Ovo nije ni za osudu...Kako te nije sramota da se rugaš prebijenom čoveku? -Mislim da je to advokat prebijen od Šešeljevih telohranitelja nakon emisije u kojoj se drznuo da prozove Nj.V.Šešelja... Stvarno mislim..
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
1. To svako normalan hoce 2. To ni strasni LDP ne moze da promeni. 3.a OK tvoja soba tvoja stvar 3.b To je problem 90% svetskih zemalja 3.c Navikli smo da udarate na crkvu jer ste moderne komunjare. 4. Koliko znam vec sada mozes da budes sa devojkom (ili deckom ne znam cemu ste skloni) i da ne ides u vojsku,a Srbiji koju volite(a kazete da je volite) oduzite se civilnim sluzenjem vojnog roka,a da ratovi su iza nas samim tim i ubijanje. 5.Ni ja to ne zelim,ali isto tako ne zelim da ulazim u Evropu na nacin koji propagira LDP.
P.S. Vas na vlasti niko od nas nece docekati jer nikada necete doci na vlast Mnogo smesna stranka koja ima veoma malu podrsku biraca a mnogo se sepuri. Lepo te pare sto vam siptari daju za propagiranje uzmite i potrosite na ono sto najvise volite.
Ovo nije ni za osudu...Kako te nije sramota da se rugaš prebijenom čoveku? -Mislim da je to advokat prebijen od Šešeljevih telohranitelja nakon emisije u kojoj se drznuo da prozove Nj.V.Šešelja... Stvarno mislim..
Ајде испричај ми ту анегдоту, ја сам чуо званичну верзију да се човек оклизнуо на банану и то је био доказ на суду. Ма није ваљда да га је неко тукао, ко би тако финог усташу тукао, срам да га буде. Али свашта се дешава када се меша кока са допом и још нагази банана.
2Nksamsj, да баш тако.
А тетка Коштунија им је исплела вунене чарапице да деца не озебу.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(9.26 KB, 260x377)
« Poslednja izmena: 18. Sep 2007, 19:40:57 od Гамбино »
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“