Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453092 puta)
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia E71
Ok, hvala. Smile
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
LG Optimus L7 II ili Samsung Galaxy Core?

Što se uslovno rečeno loših stvari kod telefona tiče, za sad jedino što sam primetio, a na šta ljudi u principu neopravdano kukaju, je to što zvono ne kreće odmah maksimalnom jačinom, nego se postepeno pojačava, ali do maksimalne glasnoće mu treba ne više od 2 sekunde, tako da je to prilično zanemarivo.

Još jedan glas za LG . Samo bih hteo da dodam još jednu (meni takodje zanemarivu) manu, na koju sam video da su se vlasnici požalili .
   Najme , kada telefon ode u "batery save" mod, osvetlenje se automatski smanjuje na minimum, bez mogućnosti pojačavanja . E sad, možda je to i ispravljeno nekim updateom (zakrpom) softvera do sada . Inače, L7 II je prilično pozitivno okarakterisan na drugim forumima. 
   Uzmi u razmatranje i N4 . Mislim da je taj model još uvek na "tronu" best-bay police , zbog njegovog odnosa kvaliteta i trenutne cene !  Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
samsung galaxy s2 + ili samsung galaxy s3?
« Poslednja izmena: 17. Sep 2013, 02:20:33 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
HTC m9
poz sasmung galaxy s3
htc one x
nokia lumia 920
od ova tri koji ima najstabiliniji os,koji je najbrzi kako se ponasaju u radu itd
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
HTC 
samsung galaxy s2 + ili samsung galaxy s3?

s3

poz sasmung galaxy s3
htc one x
nokia lumia 920
od ova tri koji ima najstabiliniji os,koji je najbrzi kako se ponasaju u radu itd

Ne znam bas za Nokiu,ne pratim,ali ovde bih izabrao One X,ja ga imam,ali neces pogresiti ako izaberes i S3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
HTC m9
ok hvala uzeo sam htc nekako me on najvise privukao
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia C5-00
хтео бих неког андроида до макс 140 еура, па ми треба савет...
Гледам резолуције 320x480, јер ен волим велике телефоне, значи андроид 4+, та резолуција, максимум, односно најбоље што се може... Smiley

Ја се троумум  Smile
LG Optimus L4 II E440
Samsung Galaxy Young S6310
HTC Desire C

искрено бих најпре узео хтц, јер ми је најлепши, али као ману му на доста места наводе то што је процесор само 600 мегахерца, па је као спор...  Smile

Квалиет камере ми није битан, битно ми да телефон ради брзо, и да је мени леп, и ето квалитет кућишта и израде, па бих да чујем мишљења... Smiley

Ако неко има и неки други предлог, рад сам да чујем Smiley
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
ok hvala uzeo sam htc nekako me on najvise privukao

Ne bih da kvarim užitak  , ali S3 je bolji od One X+ , a kamoli od One X . Imalo je dosta priče na forumu o tome...

хтео бих неког андроида до макс 140 еура, па ми треба савет...
Гледам резолуције 320x480, јер ен волим велике телефоне, значи андроид 4+, та резолуција, максимум, односно најбоље што се може... Smiley

Ја се троумум  Smile
LG Optimus L4 II E440
Samsung Galaxy Young S6310
HTC Desire C

Ako je ta trilema u pitanju, LG L4 II je najbolji izbor po meni . Kod htc-a , sem dobrog kontrasta ekrana nema ništa zanimljivo za te pare. Sa 600mhz u browser-u ne očekuj otvaranje flash-a. Ima nešto bolju kameru, koja te i onako ne interesuje. Tu zeza i 512mb ram-a , što je premalo (kod oba modela) . Taj samsonaši jang nisam (i neću) ni da gledam. Za današnje standarde 3 i žilet inča je premalo. Sem toga, za bilo koji od tih telefona mislim da je greota "baciti" 140e . Ako si samo u fazonu "pozivi-poruke" , ima i jeftinijih modela od navedenih.
     Bolje se još malkice opruži i uzmi L7 II (P710) ....

« Poslednja izmena: 24. Sep 2013, 21:06:48 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia C5-00
Хвала на мишљењу, ево мало да образложим шта ми треба и зашто гледам ове мање и јефтиније телефоне Smiley
Пази, ја нисам од оних који гледају у телефон уместо испред себе док иду улицом  Smile

Дакле пре свега музика, увек слушалице у ушима, некад радио некад плејер... Не занимају ме ни игрице, нити неко брдо апликација и зајебанција... Wifi ћу вероватно само понекад палити... Знам... Сад иде питање а чему онда уопште паметан телефон... Па ето, леп ми, а и да мало научим и савладам те андоиде, јер волим линуксе и фри врлд... А то би ми био први тач и први андроид (сад носим C5-00 )  Smile
Дакле мени битно да он буде брз у оним операцијама које нису презахтевне, да јако брзо отвори мени, контакте, поруке, плејер...
Флеш, јутјуб и остале пичкематерине тог типа ме не интересују, можда ето кад имам вајерлес, и баш ми досадно, а мени никад досадно, али ето, евентуално тада да отворим фејс, и то чисто да не буде да функције тог телефона пропадају и не користе се уопште...  Smile

Рама вероватно мало тих 512, али ако се не пали ништа презатевно, предпостављам да ће бити ок... Нисам ја нешто луд за телефонима, ја то гледам и не трепћем 15 минута, до краја првог дана све издрндам могуће, и сутра већ погледам у њега само кад хоћу да напишем смс, кад ми стигне смс, кад зовем, или ме неко зове, и кад хоћу да променим радио станицу или песму која иде Smiley

Е сад, ако би се то све узело у обзир, да ли би мени овај HTC био добар?  Smile Овај C5-00 има очајан екран, то ми смета, на сунцу се ништа, али ништа не види, па се надам бољем екрану Smiley
« Poslednja izmena: 25. Sep 2013, 09:23:29 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Za jedan grad na Balkanu i klub u njemu zivim ja..

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Linux
Browser
Chrome 26.0.1410.63
mob
LG L7 II P710
Хвала на мишљењу, ево мало да образложим шта ми треба и зашто гледам ове мање и јефтиније телефоне Smiley
Пази, ја нисам од оних који гледају у телефон уместо испред себе док иду улицом  Smile

Дакле пре свега музика, увек слушалице у ушима, некад радио некад плејер... Не занимају ме ни игрице, нити неко брдо апликација и зајебанција... Wifi ћу вероватно само понекад палити... Знам... Сад иде питање а чему онда уопште паметан телефон... Па ето, леп ми, а и да мало научим и савладам те андоиде, јер волим линуксе и фри врлд... А то би ми био први тач и први андроид (сад носим C5-00 )  Smile
Дакле мени битно да он буде брз у оним операцијама које нису презахтевне, да јако брзо отвори мени, контакте, поруке, плејер...
Флеш, јутјуб и остале пичкематерине тог типа ме не интересују, можда ето кад имам вајерлес, и баш ми досадно, а мени никад досадно, али ето, евентуално тада да отворим фејс, и то чисто да не буде да функције тог телефона пропадају и не користе се уопште...  Smile

Рама вероватно мало тих 512, али ако се не пали ништа презатевно, предпостављам да ће бити ок... Нисам ја нешто луд за телефонима, ја то гледам и не трепћем 15 минута, до краја првог дана све издрндам могуће, и сутра већ погледам у њега само кад хоћу да напишем смс, кад ми стигне смс, кад зовем, или ме неко зове, и кад хоћу да променим радио станицу или песму која иде Smiley

Е сад, ако би се то све узело у обзир, да ли би мени овај HTC био добар?  Smile Овај C5-00 има очајан екран, то ми смета, на сунцу се ништа, али ништа не види, па се надам бољем екрану Smiley

Morao sam da se uključim  Smile Pazi, ne verujem da je bilo ko od nas rođen kao geek što se tiče ovakvih stvari... Ni mene nije zanimalo preterano da čačkam telefone itd... Međutim, vremenom kad vidiš kod nekog neku aplikaciju koja ti se svidi, poželiš je i ti... Onda sledeću, pa onu tamo i onda onu tamo... Malo po malo onda dođeš do toga da imaš brdo aplikacija na telefonu koje ne koristiš (ko je rekao ciravozd  Smile ), ali jednostavno ti postane gotivno to što možeš da ih imaš... Mislim da bi iz tog razloga možda trebao da pojuriš najbolje za najjaču kintu koju možeš da izdvojiš... Ako kupiš neki smartphone sa malo RAM itd, verujem da ćeš ipak posle nekog vremena zažaliti...
IP sačuvana
social share
I te noci kada izdahnem,
zadnje pivo za tebe popijem,
i na nebu tom na koje idem ja,
sija moja Zvezda Crvena...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.