Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neonacisti formiraju borbene odrede  (Pročitano 15040 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
U danasnjoj Nemackoj, preko 35% mladih ljudi se pozdravlja fasistickim pozdravom, 40% ne zna sta je Ausvic, jer 60% Nemaca ne zeli da se u javnosti pojavljuje istina o zlocinima naci Nemacke.

Jel se ti zezas to il se salis  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101
"Kada fasizam dodje u Ameriku, nece biti odeven u braon i crne kosulje. Nece biti odeven u visoke cizme. Bice odeven u Najk patike i majice sa smajlijima....Nemacka je izgubila Drugi rat. Fasizam je pobedio. Veruj mi, prijatelju"    Dzordz Karlin

Ovog coveka bi trebalo staviti u udzbenike!! Koliko istine i koliko ispred vremena!

pretvaraš temu u deljenje proleterskih pamfleta.
Stvar ukusa.

Citat
ajd vako, demokratska stranka beše primljena u socijalističku internacionalu. za vreme DS Srbiju snađe brutalni kapitalizam.
Socijalizam je varijacija kapitalizma. Komunizam, do sada nigde u svetu nije postojao, jer je za komunizam neophodna napredna tehnologija, a to ce vreme doci.

Citat
koje veze imaju fašizam i kapitalizam ? šta to fašizam uništava ?
mada možda si i rekao, al mi smor da čitam propagandu kao u doba gvozdene zavese.
Propagadna? Cije ja to interese zastupam? : ))

Ja bih hteo da problem svetske ekonomije obrazlozim u dva reda, na zalost...nije moguce.

Dakle:

Nosioci kapitalizma su ta tzv "gradjanska klasa", takodje, u Nemackoj je glavni stub fasizma bila ta srednja klasa, malogradjani ili "gradjanska klasa".

Hajde da vidimo sta je fasizam? Fasizam predsatvlja spoj jake, neizabrane (neko ju je izabrao ali ne obicni ljudi), centralizovane vlade i korporacija u cilju ukrupnjivanja moci i sirenja uticaja.

"Kada fasizam sledeci put dodje, reci ce za sebe da je antifasizam". Vidmo da su korporatistima puna usta demokratije i slobode.

Citat sa wikipedije, cisto da priblizimo, posto je ocigledno nejasno:

"Fašisticki režimi i pokreti su se razlikovali od zemlje do zemlje, ali im je zajednicka bilo stavljanje države iznad pojedinca i njegovih prava, politicki sistem izgraden oko jedne stranke i jednog vode, te korporativni ekonomski sistem kome je cilj bio postici harmoniju izmedu razlicitih društvenih klasa".

Dakle, zajednicko za kapitalizam i fasizam jeste korporatizam. Buduci da kapital kontrolise drzavu, a ne obrnuto, u fasizmu se drzava (odnosno kapital) stavlja iznad prava pojedinaca. To u praksi znaci da svako ko nije po "standardu", moze prema vazecim zakonima da bude fizicki eliminisan, progonjen, kaznjavan itd. Privatna imovina je takodje poodredjena interesima drzave, odnosno kapitala.

Korporatizam (kapitalizam) je ekonomska strana fasizma.

Sta fasizam unistava? To je potpuno neverovatno pitanje, evolutivni skok u nazad. Kao da pitas "Da li su ljudi stradali zbog Inkvizicije?"

Nadalje, kao u kapitalizmu, i fasizam poseduje drustvene klase, te je stalna borba, takmicenje i sukob neizbezna pojava. Sama parola "Unisti konkurenciju" je kapitalisticka mantra, a karakteristicna je i za fasizam.

Treba shvatiti da, danasnji fasizam ima potpuno novu dimenziju, vesto se krijuci iza kapitalistickog "slobodnog trzista", "demokratije", "razlicitosti" i slicno. Fasizam je nadogradio sebe, posta je osavremenjen ali mu se sustina zadrzala. 

Zatim, Hitlerov imperijalizam (prosirenje uticaja na Istok), nije nista drugo do medjufaza engleskog kolonijalizma i savremenog americkog kolonijalizma. Setimo se prica o Hitlerovom "1000 godina dugom Rajhu"!?

Fasisticka ideologija Socijalnog Darvinizma u kapitalizmu (slobodno trziste) dobija svoju totalitarnu stranu.

Citat
Sta mislite, ko je izrekao sledece:

"Postoji zlo, koje preti svakom muskarcu, zeni i detetu ove velike nacije. Moramo preduzeti korake, kako bi obezbedili sigurnost i zastitili nasu domovinu."   ???

Dozrdz Bus? -Ne, ovo su reci Adolfa Hitlera, prilikom predstavljanja Gestapoa Nemcima.
Koliko istosti u samo dve recenice? : ))

Jel se ti zezas to il se salis  Smile
Jedino sto Nemci zameraju Hitleru je to sto nije pobedio : ))
« Poslednja izmena: 14. Nov 2013, 17:15:51 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Citat
"Kada fasizam dodje u Ameriku, nece biti odeven u braon i crne kosulje. Nece biti odeven u visoke cizme. Bice odeven u Najk patike i majice sa smajlijima....Nemacka je izgubila Drugi rat. Fasizam je pobedio. Veruj mi, prijatelju"    Dzordz Karlin

Ovog coveka bi trebalo staviti u udzbenike!! Koliko istine i koliko ispred vremena!

Smile

мда...онда нека комотно ставе и крис рока у уџбенике Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0

Tipicni americki nacisti, pardon, fasisti koji se pripremaju za osvajanje sveta  Smile

I ne znam sto stalno trpas Nemacku i fasizam zajedno kad je u Nemackoj bio nacional-socijalizam na vlasti a fasizam u Italiji  Smile

Citat
Jedino sto Nemci zameraju Hitleru je to sto nije pobedio : ))

Vidi se da si Nemce video samo u partizanskim filmovima sto se tice ove odvale  Smile

Citat
U danasnjoj Nemackoj, preko 35% mladih ljudi se pozdravlja fasistickim pozdravom, 40% ne zna sta je Ausvic, jer 60% Nemaca ne zeli da se u javnosti pojavljuje istina o zlocinima naci Nemacke.

Citat
Kao sto je Nekad Hitler plivao na kapitalu i stvarao probleme (ratove), tako danas SAD cini isto. Kapitalizam se ne moze posmatrati nezavinso od fasizma, jer jedno proizilazi iz drugog.

Stvarno ti preporucujem da malo prostudiras nacional-socijalizam i fasizam i da uocis razlike izmedju tih ideologija pa onda da pises nesto pametnije  Smile

Citat
"Kada fasizam sledeci put dodje, reci ce za sebe da je antifasizam". Vidmo da su korporatistima puna usta demokratije i slobode.

E, ovo je vec biblijski  Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2013, 18:10:25 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0

U danasnjoj Nemackoj NDP ima podrsku 1,3 % Nemaca,cinjenica.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16

Та НДП је забрањена.Како нешто може да има подршку ако је забрањено.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0

Та НДП је забрањена.Како нешто може да има подршку ако је забрањено.
Taj pokusaj je propao 2003,ucestvovali su na izborima ove godine i imaju 1,3 % ,nisu izborili cenzus,izborili su mesta u Saksoniji( 8 ) i Meklenburg-Zapadna Pomeranija(5)...
« Poslednja izmena: 14. Nov 2013, 18:52:59 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Citat
Tipicni americki nacisti, pardon, fasisti koji se pripremaju za osvajanje sveta
Fasizam ima i svoju ekonomsku stranu, a to je duznicko ropstvo, odnosno spoj banaka, novca u obliku duga, korporacija... : ) Ne osvajaju se teritorije i ljudi vise oruzijem, fasizam je mutirao.

Citat
I ne znam sto stalno trpas Nemacku i fasizam zajedno kad je u Nemackoj bio nacional-socijalizam na vlasti a fasizam u Italiji

: )) Nisu svi nacional-socijalisti bili fasisti ali je nac. socijalizam preuzeo fasizam, odnosno prirodno se preobratio u njega.. Cak i neki ekstremni levicari se mogu svrstati pod neka obelezja fasizma, odnosno ultra desnice.

Citat
Vidi se da si Nemce video samo u partizanskim filmovima sto se tice ove odvale
Pitala me jedno jedna Nemica "Zasto ne mogu u srbiji da dignem spomenik mom ocu?", Ja pitam "Gospodjo, jel vas muz tamo bio kao turista '41, ili?" Zanemela gospodja...cak, ne pita ni da li je neko od rodbine poginuo (ubijen).

Ne kazem da su svi Nemci takvi, jednostavno, vaspitavaju se da budu fanatici i to je to. Mozda ima nada za nove generacije.

Citat
Stvarno ti preporucujem da malo prostudiras nacional-socijalizam i fasizam i da uocis razlike izmedju tih ideologija pa onda da pises nesto pametnije
Dobro, evo slusam te, pojasni mi sta nije u redu sa napisanim? Mozda sam pogresio..ne znam.

Citat
E, ovo je vec biblijski!
Covek je potrefio do u detalj : )) Ne brini, nece ti niko pretiti pistoljem i reci "Evo, dosao fasizam", vec ce da te cede, pljackaju i izrabljuju. To je korporatizam, danas je on, kao ekonomska strana fasizma dominantiniji od ciste vojne sile i sredstava prisile.

Deklarativno-da. Medjutim ,to samo pokazuje koliko je tim ljudima ispran mozak.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2013, 19:09:39 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
: )) Nisu svi nacional-socijalisti bili fasisti ali je nac. socijalizam preuzeo fasizam, odnosno prirodno se preobratio u njega.. Cak i neki ekstremni levicari se mogu svrstati pod neka obelezja fasizma, odnosno ultra desnice.

Kazem u osnovi a ne marginalije, na takav nacin mozes svrstati i kineski komunizam uz nacional-socijalizam  Smile

Citat
Ne kazem da su svi Nemci takvi, jednostavno, vaspitavaju se da budu fanatici i to je to. Mozda ima nada za nove generacije.

Eto, sreo si jednu Nemicu koja je htela da stavi plocu svome ocu a ja eto zivim u toj Nemackoj...

Citat
Dobro, evo slusam te, pojasni mi sta nije u redu sa napisanim? Mozda sam pogresio..ne znam.

Naravno si pogresio, a sada da ti objasnjavam osnovne cinjenice, nema prostora na ovoj temi. Nacional-socijalisticka Nemacka je bila saveznik sa fasistickom Italijom iz interesa, ne zbog neke slicnosti, isto tako i jedna Bugarska, koja je bila monarhija, sto je potpuno suprotno nacional-socijalizmu  Smile

Citat
Ne brini, nece ti niko pretiti pistoljem i reci "Evo, dosao fasizam"

Ajde sada ti nama lepo objasni sta je fasizam, odnosno, sta ti podrazumes sa fasizmom, ono, Italija, Mussolini i sta ti ja znam  Smile
Mislim, danas ljudi gube kompas, proglasavaju Obamu i Putina sa fasizmom, sto nema veze sa vezom. Ako ti se nesto ne svidja, to nije automatski i fasizam
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.48
mob
Samsung 111111
Pa Nemci jesu fasiticka govna  Smile
Samo mrtav Nemac je dobar Nemac.
Samo budala moze da voli Nemacku a jos vec budala je da budes Srbin i da ti se dopadaju Nemci i Nemacka.

Sad jebati se sa terminologijom sto radi ovaj Maradic je naravno za maloumne.

Nemacka da danas hoce opet da bombarduje Srbiju i Srbe kao na svakih 20 godina.Bez problema bi nasla opravdanje za svoje postupke.
Nemci + Sad ubijaju ljude evo od kako ja znam za sebe po ko zna kojim vukojebima..i jos imaju opravdanja  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.