Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 00:00:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 255 256 258 259 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796205 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Dobro. Neki miks, alternative pop & rock.

Heh.. meni nije Smiley Meni licno zavisi od filma do filma, Hobit je recimo ok, ali los pocetak, tj. veoma spor.. Hunger games mozda ipak zato sto sam ocekivao da ce biti vise kao prvi deo, koji mi se i nije bas svideo.
Plus mene mrzi obicno da cekam & i da gledam pocetak, ovako mi je brze.

Ehh.. ne secam se, gledao sam pre par meseci. Ima ovde: http://www.imdb.com/title/tt1672845/soundtrack
Vecinom rok valjda, ali ima i onih koje vucu na pop.

To kazem jer od novijih znam koja je prica, pogotovo jer pratim dosta.. starije skinem, bude tu par dana, i zaboravim o cemu se radi.

Pa 'ebiga, hvatas direktno sa satelita..
Da, da.. ma i RTS nije sto je pre bio, tako da nije ni vazno. Secam se kad su one bese Italijane pustali na 3K.. ili kako se vec zvao kanal. Elem, Italijanska skrivena kamera, to je bilo super..
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Rupert Friend kao Agent 47

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 25. Feb 2014, 12:10:18 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
nešto kao liz phair ili više vuče na kate bush?

da, čini mi se da sam negde pročitao da radnja počinje tek negde oko 50-og minuta Smile
ali početak filma je tu s razlogom, zamisli film koji nema nikakav uvod nego bam, odmah pređe na zaplet... ne bi imali nikakvog smisla Smile

znam dve pesme od ovih, tainted love (eto i originalne verzije) i proclaimerse... ovo ostalo mi je nepoznanica...

pa dobro, saznaćeš dok budeš gledao film, nema žurbe Smile

ali vredi, kod mene recimo kablovska non-stop izbacuje i dodaje programe kako im ćefne, plus iz čista mira ne radi...
imaju par dobrih emisija više školsko-naučnog tipa, vikendom prepodne... 3K je bio zlatna televizija, najbolja muzika i zabavne emisije, pa kvizovi, pa i ti italijani, ne sećam se kako se zvala emisija tačno... nismo ni znali šta imamo dok ih nisu zatvorili...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Rekao bih pre da vuce na Kate, barem sa nekim pesmama. Vidi sam Smiley
Pesma pocinje posle 1:30.

Da, nesto tako..
Pa normalno da je tu sa razlogom, al' ovako vidim vredili ga gledati dalje, ili ne. Plus vidim upravo te glumce, glumu.. tako sam onaj El dia de la bestia i pogledao.. video scenu kada pop juri jednu zenu, i vratio na pocetak i odgledao ga Smile

Mislim da nema original verzija u filmu, tj., upravo je ona sto sam ti pokazao sto su je prepevali i izmesali.
Opet.. toliko filmova imam na cekanju, tako da gledam da izbegnem da gubim vreme na sranja.. Smile Samo u Firefoxu imam 700+ bookmarksa, od kojih su 80-85% filmovi..

Heh, da.. plus ovde mozes da gledas sta hoces, tj. veliki je izbor.. mislim da sam jednom naleteo i na Slovence neke, neku muziku.. il' bese Bugari, 'ebem li ga.

Da.. Smile Ni BK nije bio los, iako su bili neka blaza verzija Prve..

Heh, Kanadjani.. moracu da pogledam makar prvu zbog reakcije ove na kraju.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2014, 13:29:54 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
da, više je kao kejt, barok pop, tako nešto... ali malo previše operski za moj ukus Smile

eh, vi mlade generacije, samo negde žurite i jurite, sve na brzinu... sedneš lepo i gledaš, pa ako valja valja, ako ne ništa... tako je bar bilo u moje vreme Smile

mislim da sam na imdb-u video da pominju snimak iz 1976, ali opet, nisam gledao film, oni tamo mogu da napišu bilo šta...
pa ti to nikad nećeš stići sve da odgledaš, koliko god premotavao, ubrzavao ili preskakao... uvek ćeš da dodaješ nove filmove na listu, tako da... gledao ih cele ili ne, uvek ćeš imati nešto na čekanju Smile

to sam imao i na kablovskoj dok gazdi nije palo na pamet da umesto toga ubaci pink mjuzik Smile bar da je sbb, oni su koliko toliko ozbilljni, nego lokalci...

bk je bio ozbiljna televizija, imali su sve što jedna teelevizija treba da ima... dok prva ima tok šouove, filmove, serije i... mislim da je to sve ustvari Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Vezbala je upravo za tako neku klasicnu muziku, i taj njen glas mi se upravo i svidja. Al' razumem Smiley

Ako ne valja onda protraceno vreme.. hajd' da je horor, ali kada nije.. ne znam sto, ali bas volim te niskobudzetne horore, pogotovo kada se naleti na neki dobar. Recimo: http://www.imdb.com/title/tt1438534/ ima skroz dobrih scena, i pored malo losije price, skroz je zabavan. Mladje generacije.. Par godina si stariji, ali opet nije to tolika razlika.. Smile

Mozda na kojoj pesmi je bazirana ta obrada.
Pa normalno.. ali radije bih da izbegnem sranja. Recimo onaj Ben X sam izgurao 40-ak minuta, pa ga premotao, i na kraju obrisao. Paranormal Activity, pa Serious Moonlight sa Meg Ryan Smiley 1 I jos tako par nekih. Ovo sto iseckam po malo to cisto da bi video da l' mi odgovara da gledam odmah, ili ne, a povremeno vidim da mi glumci ne odgovaraju, prica jos manje, pa obrisem. Cudna navika 'ebiga. Sa serijama recimo to ne radim, al' to i onako pogledam pilot, pa ako valjda, gledam dalje..

Dok sam recimo ovaj tako seckao (kada kazem 'seckao', to mislim prebacim recimo na 20-i minut par sekundi, i pa jos 10-ak minuta, jednom, dva puta), video sam jednu scenu, a film sam izbegavao neko vreme.. ispade odlican. http://www.imdb.com/title/tt0301976/

Pink music Smile Uzas..

Vise sam mislio Prva na pocetku, ili bolje reci kada je krenula kao Fox. Bio je onaj kviz Milioner, pa serije su bile koliko-toliko normalne u poredjenju sa ovima, i Gossip Girl je bila, itd..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
po meni bi bilo bolje da je ostala na klasičnoj muzici... ovde malo i para uši, kao da se hvali Smile

eh, kao da je vreme toliko bitno... ako si već seo da gledaš film, znači da bar vremena imaš Smile heh, zvuči krvavo... mada nije to baš moj ukus, uglavnom su mi niskobudžetni horori svi isti... zato volim kad naletim na neki stari, a nepoznati film... znaš kako, meni se dešava da kad vidim generacije posle 90-te, ko dva sveta Smile lakše se razumem s nekim ko je 81. nego 91. godište... decenijski jaz

moguće i to...
šta znam, ja ne gledam filmove zbog jedne scene... ako mi se ne svidi na početku, batalim gledanje, pa imao dobru scenu tamo negde posle pola sata ili ne... jednostavno, film me ili zainteresuje od početka ili ne, nema sredine.. recimo taj liland me ne zanima nikako, posmatranje zločina iz ugla ubice i njegovo opravdavanje, ne mogu da svarim...

i tia karera u minimalnoj odeći Smile http://www.imdb.com/title/tt0207919/ e tu seriju sam voleo da gledam, u osnovi glupa avanturica, ali... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Pa to je i poenta.. tj., nema puno pevacica koje imaju takav glas, da mogu da pevaju oba, pa onda ti ovo dodje neki miks. Ima ona pesma The Last Day On Earth i tu ne peva tako. 'ebiga, vecina onoga sto ja slusam cudno u najmanju ruku, ali me upravo to i privlaci Smile

Da, da, ali zivcira me onda jer bih mogao da gledam bolji film, ili neku seriju.. plus ako film nije makar solidan tesko kada ga odgledam do kraja, jer onda vise bude mucenje nego.. Mislim, nije sada da vecinu ne dovrsim, ali jedan na 15-20 mozda, nesto malo vise u zadnje vreme.
The Departed recimo sam izgurao 30-ak minuta. Dobri glumci, solidna gluma, ali za pricu me skroz zabole, pa me je skroz smorio..

Yep, ima krvi dosta. Heh, pa upravo tako nesto dodju meni ovi niskobudzetni Smiley Imam bas jedan na cekanju (koji nije bas horor), ali nema prevod, pa me mrzi..

Hehe.. takodje, sa ovima mladjima od mene.. ali verovatno tako to ide.

Ni ja, ali ta jedna scena od par pokazuje da li film obecava ili ne.
Meni se upravo to i svidja, nema puno takvih filmova, a ovaj ima bas tu depresivnu atmosferu, dobre glumce & glumu, i solidnu pricu. I nije toliko opravdanje, tj., ako se dobro secam, vise je zasto je uradio to sto je uradio nego ista drugo.

Nesto je se i ne secam.. ali me podseca ovako na prvi pogled na onu seriju sa Pamelom Anderson, gde je neka detektivka, sta vec.. zamaptio sam je, ne zbog nje, vec zbog lose/ocajne glume, lose price, i lose.. pa sve.

Nesto mi govori da bi ti se ovo svidelo Smile http://www.imdb.com/title/tt1821641/
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
a eto, ja ne volim mikseve, ako će da peva pop nek peva pop, ako će rok - rok, ako će klasiku nek ide u operu Smile

pa, u tom slučaju ga odmah batališ posle početka ako ti se gleda nešto bolje, nema potreba da motaš i tražiš bar nešto vredno gledanja u filmu... inače ćeš uvek da tražiš nešto bolje da gledaš Smile
trebao si da gledaš hongkonški original, to je prava stvar... američki je prilagođen holivudu, nažalost, skorseze je jako želeo oskara...

s tim što su tebi svi oni nepoznati pretpostavljam Smile

te mlade generacije Smile

pa da, ali ako naiđeš na jednu dobru scenu u filmu od dva sata, ne znači da film valja Smile
pa da, imao je teško detinjstvo, roditelji ga zapostavljali i slično... pa uzeo i roknuo neke dečake... da želim da se bavim takvim stvarima, bio bih psiholog, ne bih gledao film... od filma želim da obese lilanda, ako je ikako moguće... a i drame tog tipa mogu da gledam samo ako su pomalo nadrealne, kao doni darko naprimer...

vip Smile a nije, ova serija je makar bolje odglumljena i nema toliko glup humor... tamo su išli na to da je pamela glupa plavuša i na tome gradili, tia je ovde inteligentna i snalažljiva ... i seksi Smile

gledao sam od ovog čoveka valcer sa baširom plus volim harvija kajtela (robin rajt ne baš), tako da bi mi možda bilo interesantno... jel i ovo crtać ili? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Aa, vidim, ti bi jednostavno.. Smiley Little Hurricane je odlican primer kako moze da ispadne odlicno (rock + blues).. pa ona, onaj Volbeat, itd.. ima tu jos dobrih.

Razumem ja sta ti hoces da nadjes, ali 'ebiga.. ovako sam se navikao, plus mi i ne smeta, i u vecini slucajeva ispadne tacno, pa.. Dosta filmova koje zaobidjem tako, na kraju ispadnu nesto sto meni ne odgovara, ili prosto sranje.

Policija, bande, 'krtice'.. izbegavam. Jedino sam skinuo zbog glumaca, al' eto..

Zavisi, kako koji. Za neke cujem i vise puta, plus pratim, cekam da izadje.. kao recimo ovaj, trebalo bi izaci uskoro: http://www.imdb.com/title/tt2527186/

Normalno da ne znaci, ali kao sto rekoh, vidim da l' ima potencijal. Tako sam seckao onaj mjuzikl sa R.D.J. par puta, i svaki put ga zaobisao.Haha, ne bas.. Ubio je jednog decaka sa specijalnim potrebama. Ako vec neces da gledas, mozes da procitas ovde: http://en.wikipedia.org/wiki/The_United_States_of_Leland

Ovo ti dodje recimo "We need to talk about Kevin", samo bolja verzija, bolja prica, i nije poenta "doslo mi da ih ubijem", vec.. mhm. Al' razumem, tako je nesto meni sa filmovima u kojima je glavna prica dilovanje droga, bande, itd.. mislim, 'ebe mi se za to, niti me zanima zasto to rade, ni sta ce im se desiti.. ima dovoljno toga u stvarnom zivotu.

Da, ta..
Heh, dobro je, znaci gledljivo je u poredjenju sa ovim.

Nije animirani.. skroz. Ima ovde trajler + moj manji komentar..:

http://forum.burek.com/the-congress-2013-t612872.0.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 255 256 258 259 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 00:00:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.