Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestala devojčica kod Bajmoka, jedini trag izgubljena patika  (Pročitano 24393 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Apple 15
Normalnom coveku koji ubije nekog (iz nehata, u samoodbrani) ne treba veca kazna od saznanja da ces to morati da nosis na dusi ceo svoj zivot.
Isti slucaj je sa dzelatima, naravno da razumem.
Dozivotna kazna kod nas mislim da ne postoji (mislim da je 40 godina maks.)
To nije dovoljna kazna za nekog monstruma ... on sa dobrim vladanjem i ostalim sranjima moze da izadje vec posle dvadeset.
I sta onda?
Neko ocekuje od njega da bude uzoran clan drustva?
Ne ... taj ce ubiti, silovati, spaliti ... opet!
Ne mora smrtna, neka bude dozivotna, u sobi bez prozora u totalnoj izolaciji, dok ne poludi i odgrize sam sebi nozni palac. Zatvoris zivotinju i bacis kljuc.

Dokle god kod nas ubice izlaze posle deset godina, veliki lopovi nose nanogice i apelacioni sud zari i pali - Serbistan nece biti normalna zemlja!

A sta mi tacno znamo o ovom slucaju osim mucanja Nese Sline? Smile

Sto se tice - normalne zemlje, vidim da su i druge zemlje izuzetno normalne...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Da se kladimo da će govno dobiti 30-50 godina?
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung GalaxyS3

A sta mi tacno znamo o ovom slucaju osim mucanja Nese Sline? Smile

Sto se tice - normalne zemlje, vidim da su i druge zemlje izuzetno normalne...

Uopste se ne radi o konkretnom slucaju.
Iznosim svoje generalne stavove o nasem sudstvu, kaznenoj politici i drzavi kao takvoj.

Kad vec spominjes slinu ... u kojoj bi to normalnoj drzavi on mogao da bude ministar ... bilo cega???

Zasto imamo naviku da u svemu vidimo neke teorije zavere?

Da li ti zaista mislis da zivis u normalno drzavi?
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Ma lik će dobiti 10 - 25 godina, izaćiće iz zatvora 5 godina ranije (minimum) a svi mi koji bi ga sada ubili ćemo da zaboravimo i da je postojao do tog vremenskog perioda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49907
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Како знаш да ће добити 10 година? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Apple 13pro
Ma lik će dobiti 10 - 25 godina, izaćiće iz zatvora 5 godina ranije (minimum) a svi mi koji bi ga sada ubili ćemo da zaboravimo i da je postojao do tog vremenskog perioda.

to i jeste problem... kao sto si i napisao ranije... on ce izaci za kratko vreme i nikom nista i opet ce da uradi slicno i sta onda... opet par godinica i tako u krug....
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung GalaxyS3

Sasvim realno
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Како знаш да ће добити 10 година? Smile

Ne znam, nagađam bazirano na našem sistemu vrednosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Apple 13pro
Nase sudstvo... dovoljno je reci....
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Oсумњичени лагао на полиграфу, па признао убиство Tиjане

БEOГРAД - Mинистар унутрашњих послова Небоjша Стефановић изjавио jе данас да jе због убиства Tиjане Jурић (15) из Баjмока ухапшен Драган Ђурић из Београда, настањен у Сурчину, коjи jе признао да jе починио ово кривично дело и полициjу одвео до места на коjем jе покопао жртву.

Стефановић jе на конференциjи за новинаре рекао да jе осумњичени монструм коjи ниjе показао нимало каjања због страшног злочина коjи jе починио.
"Због оваквог монструма жао ми jе што смо укинули смртну казну. Mожда наше друштво ниjе било спремно за прихватање свих тековина EУ као што jе укидање смртне казне", рекао jе Стефановић, и додао да ће са министром правде Николом Селаковићем разговарати о томе да се колико год jе могуће пооштри казнена политика у Србиjи.

"Kао родитељ и човек очекуjем да овако нешто не прође без наjтеже казне коjа у овоj земљи може да се изрекне", рекао jе Стефановић.

Говорећи о околностима под коjима се злочин догодио, Стефановић jе рекао да истрага указуjе на то да jе Ђурић jедини починилац и да жртву ниjе познавао од раниjе.

Убица jе, како jе навео Стефановић, жртву у Баjмоку ударио своjим возилом, а након што jе почела да тражи помоћ ухватио jе за врат, ударао, а потом убацио у аутомобил, где jе са ње скинуо одећу, а затим jе убио и закопао на десетак километара од Сомбора.

Oбдукциjа ће, према његовим речима, показати да ли jе жртва силована.

Стефановић jе прецизирао да jе убица након хапшења показао одсуство било каквог каjања и људског понашања и да jе, пошто jе пао на полиграфском тестирању, признао да jе починио злочин.
"Полициjа jе показала наjвећи ниво професионализма и уз буквално непостоjеће доказе на почетку истраге успела да пронађе починиоца", рекао jе Стафановић, обjаснивши да jе полициjа имала тежак посао будући да, због непостоjања раниjих контаката жртве и убице, ниjе могла да утврди мотив извршења злочина.

Убица jе, иначе, запослен као месар у Сурчину, висок jе близу два метра и тежак више од сто килограма.

Tиjана Jурић jе последњи пут виђена 26. jула у 00.25 часова недалеко од Спортског центра "Рата" у Баjмоку.

На неасфалтираном делу пута пронађени су предмети коjи, према изjави маjке, припадаjу несталоj девоjчици, а одмах после нестанка у потрагу су се, поред српске, укључили мађарска полициjа, Eвропол, Интерпол и међународни саjт посвећен несталоj деци у Eвропи.

Танјуг
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.