Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne , neću nastaviti u ranije otvorenoj temi  (Pročitano 28759 puta)
11. Mar 2015, 08:06:10
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
Browser
Chrome 37.0.2062.99
mob
Motorola 
http://forum.burek.com/dig-tv-serija-2015-t634719.html

Koji mu ovo put dođe da sam na ovaj način napravljen magarcem...drugi ,treći,četvrti ? Logična je pretpostavka da nisam ni prvi,ni jedini , pa zato evo par predloga kako izbeći,ili umanjiti broj budućih slučajeva :

a) sredite prokleti pretraživač (!!!) , nisam balavac,redovno vršim proveru pre otvaranja nove teme

b) spojite "dupliranu" temu sa "prvorođenom" kopiranjem sadržaja umesto što je brišete/zatvarate (deluje manje nepristojno)

v) ako ne želite/ne umete/ne možete - otvorite "Top" temu i ručno održavajte spiskove prethodno otvorenih tema na nedeljnom/polumesečnom nivou

g) top-temu " Filmovi, serije, televizija, pozorište [Indeks tema] " već imate ; ako ne želite vi da se njome petljate,otljučajte je za korisnike i uvedite obavezu da svako ko otvara novu temu sam unese odrednicu o njoj u pomenutu

d) zamolite Jurkovića da otvori temu u kojoj će lično održavati spisak tema koje je prethodno otvorio ; njemu,bar,otvaranje novih tema lako ide od ruke

đ) obeshrabrite otvaranje novih tema van "Vesti" sve do premijernog prikazivanja dotičnog filma/tv-serije kojima će se dotična tema baviti

e) obeshrabrite otvaranje novih tema prostim kopiranjem rečenice-dve sa drugih foruma,a da se ne doda ni jedna autorska "buregdžijska" rečenica

ž) sa tako očajnim pretraživačem kakav je Burekov,generalno obeshrabrujte otvaranje novih tema ; insistirajte na ukalupljivanju sadržaja u već postojeće
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.76
Citat
b) spojite "dupliranu" temu sa "prvorođenom" kopiranjem sadržaja umesto što je brišete/zatvarate (deluje manje nepristojno)

Nazalost spajanje retko kada radimo jer se sjebe indeksiranje...

Citat
g) top-temu " Filmovi, serije, televizija, pozorište [Indeks tema] " već imate ; ako ne želite vi da se njome petljate,otljučajte je za korisnike i uvedite obavezu da svako ko otvara novu temu sam unese odrednicu o njoj u pomenutu

Editovanje postova je vremenski ograniceno za korisnike, uz to treba se dozvoliti korisnicima da edituju tudje poruke....sto je van svake pameti.

Sto se restog tice, ne zalazim previse na film osim da ponekad ostavim komentar koji sam film pogledao.
Ali indeksiranje tema mogu odraditi....malo ce potrajati, ako vam bas toliko znaci. Mada generalno opet moze doci do dupliranja tema
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Apple iPhone 12, S21
OK, samo mi objasnis zasto si ti ispao magarac? Taj deo mi nije jasan?
Zato sto je zakljucana tvoja tema?!  Smile
Ako zakljucam jurkovicevu temu, a tvoju ostavim otvrenu...da li onda on ispada magarac?!
 Smile
Kao sto je cg rekao...spajanje tema retko kada koristimo, iako postoji ta mogucnost, jer se sjebe indeksiranje i naknadno nije moguce ispravno linkovati ka toj temi.
Zao mi je, ali tema je relativno nova, ima svega par komentara, i nisam znao da cu te za srce ujesti zakljucavanjem.
Da, video sam da je tvoja tema ta u kojoj je komentarisano, dok u njegovoj nije, ali je u toj temi 5-6 komentara, a serija tek pocinje, tako da ne vidim toliki problem, iskreno.
Cenim svaki trud kod otvaranja novih tema, ali kada postoji neka tema koja je ranije otvorena, onda se po pravilu novija tema zakljuca.

I na kraju...koristio si pretragu da proveris da li tema vec postoji, kazes?

1. - ukucana rec "dig" u pretragu
2. - jurkoviceva tema
3. - tvoja tema

Znam da pretraga nije sjajna, ali nije bas ni toliko nemoguce naci neku temu...
« Poslednja izmena: 11. Mar 2015, 12:50:30 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.99
mob
Motorola 
  PP primio k´znanju i u dobroj volji,ali pošto prethodna poruka #2 (koja je nešto starija) znatno odudara od nje,objaviću ovde i svoj krajnje prepakovani i ublaženi odgovor...šta god mi on doneo.

Dovoljno sam dugo na forumu da bih znao pravilo o uputnosti provere postojećih tema pre nego se otvori nova.Takođe,dovoljno dobro baratam srpskim i solidno engleskim jezikom da bih znao šta ukucavam i šta čitam sa ekrana.Tvrdim da mi pretraga nije izbacila Jurkovićevu temu.Možda vašoj indeksaciji treba nekoliko dana da bi konstatovala promenu stanja (nešto slično je redovna pojava na delu o igrama pri konstatovanju "najaktivnijeg člana" ; danima ne ostavim bilo kakvu poruku,a onda naprasno osvanem kao prvi na listi) ?
  Fazoni o "ujedanju za srce" su krajnje neprimereni,jer ovde nije stvar u tome čija je kita duža,Jurkovićeva,ili moja,već o tome da već nekoliko puta traćim sopstveno vreme na nešto što će biti bačeno u klozetsku šolju i to zato što su tehnički preduslovi na forumu problematični,ili zato što administracija izbegava da uvede više reda.
  Moguće načine sam izložio u svojim predlozima.Ima sigurno i boljih ideja.Šta god rešite da uradite - požurite sa tim,jer mi forum iz godine u godinu deluje sve haotičnije.

IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.76
Niko nikada nije rekao da je search sjajan...ali je trenutno najbolje resenje i u 90% slucajeva zavrsava posao.
Ja konkretno nikada nisam imao problem, osim ako ne vadim neku temu iz zaborava. Sve novije teme se lepo indeksiraju i veoma ih je lako pronaci.
Najjaktivniji clan se meri po udelu postova u odredjenom podforumu i to takodje funkcionise sasvim ok.
Da bi izbegli megamudrovanja, kao sto rekoh kada uhvatim vremena napravicu temu sa indeksom tema filmova/serija...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
Jos jednom sam poslala zahtev da se pogleda problem sa searchom.. Vezani smo trenutno za Google i nazalost, njihove probleme i mi imamo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
Podrzavam predlog da se ne otvaraju teme za filmove i serije koje su u pripremi odnosno nisu imale premijeru. Znaci samo serije sa izbacenim pilotom i samo filmovi sa premijerom.

Svi se radujemo sto ce neka ostvarenja doci nekad, ali to zagusuje ceo pidforum jer na takvoj temi uglavnom nema sta preterano da se prica osim da se ceka.

Dalje, a to sam predlagala i ranije - imati poseban podforum za serije a poseban za filmove. Zna se sta bi sve islo u jedan a sta u drugi. I tako niko ne stavlja u naslov nove teme da li je film ili serija pa to stalno moram da editujem.

filmovi i serije stranog govornog podrucja koje ovde prati sest ljudi bi takodje trebalo da imaju zaseban podforum, ali posto bi to pretpostavljam bilo previse pidforuma, na neki nacin da se smanji otvaRanje stalno novih tema za bilo koji film koji se nekom svideo. Dodjem na film, ono otvoreno 14 novih tema ruskih, bugarskih i koreanskih filmova. Bez i jednog odgovora.

Bolje mi je da se ti filmovi predstavljaju na posebnoj temi tipa Predlozi za gledanje. Isto kao sto bi svi filmovi i serije koji su najavljeni trebalo da idu u Filmovi u najavi - koja postoji.

I da se odvoji tema Predlozi za gledanje u dve posebne za filmove i samo za serije. Sad imamo i kroulinu temu o preporukama odn predlozima tv emisija i dokumentaraca i na taj nacin bi se ta prica zaokruzila.

AKO se sve ovo izvede onda BFMC takmicenje da se popne u top jer nece pripadati ni jednom novonastalom podforumu.

I nekoliko tema iz Top-a da se ugase jer nisu dugo azurirane a iskreno nepotrebne su sa postojanjem IMDB lista i obavestenja.

Toliko od mene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Mora da se zavede red...ovako se vise ne moze... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple iPhone 6s
Patimo se sa developmentom nekih stvari vec dva meseca, ali kad to resimo, obecavam da cemo napraviti sistem koji ce pored google pretrage prikazivati i direktnu pretragu u kojoj ce uzeti u obzir naziv teme. Dakle, sadrzaj ne mozemo pretrazivati, ali mozemo pretrazivati naziv, pa s tim u vezi prikazati rezultat.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.76
Cisto da pridodam posto neretko koristim "search" opciju:

Neretko se desava da mi nadje neku temu ali prvo opciju za mobilne pa ko zna kad "normalnu" opciju koju mogu da otvorim na desktopu. Eto, po meni bilo bi lepo da se i to malo sredi.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.