Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 00:41:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne žele Rome u Boljevcima  (Pročitano 21294 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple 15

Isto tako... vecina gradjana "seta" telefon od min 200e i kupuje kola i stan na kredit...
Ja sam izabrala putovanje... sta da se radi... stedis, stedis... pa odes...
Ne izigravas sabana koji nema za pivo, ali zato nosi N95

DS-ovi paraziti sa kojima se ti druzish nikako nisu vecina  Smile . izadji malo na ulicu ,po pijacama ,prodavnicama  ... pa proveri koliko je tih shabana koji imaju telefone od 200 evra  Smile

a da opet  napomenem da ce nas tvoj mali  hobi koshtati josh 100 000 istih takvih roma koja ce opet isporuchiti nekom boljevcu ,a ne centru beograda gde se nalaze ti koji su spremni da prodaju celu srbiju da bi "mogli da putuju"  Smile Smile

Mogu ti samo reci da pucas u prazno... kao i uvek...
Sta vise, svi paraziti koje ja znam, daleko su od liberalnih shvatanja...
Verovatno ocekuju da im se servira na tacni jer su, pobogu, Srbi i Arijevci Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Zaista preti opasnost da Srbija postane sabirna zemlja za Rome iz EU tj novih članica EU kao što su Rumunija, Bugarska ili Madjarska.

ne preti opasnost ,nego je to jedan od glavnih uslova za ulazak u tu bozanstvenu organizaciju ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Alcatel One Touch
Zaista preti opasnost da Srbija postane sabirna zemlja za Rome iz EU tj novih članica EU kao što su Rumunija, Bugarska ili Madjarska. U tim zemljama je počeo "EUteror" nad Romima. Prisiljavanje da izvade i nose lična dokumenta. Da se odrasli popišu kao nezaposleni pa da im se po potrebi daje posao. Da deca obavezno idu u osnovnu školu. Da se zaraženi prisilno leče po posnovu zakona o suzbijanju zaraza.

Od svega toga Romi beže u Srbiju, i to masovno. Evo ove teme ne bi ni bilo da se deo njih nije naselio kod Gazele pa realno i upadljivo smetaju.

"Radikalsko čudo" naselje "Plavi horizonti" koji su danas najveća Romala u Beogradu, ali to je zabačeno, podalje od ekstra lokacija na Novom Beogradu.
   Amin,lock... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple 15
Eh, kakav je to strasan teror govori cinjenica da kroz pola Evrope nisam videla nijednog prosjaka...
Jedino gde smo se sreli sa necim slicnim i gde, izgleda, jedino smeju da rade, je granica Austrije i Madjarske...
Cim smo skrenuli da kupimo vinjetu, napali su nas da nam operu sofersajbnu i da im damo neiskoriscenu austrijsku vinjetu....
Zaista su bili napadni, a isli su do toga da su stajali oko ljudi koji su kupovali vinjete na kiosku i zickali pare, te zavirivali u novcanik...
Mislim... ja jesam paranoik, ali zaista nije prijatno kada 20-30m od kola do kioska i nazad moras da predjes sa rukama u dzepovima, da upalis alarm na kolima i molis Boga da ti ne sjebu brisace, haubu i sofersajbnu svojim skakanjem po kolima... 
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Eh, kakav je to strasan teror govori cinjenica da kroz pola Evrope nisam videla nijednog prosjaka...
A kolio si ti vremena provela u to pola evrope?Kako si mogla za ovako kratko vreme da obidjes pola evrope i da steknes takav utisask.Idi lepo tamo pa zivi malo pa ces videti i prosjake i sl...
A i da je tako kao sto ti pricas,zasto onda ne bi tako bilo i kod nas..Da se razumemo i ja sam da se neke stvari dovedu u red i kod nas ali neki sve kontra rade od onoga kako je u EU.U evropskoj uniji nebi neko smeo da nezna jezik zemlje u kojoj zivi kao sto je to slucaj kod nas i da ne navodim primer.A sve to rade oni zagovornici ulaska u Eu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
"Država Srbija" ili "Izgubljeni u prevodu" - upravo je to i suština cijele priče.
Mi ne znamo šta EU očekuje od nas, jer nismo u mogućnosti, bar većina od nas, da ode tamo da vidi i pita, nego smo prepušteni raznoraznim tumačima.
Tu su silne vladine i nevladine organizacije koje nam prenose šta novo EU želi od nas i mi onda na osnovu toga stvaramo svoju sliku i mišljenje o istoj.
Ja svoje mišljenje gradim na pričama ljudi koji su otišli tamo i žive već 10-ak godina. Svugdje je priča ista, ako možeš da dokažeš da si koristan član društva, spreman da prihvatiš njihove običaje i propise - ti si dobrodošao, u svakom drugom slučaju - dovidjenja.
Takav je zakon i tu nema priče. Niko neće da sebi natovari na vrat breme koje mu ne treba.
Problem kod nas je što se mi samo svađamo, umjesto što razgovaramo. I što svi znaju da su Srbi narod bez principa, koji sve sve radi na o-ruk. Nema tu dugoročnog plana, nema tu šanse da će država po bilo kom pitanju da zauzme stav koji će da važi sljedećih 10 - 20 godina, nego se sve mjenja od danas do sutra.
Zato i jesmo Raj za Rome. Danas ih možda tjeraju, ali doće sutra neki drugi koji će da daju dinar. I tako u krug. Stalno. Dovjeka.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2009, 09:32:10 od Patak Dugoprugas »
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Mi ne znamo šta EU očekuje od nas, jer nismo u mogućnosti, bar većina od nas, da ode tamo da vidi i pita, nego smo prepušteni raznoraznim tumačima.
Ja ne znam sta tarze oni od nas,ali znam sta rade ovi ovde ne bi li mi usli u tu tvorevinu.A od nas se trazi sve suprotno onome kako je kod njih.

Citat
Svugdje je priča ista, ako možeš da dokažeš da si koristan član društva, spreman da prihvatiš njihove običaje i propise - ti si dobrodošao, u svakom drugom slučaju - dovidjenja.
A kod nas se ovo zove ugrozavanje ljudskih prava i sloboda.Od nas se trazi da se odreknemo svoje vere,svoje kulture da bi tamo dosli umesto da bude obrnuto

Citat
Zato i jesmo Raj za Rome. Danas ih možda tjeraju, ali doće sutra neki drugi koji će da daju dinar. I tako u krug. Stalno. Dovjeka.
Ne samo za Rome vec i za sve koji nisu Srbi...Kad kazes da nisi Srbin bolje prodjes u ovoj zemlji nego kad se izjasnis da si Srbin...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple 15
Citat
A kolio si ti vremena provela u to pola evrope?Kako si mogla za ovako kratko vreme da obidjes pola evrope i da steknes takav utisask.Idi lepo tamo pa zivi malo pa ces videti i prosjake i sl...
A i da je tako kao sto ti pricas,zasto onda ne bi tako bilo i kod nas..Da se razumemo i ja sam da se neke stvari dovedu u red i kod nas ali neki sve kontra rade od onoga kako je u EU.U evropskoj uniji nebi neko smeo da nezna jezik zemlje u kojoj zivi kao sto je to slucaj kod nas i da ne navodim primer.A sve to rade oni zagovornici ulaska u Eu

Slusaj... ja znam sta pricam i mani me te jeftine patetike...
Da, i u EU postoje siromasni, ali ne policija ne dozvoljava da im se prosjaci vuku po gradu...
Tamo ne moze da ti se desi da te musavo dete juri po ulici, vuce za jaknu i zavlaci ruku u dzep... ili... sto se desavalo, da te pljune ili ti pljune u hranu ako neces da mu das ono sto jedes...
Onaj ko nece da radi, dobija pedalu... Onaj ko nece da nauci jezik, ko nece da koriguje svoje obicaje, da bude koristan clan drustva...
I ja se apsolutno slazem sa tim sta rade...
A ovde ne pricamo o standardu prosecnog gradjanina EU (koji je opet bolji nego kod nas jer je i hrana jeftinija, a o garderobi da ne pricam), vec o ponasanju EU prema jednoj manjinskoj grupi koje se dozivljava kao teror, a koje je u stvari samo ispunjavanje zahteva koji se upucuje svim gradjanima odredjene zemlje...
Da ponovim ono sto je Imaginelo rekao...u EU Romi moraju da imaju licna dokumenta, moraju da vode decu lekaru, moraju da idu u skolu, moraju da se prijave na biro, moraju da rade...
Nema besplatnih stanova...

E, sad... Joco.. sto ti u tim svojim tripovima pricu o Romima svodis na pricu o Srbima... to je samo tvoj problem i posledica, izvini sto moram da kazem, ali duboke moralne poremecenosti...
« Poslednja izmena: 25. Apr 2009, 10:50:38 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Alcatel 258
Да и не дозвољава мароканцима да таљају шит и да иду да нуде по центру сваког али сваког града у европи... то што ти причаш уз сво дужно поштовање је патетика неког ко је у Европи био преко уније студената у посети лувру и не знам чему још, ни кад нас кад идеш да посетиш организовано ћеле кулу, музије војске нема просјака, али да мало бациш "ђир" негде друго видела би супротно.
Црнци по Паризу где сам имао прилику да проведем месец дана, су буквално вукли за рукав да идемо на курве, нудили гудру, тражили паре за лекове и слично, тако и у Прагу, наравно у центру, али не на Карловом Мосту или на Ајфеловом торњу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple 15
Unije studenata... sinak... ja sam malo starija...  Smile
A ti sto si upao medju Arape... jbg.. tvoj problem...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 00:41:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.