LDP je stranka buducnosti i prosperiteta zemlje Srbije. Dolazi vreme kada treba da se dese promene u ovoj zemlji, sto pre, tim bolje...mnogima je pocelo da gori pod nogicama, to se vidi
Trebao si da primetis da s vremena na vreme koristim i on i ona...zasto? Da bi povecao maniju gonjenja kod nekih "patriJota" ...dakle, da li sam musko ili zensko Nikad necete saznati
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Trebao si da primetis da s vremena na vreme koristim i on i ona...zasto? Da bi povecao maniju gonjenja kod nekih "patriJota" ...dakle, da li sam musko ili zensko Nikad necete saznati
Ти си модеран, а то је модерно у европи, али не мораш да нам откриваш да ли си активан или пасиван, мало је
Bome ovo u muskom rodu ti krekulo jedno za drugim. Mozda volis da ti se ljudi obracaju zenskom rodu U ovom veku je i to "normalna" stvar.Znamo da vas ima Lepo smo ppopricali o tebi,sada se vratimo na temu. Sta mladi LDP-ovci planiraju kada se urade