Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 19:24:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Need for Speed: Hot Pursuit  (Pročitano 37795 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Aman ljudi ja ne mogu da verujem sto vise prelazim stvarno je sve teze Smile
To od nfs nisam ocekivao,da su neka druga vremena bio bih srecan,,al sad u vreme kolokvijuma,i ovih slava,treba mi igra koja ce me opustiti i razveseliti...nfs me pocinje nervira! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Ma mene bas opusta,neke table ponavljam i po nekoliko puta ali sve uspesno resavam,ja jos malo i presao pola igre,evo mog napredka do sada:

IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Auu,svaka cast,bravo bravo Smile,ja cu da te stignem za nekoliko dana Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ma mene bas opusta,neke table ponavljam i po nekoliko puta ali sve uspesno resavam,ja jos malo i presao pola igre,evo mog napredka do sada:

Дао си му га по гасу.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Svaki dan ga cepam,bas sam se napalio,sad mi postalo mnogo ali mnogo zanimljivije kad sam pandur,bas sam nadogradio sve one dodatke,a jos ce moci da se nadogradjuje,ma nema mi boljeg kad je trka i ima nekad 6 ili 7 trkaca i kad moram da ih sto vise onesposobim,cesto restartujem mapu dok god ih sve nerazbucam,nemam mi lepseg uzitak kad ga puknem sa emp ili kad ih obidjem i tacno su iza mene i ja izbacim spike i njih nekad dvoje,a nekad i troje nalete,ma bas je ono pravo adrenalisnko uzivanje u igri.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3476
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple Iphone 4
skino sam igru i poceo da igram al koci mi ko blesava (cak sam i rezoluciju stavio na 800x600 i sve smanjio al opet koci) a kad sam proverio na onome sajtu -can i run it- preslo je ono i recommended. jel mozda neko zna sta da uradim da bi igrao normalno

« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 20:13:03 od seen025 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Moju igru koju sam ja skinuo,dao drugu i on imao isti problem,ja sam skinuo igru bez cracka i njega sam posebno skinuo,a isto tako je i drug svoj crack skinuo posebno ali njegov nije valjao i pravio mu probleme sa gusenjem,posle sam mu dao svoj crack i radi mu extra,tako da probaj sa nekim drugim crackom.

Inace ja zavrsio malo pre deo kampanje sa pandurom,ostaje mi jos nekoliko jebeno teskih trka kao racer i gotov sam.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3476
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple Iphone 4
jeste, do cracka je problem. hvala ti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ok,nakon nekoliko sati igranja,formirao sam potpuno misljenje o igrici.Igrica sve u svemu nije losa,ne svidjaju mi se trke kada mi daju odredjeni auto,pa treba da stignem do cilja za manje od odredjenog vremena(tu stalno zabadam srebrnu ili bronzanu medalju).Sledeca stvar koja mi se ne svidja sto auto nema po meni dovoljnu snagu...vozim muscle car i hocu da odgurnem protivnicki auto,i ja ga guram,ali ne mogu da ga odgurnem,vec on mene?!(iako udaram u desnu stranu u "dupe"automobila da bi se zaneo.Dalje imam utisak da je lakse da se vozi kao pajkan,i po meni je trebalo da postoji sistem na pocetku da ti izaberes da li ces da budes pajkan ili trkac,a ne da vozis i kao jedan i kao drugi.Grafika je dobra,ponekad zna i da zbuni jer ja se zagledam i bam u drugi auto.Ono sto mi se ne svidja je to sto postoji mnogo precica,od kojih nisu sve precice.Naime neke me toliko uspore da je to strasno.Osecaj mi je glup kad moram da idem precicom da bih prestigao druge a vozim carreru gt.Imam jos dosta zamerki,ali da pohvalim grafiku automobila i onu "tetu" koja prica o istoriji automobila.Neko je vec u temi rekao da mogu da se budze automobili ja to video nisam?!I tako na skali od 1-10,ocenu koju bih ja dao je 6.(moglo je to mnogo bolje).E da kao jos jedna velika zamerka,kad ulazimo u veliku krivinu nemoguce je ne driftovati,i dok mi tako driftujemo,ostali trkaci me predju(a vozimo potpuno isti automobil i potpuno istom linijom ulazimo u krivinu.Eto tako to je neko moje misljenje... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
HTC Sensation
jeste, do cracka je problem. hvala ti

Ај пошто и мени кочи игра,пошаљи ми на пп линк за тај крек који ти је решио проблем  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 19:24:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.