Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 22:01:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Need for Speed: Hot Pursuit  (Pročitano 38736 puta)
Hronicar svakodnevice

De ste bili Srbi mili

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 582
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia N70
skroz dobro izgleda jel ima split za pc?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E75
Ja sad procitao na jednom forumu kako je mnogo kratka,i sto kazes ti dosadna,grafika je pretpostavljam super?
ps.samo sto sam pohvalio brzinu skidanja opala je na 30-50 kb/s max  Smile Smile Smile Smile
Neznam ko bi mogao da napise tu glupost ali veruj da nije nimalo tacno,kapmanja je bas dugacka, a imam osecaj da ce biti duza od svih predhodnih delova,mape uopste nisu glupe,sta vise svaka je dobra na svoj nacin,na jednoj mapi ste obicna trkac gde se trkate za poene ili ti bounty,sto vise bounty napredujete kroz wanted level,na drugim mapama se trkate ali imate muriju koja vas pokusava zaustaviti,a na drugim mapama ste vi pandur  i na pocetku mozete samo da ih lupate i izbacujete iz trke,kasnije napredujete pa dobijate spike,pa emp,pa roadblock,pa heli.
Automobili su extra odradjeni,dosta se vidi napredak,grafika kad se nabudzi je fenomenalna,jako dobra prica,zanimljiva,igra je pravo osvezenje nakon onih sranja od Shifta i Undercovera.
Toplo preporucujem,necete se zeznuti sa igrom.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Konacno danas krenuo da igram.Deluje zanimljivo videcemo...e da zanima me jel i kod vas retrovizor plavicaste boje a automobili sa kojima se trkate zute,ili je to moja graf.prsla?Ne svidja mi se sto nema kamera unutra automobila,al sta da se radi....arkada za odmaranje dusu dala:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Скинуо сам је али немам време да је одиграм вечерас. Тек сутра.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Super taman da mi javis za ovaj retrovizor...Smiley Cini mi se da je za sada lakse da budes pajkan,al to necu da budem ni u ludilu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Super taman da mi javis za ovaj retrovizor...Smiley Cini mi se da je za sada lakse da budes pajkan,al to necu da budem ni u ludilu! Smile
Ovo za retrovizor je verovatno tebi grafulja nesto brljavi,meni sve lepo pokazuje,nemam nikakvih problema sa retrovizorom,nema nista ljubicasto,al jedino to sto ti pokazuje zute automobile to je normalno,to ti tako ukazuje da su ti to protivnici,a obican saobracaj je normalan u retrovizoru,a za ljubicastu kolko znam toga nema nigde.
Ja sam dogurao do Wanted level 5,a i kod pandura sam daleko dogurao,valjda Officer II level,kakve automobile sam za panduer otkljucao,pa emp level III pa Heli level IV,pa jamer i ostale stvari lagano podizem na visi nivo.
Igra je premocna,po meni najbolji need for speed do sada.
« Poslednja izmena: 20. Nov 2010, 21:14:06 od bizmark »
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
 Smile Vise je plavkasto,a mozda i ja tripujem,svidja mi se sto je laka,kad sam umoran samo cepim gas,i ne razmisljam,e jedino me pajkani nerviraju sto me povremeno stignu pa me cuknu pozadi i upropaste mi auto Smile i posle moram da ih unistim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Lako je ali na pocetku,veruj kad stignes kao ja malo dalje ima da neke table ponavljas po nekoliko puta,dosta razlicitih trka ima i sve su zanimljive,ali kako se napreduje sve dalje i dalje tako postaje bas pretesko.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ko bi reko da ce i to jednog dana da se desi da se ponavljaju trke u nfs,hehehe:)
Znaci bice zanimljivo,a jel si video onaj trejler za shift 2 unleashed,samo sto su pustili ovu oni vec najavljuju drugu.Jesu ludaci,po mom misljenju ono ce  tek da bude brutalno(jos pogled iz kacige) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ево коначно сам одиграо најновији НФС. Био сам скептичан пре играња.Имао сам ону слику из демоа. Али чим сам ушао у игру променио сам мишљење. Smile Тренутно сам на Wanted Level 4, са пајканима још нисам играо.Уопште није досадна игра. Свака стаза је лепо одрађена. И још додатни ефекти типа киша,грмљавина итд. Разноликост возила и подељеност у класе је солидна.Ту је и добро одабран soundtrack.Некад је осећај као да идете на излет.Некад пак да што пре стигнете кући док возите по невремену.А некад вам скаче адреналин док возите као манијак. Имам само речи хвале за овај НФС. И комотно могу да кажем да је ово најбољи НФС после Most Wanted. Одмах се види разлика чим игру прави бољи тим.Било би добро да је могуће играти мулти као са Burnout Paradise The Ultimate Box али ако већ не може шта је ту је. Smile
И видео сам тизер за Шифт 2. Не знам само зашто гурају тај наслов кад је тотални промашај.  Smile

Konacno danas krenuo da igram.Deluje zanimljivo videcemo...e da zanima me jel i kod vas retrovizor plavicaste boje a automobili sa kojima se trkate zute,ili je to moja graf.prsla?Ne svidja mi se sto nema kamera unutra automobila,al sta da se radi....arkada za odmaranje dusu dala:)
На ретровизору су обична кола жуте боје а пајкани плаве. Мислим да није до графичке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 22:01:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.