Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 452974 puta)
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung S4
Moze li preporuka za Android telefon cenovnog ranga oko 300 eura, 350 maksimalno?
Po svemu sto sam gledao LG Nexus mi nekako dodje kao prvi izbor.  Smile
Vidim da je predstavljen i LG G2 pre neki dan pa ne znam da li vredi cekati da se pojavi na trzistu ako to znaci da ce oboriti cene ostailh modela i koliko bi uopste i mogao da ih obori...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Za jedan grad na Balkanu i klub u njemu zivim ja..

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Linux
Browser
Chrome 26.0.1410.63
mob
LG L7 II P710
Drugari, treba mi malo pomoći. Budžet za kupovinu telefona mi je maksimalnih 250e. E sad, šta bih ja: Ja bih android, makar 4.3 inča ekran te makar 5mp kameru. U obzir dolaze ili novi ili polovni telefoni sa važećom garancijom. Znam da je, gledajući samo ove parametre, izbor prilično veliki, ali svaka pomoć bi mi dobro došla. Elem, imao sam ideju da uzmem novi LG Optimus 4X HD P880, međutim on je u međuvremenu poskupeo, pa je ispao iz cenovnog opsega. Simpatični su mi i novi LG L7 II, SGS2+, te LG L9 (međutim, koliko videh, za njega moram da sečem sim karticu, a što mi se ne sviđa). Unapred hvala na odgovoru  Smile

P.S. Izbegao bih razne Prestigio, ZTE, Huawkuracpalac i slične marke. Prevashodno me zanimaju Samsung i LG, tek onda sve ostalo.
« Poslednja izmena: 23. Avg 2013, 23:42:55 od ciravozd »
IP sačuvana
social share
I te noci kada izdahnem,
zadnje pivo za tebe popijem,
i na nebu tom na koje idem ja,
sija moja Zvezda Crvena...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
HTC ONE
Moja preporuka ti je da uzmeš Galaxy Grand Duos za 255 evra , 5 inča ekran a ima i oficijelni android 4.2.2 .
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
    ...džaba mu 4.2 i 5` , kad mora da se "zuri" u IPS 480x800 na toj dijagonali . Telefon prima dve sim kartice, te ako se za tim nema potrebe, stvarno suvišan dodatak.

Simpatični su mi i novi LG L7 II, SGS2+, te LG L9 (međutim, koliko videh, za njega moram da sečem sim karticu, a što mi se ne sviđa).

Za L9 (LG P740) ne treba seći sim i telefon uopšte nije loš . On se može naći nov (na sivo) za oko 170e . L7 II takodje nije loš telefon.

Ja bih sa 250€ pojurio LG Optimus G ili N4 8gb ...
« Poslednja izmena: 24. Avg 2013, 16:34:30 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
moze pomoc   Smile  razmisljam se da uzmem nov telefon pa mi je nedoumica oko samsung Galaxy s4 mini ili samsung Galaxy s2 plus?    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.9.0
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Apple iP5
S4 mini je bolji - noviji je i ima jace specifikacije od S2+
« Poslednja izmena: 24. Avg 2013, 23:25:53 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
hvala Ardzuna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Za jedan grad na Balkanu i klub u njemu zivim ja..

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Linux
Browser
Chrome 26.0.1410.63
mob
LG L7 II P710
    ...džaba mu 4.2 i 5` , kad mora da se "zuri" u IPS 480x800 na toj dijagonali . Telefon prima dve sim kartice, te ako se za tim nema potrebe, stvarno suvišan dodatak.

Simpatični su mi i novi LG L7 II, SGS2+, te LG L9 (međutim, koliko videh, za njega moram da sečem sim karticu, a što mi se ne sviđa).

Za L9 (LG P740) ne treba seći sim i telefon uopšte nije loš . On se može naći nov (na sivo) za oko 170e . L7 II takodje nije loš telefon.

Ja bih sa 250€ pojurio LG Optimus G ili N4 8gb ...

Hvala za info  Smile
IP sačuvana
social share
I te noci kada izdahnem,
zadnje pivo za tebe popijem,
i na nebu tom na koje idem ja,
sija moja Zvezda Crvena...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 176
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Zanimaju me predlozi poštovanih kolega forumaša koji bi telefon za oko 200e mogao da uzmem, a da dobijem što više za uložene novce.
Prvenstveno mi je potreban telefon, a ne računar, ali ako ulažem neku kintu voleo bih da što više izvučem.
Uglavnom bih ga koristno za telefoniranje, neke .pdf-ove, net, naravno neke igrice i možda nešto malo muzike itd.

Za sada mi je favorit Alcatel OneTouch 997 jer sam čitao da se odlično ponaša i da se sjajno pokazao u tom cenovnom rangu.
Video sam da iPhone 3GS ima da se uzme za te pare, a do sada sam imao samo pozitivna iskustva sa iPhone uređajima, ali bih radije koristio Android.

Molim predloge, razloge, objašnjenja, diskusije itd.

Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
200 eura za 3GS je suludo, jako precenjeno za takav telefon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.