Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 08:27:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 59183 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Шкорпи, од када ти пратиш наци идеологију?
Od pre mnogo godina sam poceo da citam sve zivo, narocito kad sam poceo da tecno govorim engleski. nemacki sam naucio samo sto sam se odusevio nekim idejama.
Zivo me interesovalo kako su se uzdigli posle onog katastrofalnog unistavanja iz drugog rata.
Citao sam Erinerungen, Konrada Adenauera.(Secanja).
Kaze: unisti celu Nemacku i ostavi nekoliko Nemaca i jednu pistaljku, da moze firer (komandant da drzi pozor). Vrati se posle 50 godina i videces imperiju.
Zato tvrdim da su nacisti do svog poslednjeg gena. I napravio je imperiju od onih rusevina.

Btw mnogo se lazi pise i istine o kraju prvog rata i uzrocima drugog rata se uopste ne spominju. Narocito sto su nas najvise cenili kao pobednike, cak vise od Francuza.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 21:46:19 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Btw mnogo se lazi pise i istine o kraju prvog rata i uzrocima drugog rata se uopste ne spominju. Narocito sto su nas najvise cenili kao pobednike, cak vise od Francuza.

Историју пишу победници.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Нисам ја оптерећен чанком него си ти још млад и зелен и у реду је то, теби и треба опростити незнање ако ништа друго оно због година.

Nemas pravo da prozivas za godine posto ti u svom profilu nisi upisao godiste. A po tome kako kontas neke stvari, ne bih ti dao vise od 12.

Citat
Давидовић је у односу на чанка и чеду тотално безопасан, пре свега јер нема медије који ће да га рекламирају и путем којих ће да шири своју пропаганду.

Znaci trebali su ga pustiti da se seta centrom Novog Sada sa nacistickim simbolima samo zato sto nema medije iza sebe? Da im sada nije pruzen otpor, mislili bi da tako mogu da se setaju i po Beogradu i drugim gradovima kada pozele.

Citat
TAMAŠ VS ČANAK
08.10/Panonija/12:57
Predsednik Vojvodjanske akademije nauka i umetnosti Julijan Tamaš, kaže da je za jučerašnji dogadjaj u Novom Sadu odgovoran Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine. Tamaš kaže da zabrinjava to što su članovi Nacionalnog stroja studenti istorije i što država nije adekvatno reagovala kako bi sprečila skup neonacista u glavnom gradu Vojvodine. Julijan Tamaš kaže da je izazivanje nacionalne netrpeljivosti u Vojvodini razlog što se baš u Novom Sadu održao skup neonacista. Prema njegovimrečima, ukoliko se javnosti u Srbiji predstavi da su Srbi u Vojvodini ugroženi, lakše će se objasniti zbog čega severnoj Pokrajini ne treba vratiti autonomiju.Iako su članovi Vojvodjanskog otvorenog kruga bili prisutni na mitingu antifašista , oni osudjuju ponašanje članova Lige socijaldemokrata Vojvodine koji su , tvrdi Rajica Panić , prvi bacili ciglu na pripadnike Nacionalnog stroja. Julijan Tamaš kaže da su u toku pripreme za osnivačku Skupštinu Vojvodjanskog otvorenog kruga i da su članovi te organizacije " politički nepotrošene ličnosti".

Ево то је један од примера које си тражио. Не знам да ли ти је то довољно и шта ти говори чињеница да су припадници жандармерије потврдили исто то, у супротном стројевци не би били пуштени из притвора.

Jak ti je izvor.. Ajde sto je Panonija, ali vrh je " tvrdi Rajica" Smile Smile

Citat
Апсурдно је да ме ти убеђујеш да Новим Садом харају нацисти што си наравно чуо из уста ненада чанка, а у Нови Сад вероватно дођеш једном у никад.

Ja rekao da Novim Sadom haraju nacisti? Pa Novi Sad je najpunkerskiji grad u bivsoj Jugi, uz Rijeku. Neki od najvecih nasih punk bendova su odatle. Multikulturalna sredina, nema tu mnogo takvih pojava. Ne stavljaj mi reci koje nisam izgovorio u post.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Stvarno mi niste jasni vi koji biste pre branili rasističku, šovinističku i antisemitsku organizaciju nego antifasisticki mars, pa cak iako je u njemu ucestvovao lik kojeg ti toliko mrzis i kojim si toliko opterecen. Nije mi jasno samo zasto toliko potenciras na Canku i Cedi, kada su se oni samo pojavili.. Medju organizatorima su sve normalne stranke demokratskog bloka, organizacije za borbu za ljudska prava.. Ali ti si se uhvatio Ch&Ch.. Kada bi oni otisli da pomognu zrtvama cunamija, verovatno bi i u tome nasao zelju za unistavanjem Srbije.. Smile

Ako ti je tesko da sabiras u glavi, onda prelistaj ponovo stranice pa vidi ko je branio Davidovica i njegove pripadnike, tj. koliko je bilo takvih u odnosu na sve ostale...

Tvoj moto je - forma ispred sustine. Znaci nije bitno da li si sa kriminalcima, ubicama, manijacima, pedofilima (naravno nikog ne prozivam nego karikiram) bitno je da branis ideju. Izvini, ali zbog takvih mentolskih ideja Srbe jebe ko kako stigne godinama, ne decenijama unazad pa i vise...  Smile

Mislim, pazi samo tvoje licemerje - "Canak se samo pojavio"... Ne, nije se samo pojavio, sve je vec hiljadu puta receno, a ja zaista ne znam koji je tvoj interes da ovako lupas gluposti...

Oznacen deo zasluzuje posebnu paznju. "Sve normalne stranke demokratskog bloka"... Ovakve kvalifikacije nisu za ozbiljnu raspravu, prilice deci osnovnog uzrasta, ali hajde... DS nije bio medju organizatorima niti podrzao niti pozvao gradjane na antifasisticki skup... DSS (pretposavljam) ne svrstavas u "..." Pa sad uzmi digitron ako ti je tesko, saberi sve poslanike u Skupstini i vidi kom delu ti pripadas. Ako cemo verovati statistici - malom delu Srbije (manje od desetog dela). Pretpostavljam da si ti pripadnik neke super-nadljudske rase, jedino je to objasnjenje...  Smile

I nisam mu ja drveni advokat, ali stvarno mi nesto bode oci... Twice niti je branio Davidovica, niti Nacionalni stroj, niti brani niti pripada nekoj od politickih opcija (sto je vise nego jasno svakoj prosecno inteligentnoj osobi koja je citala njegove postove). I sad je on "opterecen" a ti si kao "prosvetljen"?

Tvoje obrazovanje se svodi na dnevnu stampu i svaka diskusija s tobom van sportskog foruma je besmislena.
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Nemas pravo da prozivas za godine posto ti u svom profilu nisi upisao godiste. A po tome kako kontas neke stvari, ne bih ti dao vise od 12.

Ја не прозивам само констатујем да ти не замерам што си насео на причу неше чварка.  Smile

Citat
Jak ti je izvor.. Ajde sto je Panonija, ali vrh je " tvrdi Rajica"

Далеко јачи од твог б92. Новинарка пинка такође изјавила исто, а била је на лицу места. Припадници полиције... Па да ли је могуће да сви лажу осим чанка?

Citat
Ja rekao da Novim Sadom haraju nacisti? Pa Novi Sad je najpunkerskiji grad u bivsoj Jugi, uz Rijeku. Neki od najvecih nasih punk bendova su odatle. Multikulturalna sredina, nema tu mnogo takvih pojava. Ne stavljaj mi reci koje nisam izgovorio u post..

Ниси ти рекао него је рекао чанак а ти колико видим подржаваш и браниш све његове тврдње. А ја то оспоравам јер за разлику од тебе и чанка ја сваки дан ходам улицама Новог Сада и ја живим у Новом Саду. Веома је интересантно како чанак који једва хода и по граду га на улици ретко ко и ретко кад може види, види све те нацисте који марширају и харају градом а ми остали грађани Новог Сада их још нисмо видели.  Smile

Citat
I nisam mu ja drveni advokat, ali stvarno mi nesto bode oci... Twice niti je branio Davidovica, niti Nacionalni stroj, niti brani niti pripada nekoj od politickih opcija (sto je vise nego jasno svakoj prosecno inteligentnoj osobi koja je citala njegove postove). I sad je on "opterecen" a ti si kao "prosvetljen"?

Ма опуштено већ сам навикао на такве изјаве и етикете, мада он и није нешто посебно етикетирао. Лале гатор је ту непревазиђен.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 22:01:00 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Ako ti je tesko da sabiras u glavi, onda prelistaj ponovo stranice pa vidi ko je branio Davidovica i njegove pripadnike, tj. koliko je bilo takvih u odnosu na sve ostale...

Ko ih je branio?

Citat
Tvoj moto je - forma ispred sustine. Znaci nije bitno da li si sa kriminalcima, ubicama, manijacima, pedofilima (naravno nikog ne prozivam nego karikiram) bitno je da branis ideju.

Canak nije nista od toga.. On je samo izuzetno smeshan lik.

Citat
Mislim, pazi samo tvoje licemerje - "Canak se samo pojavio"... Ne, nije se samo pojavio, sve je vec hiljadu puta receno, a ja zaista ne znam koji je tvoj interes da ovako lupas gluposti...

Ok.. i dao par intervjua.. Neka je i mahao zastavom.. Nije on predstavljao taj mars vec gradjani Novog Sada koji su rekli ne fasizmu..

Citat
Oznacen deo zasluzuje posebnu paznju. "Sve normalne stranke demokratskog bloka"... Ovakve kvalifikacije nisu za ozbiljnu raspravu, prilice deci osnovnog uzrasta, ali hajde... DS nije bio medju organizatorima niti podrzao niti pozvao gradjane na antifasisticki skup... DSS (pretposavljam) ne svrstavas u "..." Pa sad uzmi digitron ako ti je tesko, saberi sve poslanike u Skupstini i vidi kom delu ti pripadas. Ako cemo verovati statistici - malom delu Srbije (manje od desetog dela). Pretpostavljam da si ti pripadnik neke super-nadljudske rase, jedino je to objasnjenje...  

DS je podrzao mars. Pronadji na nekoj od prethodnih stranica.

Citat

On je jasno pokazao da bi pre bio na strani Grubera i njegovih podanika nego protiv njih. To svako moze da skapira citanjem njegovih postova.

Citat
Jak ti je izvor.. Ajde sto je Panonija, ali vrh je " tvrdi Rajica"

Далеко јачи од твог б92. Новинарка пинка такође изјавила исто, а била је на лицу места. Припадници полиције... Па да ли је могуће да сви лажу осим чанка?

To sto vi kao nacionalisti imate nesto protiv B92, ne cini ih losim  medijom. Naprotiv. Uporedjivati televiziju sa nacionalnom frekvencijom, koja je u prva tri po gledanosti u Srbiji sa lokalnim novinama. Smesno.

Citat
Ниси ти рекао него је рекао чанак а ти колико видим подржаваш и браниш све његове тврдње. А ја то оспоравам јер за разлику од тебе и чанка ја сваки дан ходам улицама Новог Сада и ја живим у Новом Саду. Веома је интересантно како чанак који једва хода и по граду га на улици ретко ко и ретко кад може види, види све те нацисте који марширају и харају градом а ми остали грађани Новог Сада их још нисмо видели. 

Ja ne znam da li ne znate da tumacite latinicu bas najbolje, ili sta, ali koliko je tesko shvatiti da antifasisticki mars nije = Nenad Canak? Osim sto mislim da je prilicno inteligentan (mislim isto i za Seselja, da ne bude zabune) i duhovit lik ( Smile ), sa velikim brojem njegovih politickih ideja (na prvom mestu njegov stav po pitanju Vojvodine) se ne slazem.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
Jao koja komedija ne mogu da verujem...ajde da postavimo stvari ovako kako bi hteli...

"Skupilo se u Novim Sadu 50 ljudi(nek bude i 100)...da pokazu ostatku od 10 miliona Srba,kako su glupi,ne vide nista,oni ce oci da im otvore,oni ce Kosovo da odbrane,natalitet da povecaju,i tako te dobronamerne stvari,"sve za majku Srbiju"...
Od njih 50-100 bio tu slucajno neki Davidovic,surov,ali nadasve pravedan Srbin,mesija koga Srbi vekovima cekaju da im kaze pravi put..koga na pravdi boga optuzise da je nacista...a on to nije.
Sa druge strane bese par hiljada pedera,narkomana,separatista,zabludelih Srba,koji napadose nase prosvetitelje kamenicama raznoraznih kalibara,pa su ovi nasi "Pravi Srbi"morali da reaguju i junacki dobiju batine od sveprisutne policije i zandarmerije.Da njih nije bilo,pokazali bi oni ovima ko je pravi Srbin,i tako to..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
@kokota
Tvoje obrazovanje se svodi na dnevnu stampu i svaka diskusija s tobom van sportskog foruma je besmislena.

@niko79

Tebe tek ne razumem, niti sta hoces da kazes niti vidim poentu toga sto pises. Ali vidi, kad se podvuce crta - Nenad Canak je pozivao ljude da na skup dodju sa letvama (ili sta bese) i da "jednom zasvagda pobiju nakot"... Ako je tebi to u redu, i sa tobom je svaka diskusija besmislena.

Ali hajde da hipoteticki posmatramo stvari (sto ti predlozi  Smile ). Sta bi se desilo da nije bilo cirkusa Nenada Canka i njemu slicnih? Skup "Nacionalnog stroja" je bio zabranjen. Kao sto se ispostavilo, nisu dobili ni fiskulturnu salu u kojoj je trebalo da drze skup. Hoces da mi kazes da bi svi sutradan brujili o fasistima u Srbiji zato sto se 50 nekih debila skupilo u kafani? Smesno.

« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 22:20:31 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
Citat
Hoces da mi kazes da bi svi sutradan brujili o fasistima u Srbiji zato sto se 50 nekih debila skupilo u kafani? Smesno.
Bas zato i kazem...Srbija i njene bezbednosne sluzbe moraju eliminisati takve elemente(kao onda kad 97.ubise onog malog cigana,kad ih je Sloba istrebio)...da jednostavno ne mogu da se organizuju...sta ima oni koji moj da organizuju i da pozivaju na nesto,uvijajuci se u neke forme srpstva i slicno?Pusti ti demokratiju i te gluposti...
Nasi preci,njih milion i po  se u grobu prevrce,ne zbog canka i cede...oni su stradali zna se kako... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
Citat
Hoces da mi kazes da bi svi sutradan brujili o fasistima u Srbiji zato sto se 50 nekih debila skupilo u kafani? Smesno.
Bas zato i kazem...Srbija i njene bezbednosne sluzbe moraju eliminisati takve elemente(kao onda kad 97.ubise onog malog cigana,kad ih je Sloba istrebio)...da jednostavno ne mogu da se organizuju...sta ima oni koji moj da organizuju i da pozivaju na nesto,uvijajuci se u neke forme srpstva i slicno?Pusti ti demokratiju i te gluposti...
Nasi preci,njih milion i po  se u grobu prevrce,ne zbog canka i cede...oni su stradali zna se kako... Smile
Smile Smile Smile Smile Smile
Ovo je lepo receno...
Nista da oduzme,nista da se doda...
U redu je boriti se protiv Canka i Cede i treba,ali zna se koja je primarna borba...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 08:27:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.