presudjuje po automatizmu, vec postoji i ta licna komponenta.

Prema tome... na kraju price on i te kako ucestvuje u osudi i nosi sa sobom posledice te presude.

To je apsolutno jasno.
Samo se pitam zasto bi se neko osecao lose ako je psihopatu strpao iza resetaka.
Mislis li da svaki lekar boluje sa svakim svojim pacijentom?
Mislis li da svaki radnik u socijalnoj ustanovi propati sa svakim siromahom, sirocetom ...?
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Apple 15
Da, mislim...

To se godinama kumulise... Na kraju ili poludis ili pocnes da sljokas...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Шта онда хирурзи да раде?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung GalaxyS3
Da, mislim...

To se godinama kumulise... Na kraju ili poludis ili pocnes da sljokas...

Onda ne vredi da polemisemo.
Ja imam drugacije misljenje ... ne mozemo jedno drugog ubediti u suprotno  Smile
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Apple 15
Piju. Svalerisu se. Cuce kod psihijatra. Lupaju lekove.

Bez zezanja.  
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Elektricna stolica, zub za zub... nije potreban streljacki vod. Prvo on kao sto si rekla ide u tvorza i zivi na nasoj grbaci i boli ga uvo, jede pije, sere i to sve sto se mi 30 dana u mesecu mucimo da zaradimo i da prezivimo taj jebeni mesec... a on to ima sve na gotovo em je uzeo jedan mladi zivot, em sedi na grbaci nas koji placamo harac drzavi... zato da ne? jesi ubio negog neduznog, oduzeo mladi zivot? Stolica, mrs pa da vidim ko ce da ubije posle opet... Jesi zasrao nesto? drustveno koristan rad... i za taj dan pasteta i hleb i cao 20 sati radi kopaj, gradi mostove, puteve... ima posla... radi u tom zatvoru, rintaj 20 sati i jedi jednom dnevno... dovoljno je... mucenje do maksimuma pa da vidim ko ce da se kurci...

Pa ko upravlja elektricnom stolicom nego druga osoba?

Ko vesa ako ne druga osoba?

Ko ubrizgava koktel lekova nego druga osoba?

Sta je smrtna kazna nego aminovanje ubice?
Јесте. Аминовање убице човека који је заслужио да буде убијен. Милосрђе је једно, слабост друго. Смртну казну треба вратити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Apple 15
Bolje spreciti nego leciti.

Za pocetak, okrenuti se oko sebe i pitati osobu koja je pored tebe - kako si?

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49891
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Није ми јасно како министар може некоме да пресуђује?!  Smile Популизам власти прелази све моралне границе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Piju. Svalerisu se. Cuce kod psihijatra. Lupaju lekove.

Bez zezanja.  
Ко и већина остале популације. Разочараност животом пиљара и судије је иста.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.238 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.