Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нема више госпођица  (Pročitano 4068 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
A je li dama uvredljivo?  Smile

Mislim i to je kao univerzalno, dodje mu isto kao gospodin, nisu ni sve zene dame kao ni muskarci gospoda pa ih opet oslovis tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
I mladim muškarcima se dešava da ih mala deca ili osobe starije od njih (a koje drže do formalnosti) oslovljavaju sa ''vi'' ili ''gospodine'', kao da imaju 40 a ne 20 i kusur godina. Ali guess what!?  Smile Oni samo iskuliraju ili prosto kažu ''jao nemoj molim te da mi persiraš, nisam ja baš toliko mator/stariji od tebe''. I to je sve! Nema frke, nema lupetanja o šovinizmu, dissrespectu, seksizmu i šta ti ja znam. 

Al dobro, feministi ne bi bili feministi kad ne bi od svega pravili dramu, pa tako i od ovoga.  Smile A i sem toga, treba izgraditi karijere i prodati knjige pa mora da se grabi svaka prilika.  Smile

Inače, u zadnjih par godina u Srbiji se sve češće upotrebljava reč ''dečko'' za opisivanje muškaraca od 0 pa sve do... pa sve do 40 godina bogme. I to ne samo u svakodnevnoj komunikaciji, nego i po medijima.  Smile Pa ipak, ma koliko debilan taj izraz bio (pošto ga uglavnom koriste glupe isfurane kučke koje na sve muškarce gledaju kao na ''dečake'' a bez istih ne mogu ni ulicu da pređu) ne vidim da sad muškarci po Srbiji prave proteste, dižu galamu i traže promenu zakona zbog toga.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2015, 16:16:42 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 41.0.2272.101
ja kad uiđem u neku instituciju klošarski obučen, pa me nazovu gospodinom, ja se stresem. i niko me ne pita kako mi je. i niko da kaže svaka čast što si to dobro podneo.
A je li dama uvredljivo?  Smile

Mislim i to je kao univerzalno, dodje mu isto kao gospodin, nisu ni sve zene dame kao ni muskarci gospoda pa ih opet oslovis tako.
po meni je to naziv za prostitutke koje naplaćuju kao da imaju zlatni polni organ.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Mene jedan prvak prekjuče nazvao čikom... jel trebalo da ga lansiram na Mesec? Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2015, 19:07:14 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Дама Хелен Мирен

Да ли је и "Дама" сексистичка реч? Smile

IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Qtek 小米
Mislim da je ova trula nacisticka tvorevina upravo prevazisla i samu sebe.
О мајн Гот !  Smile Па нацистичка Немачка је била ''затуцана држава'', нешто налик независној Србији у којој би још на власти била коалиција националног строја, образа и двери ... како год далеко од тога да је то уточиште за феминизам.

Криминал, феминизам, ислам и остале друштвене аномалије су проблем демократије и либералне идеологије глобализма.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 41.0.2272.101
Dolce i Gabana, koji su homoseksualni par se zalazu za zabranu homoseksualnih porodica i gajenja dece od strane takvih parova:

Gay designers Dolce and Gabbana come out against gay marriage and parenting

I can’t afford Dolce and Gabbana clothes – unless they’re doing a special mini-collection with Target – but I’d certainly want to wear them with pride now. [Note: this is Michele Hickford writing, not Col. West]

Darlings of the fashion and entertainment industry! Fabulously wealthy! Fabulously gay!

Domenico Dolce and Stefano Gabbana have “come out” to the world with their views on gay marriage and gay parenting, and darned if they don’t sound like….(gasp)… conservatives!

In an interview with Italian magazine Panorama, the pair said, “The only family is the traditional one. No chemical offspring and rented uterus. Life has a natural flow; there are things that cannot be changed.”

Quanto pazzesco!

According to Breitbart, they also said, “Procreation must be an act of love.”
I call children of chemistry, synthetic children. Uteri for rent, semen chosen from a catalogue,” Dolce stated.

Gabanna said, “The family is not a fad. In it there is a supernatural sense of belonging.”

The pair have long been outspoken about gay marriage. In 2013, when the LondonTelegraph asked them if they had ever considered getting married, they answered, “What? Never!” Dolce said, “I’m a practicing Catholic.”

Gabbana told the Daily Mail in 2006, “I am opposed to the idea of a child growing up with two gay parents.”

Not surprisingly, this got the sequined knickers of Elton John in a bit of twist. The music star who has fathered two children with husband David Furnish via rented uteri has called for a boycott of Dolce and Gabbana clothing and vowed never to wear it himself again.

Former tennis star Martina Navratilova who married her girlfriend late last year also tweeted her shock at “this ridiculousness” from the Italian designers.

Yes, liberals do find it ridiculous when the progressive line is not properly followed. If you’re gay, you must be liberal, correct?

And woe betide you if you dare step off the luxuriously appointed plantation with an opinion contrary to the accepted dogma.

How DARE Dolce and Gabbana express their opinions about traditional families and their Catholic faith.

I mean, who do they think they are? Chick-fil-A?

http://allenbwest.com/2015/03/gay-designers-dolce-and-gabbana-come-out-against-gay-marriage-and-parenting/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.94
To ima veze sa temom kako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Mene jedan prvak prekjuče nazvao čikom... jel trebalo da ga lansiram na Mesec? Smile

Smile

A kako da te nazove? Batom?   Smile

Nego da se mi vratimo na staro, provereno, sta kazate drugovi i drugarice?   Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Pa ono... takva titula je ejdžistička... direktno zadire u moj privatni život... i polno određenje... možda bih ja više voleo da me zove sekom... ili damom Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.