Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 18:01:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 59484 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Ja se licno zgrazavam pedera, a ni lezbejke nisu daleko.
Ali kazu da je to bolest koja se ne moze leciti.Licno ne bih preduzimao nista protiv njih, ali prizeljkujem sto dalje od tih ogavnih scena.
Ali kod nas i nema nesto tog poremecaja, mozda u jako malim brojevima.Pa bolje da imaju svoje mesto okupljanja nego da se pale na mene ulicama.
(ili na bilo koga od nas).
Bez Cigana Srbi nisu Srbi.Jako je dobro sto imaju svoje predstavnike, ali i postali su dosadni sa tim njihovim nazovi pravima. Neka ide strvina ciganska da radi, a ne da trazi prava u stvari trazi leba bez motike, a kad mu das hoce i kolaca jer ima pravo, jer je ciga.
Narkosi su velik problem, ali bez edukacije nista.Legalizuj lake droge, suzbij jake opojne, ali bez edukacije nista.
Inace svi smo mi Srbi narkomani, jer pijemo u velikim kolicinama, pa ako je opijanje dozvoljeno sto ne bi i trava bila.
Pusimo u velikom procentu a zar to nije droga?
Jevrejima je prica podmetnuta. Globalisti su finasnijski magnati koji nemaju nacije. Imas ih svudaa i Japanaca i Juznoamerikanaca i Rusa da ne govrim ostalih. Trka za lovom iskljucuje naciju i rasu.
Jevreji kao nacija sa najvise visoko skolovanih i svprisutnih, isto kao i sa nekoliko vrhunskih magnata jesu na udaru.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Fašizam u 14 tačaka

Lorens Brit je sistematski istraživao prirodu fašističkih režima Franka, Salazara, Hitlera, Musolinija, Pinočea i Suharta i dijagnosticirao četrnaest zajedničkih karakteristika:

1. moćni i kontinuirani nacionalizam (fašistički režimi teže konstantnoj upotrebi patriotskih parola, slogana, simbola, pesama, zastava);

2. prezir prema priznavanju ljudskih prava (iz straha od neprijatelja i iz razloga bezbednosti fašistički režimi uveravaju narod da ljudska prava mogu biti ignorisana kad to nalaže potreba; ljudi su skloni da zažmure pred torturom, pogubljenjima, ubistvima, dugim robijanjem političkih protivnika ili da to čak odobravaju);

3. identifikacija neprijatelja/dežurnih krivaca kao osnovnog ujedinjujućeg razloga (narod se ujedinjuje u patriotskom zanosu oko neophodnosti da se eliminiše uočena zajednička pretnja ili zajednički neprijatelj; to su po pravilu rasne, etničke ili verske manjine, liberali, komunisti, socijalisti, teroristi);

4. prevlast vojnog elementa (čak i kad postoje vrlo ozbiljni domaći problemi, vojska dobija nesrazmerno visok udeo u budžetu, a domaće životne teme su gurnute u drugi plan; vojnici i vojna služba se glamurizuju);

5. žestok muški seksizam (u vladama fašističkih država skoro isključivo dominiraju muškarci; tradicionalne uloge polova postaju još rigidnije; razvod, abortus i homoseksualnost su progonjeni, neguje se predstava o državi kao temeljnom zaštitniku porodice);

6. kontrolisani mediji(nekad medije direktno kontroliše vlast, a nekad ih posredno kontrolišu državna regulativa, portparoli i vladini funkcioneri; cenzura je česta, osobito u ratnim vremenima);

7. opsesija nacionalnom bezbednošću (vlada koristi strah kao motivaciono oruđe za vladanje masama);

8. religija i vlast su isprepletene (vlade fašističkih zemalja su sklone korišćenju najrasprostranjenije religije kao sredstva manipulisanja javnim mišljenjem; nosioci vlasti rado koriste religioznu retoriku i terminologiju, čak i onda kada su verska načela dijametralno suprotna vladinoj politici ili delovanju);

9. moć korporacija je zaštićena (industrijska i poslovna aristokratija dovodi na vlast lidere stvarajući probitačne odnose između biznisa i vlasti i obrazujući novu elitu moći);

10. moć rada je ugušena(organizovana moć rada predstavlja jedinu realnu pretnju fašističkoj vlasti i zato se radnički sindikati ukidaju ili oštro proganjaju);

11. prezir prema intelektualcima i umetnosti (promocija ili tolerisanje otvorenog neprijateljstva prema višem obrazovanju i univerzitetima; nije neuobičajeno da se profesori cenzurišu ili čak hapse; sloboda izražavanja u umetnosti i književnosti se otvoreno napada);

12. opsesija zločinom i kaznom (u fašističkim režimima policiji je data gotovo neograničena vlast u sprovođenju zakona; ljudi su često spremni da zažmure pred policijskim zloupotrebama i da se čak odreknu građanskih sloboda u ime patriotizma; neretko postoje nacionalne policijske snage sa skoro neograničenim ovlašćenjima);

13. neobuzdana korupcija, deljenje položaja i privilegija po stranačkoj pripadnosti (fašističkim režimima uvek vladaju grupe prijatelja i saradnika, koji postavljaju jedni druge na pozicije u vlasti i koriste vlast da zaštite svoje prijatelje od polaganja računa; nije neuobičajeno da su nacionalni izvori i blaga predmet prisvajanja ili otvorene krađe od strane nosilaca vlasti);

14. izborne prevare (ponekad su izbori u fašističkim zemljama potpuna prevara, a ponekad se na opredeljenja građana i rezultate izbora utiče prljavim kampanjama protiv opozicionih kandidata sve do njihove fizičke likvidacije, kontrolom broja glasalih, promenama granica izbornih okruga ili manipulacijom medija; za fašističke države je takođe tipično korišćenje sudstva za kontrolu nad izborima ili nameštanje izbornih rezultata).

pa vi sad vidite...
Moje pitanje je: Koliko tačaka vi prepoznajete danas u Srbiji??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Који је то пут већ постављено? Шести? Smile

Ајде већ је досадно гледати, ако немаш ништа паметно да кажеш, ћути. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
drugi put je postavljeno...
prosli put je postavljeno pre 15 stranica.moje pitanje je prosto.imam sta pametno da kazem ali mi je jednostavno dosadno da se raspravljam sa nekim glupim ljudima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
@dulisa
Pretpostavljam da si konacno citao moje postove pa sada postavljas pravo pitanje.
Dakle chedoide poistovecujem sa americkim liberazlimom.
Kaubojski kapitalizam gde samo jaki opstaju.
To moze samo u uslovima veoma jake pravne drzave.Dakle ideja je: borba za lovu svim legalnim sredstvima.
Pravi nacizam, je iskrena borba za dobrobit nacije, gde se privatna svojina ne konfiskuje, vec trziste radi normalno, ali se fukare sklanjaju.
Mozda cinjenica sto se sklanjaju bez milosti tebi smeta, ali sklanaju se.Cisti se drustvo, cisti se nacija.
Posto je nacizam doziveo poraz od globalista, problem je ko ce to da radi?
Nikolic, Kostunica, Tadic i svi ostali bi odmah presli u naciste ako im to garantuje vlast. Hvala na takvima.
Mislim da je nacizam blizi srpskoj psihi od liberalizma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
Citat

Овим конкуришеш за Нај одвалу Бурек форума!
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

definitivno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Citat

Pa cemu moze biti blize jedno drustvo koje nikada nije imalo trziste, nije imalo kapitalizam, koje je jos feudalno po svim kriterijumima.
Vec dvadeset godina dizes zastave i izvikujes parole pa sta sam sada odvalio?
Da je bilo nacizma ne bi bilo dvadeset firera, vec samo jednog i Srbi bi vodili jedan rat za naciju a ne za ocuvanje tekovina feuda.
Mislim da ti se odvala samo pricinjava.
Vec dvadeset godina mases kopljima i lutas ulicama da bi davao kojekave podrske. Da nije to bilo za liberalni kapitalizam?
Pa cemu smo skloni? Dovoljno je bilo par jacih parola na nacionalnoj osnovi da Sloba digne plebiscitarno sve sto je srpko na noge. Drugo je to sto je uradila komunjara koja je posle izdala sve.
Hoces jos sto svezih primera?
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 12:56:14 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
''неонацисти у Новом Саду''  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 18:01:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.