Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2026, 21:50:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 796169 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Nisam njihov fan, ali su ok. Drago mi je bilo kada su pobedili na Evroviziji. A ovo mi je uzas.. sta znam, meni je vristanje bolje, pa i ovo drugo Smiley

Haha.. a ja bas suprotno, volim da mogu da zaustavim, premotam, vratim, ili predjem na neku drugu seriju ili film, pa se kasnije vratim tome. Jos ove sada reklame od 10-ak minuta.. Smile

Nije lose, ima smesnih stvari.. ali nista se ne desava Smile Plus ima i boljih serija koje me vise interesuju pricom, pa zato. Haha ne. On je kapetan broda, a ova je njegovo vlasnistvo, tj. sex slave, samo sa unapredjenim softverom, pa je vise neki officer.. nesto tako. Ovo je epizoda kada su na planeti gde je seks izmedju muskarca i zene zabranjen Smile "Don't tell me you're a woman fella, I had no idea." Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
i meni Smile meni nije, više volim da slušam nekog ko pošteno ne zna da peva i svira nego nekog ko zna na prevaru...

ja to ne volim, verujem da je režiser imao razlog kad je snimio nešto tako kako je snimio i svako premotavanje i zaustavljanje bi bilo suprotno njegovoj volji Smile a reklame su viša sila Smile

trebalo je da pretpostaviš kad si pročitao plot Smile sex slave, silovanje, izađe mu na isto Smile zla, zla planeta Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Eh, dok tebi odgovara.. Smile Mene od onakve muzike zaboli glava posle kratkog vremena.

Premotavam vecinom kada ne znam da l' ce mi film odgovarati, pa cisto da vidim kako deluje, ili da proverim prevod.
Haha. A 'ebiga, ti kada moras u VC ti cuti, gledaj, i trpi Smile

Mislio sam da ce biti bolje. A skinuo sam zbog ove scene:

Ona cyborg, napravljen upravo za to.. plus jelte ne buni se. Bio je jedan drugi cyborg takodje na kratko koja nije dozvoljavala ovom alijenu ni da je pipne Smiley Opet ova vise lici na njegovu devojku, nego sex slave, jer kada 'zavrne slavinu'.. to ti je Smile

Citat
She acts as the ship's science officer, thanks to a programming upgrade by Chode; much to his chagrin, this upgrade has also given her a conscience and sense of decency, in spite of her openly sexual nature. She often gets the crew out of trouble by using her erotic attributes and skills in bed.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2014, 16:39:23 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
ista stvar kod mene i preproducirane muzike Smile natalože previše slojeva jedan preko drugog, pa mi to više zvuči na buku nego na muziku...

to za prevod radim i ja, ali ne motam da vidim šta će da se dešava, više volim da se iznenadim...
sve je u planiranju, odem pre filma, za vreme reklama, i posle filma... čak i ako mi se ne ide baš tad Smile

ja mislio da je i corner gas crtani Smile video sam samo poster na imdb-ju Smile
tako su i robovlasnici pričali da su crnci napravljeni da bi im služili Smile da, žensko je žensko, bila cyborg ili ne Smile ovo je zvučalo pomalo seksistički Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat
Iako je u većini scena seks simuliran, u nekima od njih ipak se zalomio i onaj "pravi".

Jebi ga, nekome se dosadilo da simulira, pa ono fora "ups! slučajno"
« Poslednja izmena: 24. Feb 2014, 17:00:00 od vlastimir »
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Heh, razumem.. i ja vise volim acoustic da slusam, ili uzivo. A i ono sto kazu, different strokes for different folks..

Moram, sta cu Smile Ovako vidim ime filma, znam od prilike o cemu se radi, i zasto ga izbegavam.. ako nesto deluje smesno tamo dalje, ili dobra scena, onda vratim pa odgledam. Tako sam odgledao ovaj, s' tim da nisam planirao da ga gledam uopste pa premotao do kraja.. i vidim dobra muzika Smile Pa zbog toga i gledao. http://www.imdb.com/title/tt1672845/

Smile Ne znam, ja kada vidim da mi je izbor izmedju 7-8 kanala (racunajuci da mi RTS i ne hvata), i da mi je izbor izmedju jedne od dve Turske serije, ili da mogu da skinem i odgledam bilo koji film ili seriju, izbor je jednostavan.

To sam i ja pomislio dok ga nisam potrazio na YT-u.
Znam, zato sam i napisao ostatak Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
pa da, ustvari ako hoću da slušam muziku da se opustim najviše mi leži neki folk ili kantri, eventualno rok verzije ta dva Smile

ja uglavnom na osnovu samog početka filma odredim dal će da mi se svidi ili ne, retko se prevarim tako... ali ti sigurno nije bilo zanimljivo da gledaš drugi put kad si već znao šta će da se desi? Smile koliko si filmova odgledao tako premotavajući? Smile

tebi treba kablovska, pa bog da te vidi Smile kako to da ti ne hvata rts, to bi bar trebalo svuda da bude dostupno?

verovatno bi bio zanimljiviji da je crtani...
pa ni crnci se nisu bunili... mnogo Smile

ovu listu ko ja da sam pravio... samo fali rozmerina beba umesto ring
« Poslednja izmena: 24. Feb 2014, 17:33:33 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Aye.. ja u zadnje vreme slusam uvece Kate-Miller Heidike.. ako sam dobro spelovao, elem, bas me uspava.

Vecina pocetaka nisu toliko dobra.. ali to opet zavisi, od filma do filma. The Hunger Games nastavak je bio spor i los pocetak, i rekoh jos jedno sranje.. a ispade dobar.
Eh, taj film je bio providan posle prvih 10-ak minuta. Gledao zbog muzike, i sasvim solidan, iako nema neku pricu.
Dosta. Jos vise filmova nisam odgledao upravo zbog toga, videci da je sranje. Recimo jedan od poslednjih, Dead Shadows. Premotao posle par minuta, video da je uzas, i obrisao. Vecinu gledam da ne premotavam, i ove novije ne moram, ali starije da.

Ma imao sam satelitsku, ali je bila pomerana, ovo-ono, i mora da se namesti opet.. pa nikako da to i uradim(o). Preko 400-500 kanala, mozes da biras i da gledas ceo dan.. Eh, lose postavljena antena, a ne moze bolje. Hvata mi RTS 2, a prvi ne Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
jel to dobro ili loše? Smile čime se ona bavi, klasikom ili?

ne mora da bude dobar, ali oslikava kakav će ostatak filma da bude... vidim kakva će priča, stil, gluma da bude, to mi je važno... a vidiš, meni je hunger games celokupan isti kao početak Smile
koja je muzika u pitanju?
kod mene je pa suprotno, stari filmovi su vredni gledanja, a novi uglavnom sranja koje je bolje premotati da bi se videlo vrede li išta...

a to li je... čuo sam da je to zeznut posao, malo se pomeri i ništa od tv-a... jaka antena... važno da hvata pink i hepi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2026, 21:50:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.141 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.