Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 00:06:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 253 254 256 257 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796224 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Naravno Smiley Procitah nesto malo u novinama da hoce da dovede vecinu iz Granda..
Nisi navikao, pa verovatno zato. Ja sam ovu pesmu cuo 50+ puta, i uopste ovakvu muziku sam dosta slusao povremeno.. pa i sada.

Da, on.

Nisu snimili dalje jer su verovatno pukli, pa zato. A kraj je bas kada odu u onu mrtvacnicu, sta je vec, i vidu 3-4 njih kako se bude.. mislim, sranje.
Upravo.. ja slabo gledam TV, povremeno recimo ako mi nesto ne drzi paznju na kompu, pa onda..

Nije, bili su neki poznatiji glumci.. zbog toga sam i zapamtio, ali zaboravio ime filma. Skroz solidna serija, najveci neprijatelj glavnog lika je 'Darph Bobo' - zli klovn Smile Plus je tu i svemirski brod 'Bob', koji je parodija na Hal-a iz Svemirske Odiseje.

Citat
Katrin Breja

Genijalno (sa linka iznad), kako mrzim ove domace prevode stranih imena, pa povremeno i reci.. Pola sata mi treba da pohvatam ime glumaca i glumica Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
« Poslednja izmena: 24. Feb 2014, 12:57:54 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
što se mene tiče, daleko im svima lepa kuća, samo da ih više ne nalećem na njih kad god uzmem daljinski...
meni se ipak čini glasnijom od proseka Smile

da, da Smile sad se sećam i te scene, gledao sam ga jednom kasno noću pa zaboravio, sad mi se vraća... onako, film za gledanje kad ti se baš ne spava...
šta znam, meni ne može internet nikad da zameni tv, navika... ovde se često smorim, na tv-u je uvek tu neki drugi kanal

pa i ovde ima poznatih glumaca Smile svemirski brod na benzinskoj pumpi usred pustinje? Smile

link gore - dokaz da je moderna produkcija sranje... ajd kad koriste efekte za fantazije da dočaraju stvari koje ne postoje u stvarnosti... ali kad u vuku s volstrita crtaju okean, a u getsbiju ulicu, to je već čista lenjost i škrtost... još getsbi nominovan za oskara za scenografiju.. smejurija

link pre toga - preporuka za cruising, odličan film, mada je široko popljuvan
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
ali kad u vuku s volstrita crtaju okean, a u getsbiju ulicu, to je već čista lenjost i škrtost...

Sa jedne strane izgleda tako, samo sa druge je sto imas vecu kontrolu nad slikom, tehnicki. Kad jednom napravis neku skupu kulisu, ako oces nesto da menjas, mnogo skupo i prodje vreme, ovako, zeleno platno, ubacis sliku i udri, fotosop i 3d max, pa ako se nesto ne svidja, klik misom i izmenis  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
pa šta je to nego lenjost? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
визуелни ефекти су били уметност кад је рецимо снимана одисеја 2001 ...ово сад је само типкање по тастатури Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
@dzonipascal

Cut', mozda ovi budu i gori..
Eh, od proseka da, ali opet nije to toliko glasno.

Smiley
Od kada ne koristim satelitsku, meni je zamenio skroz. Plus bolji izbor filmova, serija...
U ovom drugom da, u Friday 13 nesto se i ne secam da l' ima. Mislio sam na Tripping The Rift.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
male su šanse, ali i ta mogućnost postoji, ako se baš potrude Smile
verujem da može i glasnije, ali ne bih da čujem Smile

tja, ja volim osećaj gledanja filmova i serija na tv-u, to nijedan kompjuter ili internet ne može da mi zameni Smile
ima, mladi kevin bejkon Smile aha, tu... da, tu već i ima logike svemirski brod...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
 Smile
Mene ovakav metal iritira.. sto zbog ovih muskih glasova, sto zbog muzike koja me podseca na sviranje i udaranje na slepo, cisto onako.. da se nesto cuje: http://www.youtube.com/watch?v=RcxlexAJycY

Naravno.. napeta situacija, srce lupa dok gledas da l' ce ova da se porodi, ili ce ajkula pre toga da ih pojede.. ajkula ide prema njima, beba izlazi.. brrr, reklame! Smile
Ah, da, Slanina.. Kevin Slanina.. Smile
Corner Gas sam ionako batalio, Nowhere Boys zavrsio, Todd i knjiga zla kanta.. i opet moram da trazim neku tako seriju.

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
meni nisu loši, podsećaju me na lorde Smile više volim urlikanje od vrištanja i sviranje na slepo od sviranja na mikseti i kompjuteru Smile

Smile Smile pa, duže će da mi traje napetost, još bolje Smile sednem na ivicu stolice i zagnjurim glavu u ekran dok se reklame ne završe Smile
 Smile
što batalio corner gas, mislio sam da ti se sviđa? Smile jel ovaj alien upravo silovao ovu žensku? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 253 254 256 257 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2026, 00:06:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.