Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:29:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 354 355 357 358 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 731823 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Otkriven neprijatelj Doktora Strangea

Već neko vreme je poznato kako je Chiwetel Ejiofor u pregovorima za ulogu u Marvelovom filmu Doctor Strange. Ali sve do sada se nije znalo koliko je to sigurna stvar, a ni o kojoj se ulozi radi.

Sada je sve službeno otkriveno: Ejiofor će u novom Marvelovom filmu glumiti Barona Morda, neprijatelja Doktora Strangea, koga igra Benedict Cumberbatch.

Ono što je ostalo nejasno je koju će stripovsku priču Scott Derrickson u svom filmu prikazati ali u ranim danima Doktora Strangea, Mordo je bio jedan od učenika koji je učio puteve magije od Drevne (The Ancient One), osobe koju će u filmu igrati Tilda Swinton. Mordo postane sve zainteresovaniji za mračniju stranu mističnih veština i namerava ubiti Drevnu. Strange pokušava osujetiti njegov plan i tako stvori neprijatelja.

Mađutim, u novijim stripovima je Mordo manje klasičan zlikovac, a više tip koji je ponekad zao, ponekad dobar, tako da je moguće da će film ići u tom smeru, a da nas pravi negativac još uvek čeka. Ali to ćemo saznati uskoro jer film sa snimanjem kreće krajem ove godine, a u bioskopima se očekuje 4. novembra 2016. godine.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
The X Files: Uskoro prve epizode

David Duchovny i Gillian Anderson su ponovo tu kao Mulder i Scully, a o čemu se radi u prvoj epizodi…

Na napuštenoj farmi u predgrađu Vankuvera su agenti za paranormalne pojave Fox Mulder(Duchovny) i Dana Scully (Anderson) koji istražuju neobičan slučaj moguće otmice i to voditelja talk showa, od strane vanzemaljaca. Od poslednjeg filma iz 2008 – “The X-Files: I Want To Believe”, Mulder i Scully su gledali svoja posla – on je živeo na ivici, ona je radila kao lekar u katoličkoj bolnici; ponekad su bili ljubavnici.

Ali od tada se dosta toga promenilo. U novim epizodama su i nove teme. Chris Carter (autor serije) je bio inspirisan politikom 90-ih, ali Dosije X se završio baš pre 11. septembra. Od tada se mnogo toga promenilo i nove epizode imaju i drugačije zaplete.

Jedva čekamo da vidimo! Do tada gledamo ih na naslovnoj strani Entertainment Weekly.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 02. Jul 2015, 16:31:51
ponekad su bili ljubavnici.
Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Otvoren Sinema siti festival u Novom Sadu

Internacionalni filmski festival Sinema siti (Cinema City) svečano je otvoren u ponedeljak uveče u Novom Sadu, a kako je najavljeno na samom otvaranju, ove godine fokus će biti na mladim autorima i njihovim prvim i drugim ostvarenjima.

Ovogodišnji festival biće održan od 29. juna do 5. jula u novoj kreativnoj četvrti Novog Sada, koju čine Kineska četvrt i Limanski park, biće prikazano 70  filmova razvrstanih u šest selekcija i održano sedam koncerata.

"Shvatili smo da želimo pažnju da posvetimo upravo mladim autorima, jer je to od samog početka bila ideja vodilja, a ispostavilo se i da smo najčešće nagrađivali ona ostvarenja koja su bila debitantska", rekao je na otvaranju direktor festivala Miloš Ignjatović.

Kako je objasnio, organizacioni tim Sinema sitija je prepoznao da u srpskom filmu postoji neka nova energija, te da i ovaj festival treba da bude deo te priče.

"Programski su se mladi autori nametnuli sami od sebe, a kada smo shvatili šta će nam biti program, nova lokacija u kreativnoj četvrti je došla kao rešenje sama po sebi, jer je zanimljiva i u njoj se takođe dešava umetnost i okupljaju mladi", kazao je Igranjatović. 

On je podsetio da je Sinema citi 2008. godine počeo kao festival filma u gradu koji tada nije imao bioskope, ali se u međuvremenu mnogo toga promenilo, i na kraju prošlogodišnjeg izdanja doneta je odluka da je potrebna promena.

Programski direktor festivala Milan Stojanović rekao je da ove godine Sinema siti zapravo "festival prvog i drugog filma autora".

"Ovo se odnosi na sve selekcije, osim na Planet Rock, koja je zadržala svoj originalni koncept. Mislim da time nismo puno izgubili i da među ovim debitantskim ostvarenjima, ima i po koje remek delo", kazao je Stojanović.

Dodao je da će zbog ovakvog koncepta publika moći da otkrije i neke nove autore koji će u budućnosti biti velika imena filma.

Ukupno četiri žirija će dodeliti nagradu u takmičarskim selekcijama "Nacionalna klasa", "Fresh Danube Films" i "Up to 10.000 Bucks", a prvi put ove godine Žiri mladih dodeliće "Nagradu mladih".

Osim takmičarskih, filmovi će biti prikazani i u tri revijalne selekcije, i to "Respect to First Films", "360 stepeni" i "Planet Rock".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

You can't kill me, i'm already dead!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
Zanimljiv nacin za gledanje filma Jaws.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
Zanimljiv nacin za gledanje filma Jaws.  Smile

Hehehehe....nije lose...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Film koji će vam dati odgovore na sve misterije 'Paranormalnih aktivnosti'

Paramount Pictures i Blumhouse Productions su objavili prve fotografije iz filma „Paranormal Activity: The Ghost Dimension“, koji u bioskope dolazi 23. oktobra ove godine i radi se o poslednjem nastavku popularne franšize koja je počela još 2009. godine.

Kako javlja USA Today, „The Ghost Dimension“ će dati odgovore na pitanja o demonskoj misteriji koja je tematika filmova „Paranormal Activity“, „Paranormal Activity 2“ (2010), „Paranormal Activity 3“ (2011), „Paranormal Activity 4“ (2012) i „Paranormal Activity: The Marked Ones“ (2014).

„Sva pitanja koja su postavljana zbog prošlih filmova će u ovom filmu biti odgovorena“, izjavio je producent Jason Blum.

Radnja filma „Paranormal Activity: The Ghost Dimension“ je fokusirana na porodicu Fleeges, oca Ryana, majku Emily i njihovu kćerku Leilu, koji nakon useljavanja u kuću pronalaze video kameru i kutiju sa kasetama u garaži. Kada pogledaju kroz objektiv kamere, vide paranormalne aktivnosti oko sebe.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 354 355 357 358 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:29:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.