Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestala devojčica kod Bajmoka, jedini trag izgubljena patika  (Pročitano 24276 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Apple 15
Ja bih volela da vidim u sudnici, majke mi...

Garantujem da bi se kazne velo brzo slizale na zakonski minimum.

U ulozi tuzioca, sudije ili okrivljenog?
Zbog cega si ubedjena u to?

Ako si mislila da sam/smo u mogucnosti da presudjujem mislis li da to ne bih mogao iz samilosti sa ubicom ili iz straha od istog?

U bilo kojoj... rezultat bi bio isti...

Ljude misle da znaju kako bi odreagovali u nekoj situaciji... ali na kraju to ispadne sasvim drugacije...

S druge strane, sve strane su obavezane odredjenim pravilima kako bi se sprecilo da nevini zavrse u zatvoru...

I mislim da jedino psihopata moze mirno da spava posle donosenja presude od 20-40 godina... a tek smrtnu...

Zato su ljudi koji se bave tim poslom... sljokatori...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Linux
Browser
Chrome 36.0.1985.131
mob
LG Google Nexus 5
Ma ja bih rekla da je budala bio pijan udario je autom, prepao se i onda uz pomucenje svesti uradio dalje što je uradio.

Ako je bolestan je li moguće da mu je ovo prva žrtva?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung GalaxyS3

I mislim da jedino psihopata moze mirno da spava posle donosenja presude od 20-40 godina... a tek smrtnu...

Jbg, zato se skolujes, biras zanimanje.
Ne slazem se da jedino psihopata moze mirno da spava posle donosenja takve presude.
Ako je presudom sklonio psihopatu sa ulice zasto bi on bio psihopata?
I za novinare kruzi prica da su sljokatori ... i bez takvih presuda.
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ministar pravde: Ubici Tijane 30-40 godina, to je dovoljno stroga kazna

Tanjug | 07. 08. 2014. - 12:51h izmena vesti 13:31h | Komentara: 0

Za teško ubistvo Tijane Jurić (15) počiniocu preti kazna zatvora od 30 do 40 godina pošto je u Srbiji, kao i u drugim evropskim državama ukinuta smrtna kazna, izjavio je ministar pravde Nikola Selaković.

Ministar pravde je rekao da je kaznena politika za teška ubistva dovoljno stroga i podsetio da smrtnu kaznu u Evropi ima jedino Belorusija.

- Nekada se za ovakva krivična dela izricala smrtna kazna, ali kao i sve druge evropske države morali smo da je izbrišemo iz našeg krivičnog zakonika. Mi kao član Savate Evrope moramo da poštujemo evropsku povelju koja zabranjuje smrtnu kaznu - rekao je Selaković.

Selaković je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je "kaznena politika dovoljno stroga. Možda ljudima koji su prilično potreseni ovom tragičnom vešću, kada razmišljaju više emocijama nego glavom, (kaznena politika) izgleda blaga, a ne znam ni da je bilo ko zvanično zatražio uvođenje smrtne kazne".

Selaković je podsetio da u Evropi nijedna država Evrope, osim Belorusije nema zakonom propisanu smrtnu kaznu, i naglasio da je kazna od 40 godina zatvora dovoljno stroga.

"Da bi se ušlo u Savet Evrope, treba da se ratifikuje Evropska povelja, a ona izričito zabranjuje smrtnu kaznu", rekao Selaković.

Dalji tok ovog postupka u vezi sa otmicom i ubistvom devojčice iz Bajmoka, prema rečima ministra, u rukama je tužilaštva i suda.

"Ne želim da komentarišem, ali sam siguran da će onaj ko bude odlučivao biti svestan okolnosti ovog slučaja i uznemirenja javnosti koje je izazvao", istakao je Selaković.

Na pitanje da li se razmatra ponovno uvodjenje smrtne kazne, Selaković je rekao da ne zna da je neko do sada pokrenuo to pitanje, ističući da Evropska povelja zabranjuje smrtnu kaznu.

Selaković je kazao da je nedavno na Venecijanskoj komisiji (koja je organ Saveta Evrope) razmatrano pitanje da SAD postanu član te komisije, medjutim da je, prema njegovim rečima, jedna mala evropska država podsetila da SAD i dalje imaju propisanu smrtnu kaznu, pa je dalje razmatranje tog pitanja obustavljeno.

Nezavisni policijski sindikat Srbije izjavio je saučešće porodici ubijene devojčice Tijane Jurić iz Bajmoka i podržao ocenu ministra policije Srbije Nebojše Stefanovića da ubici zbog surovosti zločina i nepostojanja kajanja treba izreći najstrožu kaznu.

Блиц

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Apple 15

Jbg, zato se skolujes, biras zanimanje.
Ne slazem se da jedino psihopata moze mirno da spava posle donosenja takve presude.
Ako je presudom sklonio psihopatu sa ulice zasto bi on bio psihopata?
I za novinare kruzi prica da su sljokatori ... i bez takvih presuda.

Cako se skolujes... a biras zbog para.

A samo psihopata moze da bude ravnodusan prema drugom psihopati...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Znali su od pocetka ko bi mogao da bude ipak je to malo mesto

I cela radnja se odigrala na mestu gde su verovatno bili parkirani automobili jer je taj put vodio do terena gde se odigrao turnir gde su i dalje bili ljudi, znali su ko je samo su cekali da prizna

Pazi sta je okacio na fejs...

« Poslednja izmena: 07. Avg 2014, 13:53:00 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung GalaxyS3

Ravnodusnost nije isto sto i osuda.
Cini mi se da negde gubimo tok ...
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Nokia 
Ne znam za vas , ali ja da sam udarila dete kolima ako ne bih umrla na licu mesta od tuge i straha za njen zivot - ne znam koja mi je druga opcija...Sigurno je ne bih skidala, tukla, i zakopavala.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.77.4
mob
I-mate 30 Pro
Ma gde bre....ovo vojno lice ili policajac...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Apple 15

Ravnodusnost nije isto sto i osuda.
Cini mi se da negde gubimo tok ...

Ovako... sudije poseduju nesto sto se zove slobodno sudijsko uverenje, sto ce reci da u skladu sa zakonom i durgim izvorima, na osnovu dokaza (priznanje je inace... bezvrdan dokaz) i na osnovu svoje slobodne volje donosi presudu.
Znaci, on ne presudjuje po automatizmu, vec postoji i ta licna komponenta.

Prema tome... na kraju price on i te kako ucestvuje u osudi i nosi sa sobom posledice te presude.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.