Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestala devojčica kod Bajmoka, jedini trag izgubljena patika  (Pročitano 24399 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Opera 11.10
Citat
Ne moras da budes pravnik, dovoljno
je da ukljucis mozak.
Tebi znanje smeta,majke mi.Kao sto postoji kazna od 40 godina treba da postoji smrtna kazna,to sam rekao sto puta,nevezano za ovaj slucaj,sudija nema obavezu da izrekne smrtnu kaznu,ali ja kao gradjanin hocu da on na stolu ima tu opciju,hocu da svaki olos u ovoj zemlji zna da moze i to da mu se desi kad pocini krivicno delo.Je li ovo tebi logicno?Meni jeste.A argument da je negde jednom egzekucija posla po zlu,zalim slucaj,ali to me ne bi pokolebalo da se nastavi ni za milimetar,ili odlozi za drugi pogodan termin(zvuci surovo,ali surove su i stvari za koje se sudi).Ubrizgavanje inekcijom uglavnom rade neki mladi stazisti i sestre kojima je potreban novac i njihov identitet se ne otkriva.Simple as that.Ako je to ubistvo ok,ako je to surovo ok,ako to moju zemlju cini nedemokratskom,neka bude tako.Ti opisujes kao da se zalazem za rastrgavanje konjima za repove.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Ubistvo će uvek biti deo društva. Možeš da uvedeš dve doživotne robije (kao u Americi), isto ti se vata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Da se kladimo da će govno dobiti 30-50 godina?
Ne može više od 40 godina da dobije,tolika će kazna i biti.To je maksimum,i za ovog neće biti skraćenja,za njega sigunro neće niko da urgira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Neće dobiti više, jer će se obrazložiti da je bio ovo, i ono, i da mu krivi tabani olakšavaju presudu, kao i da narod preburno reaguje na vest.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
SonyEricsson k 850i
I dalje ne shvatam zasto je to uradio, ne mozes tek tako da vozis kola i odlucis se da udaris nekoga, nema logike..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung GalaxyS3
I dalje ne shvatam zasto je to uradio, ne mozes tek tako da vozis kola i odlucis se da udaris nekoga, nema logike..

Kako sam ja skapirao nije on odlucio da nju udari kolima nego je udario slucajno, pa onda da ne bi odgovarao za to, resio majmun da je dokusuri i zakopa telo.
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Apple 13pro
Neće dobiti više, jer će se obrazložiti da je bio ovo, i ono, i da mu krivi tabani olakšavaju presudu, kao i da narod preburno reaguje na vest.

i smanjice mu kaznu na 10 god stim sto ce svaki vikend ici kuci, i imace svakog leta odmor za more
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Jbga, nema država para za zatvor, vojsku, itd. Smile

Napio, udario je verovatno nenamerno (ali u pijanom stanju svojom krivicom), ali u želji da ga ne uhvate, ju je prvo izudarao (verovatno pod adrenalinom prouzrokovanim stresom) pa je udavio da bi prikrio zločin i na kraju zakopao daleko od grada kako je ne bi našli. Sebe je ubedio da nije kriv, i nastavio sa svojim životom.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2014, 12:33:51 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Ja bih volela da vidim u sudnici, majke mi...

Garantujem da bi se kazne velo brzo slizale na zakonski minimum.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
SonyEricsson k 850i
Jako bitna stavka je to da je udario slucajno, pa iz straha uradio ostalo.. Ako je silovao, to ce ga pokopati, ali ako nije i bude se drzao te price, bice to mala kazna..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.