Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 14:05:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 356 357 359 360 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 731875 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Chris Pratt u nastavku 'Sveta iz doba jure'

Kada radite film o dinosaurima bolje vam je da bude epski inače nema smisla ni da ga započinjete. Svet iz doba jure uspio je da postigne tu epsku veličinu, barem ako je verovati prvim brojkama. Universalov film je u američkim bioskopima zaradio više od 500 miliona dolara, a na svetskom nivou je odavno zaradio milijardu.

Gledajući ove neverovatne brojke, ne čudi da je zvezda filma Chris Pratt, koji u filmu glumi stručnjaka za velociraptore i trenera Owena Gradyja, već potpisao i za nastavak. U razgovoru za Entertainment Weekly, zvezda Čuvara galaksije je na pitanje hoće li glumiti u nastavku rekao: "Glumiću. Mislim da smo potpisali za nekih 38 filmova ili tako nekako."

Još nije poznato hoće li se u nastavcima pojaviti i druge zvezde filma kao što su Bryce Dallas Howard, B.D. Wong, Irrfan Khan i Vincent D'Onofrio, niti hoće li rediljsku palicu ponovno držati Colin Trevorrow, ali film je tek počeo sa prikazivanjem pa je još rano za neke detalje o nastavcima. Ako vas zanimaju dinosauri i Chris Pratt, film se prikazuje u svim bioskopima.

Izvor http://www.prolog.rs/Chris-Pratt-u-nastavku-Sveta-iz-doba-jure-article-16490.htm

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
X-Men: Apocalypse

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Ben Affleck će snimiti svoj film o Batmanu

Američki glumac i režiser Ben Affleck ponovo će glumiti Batmana, ali će ovog puta sam režirati film o legendarnom superheroju.

Affleck sam piše scenario, a biće i režiser. Glumac sarađuje sa kompanijom DC Comics, na čijem je čelu Geoff Johns.

Kada će se film pojaviti u bioskopima zasada nije poznato, ali se zna da će snimanje početi nakon što Affleck završi snimanje filma "Live by Night". S obzirom na to da glumac već duže vreme radi na scenariju, snimanje bi moglo početi već u novembru.

Affleck će se sledeće godine pojaviti u filmu "Batman v Superman: Dawn of Justice" u kojem glume Gal Gadot, Ray Fisher i Jason Momoa.

Međutim, u Affleckovoj verziji Batmana će se pojaviti poznati zlikovci poput Jokera (Jared Leto), Harley Quinn (Margot Robbie) i Killer Croca (Adewale Akinnuoye-Agbaje),

Premijera filma "Barman v Superman: Dawn of Justice" zakazana je za 25. mart 2016. godine.

Izvor http://www.prolog.rs/Ben-Affleck-%C4%87e-snimiti-svoj-film-o-Batmanu-article-16527.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Film o životu Hana Soloa

Han Solo, hrabri junak iz 'Ratova zvezda', dobiće svoj film, objavila je kompanija Walta Disney.

Film još nema naziv, ali je poznato da će biti objavljen 25. maja 2018. godine.

Hana Soloa glumio je Harrison Ford u prva tri nastavka "Ratova zvezda" i reprizira tu ulogu u "Ratovima zvezda: Sila se budi", koji stiže u bioskope krajem godine.

Novi film baviće se životom Hana Soloa pre nego što se sa svojim svemirskim brodom Millenniumom Falconom i prijateljem Chewbaccom pridružio Luku Skywalkeru u borbi protiv Dartha Vadera.

Ko će glumiti mladog Hana Soloa, još nije objavljeno. Reditelji će biti Chris Miller i Phil Lord, poznati po "Lego filmu" i seriji "Poslednji čovek na Zemlji". Scenario će potpisati Lawrence Kasdan, autor scenarija za "Imperija uzvraća udarac", "Povratak Jedija" i "Sila se budi", i njegov sin Jon.

Izvor http://www.prolog.rs/Film-o-%C5%BEivotu-Hana-Soloa-article-16528.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Leaked Warcraft Movie Trailer

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Tizer za A Series of Unfortunate Events

Serija nesrećnih događaja Lemonija Sniketa je bila pokušaj Holivuda, davne 2004, da ekranizuje popularne dečije knjige. Filmu se bio pridružio Džim Keri, ali veliki uspeh je izostao. Reakcije su bile prilično ravnodušne.

Netfliksu se pridružuje sam autor, Danijel Handler (Lemoni Sniket mu je umetničko ime), kao producent serije koja će pokušati po drugi put da prebaci knjige na ekran. Iščekivanje je toliko da se internet zajednica udružila i nastao je ovaj fan-made tizer.

Da se podsetimo, serijal prati siročad Klausa, Sani i Violet Bodler koji posle smrti roditelja odlaze kod staratelja, njihov rodjak – Grof Olaf, koji želi nasledstvo Bodlerovih. Njegove namere se otkrivaju i deca se šalju drugim starateljima, ali Olaf ne odustaje od njihovog nasledstva. I tako 13 knjiga.

Same serija (knjiga) iako za decu je dosta, mračna, cinična i puna crnog humora. Sve to zaokružuje Lemoni Sniket koji je narator tokom serijala. Ipak, knjige su duhovite, inteligentne i karakteriše ih specifičan ton. Otud i ogromna popularnost; prevedene su na 41 jezik.

Nude nove, moderne teme za dečiju literaturu i ako pogledamo tizer, vidimo da ga krasi mračna, ali u isto vreme vesela atmosfera. Doduše, pomenuti tizer je delo obožavatelja knjiga (i Netfliksa), tako da je pitanje koliko će mu original biti veran. Poznajući Netfliks, mislim da su ga pogodili.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
Potpuno razumem ove ljude koji gledaju na zapadnu civilizaciju kao na sataniste...

Pazi ti ovu stranicu...pa kako ce deca da gledaju ovo... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Istorijska presuda o istopolnim brakovima na filmu

Studio Foks planira da na veliko platno donese priču o Džimu Obergefelu, Amerikancu iz Ohaja čiji je slučaj pred Vrhovnim sudom SAD doveo do istorijske presude po kojoj parovi imaju pravo na istopolne brakove u svih 50 američkih država.

Prema pisanju Njujork tajmsa, Foks je već otkupio prava na Obergefelovu životnu priču, na priču o njegovom advokatu Alu Gerhardstajnu kao i na još neobjavljenu knjigu "21 Years to Midnight" (21 godina do ponoći) koju novinarka Vašington Posta Debi Senzajper piše zajedno sa Obergefelom.

Obergefel i njegov suprug Džon Artur, s kojim se venčao 2013. u Merilendu, živeli su u Ohaju, državi koja donedavno nije prihvatala istopolne brakove. Nakon Džonove smrti, Džimu nije priznat status udovca, pa je odlučio da slučaj iznese pred sud. Vremenom je dospeo do Vrhovnog suda čijom su presudom homoseksualni brakovi izjednačeni sa heteroseksualnim.

Film će producirati Vik Godfri i Marti Bouven, najpoznatiji po hit serijalu "Sumrak".

Izvor http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2015&mm=07&dd=08&nav_id=1013332

Počeo je sumrak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 356 357 359 360 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 14:05:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.