Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 20:43:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 61009 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Интервју из јучерашње правде:

Да ли је марш који сте пријавили одобрен од стране новосадске полиције? Какав је то заправо скуп? Неонацистички или не?

Марш за јединство Србије је пријављен Полицијској управи у Новом Саду у складу са законом. Јавни скуп, тачније мала протестна шетња, организује се зарад позивања на јединство свих грађана републике Србије и на протест против цепања државних граница републике Србије.
У овом случају се не ради ни о каквом неонацистичком маршу како су га погрдно и увредљиво назвали поједини медији.
Након овог скупа имаћемо сличне у Београду и Косовској Митровици, све у склопу идеје да Србија мора бити из једног а не из три дела.
Како ви као осуђени припадник озлоглашеног Националног строја уопште можете да организујете скуп?
Ја нисам осуђиван. Ниједна пресуда против мене није правоснажна. Сви то монтирани процеси и све те скандалозне судске свињарије од пресуда требало би да буду оборене на Врховном суду.
Поједини медији су објавили да је ваш Марш за јединство Србије 7.октобра у Новом Саду заправо неонацистичка прослава Химлеровог рођендана?
Скуп се не организује ни због каквог рођендана нарочито не Химлеровог и то је најгнуснија лаж коју је у јавност пласирана захваљујући Радију 021 из Новог Сада.
Био сам на википедији да проверим и стварно, Химлер се родио тада. Али родио се и Владимир Путин, шведски краљ Карл , Елијах Мухамед али и мој омиљени фудбалер из клиначких дана Фарук Хаџибегић.
Скуп се поклапа и са 19 година од пада аутономашке владе 1988 у такозваној јогурт револуцији.
Зашто нисте демантовали наводе медија?
Нико није желео да објави деманти, јер је све потекло од Радија 021. По закону о информисању обратио сам се њима али ни они нису желели да објаве деманти.
Зато сам их тужио. По хитном поступку Суд би морао да им наложи да објаве деманти. Након тога следи и тужба за клевету, кривична пријава за ширење лажних вести, затим тужба за накнаду нематеријалне штете. Штета настала овом приликом је ненадокнадива.
Новинари вас нису контактирали?
Све што су такозвани новинари требали, а нису хтели да питају, у вези са скупом 7.октобра у Новом Саду, могу ме питати и даље. Увек сам био коректан према новинарима иако они нису били коректни према мени. И даље им стојим на располагању. Нека се јаве. То ништа не кошта, не боли, а кажу да је то и део њиховог посла. Па ајде да видимо и то чудо да новинари у Србији почну да раде свој посао. Мало истине није згорега.
Зар је могуће да вас нико од новинара није звао?
Дао сам неколико изјава. Углавном су преношене оне реченице које њима одговарају. Али добро, навикао сам. Врхунац безобразлука стигао је са вечно подрепашког, такозваног јавног сервиса РТС. Наташа Миљковић прави емисију Кључ под називом Неонацизам у Србији и замислила је да пошаље екипу да ме сниме као ретку звер да би ме онда њени гости пара-социолози и којекакви, коментарисали и развлачили кроз целу емисију. Као што су јадног Терзића пуштали преко тог видео бима у истој емисији пре него што је ухапшен. Ето, то је српско новинарство данас.
Кажете да сте тужили неке уреднике и новинаре. Неке ваше тужбе су већ стигле на ред после дужег времена.
Да, тужба против глодура Грађанског листа Никића за фамозни измишљени "Фирер" надимак који је први пут објављен у његовом листу па су га прихватили сви остали несавесни новинари и пропагандисти. Затим неке кривичне, као на пример против сина професора Перовића који ми је претио смрћу. Корумпирана полиција није ништа предузела па смо се сналазили сами.
Шта предвиђате да ће се десити 7.октобра у Новом Саду, на том вашем скупу?
Предвиђам долазак више стотина или хиљада насмејаних, лепих Срба и Српкиња који ће бити довољно храбри да изађу на улице Новог Сада и придруже се Српском маршу.
А позиви да се неонацистички марш спречи летвама?
Полиција је дужна да чува ред и мир. Позиви на насиље морају бити кривично санкционисани. Али кад видите ко позива на спречавање нашег окупљања просто морате да будете поносни што сте на другој страни барикаде. Сав шљам од Лигаша, Чедиста, антисрпских НВО па до ромских расиста као што је Ацковић.
Не бојите се последица?
Ово је наша земља, ми другу немамо. Морамо се борити. Мени су у сред Србије ускратили многа Уставна права, право на ћирилицу, слободу говора, хапсили су ме незаконито, чак пред дететом, киднаповали, претили, газили закон и све норме цивилизованог понашања. Ми овакву Србију не желимо да остављамо нашој деци.
Како мислите да се борите против свега тога?
За почетак јавним иступима, демонстрацијама. Иду локални избори. Учествоваћу на њима испред групе грађана. Ускоро ћемо регистровати странку. Да видимо како ће нас спречити? Будите сигурни да на локалним изборима у Новом Саду прелазимо цензус. То би била прилика да једна групација истинских српских националиста партиципира у некој будућој локалној власти у Новом Саду. Толико за почетак. После ћемо видети. Што нас више буду притискали наш отпор ће бити јачи.

ПРАВДА, 24.септембар 2007
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Веома занимљиво... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung U900
Није ми јасан, онај интервју који је дао за futog.info је имао великог одјекао у јавности,чак је данас била расправа и у скупштини, а чини ми се да је све пренесено, зашто говори да се интерпретирају само поједине ствари  Smile
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
Citat
Odbor G17 plus za zabranu marša

Pokrajinski odbor G17 plus ponovo je apelovao na Ministarstvo unutrašnjih poslova da zabrani skup Nacionalnog stroja, navodeći da je takav zahtev stranka uputila i pre dve sedmice.

"Aktivnost Stroja je opasnost za društvo zbog širenja netolerancije, podsticanja podela i širenja mržnje, a skrivanje fašističkih ideja iza kvazipatriotskih parola ne sme da prevari nadležne organe", navodi se u saopštenju.

Ako ipak toj organizaciji bude dozvoljeno da organizuje Marš za Srbiju, G17 plus poziva pristalice da dođu na kontramiting, s drugim strankama demokratske orijentacije.

Organizovanje skupa do sada su tražili predsednik Skupštine Vojvodine Bojan Kostreš (LSV), gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković (SRS) i gradski odbor LDP-a, sedam domaćih nevladinih organizacija, kao i Savez jevrejskih zajednica Srbije, Svetski jevrejski kongres i jevrejska verska organizacija Bet Izrael.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Odbor G17 plus za zabranu marša

Pokrajinski odbor G17 plus ponovo je apelovao na Ministarstvo unutrašnjih poslova da zabrani skup Nacionalnog stroja, navodeći da je takav zahtev stranka uputila i pre dve sedmice.

"Aktivnost Stroja je opasnost za društvo zbog širenja netolerancije, podsticanja podela i širenja mržnje, a skrivanje fašističkih ideja iza kvazipatriotskih parola ne sme da prevari nadležne organe", navodi se u saopštenju.

Ako ipak toj organizaciji bude dozvoljeno da organizuje Marš za Srbiju, G17 plus poziva pristalice da dođu na kontramiting, s drugim strankama demokratske orijentacije.

Organizovanje skupa do sada su tražili predsednik Skupštine Vojvodine Bojan Kostreš (LSV), gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković (SRS) i gradski odbor LDP-a, sedam domaćih nevladinih organizacija, kao i Savez jevrejskih zajednica Srbije, Svetski jevrejski kongres i jevrejska verska organizacija Bet Izrael.
Smile Smile Smile

Jedna retko normalna osoba u SRS..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung U900
Шта она има да се оглашава и позива људе на контра марш... Smile
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Citat
gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković (SRS)
ne iznenadjuje.
pa ne bi ona pobedila u Novom sadu da je nenormalna kao vrh stranke.
zato je i ne vole..

ona je shvatila: ako ne mozes da ih pobedis, pridruzi im se(DS-u) Smile

cini se da je normalna osoba mada, mora nekada da glumi kretena da je ne bi sutnuli iz stranke.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
u cemu je problem sa tim protestom....pa valjda nam je djindjic doneo demokratiju,lepotu razlicitosti... Smile Smile Smile Smile

pustite ljude neka setaju i kazu sta hoce Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
Чак су и педери поштенији од ових наци пичqица, направили су педерски марш, нису се крили иза неких масака, добили батине и здраво.
Али мрзим лицемере попут овог говнара фирера, ако си фашиста као што јеси, кажи то мушки јасно и гласно, а не као нека пизда да друка неке педере што га зову именом који му пристаје.
Шта се бре крије и навлачи наивне људе на беду.

Мрзим и друкаре ...
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG Nexus 5
Ok, ajde da revidiramo sve.

Niko ne voli naciste. Prekidanjem marsa se ne postize nista. Zasto? Pa zato sto ce ti isti nacisti opet hteti da marsiraju....

Zar nije bolje organizovati kontramiting i razbiti tu rulju? Recimo, pederi su dobili svoje 2001 i od tada nista. Znaci treba koristiti isti sablon.

Dakle, ne blejati bezveze, nego pustiti mars i organizovati dobar kontramiting. Gay 17 plus, SRS, Canak, Ceda, 7 NVO, jevrejske zajednice mogu skupiti prilican broj ljudi...

Kao sto rekoh u prethodnom postu, nadam se da ce doci dosta ljudi i sa jedne i sa druge strane. Moguce je da cu imati vremena, pa cu doci i ja na jednu stranu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 20:43:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.