Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestala devojčica kod Bajmoka, jedini trag izgubljena patika  (Pročitano 24366 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Neće dobiti više, jer će se obrazložiti da je bio ovo, i ono, i da mu krivi tabani olakšavaju presudu, kao i da narod preburno reaguje na vest.
Ne može da dobije više,po zakonu je 40 maksimum za najgora dela,i to je zamena za smrtnu kaznu kada je ukinuta.

I dalje ne shvatam zasto je to uradio, ne mozes tek tako da vozis kola i odlucis se da udaris nekoga, nema logike..
Bolesnik,ko zna šta mu se u glavi dešava,možda ga pali da siluje nekoga dok ga davi,možda je pedofil u kombinaciji sa ko zna kojom devijacijom,nekrofil...ko zna.

A to što je mesar,kao iz filmova,da li to što je mesar ima neke veze,ko zna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Postoje neke stvari koje mi nisu jasne i voleo bih da mi kazete sta mislite o tome..

1) Ako je patika pronadjena iste noci kada je devojcica nestala zar to nije bio ocigledan znak da nesto nije u redu i da se izuzetno sme "prekrsiti" da se locira signal telefona pre 24h od prijave nestanka?

2) Isecak iz teksta: Odvezao je u atar, obdukcija će pokazati da li je silovao ili nije. Skinuo je odeću s nje i odvezao 10 kilometara od Sombora, zakopao i pokrio zemljom koju je imao u gepeku od ranije. Tu je doveo policiju i tu je pronađena", kaže Stefanović.

Inace, svi mi nosimo zemlju u gepeku za ne daj boze?

3) Kako je mogao neko ko je iz Beograda da zna da je to mesto gde ju je navodno zakopao pusto i neprometno i da nema velike sanse da ga neko vidi?

4) Pogledao sam fejsbuk profil doticnog mesara i vidi se da je objavio sliku sa detetom 27.jula, znaci dan neposredno posle ubistva.
Nije mi bas logicno da neko tako postupi...

Ne branim nikoga, ali mi je sumnjiva prica, a deteta BESKRAJNO zao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Bolesnik,ko zna šta mu se u glavi dešava,možda ga pali da siluje nekoga dok ga davi,možda je pedofil u kombinaciji sa ko zna kojom devijacijom,nekrofil...ko zna.

Ne verujem da je bolesnik, nego čovek koji je hteo da prekrije svoj zločin većim zločinom. Barem tako mislim za sada, na osnovu informacija koje imam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Apple 13pro
Za vojsku odavno nemamo, od kad sam ja bio bilo je katastrofa a i oni pre mene su mi isto pricali...

Elem zato treba da radi i da to sto zaradi da drzavi i cao... lepo dan ga kosta 2000rsd u zatvoru, radi mesec dana i ima platu 62000 od toga kada plati zatvor ostane mu 2000 za koje mora da kupi nesto da pojede preko pastete i hleba i da se obuce... i tako 10 godina pa izracunaj da mesecno neko daje drzavi 60000 puta koliko je takvih, eto ti prihoda, i pored toga sredjena infrastruktura...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung GalaxyS3
Ja bih volela da vidim u sudnici, majke mi...

Garantujem da bi se kazne velo brzo slizale na zakonski minimum.

U ulozi tuzioca, sudije ili okrivljenog?
Zbog cega si ubedjena u to?

Ako si mislila da sam/smo u mogucnosti da presudjujem mislis li da to ne bih mogao iz samilosti sa ubicom ili iz straha od istog?
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Postoje neke stvari koje mi nisu jasne i voleo bih da mi kazete sta mislite o tome..

1) Ako je patika pronadjena iste noci kada je devojcica nestala zar to nije bio ocigledan znak da nesto nije u redu i da se izuzetno sme "prekrsiti" da se locira signal telefona pre 24h od prijave nestanka?

2) Isecak iz teksta: Odvezao je u atar, obdukcija će pokazati da li je silovao ili nije. Skinuo je odeću s nje i odvezao 10 kilometara od Sombora, zakopao i pokrio zemljom koju je imao u gepeku od ranije. Tu je doveo policiju i tu je pronađena", kaže Stefanović.

Inace, svi mi nosimo zemlju u gepeku za ne daj boze?

3) Kako je mogao neko ko je iz Beograda da zna da je to mesto gde ju je navodno zakopao pusto i neprometno i da nema velike sanse da ga neko vidi?

4) Pogledao sam fejsbuk profil doticnog mesara i vidi se da je objavio sliku sa detetom 27.jula, znaci dan neposredno posle ubistva.
Nije mi bas logicno da neko tako postupi...

Ne branim nikoga, ali mi je sumnjiva prica, a deteta BESKRAJNO zao...
Novinari,pišu svašta.

Ne verujem da je bolesnik, nego čovek koji je hteo da prekrije svoj zločin većim zločinom. Barem tako mislim za sada, na osnovu informacija koje imam.
Ko slučajno udari nekoga kolima,i stane,vidi da je ovaj živ i onda ga udavi odveze kolima sa lica mesta  i zakopa.
On bi samo pobegao da je slučajno udario kolima,a da je ostao i pozvao policiju,pustili bi ga za 24 sata,ali možda je bio pijan,pa eto,nešto bi malo odležao,nema šanse da se odluči na takav čin tek tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Лепо ја рекох... Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Ko slučajno udari nekoga kolima,i stane,vidi da je ovaj živ i onda ga udavi odveze kolima sa lica mesta  i zakopa.
On bi samo pobegao da je slučajno udario kolima,a da je ostao i pozvao policiju,pustili bi ga za 24 sata,ali možda je bio pijan,pa eto,nešto bi malo odležao,nema šanse da se odluči na takav čin tek tako.

Čovek je pripit vozio.  Udario ju je u tom stanju. Onda se iživljavao na njoj jer mu je proradio adrenalin, i u tom stanju je ubio, kako bi prikrio zločin pijane vožnje i udaranja pešaka ubistvom. Onda ju je sahranio van grada kako bi je odaljio od mesta zločina. To što je vozio zemlju iz nekog razloga mu je dobrodošlo.

Na kraju je sebe ubedio (jer svi mi najviše volimo sebe, u nekom obliku) da je uradio ispravno i da ga neće naći. Zato nije pokazivao kajanje prilikom hapšenja.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2014, 12:47:28 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
SonyEricsson k 850i
On je to morao da isplanira.. Ti ako slucajno udaris, ne verujem da si 100% smiren, da ces odmah istrcati i udaviti, strpati u gepek, a kao je najvise 7 minuta mogla da bude sama, na zemljanom putu, koji nije prometan, drug isao u da je potrazi, znaci morao je nesto da cuje..

IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Nije ništa planirao. Improvizovao je u hodu. Ne isplaniraš ti da nekoga udariš kolima pijan, to se desi, onda reaguješ i planiraš, ali u hodu
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.