Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 14:16:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 59237 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Moramo da postujemo supermoderatora, jer tema nije neonacisti  Smile Smile Smile nego neonacisti u N Sadu.
Pa eto reci cu ti kako: velike lazi oko nacista i njihove ideologije.Jedini antiglobalisti su oni i ozivljava ideja rada, reda i discipline kontra zelenstvu i prevari.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Шкорпи, од када ти пратиш наци идеологију?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
@sasaborg
Dobro si ovo rekao,svaka cast...samo mislim da nije potrebno da naglasavas to oko zlocina u Bosni i Hrvatskoj...To ovde svi znaju,i ptice na grani tu pricu.Ljudima izgleda vise smeta Nenad Canak,Ceda-Velja i ostala ekipa,koja je bila na kontrastrani nego stvarna i prava tematika problema...prostim recnikom ljudi idu u off a tema je jasna...
Mislim da nam nisu potrebne definicije nacizma,fasizma,neonacizma i kako ga vec zovu(nije sija nego vrat) da bi se reklo da nam u Srbiji i kod Srba uopste ta bolesna ideologija nije potrebna,niti je u skladu sa nasim mentalitetom i istorijom.
Kazu Davidovic &co...nisu nosili nazi obelezja...Pogledati samo oblik,kako izgleda njihov dvoglavi orao,znaci isto,samo sa 4 S,na Srpskoj trobojci...muka mi je vise od naglabanja tipa "nisu oni to,nego su nesto"..."ne zovu mene Firer,to je neko slagao"...
Jasno i glasno,fasisti,nacisti,klero-neo,kako god...to su oni(Davidovic i ekipa),i nista vise,i treba da budu izolovani iz ovog drustva,sta mene zabole za Canka i cedu i ostale koji su ovde bespotrebno tema...istorija ce i o njima da sudi...
O ovima(klero-neo) je odavno presudila i svetska i nasa istorija,njihovo "srpstvo" su nasi preci platili sa milion i po zrtava,zar jos nesto nije jasno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
@sasaborg
Dobro si ovo rekao,svaka cast...samo mislim da nije potrebno da naglasavas to oko zlocina u Bosni i Hrvatskoj...To ovde svi znaju,i ptice na grani tu pricu.Ljudima izgleda vise smeta Nenad Canak,Ceda-Velja i ostala ekipa,koja je bila na kontrastrani nego stvarna i prava tematika problema...prostim recnikom ljudi idu u off a tema je jasna...
Mislim da nam nisu potrebne definicije nacizma,fasizma,neonacizma i kako ga vec zovu(nije sija nego vrat) da bi se reklo da nam u Srbiji i kod Srba uopste ta bolesna ideologija nije potrebna,niti je u skladu sa nasim mentalitetom i istorijom.
Kazu Davidovic &co...nisu nosili nazi obelezja...Pogledati samo oblik,kako izgleda njihov dvoglavi orao,znaci isto,samo sa 4 S,na Srpskoj trobojci...muka mi je vise od naglabanja tipa "nisu oni to,nego su nesto"..."ne zovu mene Firer,to je neko slagao"...
Jasno i glasno,fasisti,nacisti,klero-neo,kako god...to su oni(Davidovic i ekipa),i nista vise,i treba da budu izolovani iz ovog drustva,sta mene zabole za Canka i cedu i ostale koji su ovde bespotrebno tema...istorija ce i o njima da sudi...
O ovima(klero-neo) je odavno presudila i svetska i nasa istorija,njihovo "srpstvo" su nasi preci platili sa milion i po zrtava,zar jos nesto nije jasno?

Па тебе можда заболе за чанка и сличне њему али нас који овде живимо итекако занима деловање поменутих кретена јер управо су они једини који су претња изазивању међунационалних сукоба у Војводини. То што си ти насео на причу како су сви који су тај дан били око тог давидовића некакви нацисти то је твој проблем али то просто није истина, истина је да је било таквих као што је давидовић али је истина да је било и доста момака који су само насели на његову причу и који нису довољно мућнули главом какве последице по њих може да има отворено супротстављање чанку и његовим фашистима па су зато данас сви они у истом кошу са давидовићем и зато данас и ти момци на себи имају етикету фашизма. Ако само мало обратиш пажњу на снимке и фотографије видећеш да већина њих ничим не подсећа на давидовића и наци скинсе, а ја ћу ти рећи да већина њих и није у том фазону.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
То што си ти насео на причу како су сви који су тај дан били око тог давидовића некакви нацисти то је твој проблем али то просто није истина, истина је да је било таквих као што је давидовић али је истина да је било и доста момака који су само насели на његову причу и који нису довољно мућнули главом какве последице по њих може да има отворено супротстављање чанку и његовим фашистима па су зато данас сви они у истом кошу са давидовићем и зато данас и ти момци на себи имају етикету фашизма. Ако само мало обратиш пажњу на снимке и фотографије видећеш да већина њих ничим не подсећа на давидовића и наци скинсе, а ја ћу ти рећи да већина њих и није у том фазону.

I sad mi trebamo da sazaljevamo 50 mentola koji su kamenicama napali gradjane Novog Sada zato sto su mislili da to rade za Srbiju? Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
То што си ти насео на причу како су сви који су тај дан били око тог давидовића некакви нацисти то је твој проблем али то просто није истина, истина је да је било таквих као што је давидовић али је истина да је било и доста момака који су само насели на његову причу и који нису довољно мућнули главом какве последице по њих може да има отворено супротстављање чанку и његовим фашистима па су зато данас сви они у истом кошу са давидовићем и зато данас и ти момци на себи имају етикету фашизма. Ако само мало обратиш пажњу на снимке и фотографије видећеш да већина њих ничим не подсећа на давидовића и наци скинсе, а ја ћу ти рећи да већина њих и није у том фазону.

I sad mi trebamo da sazaljevamo 50 mentola koji su kamenicama napali gradjane Novog Sada zato sto su mislili da to rade za Srbiju? Smile

Ти би пре свега требао да прелисташ тему, да погледаш мало тв, да прелисташ новине и да видиш ко је кога напао. Није 50 ментола напало грађане Новог Сада него су чанкови фашисти напали 50 ''ментола'' и неки од њих чак и полицију због чега су и ухапшени.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs

Ти би пре свега требао да прелисташ тему, да погледаш мало тв, да прелисташ новине и да видиш ко је кога напао. Није 50 ментола напало грађане Новог Сада него су чанкови фашисти напали 50 ''ментола'' и неки од њих чак и полицију због чега су и ухапшени.

Uradio sve to... Jedna od retkih tema na politici koju sam pratio od pocetka pa do 123. strane.. Nadji clanak u novinama gde pise da su napadnuti neonacisti a da su se oni jadni branili. Stvarno mi niste jasni vi koji biste pre branili rasističku, šovinističku i antisemitsku organizaciju nego antifasisticki mars, pa cak iako je u njemu ucestvovao lik kojeg ti toliko mrzis i kojim si toliko opterecen. Nije mi jasno samo zasto toliko potenciras na Canku i Cedi, kada su se oni samo pojavili.. Medju organizatorima su sve normalne stranke demokratskog bloka, organizacije za borbu za ljudska prava.. Ali ti si se uhvatio Ch&Ch.. Kada bi oni otisli da pomognu zrtvama cunamija, verovatno bi i u tome nasao zelju za unistavanjem Srbije.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
@twice

A,kao svi koji su se okupili sa druge strane su Cankove pristalice...daj majke ti ne izvrci stvari...canak nema pristalica ni za jedan pristojan autobus...
Koliko je bilo ljudi tih kako kazes OK momaka,nasuprot drugima???
Sta,njih onoliko nasuprot ovih drugih,jel treba da se po tome poredi?Ne.
Ne trebaju meni snimci,znam odlicno kako je sve proteklo.Nisam ja naseo ni na cije price niti vidim da je canak nekakva "pretnja medjunacionalni sukobima",covek je demagog svoje vrste,i nista manje komedijas poput Seselja...
Kazes "nas koji ovde zivimo"
Izvini molim te i ja zivim u Vojvodini,ili je opet samo N.Sad Vojvodina i centar a ostali nismo odatle?
Ima jako puno nacina da se pokaze ljubav prema Srpstvu i Srbiji,bez da se ide na skupove koje organizuje onaj gnom Davidovic...
I opet kazem boli me za canka i ekipu,tema je jasna...
To sto su neki OK momci naseli na njegovu pricu...zao mi je,ali stali su pod njegovu zastavu, njegovu bolesnu ideologiju koja se ne moze nasminkati da bi se prikazala borbom protivu canka,cede...kojih jedva ima da su presli cenzus...smesno.
Te gnjide treba zabranjivati i to je svrha moje price.Ajde realno reci,koliko znas pristalica N.Canka? na prste da nabrojis...a koliko ga smatra za budalu? milioni ljudi...

Zar nam treba Davidovic da nam kaze da je Canak budala,zar Davidovic da nam brani Kosovo(gde je bio 98. i 99 da ga brani),zar on da nam budi nacionalnu svest...eeee Srbijo... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
него су чанкови фашисти напали 50 ''ментола'' и неки од њих чак и полицију због чега су и ухапшени.

Smile........treba biti skroz ubijen od droge, ili alkohola , pa napisati ovakvu glupost....a mozda si samo prirodno nadaren..... Smile

IP sačuvana
social share
There's no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It's too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Uradio sve to... Jedna od retkih tema na politici koju sam pratio od pocetka pa do 123. strane.. Nadji clanak u novinama gde pise da su napadnuti neonacisti a da su se oni jadni branili. Stvarno mi niste jasni vi koji biste pre branili rasističku, šovinističku i antisemitsku organizaciju nego antifasisticki mars, pa cak iako je u njemu ucestvovao lik kojeg ti toliko mrzis i kojim si toliko opterecen. Nije mi jasno samo zasto toliko potenciras na Canku i Cedi, kada su se oni samo pojavili.. Medju organizatorima su sve normalne stranke demokratskog bloka, organizacije za borbu za ljudska prava.. Ali ti si se uhvatio Ch&Ch.. Kada bi oni otisli da pomognu zrtvama cunamija, verovatno bi i u tome nasao zelju za unistavanjem Srbije..

Нисам ја оптерећен чанком него си ти још млад и зелен и у реду је то, теби и треба опростити незнање ако ништа друго оно због година. Давидовић је у односу на чанка и чеду тотално безопасан, пре свега јер нема медије који ће да га рекламирају и путем којих ће да шири своју пропаганду. Ето ти си одличан пример и доказ да је то истина јер си насео на чанкову пропаганду и лажи које су ти пласиране путем медија. Насео си на причу да је чанак антифашиста.

Citat
TAMAŠ VS ČANAK
08.10/Panonija/12:57
Predsednik Vojvodjanske akademije nauka i umetnosti Julijan Tamaš, kaže da je za jučerašnji dogadjaj u Novom Sadu odgovoran Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine. Tamaš kaže da zabrinjava to što su članovi Nacionalnog stroja studenti istorije i što država nije adekvatno reagovala kako bi sprečila skup neonacista u glavnom gradu Vojvodine. Julijan Tamaš kaže da je izazivanje nacionalne netrpeljivosti u Vojvodini razlog što se baš u Novom Sadu održao skup neonacista. Prema njegovimrečima, ukoliko se javnosti u Srbiji predstavi da su Srbi u Vojvodini ugroženi, lakše će se objasniti zbog čega severnoj Pokrajini ne treba vratiti autonomiju.Iako su članovi Vojvodjanskog otvorenog kruga bili prisutni na mitingu antifašista , oni osudjuju ponašanje članova Lige socijaldemokrata Vojvodine koji su , tvrdi Rajica Panić , prvi bacili ciglu na pripadnike Nacionalnog stroja. Julijan Tamaš kaže da su u toku pripreme za osnivačku Skupštinu Vojvodjanskog otvorenog kruga i da su članovi te organizacije " politički nepotrošene ličnosti".

Ево то је један од примера које си тражио. Не знам да ли ти је то довољно и шта ти говори чињеница да су припадници жандармерије потврдили исто то, у супротном стројевци не би били пуштени из притвора.
Апсурдно је да ме ти убеђујеш да Новим Садом харају нацисти што си наравно чуо из уста ненада чанка, а у Нови Сад вероватно дођеш једном у никад.

Citat
него су чанкови фашисти напали 50 ''ментола'' и неки од њих чак и полицију због чега су и ухапшени.

Smile........treba biti skroz ubijen od droge, ili alkohola , pa napisati ovakvu glupost....a mozda si samo prirodno nadaren..... Smile

То је изјава припадника жандармерије а не моја измишљотина, распитај се ако имаш некога у новосадском суду.

@twice

A,kao svi koji su se okupili sa druge strane su Cankove pristalice...daj majke ti ne izvrci stvari...canak nema pristalica ni za jedan pristojan autobus...
Koliko je bilo ljudi tih kako kazes OK momaka,nasuprot drugima???
Sta,njih onoliko nasuprot ovih drugih,jel treba da se po tome poredi?Ne.
Ne trebaju meni snimci,znam odlicno kako je sve proteklo.Nisam ja naseo ni na cije price niti vidim da je canak nekakva "pretnja medjunacionalni sukobima",covek je demagog svoje vrste,i nista manje komedijas poput Seselja...
Kazes "nas koji ovde zivimo"
Izvini molim te i ja zivim u Vojvodini,ili je opet samo N.Sad Vojvodina i centar a ostali nismo odatle?
Ima jako puno nacina da se pokaze ljubav prema Srpstvu i Srbiji,bez da se ide na skupove koje organizuje onaj gnom Davidovic...
I opet kazem boli me za canka i ekipu,tema je jasna...
To sto su neki OK momci naseli na njegovu pricu...zao mi je,ali stali su pod njegovu zastavu, njegovu bolesnu ideologiju koja se ne moze nasminkati da bi se prikazala borbom protivu canka,cede...kojih jedva ima da su presli cenzus...smesno.
Te gnjide treba zabranjivati i to je svrha moje price.Ajde realno reci,koliko znas pristalica N.Canka? na prste da nabrojis...a koliko ga smatra za budalu? milioni ljudi...

Zar nam treba Davidovic da nam kaze da je Canak budala,zar Davidovic da nam brani Kosovo(gde je bio 98. i 99 da ga brani),zar on da nam budi nacionalnu svest...eeee Srbijo... Smiley 1

Свакако нисам присталица ни давидовића ни кукастих крстова то сам до сада милион пута нагласио али опет понављам он је ако не мање онда бар подједнако зло као ненад чанак. И ако кажеш ко их јебе насели су и стали под његову заставу зашто то онда не би рекли и за ове који су насели на чанкову причу и стали под његову заставу. А могао си да видиш коју заставу је носио чанак (можда не он лично али његови). И не не сматрам да је само Нови Сад Војводина.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 14:16:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.