Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:02:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Need for Speed: Hot Pursuit  (Pročitano 37798 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15

jel ima lekic koji resava igranje online, sa prijateljima i sl.?   Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Igrica sve u svemu nije losa,ne svidjaju mi se trke kada mi daju odredjeni auto,pa treba da stignem do cilja za manje od odredjenog vremena(tu stalno zabadam srebrnu ili bronzanu medalju).
Мени то омиљена врста вожње. Smiley
Dalje imam utisak da je lakse da se vozi kao pajkan,i po meni je trebalo da postoji sistem na pocetku da ti izaberes da li ces da budes pajkan ili trkac,a ne da vozis i kao jedan i kao drugi.
Па ти не мораш да возиш са пајканима/тркачима ако не желиш. То је баш добро одрађено.
Grafika je dobra,ponekad zna i da zbuni jer ja se zagledam i bam u drugi auto.Ono sto mi se ne svidja je to sto postoji mnogo precica,od kojih nisu sve precice.Naime neke me toliko uspore da je to strasno.Osecaj mi je glup kad moram da idem precicom da bih prestigao druge a vozim carreru gt.
Ауто иде једном путањом.Ти исто тако изабери једну ако сте на истој пређи на другој.
Што се тиче пречица.Ако видиш наранђасту линију на мапи не мора да значи да је пречица. То сам баш прочитао у loading screen под TIPS и каже мораш да научиш стазу, да запамтиш који путеви нису пречице а који јесу.
Imam jos dosta zamerki,ali da pohvalim grafiku automobila i onu "tetu" koja prica o istoriji automobila.Neko je vec u temi rekao da mogu da se budze automobili ja to video nisam?!I tako na skali od 1-10,ocenu koju bih ja dao je 6.(moglo je to mnogo bolje).
Твоје мишљење али после свих оних срања ово ти дође као хладна лимунада у топлим летњим данима.  Smile
E da kao jos jedna velika zamerka,kad ulazimo u veliku krivinu nemoguce je ne driftovati,i dok mi tako driftujemo,ostali trkaci me predju(a vozimo potpuno isti automobil i potpuno istom linijom ulazimo u krivinu.Eto tako to je neko moje misljenje... Smile
Па како да не дрифтујеш (скрећеш,заносиш) ауто? Оно где је реалност да са 100-200 уђеш у кривину и изађеш из ње као да ништа није било. AI је одличан.Баш требаш да се помучиш да би победио. У прошлим НФС-овима си могао да будеш 2 круга испед њих, зар то није глупо? Због тога су НФС-ови били монотони јер ти возиш без неке претеране акције. 
И морам још једном да похвалим soundtrack.Свака част ко је бирао.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ne znam,mene je smorila i preso sam na f1 Smile NFS hp mi deluje kao ne zavrsena igra,i u nekim delovima toliko lose odradjena,koliko je u drugim dobra.Igra samo imitira simulaciju.Moralo je to mnogo bolje,ali to je samo moje misljenje Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ovo ni ne pokusava da bude simulacija, narocito sto su je pravili ljudi koji iskljucivo rade arkadne voznje
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ne bih se slozio....ono arkada sigurno nije,a nije ni simulacija! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Slazem se sa nekim stvarima,a sa nekim ne,sto se tice drigtinga neznam zasto je to nekom glupo i kako misli da udje u neku krivinu a da nedriftuje,to je prosto nemoguce pri vecim brzinama,sto se tice intelignecije protivnika tu je veliki pomak napravljen,u predhodnim delovima NFS sam sve resavao iz prve i igru dosta brzo prelazio,a nekada bi protivnike toliko ostavio da je to bilo tuzno kolko su ocajni,a ovde vecinu tabli moram ponoviti neke 2,a neke 3 do 4 puta da bi bio prvi,jako su protivnici teski,zajebani,voze perverzno mocno.
Sto se tice kampanje sa murijom to je super odradjeno,lepo se na mapi vidi koje su te misije,kome se nesvidja uopste nemora da ih igra,a po meni su te misije mnogo adrenalinski zanimljivije,a kroz trke kad ste u ulozi pandura naucite dobro sta su im slabe tacke i kako da ih izbegnete kada ste racer,ja sam zahvaljujuci tome naucio kako sigurno izbeci kad me neko nacilja sa emp,na koji sistem panduri bacaju spike,takodje se nauci slaba tacka roadblock,a skontas i na koji princim helikopter baca spike,sve ovo bi bilo mnogo teze obicno voznjom skontati,da nemas sansu da budes pandur.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.2
mob
Apple iPhone 7 Plus
Dajte molim vas, stavljate nfs i simulaciju u istu recenicu!?!? Te dve stvari nikada nisu isle zajedno i tako ce ostati zauvek.
To sto ovi iz EA vec godinama pricaju da ce da probaju da naprave polu-simulaciju od nfs-a je druga prica. Oni za pocetak ne znaju sta rec simulacija znaci i zato su im svi dosadasnji pokusaji bili neuspesni. Bolje bi bilo da ubuduce najavljuju arkadu pa cemo biti manje razocarani jer cemo dobiti ono sto nam je obecano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Aman ljudi niste me shvatili!Ja sam rekao da ovo imitira simulaciju,to je pod jedan,pod dva:uopste se ne bunim za driftovanje ali je lose uradjeno da idemo istom linijom imamo isti automobil,podjednako dobro driftujemo,i on me predje...po meni cist debilizam.Sto se tice trka sa pajkanima njih ne igrram trkam se samo sa ostalim "rejserima",i uopste se ne bih slozio da je teska kada se sa njima trkam,uvek budem prvi iz prvog puta,meni zaista predstavljaju problem one trke u kojim mi daju auto i odredjeno vreme za koje treba da stignem(milion puta mi prvo vreme izmakne za 50 desetinki ili jednu sekundu...Eh da da ne pominjem koliko su lose automobili uradjeni u duelima,nemoguce je bre da odgurnes auto!U stvari moguce je kad vozis kao pajkan,po meni cista glupost(i jos kao moras da koristis nitro kad udaras pajkane Smile Smile Jos jednom ponavljam moglo je to mnogo bolje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Не знаш ти шта је добро.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Не знаш ти шта је добро.  Smile
Upravo tako,slazem se sa ovim.
Novi nastavak je jako dobro osvezenje nakon po meni promasaja sa prostreet i shift koji su bili najveca bruka i sramota koju su ikada napravili,rado u slobodno vreme odigram stari underground 2 jer mi je tu extra muzika,zatim volim odigrati i Most Wanted koji ima dobru pricu ali jako brzo je zavrsim,odlican mi je i Carbon ali on mi je jos kraci,za veoma kratko vreme zavrsim celu kampanju,ovaj Hot Pursit mi se bas svidja,zanimljiv je po mnogo cemu,dobra je fora i sa onim precicama,znaci neke precice su stvarno precice i isplati se ici njima,a neke su teske i zesce navlakuse u kojima se samo mozete zesce sjebati.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:02:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.