Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 06:26:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 60899 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
Јбг у Србији је нацизам и фашизам ако кажеш да волиш радикале

pa iskreno.... imali su oni svoje trenutke
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Маркане долазиш ли на контра митинг?

nadam se svim srcem da ce doci i on i josh neke osobe sa foruma ...  Smile Smile  nabavio sam nove cipelice  Smile .... sa chelichnim vrhom  Smile .... pa ih hteo da im ih pokazem ...  Smile
gde da se nadjemo?
ja dolazim sa kontramitingasima, ti si sa preke strane jel?
aj, gde?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung U900
@bf_109_g_6
Ала сад си готов,марко те испрозивао  Smile
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Ipak zabranjen skup neonacista

Beograd, Prag -- Novosadska policija saopštila da je zabranila skup neonacista "Marš za jedinstvo Srbije", najavljen za 7. oktobar u Novom Sadu.

Kako se navodi, policija je odluku donela u skladu sa Zakonom o okupljanju građana, a nakon prijave skupa koju joj je dostavio Goran Davidović. Više partija, nevladinih organizacija i udruženja tražili su zabranu skupa i zahtevali od nadležnih da ne dozvole marš koji bi mogao da dovede do izazivanja nereda i narušavanja stabilnih i tolerantnih odnosa, pre svega u Novom Sadu i Vojvodini.

Mediji su javili da se "Marš za jedinstvo Srbije" organizuje 7. oktobra, kako bi neonacisti proslavili rođendan jednog od vođa Trećeg Rajha Hajnriha Himlera, komandanta divizija SS-a.

Davidović je te navode medija negirao i naveo da je reč o skupu protiv "svih oblika separatizma, sektašenja i podela".

Davidović je ranije na suđenju grupi pripadnika neregistrovane neonacističke organizacije Nacionalni stroj nepravosnažno osuđen na godinu dana zatvora zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje.

On je osuđen jer je 9. novembra 2005, predvodeći grupu od dvadesetak mladića, upao na antifašističku tribinu na novosadskom Filozofskom fakultetu, vređao i šamarao prisutne, dok su pojedinci iz te grupe dizali ruke u znak nacističkog pozdrava.

Nacionalni stroj je u informaciji koju je MUP Srbije dostavio Skupštini Vojvodine u decembru 2005. godine označen kao neonacistička organizacija.

Danas je i Demokratska stranka zatražila od policije da zabrani održavanje skupa neonacističkog pokreta u Novom Sadu.

"Bez obzira na zvanično obrazloženje motiva za održavanje skupa, opravdana je bojazan, s obzirom na dosadašnje delovanje te organizacije i činjenicu da su njeni pripadnici osuđivani zbog širenja nacionalne, verske i rasne mržnje, da će se najavljen marš pretvoriti u promociju antidemokratskih i netolerantnih ideja i govora mržnje", saopštio je DS.

Izvor: B92

cao!
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Linux
Browser
Mozilla
Stvarno, ovo mi se ne svidja sto je Canak pozvao na "kontramiting"...to od njega nisam ocekivala. Koja je poenta? Ljudi ce se bez veze popiciti, bice razbijenih noseva i sta onda....da, ali ovo je Srbija.

Da se ja nesto pitam, pustila bih te ljude kazu sta hoce, ali pod budnim okom policije....takve drustvene pojave treba strogo kontrolisati i maximalno cenzurisati, ali ne izabraniti. Njihov "rad" moze da dovede do tragicnih posledica, u jednu ruku ih smatram i teroristima.

Dakle, svima pustiti da kazu sta hoce, ali sa razlikama u pristupu ovoj ili onoj strani. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Stvarno, ovo mi se ne svidja sto je Canak pozvao na "kontramiting"...to od njega nisam ocekivala. Koja je poenta? Ljudi ce se bez veze popiciti, bice razbijenih noseva i sta onda....da, ali ovo je Srbija.

Da se ja nesto pitam, pustila bih te ljude kazu sta hoce, ali pod budnim okom policije....takve drustvene pojave treba strogo kontrolisati i maximalno cenzurisati, ali ne izabraniti. Njihov "rad" moze da dovede do tragicnih posledica, u jednu ruku ih smatram i teroristima.

Dakle, svima pustiti da kazu sta hoce, ali sa razlikama u pristupu ovoj ili onoj strani. Smile

ja sam za to da demokrate organizuju kontramiting...tipa G17, DS i LDp koalicija.
pa da razbijemo picke.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
A zasto sad tako? Zar je poenta u tome?

Ne podrzavam nikakav "kontramiting". To ce dovesti do picwayza.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 17:47:50 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2142
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
i ja sam za zar je poenta pustiti ih da se tu šepure nego  Smile Smile Smile Smile Smile Smile govna i gotova stvar
sve je to šatro visoki patriotizam, ma daj gde su ti momci bili kad je trebalo, njihov idejni tvorac i dan danas beži od vojske (razumljivo za nekog) a ovamo se prodaje za neznam kakvog patriotu
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 17:52:31 od zlili »
IP sačuvana
social share
mislim znači postojim ili ja to samo tako mislim!?
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
A zasto sad tako? Zar je poenta u tome?
da, ja mrzim samo one koji mrze.
treba ih istrebiti.
svakome ko brani nekome da zivi zato sto je drugacije vere, boje koze, nacionalnosti treba uskratiti slobodu.
to znaci, da nam treba zatvora za milion gradjana.

a ovo bi bio i dobar politicki potez jer bi se onda SRS i slicni stavili na stranu nacistima "za dobrobit srbije i protiv  podela" i sl...
u sustini, ja ne vidim razliku izmedju prosecnog SRS-ovca i prosecnog naciste.

u razgovoru ne osetis razliku.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
Citat
Ipak zabranjen skup neonacista

Beograd, Prag -- Novosadska policija saopštila da je zabranila skup neonacista "Marš za jedinstvo Srbije", najavljen za 7. oktobar u Novom Sadu.
Smile Smile Smile Smile Smile

Te bolesnike treba po kratkom postupku...kao onda 90 i neke,kad su ubili onog malog cigana u BG-u...murija ih maltretirala,tukla,hapsila gde god ih je videla,a oni onda ko neke pickice,stavljali kapuljace na glavu,panralone spustali na normalu,de se ne vide martinke,bele pertle povadili...sad se doduse i ne nose u nekom fazonu kao tada,ali ima i protiv takvih leka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 06:26:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.202 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.