Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 12:32:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 343 344 346 347 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 733247 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Umri drugi put (poznat i pod nazivom Organizacija) je takođe zabavan film, odlična akcija u rangu sa Rolling Thunder (nije ni čudo, isti režiser), preporučujem ga za gledanje onima koji još nisu:
http://www.imdb.com/title/tt0071960/
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
  Dobar je Flin, dobar i zaboravljen.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Kodi Smit-Mcphee kao Nightcrawler u X-Men: Apocalypse.

Lana Condor sa svojom prvom ulogom glumiće Jubilee.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Uskoro počinje snimanje nastavka filma Dan Nezavisnosti

Dugo očekivani nastavak filma ,,Dan nezavisnosti” Rolanda Emeriha kreće sa produkcijom. Studio 20th Century Fox je najavio da snimanje počinje 4. maja u Nju Meksiku. Film će se u bioskopima širom sveta naći u junu sledeće godine.

„Dan nezavisnosti“ je dao novu definiciju visokobudžetnog filma, a nastavak donosi priču o globalnoj katastrofi nesagledivih razmera. Ljudi osmišljavaju program odbrane, koristeći vanzemaljsku tehnologiju, kako bi zaštitili planetu jer predviđaju povratak okupatora. Ali, ništa ih ne može pripremiti za naprednu i daleko superiorniju vanzemaljsku silu. Međutim, genijalnost nekoliko hrabrih muškaraca i žena može da spase svet koji se našao na ivici propasti.

U filmu glume Liam Hemsvort (Igre gladi), Šarlot Gejnsburg (Nimfomanka), Džef Goldblum (Dan nezavisnosti), Vivika A. Foks (Dan nezavisnosti), Bil Pulman (Dan nezavisnosti), Džad Hirš (Dan nezavisnosti), Džesi Ašer (When the Game Stands Tall), Džoi King (Prizivanje zla), Brent Spajner (Zvezdane staze: Sledeća generacija) i Trevis Toup (TheTown that Dreaded Sundown).

Din Devlin (filmovi Dan nezavisnosti, Godzila), je radio produkciju prvog dela, dok će na nastavku sarađivati sa Rolandom Emerihom i Haraldom Kloserom (filmovi 2012, Dan posle sutra).

Roland Emerih i njegov talentovani tim već su u Nju Meksiku. Sve u svemu, produkcija će zaposliti oko 300 lokalnih članova ekipe i više od 4.000 lokalnih statista. „Jako sam uzbuđen što ću uraditi nastavak Dana nezavisnosti“, izjavio je reditelj Roland Emerih.„Albukerki studio sa najnovijom tehnologijom, koji je u blizini Los Anđelesa, i talentovana ekipa su upravo ono što čini Nju Meksiko pogodnim za moj film“.

Kreativni produkcijski tim filma obuhvata Volkera Engela, specijalistu za vizuelne efekte i dobitnika Oskara (Dan nezavisnosti, 2012), Markusa Forderera, direktora fotografije (Stonewall), Berija Kusida, scenografa (Dan posle sutra, 2012, San Andreas), Adama Vulfa, urednika (Napad na Belu kuću), i Lizi Kristl, kostimografkinju (Tačka prekida, Napad na Belu kuću).

Izvor http://www.prolog.rs/Uskoro-po%C4%8Dinje-snimanje-nastavka-filma-Dan-Nezavisnosti-article-16072.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
Bas su ga svi zeljno ocekivali...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Suicide Squad

Casey Jones iz TMNT 2

Za Spidermana reboot Asa Butterfield ili Tom Holland glavna uloga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
IMDB: Sergej Trifunović proglašen za najboljeg negativca

Čuveni portal IMDB, koji se bavi ocenama, najavama i recenzijama filmova, napravio je listu najboljih filmskih negativaca…

Ova lista sadrži 88 imena, a naš Segej Trifunović je, ulogom Vukmira u debitantskom ostvarenju Srđana Spasojevića – Srpski film, i zahvaljujući glasovima čitalaca popularnog sajta, zauzeo prvo mesto najboljih filmskih psihopata i tako se našao rame uz rame sa legendarnim Entoni Hopkinsom, koji je glumio kultnog negativca, Hanibala Lektora.

Inače, Sergej Trifunvić je prvi put dobio međunarodno priznanje u oblasti filma, baš za ulogu u kontraverznom filmu ”Srpski film”, koji je izazvao lavinu različitih komentara na globalnom nivou. "Srpski film" je cenzurisan u većini evropskih bioskopa, a njegovo emitvanje je bilo zabranjeno na velikom broju filmskih festivala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Jason David Frank će se pojaviti u Power Rangers reboot najverovatnije kao cameo. Spiderman reboot najavljeno 4 filma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Чизмаши

Радио-телевизија Србије и продуцентска кућа "Eye to Eye" започеле су реализацију амбициозног пројекта "Чизмаши" заснованом на антологијском роману академика Драгослава Михаиловића, једног од најзначајнијих српских писаца.

То је снажна лирска прича о нижем официру бивше југословенске војске Жики Курјаку, од детињства у рударском завичају, преко војничких дана, до тешке депресије, затвора и велеградске луднице.

Курјак, оличење људске доброте, која бива спутана и нарушена, као стар и оронуо у болници детаљно говори о свом животу.

Кроз ову потресну причу о нареднику Жики Курјаку и његовом животном путу преламају се неке од кључних историјских околности 20. века, као и судбина јуначке српске војске која постаје део новог система након уједињења и коју тај систем лагано разједа остављајући појединцима да се за њу истински боре и спрече неминовни распад.

"Чизмаши" представљају језички бисер српске литературе, који је сценаристички за потребе телевизије адаптирао Ђорђе Милосављевић, један од најбољих и најнаграђиванијих домаћих писаца и сценариста. Редитељ овог амбициозног пројекта је Дејан Зечевић, награђивани филмски и телевизијски аутор.

Екипа сматра да ће "Чизмаши" као телевизијска серија поставити нов стандард телевизијског стваралаштва, сједињујући високу литературу са савременим продукционим и визуелним достигнућима, а уједно и доследно разумети потребе гледаоца за смисленим и вредним телевизијским садржајем.

Чизмаши" су 1983. добили НИН-ову награду за роман године, а 1984. били најчитанија књига у традиционалној анкети Народне библиотеке Србије.

Улоге тумаче:

1. Жика - Миодраг Драгичевић
2. Ћора - Младен Совиљ
3. Стевица - Миодраг Радоњић
4. Мајор Чича - Александар Берчек
5. Поручник Здравко Зец - Милош Тимотијевић
6. Капетан Перкић - Небојша Миловановић
7. Поручник Ненковић - Александар Ђурица
8. Софија - Слобода Мићаловић
9. Капетан Павловић - Горан Шушљик
10. Управник Милинчић - Љубомир Бандовић
11. Мајор Софтић - Драган Бјелогрлић
12. Генерал Палигорић - Богдан Диклић
13. Потпуковник Тијанић - Драган Петровић Пеле
14. Дафина - Дара Џокић
15. Генерал Пантић - Марко Николић
16. Поднаредник Спасоје - Слободан Тешић
17. Милена - Даница Ристовски
18. Дара Прдара - Христина Поповић
19. Потпуковник Стошић - Миодраг Мики Крстовић
20. Миленко - Радоје Чупић
21. Драга - Милица Михајловић

Писац сценарија - Ђорђе Милосављевић
Редитељ - Дејан Зечевић
Директор фотографије - Миладин Чолаковић
Сценограф - Зорана Петров
Костимограф - Јелена Ђорђевић
Монтажер - Лазар Предојев
Извршни продуценти - Горан Шушљик и Милош Аврамовић

Či
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
"Srpski film" proglašen najmorbidnijim na svetu

Čuveni sajt “IMDb”, koji je vodeći sajt za ocenjivanje filmova u svetu, proglasio je “Srpski film” najmorbidnijim na svetu.

Naime, u kategoriji morbidnih filmova, prema ocenama brojnih gledalaca, naš film se našao na prvom mestu s ocenom 5,3 od 10. U njemu glavne uloge tumače Srđan Todorović, Sergej Trifunović i Jelena Gavrilović.

Ovo ne čudi budući da je film jedan od najekstremnijih i najbrutalnijih domaćih filmova, te se ne preporučuje mlađima od 18 godina i osobama osetljivim na takve sadržaje. Štaviše, nadležni državni organi Srbije su svojevremeno zatražili stručno mišljenje o tome da li film sadrži elemente krivičnog dela kako bi se pokrenuo postupak za njegovu zabranu.

Inače, mnogi evropski festivali su odbili da prikazuju ovaj film zbog njegovog sadržaja.

Izvor http://bulevar.b92.net/bizar.php?yyyy=2015&mm=05&dd=07&nav_id=989262
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 343 344 346 347 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 12:32:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.