Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne , neću nastaviti u ranije otvorenoj temi  (Pročitano 28749 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
1. Podeliti forum na podforum film i podforum serije
2. Procistiti top teme i dodati par novih

3. Dogovarati se za dalje u skladu sa zeljama clanova ali i u skladu sa potrebama podforuma (razvrstati sa citavog foruma filmove od serija i dodeliti jednom od dva nova podforuma, a u uopstenoj temi Film/pozoriste zadrzati sve ostalo sto je aktivno.)
4. "Predlozi za gledanje" zakljucati i dodeliti po jednu takvu filmu i jednu serijama, da razvrstamo Jer je trenutno katastrofa nepregledno.
5. "Poslednji film koji ste gledali " baciti na podforum film, isto uraditi za istu temu za serije, baciti u serije. Obe ove teme su zesce besmislene ali nekome sluze da procitaju kako je ko doziveo film.

To je pocetak. Ne treba ni previse promena da se pravi, korisnici se pogube.

Ja se ne slazem da se za svaki film otvara nova tema, pogotovo ne za filmove u najavi za koje je izaso trejler a koji ce da pocne da se prikazuje u decembru 2015. Za to ima "Najave filmova/filmadzije na poslu". Jos bi bolje bilo ceo podforum "Najave filmova/prvi trejleri" pa tu otvarajte za svaki bozji film temu slobodno.

Eto to je od mene sta treba da se uradi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat
"Poslednji film koji ste gledali " baciti na podforum film, isto uraditi za istu temu za serije, baciti u serije. Obe ove teme su zesce besmislene ali nekome sluze da procitaju kako je ko doziveo film.

"Poslednji film" je ipak jedina tema na kojoj može da se diskutuje uopšteno o pogledanim filmovima za koje ne postoji zasebna tema... pogotovo jer bi se njenim nepostojanjem još više zatrpavali Predlozi za gledanje. Sad što se većina postova svodi na ime filma (ili još gore link) i nasumično izabranu ocenu, još jedan je problem o kome se već raspravljalo na prethodnim temama ovog tipa, ali se sve svelo na "ne postoji način da nekog nateraš da piše recenziju filma"...

Sa ostalim se slažem.

Ako nekog zanima, prethodna tema koju sam već pominjao, gde su se razmatrali isti ili slični problemi:

http://forum.burek.com/film-pozoriste-televizija-ideje-i-predlozi-t609959.html
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
HTC One
Slazem se i ja (iako me niko ne pita  Smile) da se podeli na filmove i serije i tako izbegnemo dosadasnje zabune.

Ono sto bih takodje voleo da vidim u praksi, ali znam da ne postoji nacin da se forumasi privole da to rade, jeste neki opsti "obrazac" za otvaranje tema. Npr. da obavezni elementi budu naziv i godina, poster, opis na srpskom makar u dve recenice, IMDB link i YT trejler. Eto, minimalno a opet sadrzajno i da otvorena tema ima smisla.

I ono sto sam par puta pominjao pa nikada da dobijem neki konkretniji odgovor - moze li spojler/hide opcija? To je opcija koja se moze koristiti za mnogo vise stvari nego sto su spojleri na filmu/seriji ali bi definitivno veoma koristilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.76

Ja se ne slazem da se za svaki film otvara nova tema, pogotovo ne za filmove u najavi za koje je izaso trejler a koji ce da pocne da se prikazuje u decembru 2015. Za to ima "Najave filmova/filmadzije na poslu". Jos bi bolje bilo ceo podforum "Najave filmova/prvi trejleri" pa tu otvarajte za svaki bozji film temu slobodno.

Video na jednom stranom Forumu da imaju to. Fino funkcionise posto imaju lika koji apdejtuje konstantno sa novim trejlerima za svaki boziji film. Sad jbg, oni nisu specijalizovan Forum kao ovaj vec su Forum za nesto drugo dok su im filmovi samo usputna tema. Za nas ovde mislim da je najbolje resenje sto se tice same diskusije da svako ko zeli da otvori temu za neki film to i uradi jer je na kraju mnogo lakse diskutovati tako nego otici na recimo "Predloge za gledanje" pa traziti ko je sta rekao o tom filmu ako te npr interesuju i impresije drugih a ne samo da napises tvoje utiske. Tako da se ne slazem sa time da se ne otvaraju teme jer je ograniceno i ceo PDF ima da se svede na par tema gde nece da se zna ko pije a ko placa.

Sa razdvajanjem serija i filmova se slazem. Ima logike i bice makar preglednije ako nista vise...
« Poslednja izmena: 12. Mar 2015, 01:20:22 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
otvoris ti temu, nazoves je "Cobra 2015". Ja dodjem na podforum Film vidim nova tema. Udjem i vidim trejler i imdb link. Kliknem na imdb link. Pise da je premijera 28. Jula 2015.

jedan minut mog zivota je bacen u reku. Jer mene ne zanima film u najavi za jul. Zanima me ako je izaso neki film sad i vi se skupili da ga komentarisete Ili neki stariji koji je aktuelan.

Tek ne mogu da objasnim koliko se osecam kao mladi pavijan kad udjem na temu npr "Sand in her eyes 2015" i vidim trejler za bugarski film ili rusku seriju koja izlazi na leto.

Ne znam da li me kapiras, ti i ostali. Trebalo bi da najave imaju poseban podforum ili da se nekako izdvajaju naslovom. A obzirom da je forumasima smaranje da napisu i da li je film ili serija u naslovu teme, zamisli koje je cimanje nekom ko je tu doso da nesto zanimljivo sazna i pokupi neki predlog.

Ali sto se mene tice za pocetak je dobro samo da se odvoje i filmovi i serije. I tako ce se rasteretiti dzungla gluposti.

Pogledaj samo koliko ima novih tema u zadnjih 6 meseci sa jednim ili nijednim odgovorom. To je zagusivanje. Mrzi te da kopas i trazis na trecoj strani film koji si gledao pa bi da ostavis komentar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Gledam sad sta je u top temama na podforumu FPT - predlog ovog ljubitelja da se ostavi ova tema o pozoristu. Dobro, nije dugo u njoj pisano, mogu ja ponesto da ubacim (njen postojeci sadrzaj svakako ce da koristi posto predstave dobre godinama traju). Ako se smatra potrebnim, naslov moze i da joj se promeni, ali zaista nemamo ni jednu adekvatnu temu o pozoristu - a valjda ima jos ponekog ljubitelja ovde  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
A ja sam baš mislio da predložim da se ta tema premesti na podforum Književnost - Umetnost - Kultura, jer mi nekako deluje da joj je tu prirodno mesto - znam da se podforum zove Film - Pozorište - Televizija, ali ne pamtim kad je u njoj poslednji put otvorena neka tema o pozorištu, osim te Top teme ne znam nijednu drugu pozorišnu temu na tom podforumu Smile Pa bi se, ako se izvrši pomenuta reorganizacija, taj podforum preimenovao npr. u Film - Serije - Televizija ili tako nešto (ako postoji ta mogućnost), a pozorište i sve što ide uz njega bi se pripojilo sa "umetničkim" podforumom - čak mislim da bi oni koji posećuju taj podforum pre bili zainteresovani za teme iz oblasti pozorišta, a i sam taj podforum nije naročito aktivan, na ovaj način bi možda malo i "živnuo" Smile Samo moj predlog, ništa više Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Pozoriste je klasicna scenska umetost - imamo pokret, scenografiju, reziju a knjizevnost je samo jedan segment. A film ionako nastaje na osnovu pozorista na neki nacin, odnosno logican je sled usled razvoja tehnologije.

A mislim da ako se tema premesti u "umetnicki" podforum, nece se nista desiti njemu sto se zivahnosti tice - kad na drugim mestima nije vise zivahno, na tom podforumu tek nece biti  Smiley

« Poslednja izmena: 12. Mar 2015, 22:09:43 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
I meni je ok da pozoriste ostane na Filmu jer je tu frekventno. Ako ce neki dobrovoljac vec da se cima i odrzava tu temu onda bar da ima ko to i da vidi ili pozdravi.

Sto se Top tema tice Imam nedoumicu

Ako se izdeli forum na

Film podforum
Serije podforum

da li to znaci da su nam neophodne, a jesu, neke teme iz topa iste u oba podforuma?

Recimo pozorisne premijere bi morale da budu u topu oba ova podforuma ili da se dogovorimo gde da pripadne.

Film ce dobiti u top "najave - filmadzije na poslu"  a  Serije ce dobiti u top novu "najave- seratori na posluSmile

"Trazite prevod za film" je bezveze da bude samo na Filmu a da se otvara novi top za Serije. Bolje da bude "trazite prevod za film/seriju" pa da postoji isti top na oba podforuma.

Isti slucaj za "ne znate kako se neki film/serija zove", "razmena filmova/serija", "zanimljivosti",

"kako pronaci odredjeni film ili seriju preko rs i torenta" mi je prevazidjena tema. Ako bas treba da je zadrzimo. Ako ne da je spustimo negde pa nek traze u searchu.

"Najgledaniji filmovi ove nedelje" moje misljenje nepotrebna tema, odes na imdb, izbije ti oci na njihovom homepageu.

BFMC TOP i BFMC aktuelna tema i takmicenje, to bi moralo da bude u oba topa i na Filmu i na Serijama.

"Sve sto vam treba za neometan rad divxa".. ne znam odlucicete vi. To je tehnicka stvar ali da li je za top i dalje to vidite vi.

"Smesni klipovi sa tv" to u top na Serije

Indeks tema da se dopuni i da postoji na oba topa

i baneri za potpis.. wtf  Smile 
« Poslednja izmena: 12. Mar 2015, 23:00:47 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat
Najgledaniji filmovi ove nedelje

to ok da ode, ionako koga zanima ne mora imdb, moze google, ima toliko tih box office lista, neke cak i bas lepo uradjene

A ovo divx i baneri meni licno svejedno

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.