Trebao si da primetis da s vremena na vreme koristim i on i ona...zasto? Da bi povecao maniju gonjenja kod nekih "patriJota" ...dakle, da li sam musko ili zensko Nikad necete saznati
Ти си модеран, а то је модерно у европи, али не мораш да нам откриваш да ли си активан или пасиван, мало је
O,pa tebe to zanima izgleda Ok.Šalu na Stranu ima li istine ... zezam se malo
Trebao si da primetis da s vremena na vreme koristim i on i ona...zasto? Da bi povecao maniju gonjenja kod nekih "patriJota" ...dakle, da li sam musko ili zensko Nikad necete saznati
Nadam se da nećete mnogo spam-ovati temu, imate dosta tema za pljuvanje LDP-a. Sačekajte barem prvi dan kampanje da prođe, da vidite šta smo tačno naumili, pa onda krenite u pljuvanje. I imajte na umu da je ovo kampanja Mladih, potpuno nezavisno planirana i organizovana od "starijeg" dela partije.
Ja ću vas redovno izveštavati i sam ću sigurno 3-4 puta putovati.
nadam se da ces doci u zrenjanin...da te ja licno ugostim
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко