Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453061 puta)
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia C5-00
Што више људи да ми каже своје мишљење то је боље Smiley

Све ја то верујем, и ти си вероватно у праву, у глобалу а делимично и код мене...
Али опет  толика детањност у мом претходном посту за циљ има пре свега искрено мишљење вас који се боље од мене разумете у све ово како ће то радити за то што сам написао... Smiley
Ја разумем да је то крш, и да је застарео, и да је мали екран,и све то... Ја не бих да ми кочи сваки час при обичним отварањима менија, контаката, порука, музичког плејера, него да то иде течно, ако је могуће... И то ме занима пре свега... Smiley

Да ли је тих 600 мегахерца довољно за релативно тренутно отварање ових основних ствари, ако у позадини ради само музички плејер, ништа више од њега Smiley

Ја гејмер нисам, нити ћу бити, нета ми је довољно ово што на компу видим, и кући доста времена комп ради само да би музику пуштао, прошли су дани кад сам ја по цео дан на нету висио, сад радије изађем у шетњу кроз парк, не гледајући ни у какве екране, кад одем на село на 10 дана комп и нет ми ни најмање не недостаје, то није тема, али само да дочарам моју зависност од гледања у екран и покажем да ће телефон бар 90 % времена бити стварно коришћен без нета и брда позадинских апликација... Smiley
« Poslednja izmena: 25. Sep 2013, 13:31:07 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Dobio sam ponudu za Galaxy S4 sa Evropskom garancijom od 24 meseca. Hteo bih se informisati o cemu je rec pre nego se nadjem sa momkom da vidim da li cu uzeti telefon.

P.S. Interesuje me ko moze da izda tu garanciju i kako ide servis (da ne ispadne imas garanciju, a kad dodje do problema ispostavi se da je to mrtvo slovo na papiru).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Za jedan grad na Balkanu i klub u njemu zivim ja..

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Linux
Browser
Chrome 26.0.1410.63
mob
LG L7 II P710
Што више људи да ми каже своје мишљење то је боље Smiley

Све ја то верујем, и ти си вероватно у праву, у глобалу а делимично и код мене...
Али опет  толика детањност у мом претходном посту за циљ има пре свега искрено мишљење вас који се боље од мене разумете у све ово како ће то радити за то што сам написао... Smiley
Ја разумем да је то крш, и да је застарео, и да је мали екран,и све то... Ја не бих да ми кочи сваки час при обичним отварањима менија, контаката, порука, музичког плејера, него да то иде течно, ако је могуће... И то ме занима пре свега... Smiley

Да ли је тих 600 мегахерца довољно за релативно тренутно отварање ових основних ствари, ако у позадини ради само музички плејер, ништа више од њега Smiley

Ја гејмер нисам, нити ћу бити, нета ми је довољно ово што на компу видим, и кући доста времена комп ради само да би музику пуштао, прошли су дани кад сам ја по цео дан на нету висио, сад радије изађем у шетњу кроз парк, не гледајући ни у какве екране, кад одем на село на 10 дана комп и нет ми ни најмање не недостаје, то није тема, али само да дочарам моју зависност од гледања у екран и покажем да ће телефон бар 90 % времена бити стварно коришћен без нета и брда позадинских апликација... Smiley

U tom slučaju verujem da je 600mhz dovoljno, mislim da nećeš imati problema za to za šta hoćeš da ga koristiš  Smile
IP sačuvana
social share
I te noci kada izdahnem,
zadnje pivo za tebe popijem,
i na nebu tom na koje idem ja,
sija moja Zvezda Crvena...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
@gagijk  , sve ja tebe razumem, ali ne razumeš ti mene ...

Za malu razliku u parama se dobije veeeeelika razlika u telefonu . Za (LG) L7 II sam skoro siguran da u svom cenovnom rangu nema konkurenta , te ti zbog toga njega predložih .

Ne moraš biti nikakav geek ili manijački nastrojen telefonima, da bi nosio taj fon . Kao što si ne zadovoljan sa C5 , tako može da ti se desi i sa desire c , veruj mi. Bez obzira na tvoje prohteve, za p710 sam siguran da ćeš biti zadovoljan, dok sa desire c nisam siguran... 

Dobio sam ponudu za Galaxy S4 sa Evropskom garancijom od 24 meseca. Hteo bih se informisati o cemu je rec pre nego se nadjem sa momkom da vidim da li cu uzeti telefon.

P.S. Interesuje me ko moze da izda tu garanciju i kako ide servis (da ne ispadne imas garanciju, a kad dodje do problema ispostavi se da je to mrtvo slovo na papiru).

Evropska garancija u Srbiji ne znači, ama baš, ništa...
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1620.1
mob
Nokia C5-00
Да ли значи нешто то што девојка моја има Sony Xperia Miro, и то што сам истим презадовољан...  Smile

Мислим, колико је он бољи/лошији, онако реално... Ако добијем сличне перформансе ја задовољан Smiley

ето неко твоје виђење разлика у тим телефонима, ако те не мрзи  Smile Smile Smile

и да... Хвала свакако на свакој помоћи и досадашњој и евентуалној будућој Smiley
« Poslednja izmena: 25. Sep 2013, 19:13:35 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
  Miro i desire c se ne mogu uporediti (pre bi se mogao uporediti sa Xperiom Tipo, koji je jeftiniji i lošiji), a evo i zašto...

Sve dok je htc  low-budget klasu pokretao sa 2.3 softverom kao i 3.0 Sense-om , to je nekako i pilo vodu , te telefoni i nisu toliko lagovali (wildfire s recimo) . Od kako su u presiromašni hardver krenuli sa 4.0 i osiromašenim 4sense , krenuli su problemi nevidjenog laga (sporost, tromost, često zapucavanje, kočenje) . Jednostavno, taj osiromašeni čipset ne može da izgura normalno nadrndani sense i ako je ovaj znatno osiromašen. Isto sra+++nje su napravili sa One V . Hardver jednostavno ne može da izgura normalan rad. Da mu se ram i oprosti, ali qualcomm od 600mhz zajsta ne može. Da ne pričam o očajnoj bateriji i ekranu koji ima kontrast, ali na sunčevim zracima bledi isto koliko i tvoj C5 !!!  

Sa druge strane, Miro ima daleko manje zahtevan UI (user interface) , radni takt na 800mhz (Cortex-A5) , te radi "kao po loju" u odnosu na C . Iako iste megapikselaže kamere (5mp) , kamera je dosta bolja na Miro , baterija takodje bolja (1500mAh prema 1350mAh , a i u praksi) , bolji display . Jednostavno, Miro je skuplji i to opravdano. Pre bih kupio i wildfire s , nego desire c i ako je stariji model (bar iole radi kako treba) .

E sad , za bukvalno iste pare (oko 200e) koliko košta Xperia Miro se može uzeti taj famozni LG Optimus L7 II , koji  bukvalno jede Xperiu kojom si zadovoljan u svim mogućim sverama (hardver , softver, UI , kamera, ama baš sve) , pa ti sad vidi o čemu ti pričam !  Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2013, 19:55:22 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1620.1
mob
Nokia C5-00
Ух... Хвала за ово детаљно објашњење...
Проблем је што је мени тих 200 баш превише, 140 је буквално горња граница... Smiley

Дал је Alcatel One Touch S Pop OT-4030D бољи избор, с обзиром да има 1000 мегахерца процесор  Smile Smile Smile

или ето, шта ти мислиш да је макс за тих 140 еура  Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2013, 19:58:43 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
  Jojjj , o Alkatelu baš ništa ne znam, niti sam imao prilike uživo da ga čačkam. Za njega stvarno ne mogu ništa baš da kažem , jer ja nešto slabo verujem tim specifikacijama na papiru. I ZTE blade 3 ima 1000mhz , pa se zakucava kao blesav , laguje, gubi gsm signal iz čista mira (većina) i sl. gluposti... 

Baciću oko na trenutni cenovnik , pa ću ti dati neki moj izbor, a ti sačekaj još neki predlog drugih članova , nemoj žuriti. Bolje dan-dva kasnije, al` da bude to TO , nego brzi za*eb ...

Negoo, mora li nov u radnji, ili može i "sivo" a nov... ?
« Poslednja izmena: 25. Sep 2013, 20:37:38 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Linux
Browser
Chrome 26.0.1410.63
mob
LG L7 II P710
Ух... Хвала за ово детаљно објашњење...
Проблем је што је мени тих 200 баш превише, 140 је буквално горња граница... Smiley

Дал је Alcatel One Touch S Pop OT-4030D бољи избор, с обзиром да има 1000 мегахерца процесор  Smile Smile Smile

или ето, шта ти мислиш да је макс за тих 140 еура  Smile

E, a reci mi da li u obzir dolaze samo novi telefoni? Da li si možda razmišljao na stranu da pogledaš male oglase ili neki sajt gde se "kupuje i prodaje" i da tamo nađeš neki polovan telefon koji se uklapa u tvoju cifru, a koji poseduje garanciju? Backarelli i ja smo k'o mutavi na telefon zapeli za L7 II (stvarno je dobar, to mi je prvi LG i do sad me je kupio za sve pare), a njega na pomenutim sajtovima možeš za cifru koja tebi odgovara, da nađeš mesec dana star sa garancijom. Prošaraj malo po netu, gre'ota je da imaš izbor i da za neku određenu kintu kupiš slabiji aparat...
IP sačuvana
social share
I te noci kada izdahnem,
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Linux
Browser
Chrome 26.0.1410.63
mob
LG L7 II P710
LG Optimus L7 II ili Samsung Galaxy Core?

Što se uslovno rečeno loših stvari kod telefona tiče, za sad jedino što sam primetio, a na šta ljudi u principu neopravdano kukaju, je to što zvono ne kreće odmah maksimalnom jačinom, nego se postepeno pojačava, ali do maksimalne glasnoće mu treba ne više od 2 sekunde, tako da je to prilično zanemarivo.

Još jedan glas za LG . Samo bih hteo da dodam još jednu (meni takodje zanemarivu) manu, na koju sam video da su se vlasnici požalili .
   Najme , kada telefon ode u "batery save" mod, osvetlenje se automatski smanjuje na minimum, bez mogućnosti pojačavanja . E sad, možda je to i ispravljeno nekim updateom (zakrpom) softvera do sada . Inače, L7 II je prilično pozitivno okarakterisan na drugim forumima. 
   Uzmi u razmatranje i N4 . Mislim da je taj model još uvek na "tronu" best-bay police , zbog njegovog odnosa kvaliteta i trenutne cene !  Smile

Iz nekog razloga kod mene ne šljaka tako. Battery save mi je uključen, međutim osvetljenje mogu da menjam. Nije da se žalim, samo kažem  Smile
IP sačuvana
social share
I te noci kada izdahnem,
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.