Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 08:49:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 60775 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Ха Ха, па зар наркомани из ЛДП-а себе представљају као реакцију "грађана Србије"... Прво мораш бити патриота да би могао да се рачунаш Србином, ЛДП су више грађани Јамајке него Србије. Нека дођу на марш да га прекину па ће им испрашити гузице за доручак...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
E da mi je neko rekao da cu se slagati sa LDP ...
Ali stvarno prosetajte decaci i devojcice meni licno nedostaje mlacenje sa policijom iz 90',vi cete biti odlicna zamena ali bre okupajte se malo mnogo smrdite...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Dosta navijanja. Nije nam u cilju da ova tema mirise na krv ... Ako nema normalnih komentara ... lock.
Izvol'te  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Бф и Србпатриот,

ко вас је зајебо па постадосте нацисти? Ало, браћо Срби... Србин можеш (и мораш) бити без тих хитлеровских срања.

Идеја свесрпског марша је добра, али, ако буде чудака који поздрављају са зиг хајл, то може само да штети и скупу, и Србији. И вређа сени свих наших сународника који су икада пали за слободу или од крваве туђинске руке.

Бф и Србпатриото, узмите се у памет.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Идеја свесрпског марша је добра, али, ако буде чудака који поздрављају са зиг хајл, то може само да штети и скупу, и Србији. И вређа сени свих наших сународника који су икада пали за слободу или од крваве туђинске руке.

nece biti pozdravljanja sa sieg heil jer su organizatori skupa to zabranili ,bash zbog raznih pojedinaca i organizacija koji zele da uchestvuju na marshu ali im smeta nacional-socijalizam (tipa deda mi je poginuo u ratu...  Smile Smile )  nosice se samo srpske zastave ,bez partijskih i drugih obelezja ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 1100
Ja cu doci ali sa druge strane.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2007, 02:13:18 od shirkaster »
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung U900
Bejah juce u NS-u sa karavanom Mladih LDP-a i tako pricao sa raznim novosadjanima o tom marsu koji se sprema. Koliko shvatam, ako se stvarno dogodi taj skup, tj. ukoliko ga policija ne zabrani, bice velika reakcija gradjana. Svima su dopizdeli!

Ali ipak mislim da ce gosn. Jocic sacekati do par dana pred mars da ga otkaze, mada ne bi me ni cudilo da ga pusti...
Ау пм, заборавио сам на то тотално  Smile Срећа... Smile
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 otkako su se cheda i chanak usprotivili marshu sve je vishe ljudi koji bi hteli da mu prisustvuju  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG Nexus 5
E da mi je neko rekao da cu se slagati sa LDP ...
Ali stvarno prosetajte decaci i devojcice meni licno nedostaje mlacenje sa policijom iz 90',vi cete biti odlicna zamena ali bre okupajte se malo mnogo smrdite...

Cek malo, jel ti bese onaj koji podrzava pedere i bilo kakve parade ako je sve po propisu? Cek malo da se podsetim...

Crowz
Svako ima pravo da nosi majcu kakvu hoce i kad hoce dali na njoj pise "penis lover" ili "ziveo pink" potpuno svejedno,tako isto treba da imas pravo da organizujes paradu koja je u skladu sa propisima i ako te nek napadne policija treba da se zastiti,ako i policija krene da te gazi protivno zakonu ili krene da odlucuje kad ce da postuje zakon kad ne (nasa policija,ma jok) onda tu nesto nije u redu,eto odlican primer 96/97 Slobini gangbabg drugari i senilni penzosi njih 200 se gura sa 150 000 ljudi koji misle drugacije,posle prvog napada na SPS-ov kadar,200 000 hiljada policajca isprebija klince i studente na mrtvo ime do krvi,i herojski zastiti manjinu,e sad onda su to radili iz drugih razloga,a danas bi trebali da rade isto to (normalno ne toliko ludacki) i da zastite prava manjine.

@Crowz
Ljude su hapsili do pre 10 godina,do pre 25 su ih slali u ludnice a pre 50 na streljanje zbog neprijateljske aktivnosti a danas ih samo prebijaju,netreba da dobiju nikakva posebna prava samo da imaju ista prava ko i svi ostali...

Nigde nisam video nacisticka obelezja na reklamama i plakatima za ovaj mars. To sto ce doci odredjen broj nacista ne znaci da su svi nacisti. Cim se u prvim redovima dignu Ceda i Canak da protestvuju, odmah znas da je skup ok. Sto tako nisu protestvovali kada je dolazio recimo Havijer Solana ili kada je bila parada pedera?

Nego lepo da Ceda okupi svoju armiju neustrasivih supak meraklija, Rasim Ljajic svoje janicare, Canak svoje debelguze autonomase, Kasa svoje madjarske konjanike, Hasish Taci svoje musljimane i slozno udarite na mars za jedinstvo Srbije....Smiley

Jos navodis 200 000 slobinih oklopnjaka zandara.....Pa ljudi, vi ste bre zasticeni ko beli medvedi....200 000 pandura, to je bre masa, puta ubrzanje, pa ti vidi.

Ja cu doci ali sa druge strane.

Naravno. Apsolutno podrzavam. Trebalo bi doci u sto vecem broju. Cak mislim da ne bi trebalo uputiti javni protest, samo se spremiti i cucati u zbunju, pa kad se kolona nacista priblizi, a vi svi juris i to slozno...Smile (jurisne jedinice sam gore naveo)

I tako... Podrzavam dolazak i jednih i drugih. Nadam se da ce se obe strane okupiti u sto vecem broju i da ce obezbedjenje biti minimalno...Smiley mada me plasi ona cifra od 200 000 policajaca...
« Poslednja izmena: 25. Sep 2007, 05:51:33 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung U900
Citat
I tako... Podrzavam dolazak i jednih i drugih. Nadam se da ce se obe strane okupiti u sto vecem broju i da ce obezbedjenje biti minimalno..
Smile Биће занимљиво, треба доћи само из ината чедистима и чанкистима, а да и оним комуњарама из афанс-а!
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 08:49:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.