Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нема више госпођица  (Pročitano 4115 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Nego da se mi vratimo na staro, provereno, sta kazate drugovi i drugarice?   Smile
U to vreme je bila uvreda da nazoves nekoga gospodinom. Moze da zvuci prijatno to drug/drugarica, ali opet nisam ja sa tamo nekim nepoznatim igrao klikere od malena pa da mu ja budem drug. Tako da ta komunisticka opcija pada u vodu. Smiley

Citat
po meni je to naziv za prostitutke koje naplaćuju kao da imaju zlatni polni organ.
Pitanje je bilo namenjeno pre svega zenama. A inace to po tebi znaci da su npr. "beogradske dame" iz pesme "Marsirala Kralja Petra garda" ustvari bile kurve koje su docekale tu gardu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
"beogradske dame" iz pesme "Marsirala Kralja Petra garda" ustvari bile kurve koje su docekale tu gardu?
Pa sad... o tome može da diskutujemo  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Samsung GT-S7580
А како смо одједном дошли до тога да је дама увредљиво када се то нигде не помиње?  Smile

Baba moze da rodi sestru svoje mame, a mama ima dva muza, s tim sto je jedan pas...Sve postaje relativno.

Сунце ти  Smile
« Poslednja izmena: 23. Mar 2015, 00:55:23 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
"beogradske dame" iz pesme "Marsirala Kralja Petra garda" ustvari bile kurve koje su docekale tu gardu?
Pa sad... o tome može da diskutujemo  Smile
Nije da ne mozemo  Smile

Ali opet mi sumnjivo, mislim mole se Bogu, mozda bile neke pobozne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Kristal.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Dolaze i gore stvari iz amerike, i od strane feminizma.  Napad na klasicnu porodicu, i takozvano Patrijahalno uredjenje drustva. Sto rece jedan analiticar, da smo bili na Matrijarhalnom uredjenju drustva ne bi nigde stigli, to jest ne bi imali nikakvu civilizaciju, nego bi bilo na nivou hranjenja od ruke do usta i to je sve.  Sva uspesna drustva su bila Patrijarhalna koliko to bilo dobro ili lose, i sada kada udaris na porodicu, na nukleus civilizacije i pocnes da razdires ono sto je bilo stvarano godinama rasturices sve do kraja.

Ovo mozda izgleda bezazleno, ali to je zato sto jos nismo sagledali sve probleme koje ce stvoriti, i koji ce doci posle toga.  Zene u Americi ili Zapadu generalno, pod uticajem liberalnog skolstva i feminizma stavljaju sebe na rang robova i potlacene grupe kojima smeta da budu stavljeni na pedestal i cuvani tokom godina. Sto jes jes, zene nisu imale pravo glasa i druga prava ali to ne znaci da su bile tretirane ko stoka kao sto se predstavlja.

U Americi kukaju jer nema "pravih muskaraca" a pri tome rade samo na tome da naprave obicne pedere od tih muskaraca, gde muskarac treba da se stidi svoje snage i svoje dominantnosti, i da postane Beta muskarac ili nesto gore sto se zove cuckold.  Zene u stvari ne znaju sta hoce, i prepune su kontradiktornosti. "Ne volim da budem posmatrana kao parce picke i sisa" i ako muskarac to radi to ne valja, zatim ta ista zena puca samoslikane fotografije gde joj ne smeta da pozira da bude kao parce mesa.  Muskarci trebaju selektivno da znaju kada je ok da ona bude objektifokovana a kada ne, i pri tome moraju da znaju da li su ok da to urade ili nisu, jer ako imas plocice na stomaku i besna kola onda mozes sve, ako si neki debeljko na ulici onda si stoka od coveka.

Mi smo jake, nezavisne, pametne, sposobne i mozemo sve, osim kada je nesto tesko i kada smo u skripcu ili kada smo napadnute, onda smo zrtve i trebaju nam muskarci da nas brane, a mi to mrzimo jer je to pogana zavera Patrijarhalnog uredjenja koja treba biti unistena.  Problem je sto je svaki argument sa kojim se ja susrecem potkovan cistom emocijom, bez upotrebe logiike, ili logike koju ni Vulkanac ne bi mogao da provali, i verovatni bi pucao sebi u glavu sa fejzerom.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Šveđani uvode ''neutralnu ličnu zamenicu'' u svoj rečnik

Rodno neutralna zamenica biće uvrštena u zvanični rečnik švedskog jezika u aprilu, saopštili su danas urednici Švedske akademije SAOL.

Zamenica "hen" biće dodata zamenicama "han" (on) i "hon" (ona) kao jedna od 13.000 novih reči u najnovijem izdanju rečnika SAOL. Zamenica će biti korišćena za osobu čiji pol se ne otkriva, bilo zbog toga što je nepoznat ili je osoba transrodna ili govornik odnosno pisac smatra da pol nema nikakvog značaja za informaciju.

"Za one koji koriste ovu zamenicu, to što je sada u rečniku je od velikog značaja", rekao je AFP-u jedan od urednika Sture Berg.

Reč "hen" pojavila se 1960-ih godina, kada je uobičajena upotreba "han" postala politički nekorektna i sa ciljem da se pojednostavi jezik i izbegne nezgrapna han/hon (on/a) konstrukcija. Reč, međutim, se nikada nije ukorenila u jeziku. Ponovo se pojavila 2000. kada se oglasila mala transrodna zajednica i poslednjih godina se češće koristi.

Blic

Citat
kada je uobičajena upotreba "han" postala politički nekorektna

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 36.0
To su ti isti Svedjani koji imaju narastaj ko mi, i vise vremena posvecuju pederima i tim sranjima nego necem normalnom, zato ce ih obrezani sjebati gore do kraja, ali EU je i majka i kurva, vise kurva nego majka, ali dobro, venericne bolesti ne biraju.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Mi smo jake, nezavisne, pametne, sposobne i mozemo sve, osim kada je nesto tesko i kada smo u skripcu ili kada smo napadnute, onda smo zrtve i trebaju nam muskarci da nas brane, a mi to mrzimo jer je to pogana zavera Patrijarhalnog uredjenja koja treba biti unistena.  Problem je sto je svaki argument sa kojim se ja susrecem potkovan cistom emocijom, bez upotrebe logiike, ili logike koju ni Vulkanac ne bi mogao da provali, i verovatni bi pucao sebi u glavu sa fejzerom.
moj naklon vama gospodine
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.99
mob
Motorola 
Eto zašto ja nikada neću ni pomisliti da emigriram u "Švecku"...Zemlja koja umesto pojmova muškarac-žena dođe do kukbärare-fittbärare (penis porter-pussy porter,tj.kuronosac-pičkonosilja) idiotluka,definitivno jeste ozbiljno bolesna zemlja.

"Autoritet" o pitanjima pomenutoga  :

"Yes, why am I writing kukbärare instead of man ? Person with pussy instead of a woman?

Well, simply because for me this is not synonymous with each other. Just because a person has a cock between your legs so you need not mean that it is a man. Sure, on paper, according to all second and the civil society and gender-written, it is a man. But that's hardly the same thing as the person himself feel like a man!
- the same applies to a person with pussy. It does not mean that the person is a woman for it.
Sometimes it gets so I'll throw in man and woman, sometimes he / she / hen - but usually I try to be gender neutral. I also like to write the word kukbärare."

( Mural paid for by the government, decorates a Swedish school )

Članak koji pokazuje stepen ludila :

http://swedishsurveyor.com/2015/03/23/congratulations-pussy-porters/

Na kraju,prisetim li se priča svoje (inače pristojne i skandalima nesklone) negdanje poznanice koja je boravila u Kini preko razmene studenata : te iste Šveđanke se nisu skidale sa afričkih studenata,valjda zato što dotični još nisu bili mentalno uštrojeni kao švedski "kuronosci".

« Poslednja izmena: 25. Mar 2015, 19:46:41 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.