Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne dozvoljavaju školama da obeleže "Noć veštica"  (Pročitano 13888 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
А да ли је Први Април наш обичај?

И то треба да избацимо?

А Први мај и првомајски уранак?

Деда Мраз, новогодишња јелка...то исто није наш обичај...

А и Нову годину пре Другог светског рата нисмо баш славили...

Ако по том критеријуму кренеш ништа неће остати... Smile

Ja ne podrzavam ni te praznike, nista od toga ne slavim godinama.  Ja bih da mi Srbi uzmemo nesto pametnije, mesto ovakvih gluposti koje nemaju veze niti sa nama niti sa ovom shakom jada sto nam je ostalo od kulture.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ja ne podrzavam ni te praznike, nista od toga ne slavim godinama.  Ja bih da mi Srbi uzmemo nesto pametnije, mesto ovakvih gluposti koje nemaju veze niti sa nama niti sa ovom shakom jada sto nam je ostalo od kulture.

Bas, bakcati se kojecime a znamo kakvo je stanje u skolama  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0

Bas, bakcati se kojecime a znamo kakvo je stanje u skolama Smile
Pa to kazem, brinemo o pederima, trandzama, ciganima, muslidzama i kojekakvim drugim stakorima, a ovamo sve propada oko nas.  Brod ima rupu, mi tonemo, ali ajde da farbamo palubu, to ce da nam pomogne.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Yu,
Jebala te koka kola, to prvo Smile

Tehnika i prehrana je cisto brendirana zajebancija vezana za trgovinu. Kako to da u americkim cipovima ima jebenog itrijuma iz Kine a ne slave kinesku novu godinu? Ili sto ceo svet jede susi a zabole ih za japanske praznike? Ocigledno to njima nije isti kurac kao tebi.........

Uzmi citaj svoje postove pa pokusaj da odgovis na njih i ja ti garantujem da bi sam sebe oter'o u kurac Smile

Uostalom i ta koka kola ima vecu tradiciju u Srbiji od Noci vestica za bar 50 godina........
« Poslednja izmena: 08. Nov 2013, 00:35:04 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Yu,

Tehnika i prehrana je cisto brendirana zajebancija vezana za trgovinu. Kako to da u americkim cipovima ima jebenog itrijuma iz Kine a ne slave kinesku novu godinu? Ili sto ceo svet jede susi a zabole ih za japanske praznike? Ocigledno to njima nije isti kurac kao tebi.........

Uzmi citaj svoje postove pa pokusaj da odgovis na njih i ja ti garantujem da bi sam sebe oter'o u kurac Smile

Uostalom i ta koka kola ima vecu tradiciju u Srbiji od Noci vestica za bar 50 godina........
Ja citam njegove postove, i svaki put ne mogu da verujem na nacin rezonovanja.  I dalje kao i sa onim zutokljuncem Nikolom, ne mogu da skapiram da su ti ljudi iz nasih krajeva.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Yu je za Nikolu doktor docent nauka primarijus.

Dobar je momak, samo ima tu crtu pein in di ez ponekad Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2013, 01:33:23 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Yu je za Nikolu doktor docent nauka primarijus.

Dobar je momak, samo ima tu crtu pein in di ez ponekad Smile
Znam da voli sve sto je povezano sa ass, pogotovo jadne pedere, ali to opet ne opravdava pojedine stavove za koje se tako srcano bori.  Ali dobro, sta da se radi.  Slazem se, Warez je betmen a Nidza robin, i dok prvi sa svojom strukom pise budalastine, ovaj drugi bar ima izgovor, jer nema pojma covek, izribali mu um onim kvalitetnim demokratskim sredstvima, pa jadnicak se moli ikoni Djindjica za spas od uzasnih Nacionalista.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Yu,

Баш спомене Јапан...тамо славе Ноћ вештица... Smile

Поента мојих постова је у томе да смо током историје узимали свакакве туђе обичаје, само у последњих сто година, колико смо обичаја усвојили и шта све данас славимо а сматрамо то важним пре сто година људи за то уопште нису чули...Највећих од тих обичаја јесте прослављање Нове године и Први мај. Ова два обичаја нису опстала у народу јер они престављају нешта велико или шта ти ја знам...првенствена сврха тих обичаја јесте забава...у случају Првог маја, савршена прилика за роштиљ, камповање а у случају Нове године журка и славље које је интернационално.

Тако да није смак света ако неки клинци почну да облаче костиме за Ноћ вештица...обичаји су се смењивали и смењиваће се...оно што је популарно опстаје оно што није нестаје и то нико не може да заустави.

А кока-кола је у Србији од 1968...то је тачно 45 година... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Yu,

Баш спомене Јапан...тамо славе Ноћ вештица... Smile

Поента мојих постова је у томе да смо током историје узимали свакакве туђе обичаје, само у последњих сто година, колико смо обичаја усвојили и шта све данас славимо а сматрамо то важним пре сто година људи за то уопште нису чули...Највећих од тих обичаја јесте прослављање Нове године и Први мај. Ова два обичаја нису опстала у народу јер они престављају нешта велико или шта ти ја знам...првенствена сврха тих обичаја јесте забава...у случају Првог маја, савршена прилика за роштиљ, камповање а у случају Нове године журка и славље које је интернационално.

Тако да није смак света ако неки клинци почну да облаче костиме за Ноћ вештица...обичаји су се смењивали и смењиваће се...оно што је популарно опстаје оно што није нестаје и то нико не може да заустави.

А кока-кола је у Србији од 1968...то је тачно 45 година... Smile

Mozda treba da usvojis Pederijadu koja potice iz San Franciska, to je isto praznik gde jedni drugima puse, trpaju se u bulju i drkaju sa prozora. To je isto tako cist vid zabave.  Mnogo si ti pametan
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Uf,pa zar nisi obavešten da YuWarez sve zna?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.