Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 16:29:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 355 356 358 359 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 731995 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Ultimativna borba između dobra i zla u filmu 'Tajne Vatikana'

Ekipu filma „Tajne Vatikana“ čine Majkl Pena, Ketlin Robertson i Olivija Dadli, a u domaćim bioskopima možete pogledati od 30. jula.

Horor filmovi doživljaju novu „mladost“ pojavom kvalitetnih naslova u poslednjih nekoliko godina. Još jedno ostvarenje od kojeg se očekuje mnogo u bioskope stiže 30. jula. „Tajne Vatikana“ oslanja se na klasičan koncept posednutosti od strane demona, ali na novi način prikazuje anti-Hrista.

Reditelj Mark Neveldin ističe da je oduvek želeo da napravi ovaj film koji se oslanja na nadprirodno, ali ne odstupa od premise „borba između dobra i zla“.

- Odmah sam prihvatio ova film. Ideja gde se bore najbolje i najgore otvara mnoge mogućnosti za kreativnost i to sam želeo da uradim sa „Tajnama Vatikana“ – ističe Neveldin.

Kako bi priča bila što realističnija ona se oslanja na emotivne odnose u porodici što je najveće odstupanje od horor žanra.

- Nema odsecanja glava, nema prskanja krvlju, niti zabadanja noževa. Način na koji želimo da uplašimo publiku nije „na prepad“ već na realističan prikaz događaja – objašnjava Neveldin.

Ekipu filma „Tajne Vatikana“ čine Majkl Pena, Ketlin Robertson i Olivija Dadli, a u domaćim bioskopima možete pogledati od 30. jula.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Nakon debakla s Ashtonom Kutcherom, Steve Jobs dobija film kakav zaslužuje

Nakon razočaravajućeg "Jobsa", u kojem je naslovnu ulogu tumačio Ashton Kutcher, osnivač Applea i legendarni vizionar uskoro će dobiti još jednu filmsku biografiju.

Sam pogled na ekipu koja radi film pod nazivom "Steve Jobs" otkriva kako je reč o puno ambicioznijem ostvarenju pošto se rediteljske palice prihvatio oskarovac Danny Boyle, a i u glavnoj je ulozi dobitnik Akademijine nagrade Michael Fassbender.

I ostatak postave podjednako je impresivan i sačinjavaju ga Kate Winslet, Seth Rogen i Jeff Daniels, dok je scenario napisao Aaron Sorkin.

Objavljen je i prvi trailer, a premijera će se održati u novembru.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Ipak će se snimati dokumentarac o ikoni naučne fantastike!

Leonard Nimoy, američki glumac najpoznatiji po ulozi Spocka u SF klasiku "Zvezdane staze", ipak će dobiti dokumentarac o svom životu.

Snimanje je bilo pod znakom pitanja sve do ove nedelje kada je njegov sin Adam objavio kako je preko Kickstartera uspeo da prikupi potreban novac.

On će producirati i režirati "For The Love Of Spock" u kojem će Zachary Quinto, Nimoyev naslednik u "Star Treku", biti narator, dok će William Shatner (kapetan Kirk) gledaoce voditi kroz film.

Leonard Nimoy preminuo je u februaru u 84. godini života.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
The Evolution of Harley Quinn, Robopocalypse Concept Art

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

HQ.jpg
(1733.87 KB, 625x6327)
1.jpg
(67.03 KB, 418x680)
2.jpg
(122.75 KB, 956x680)
3.jpg
(57.93 KB, 956x680)
4.jpg
(69.91 KB, 956x680)
5.jpg
(96.87 KB, 1088x680)
6.jpg
(82.56 KB, 956x680)
7.jpg
(67.5 KB, 1088x680)
8.jpg
(64.8 KB, 1088x680)
9.jpg
(34.91 KB, 956x680)
10.jpg
(41.98 KB, 956x680)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
'World war Z 2' sa Bradom Pittom u bioskopima u junu 2017.

Variety nas je još prošle godine obavestio da će scenario za nastavak filma "World war Z" napisati Steven Knight, a celi projekat će sufinansirati Skydance Productions. Takođe je napomenuto da će Brad Pitt ponovno igrati glavnu ulogu u budućem blockbusteru, a da će film režirati Juan Antonio Bayona.

Iako sama radnja i detalji vezani uz nastavak još uvek nisu potvrđeni, za očekivati je da J. A. Bayona publiku planira zastrašiti apokaliptičnim scenama i zabaviti akcionom jurnjavom, a ne verujemo ni da će manjkati šokantnih prizora živih mrtvaca. Saznajemo i da će Pitt na produkciji filma sarađivati zajedno s Jeremyjem Kleinerom i Dedeom Gardnerom.

"World war Z" u režiji Marca Forstera 2013., zaradio je više od 540 miliona dolara širom sveta i postao najuspešniji film Pittove karijere.

Zanimljivo je da Paramount Pictures objavljuje premijeru filma "World war Z 2" 9. juna 2017., a to je na isti datum koji je Fox bukirao za izlazak filma "Fantastic Four 2".

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Chris Hemsworth u `Lethal Weapon 5´?

Mel Gibson i Danny Glover sada su i doslovno prestari za akcione filmove, a s obzirom da Warner Bros. planira da napravi reboot filma Lethal Weapon, bacili su se u potragu za nekim ko nije prestar za novu dozu policijske akcije i jurnjave sa kriminalcima. Glavna uloga ponuđena je Chrisu Hemsworhu, a reditelj bi trebao biti Justin Lin (Fast & Furious 6). Otkriveno je kako će scenario pratiti sina ostarelog policajca koji želi da krene očevim stopama. Ovakav zaplet omogućio bi da se reboot poveže s originalnim filmovima, te bi ponovno mogli da vidimo Gibsona i Glovera u nekim sporednim ulogama.

Shane Black, scenarista originalnih filmova, video je postojeći scenario napisan od strane Willa Bealla (Gangster Squad), te je svojim komentarima pomogao u njegovom prepravljanju. Hemsworth je trenutno izuzetno zaposlen i još uvek nije poznato hoće li prihvatiti ponuđenu ulogu. Slično važi i za Lina koji režira trenutno nekoliko budućih hitova.

U svakome slučaju, projekat je tek u svojim povojima i proći će još dosta vremena pre nego što ćemo ponovno imati priliku da vidimo Lethal Weapon na velikim ekranima.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Marisa Tomei će biti Aunt May u novom Spidermanu.

« Poslednja izmena: 09. Jul 2015, 00:12:27 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Festival evropskog filma na Paliću

Festival evropskog filma na Paliću održaće se od 18. do 24. jula, a tokom ove smotre koja se održava 22. put, biće prikazano 85 filmova u deset filmskih selekcija.

Ta smotra evropskog filma ugostiće autore čija su ostvarenja u nekoj od selekcija, ili će učestvovati u debatnim i edukativnim programima.

Kako su na konferenciji za novinare u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu najavili organizatori festivala, bioskop pod otvorenim nebom na centralnom gradskom trgu u Subotici, počeće da radi nedelju dana pre početka zvaničnog programa. Filmovi na festivalu su podeljeni u selekcije "Glavni takmičarski program", "Paralele i sudari", "Mladi duh Evrope", "Novi mađarski film", "Novi slovački film", "Eko dox", "Omaž program dobitnicima nagrade 'Aleksanadar Lifka', "Omaž program dobitnicima nagrade 'Underground spirit", "Klasici na trgu", kao i selekcija pod naslovom "Živeli zajedno".

Direktor Jugoslovenske kinoteke Radoslav Zelenović istakao je da koncept festivala ostaje veran tradiciji, uz modernizaciju opreme za emitovanje filmova i tehničke podrške. "Festival se odvija na više lokacija i prostora. U nekim od tih prostora nemamo adekvatnu opremu i tehničku podršku da bismo filmove emitovali u digitalnim formatima. Nabavka te opreme je značajno finansijsko opterećenje za festival", kazao je Zelenović.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Objavljen casting remakea `Kickboxera´

Cast za novi remake legendarnog Kickboxera iz 1989. godine je gotovo završen. Film koji je uveliko proslavio junaka akcionih filmova, Jean Claude Van Dammea, već lagano puca po šavovima od napetosti novih, svežih mišića koje je producent Ted Field (Pitch Black, The Last Samurai) regrutovao za novi projekat.

Uloga Kurta Sloana, pamtljiva po uspavanom licu Van Dammea pripala je Alainu Moussiju, opakom frajeru iz Gabona, čije ime veže se borilačke veštine pre nego za filmske uspehe. Njegovim maskulinim potezima možete svedočiti u sitnim ulogama statista u Pacific Rimu, White House Downu i Brick Mansionsu.

U sporednim ulogama pridružiće mu se kolege Dave Bautista, zvezda WWEa i glumac u Guardians of the Galaxy, UFC šampion koji ima čak jednu scenu borbe u Captain America: The Winter Soldier. Za sad nije još poznata preciznija preraspodela uloga, ali producenti su sigurni u uspeh ovog, kao i još dva Van Damme remakea, Time Copa iz ’94. i Bloodsporta iz ’88.

Izvor prolog

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 355 356 358 359 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 16:29:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.