Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne dozvoljavaju školama da obeleže "Noć veštica"  (Pročitano 13934 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 15
A sto bi znali kad im je slava kad je ne praznuju? Smile
I onako uzimaju taj dan da bi lelemudali...

A tek kada puste Cicu i Micu... pa se ponapijaju i lumpuju...
Poseban uzitak - slava u krcmi... Smile Smile Smile

Doduse... moja porodicna slava ima klizni datum pa je logicno da ne znam kog je datuma... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Pa,ti sam reče da nije bitno kad se nešto preuzima ili radi jer će ionako biti svejedno za 500 godina.  Smile

Pa te ja sad opet pitam - ako je svejedno, što ti ne smuvaš neku Dželjanu iz Marinkove bare?  Smile

Mislim,šta... da li će ti crn biti sin ili čukun-unuk... isto je.Zar ne?  U oba slučaja - it iz inevidabl.  Smile

Где сам ја рекао да је свеједно...? Smile

Поента мојих поређења је била да су све културе на овој Земљи узимале од друге и да су све помешане...и тај процес преузимања још увек траје...као што су наши преци узели неке обичаје од Турака, сасвим је нормално да ми данас узимамо од Амера...

То преузимање не престаје са нама...и преузимаћемо и за 100 и за 200 година...то тако иде...

То што је од Амера или неког другог уопште није релевантно...

Само што ја не мислим да знам да ли је то добро или лоше као што не бих знао ни пре петсто година у случају турских обичаја и хране...то се само од себе прихвати или не прихвати...ако људи или деца желе да славе не можеш их у томе спречити и то ће пре или касније постати обичај...

А мојој баби је мајка била Италијанка па шта...кад се пусти да све иде својим током све се лепо уравнотежи... Smile

Расна чистота мог потомства ми је задња на памети...јер и онако ретко ко да је данас расно или национално чист...
« Poslednja izmena: 31. Okt 2013, 15:09:44 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
A vidiš da umeš da napraviš normalan post,nego samo treba na par minuta da isključiš onaj svoj poriv za sviranjem.  Smile

Nego... Sve je to lepo i kul,ali zar ne misliš da je malo jadno da ti klinci,koji (većinski) glume velike patriote i nacionaliste... pre znaju za Noć Veštica,nego za Sretenje?

Pazi,to što oni ne znaju sve naše praznike... to meni ne smeta.Mislim... Njihova stvar,nek rade sa sobom šta oće. Ali zar nije malo smešno da ne znaju te neke osnovne stvari,a znaju da balave i kukaju na Noć veštica,koji je stekao popularnost i sadašnji oblik u Americi, zemlji koja je nama bliska koliko i...  Britanija.

Kažeš - pa,šta,mešaju se kulture... Pa,jeste batice,ali vidiš, postoji razlika između prisiljenog mešanja ili preuzimanja običaja od nacije koja te drži pod sabljom... i preuzimanja nekih sranja od ljudi koji veze s tobom nemaju,samo zato što to deluje kul.Pogotovu što svo njihovo znanje i iskustvo sa Noći veštica dolazi sa filmova. Jel to sad znači da treba i ostale stvari iz filmova da prekopiramo u stvarni život Srbije? Videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu...

Uostalom,ako je narodu tolko stalo,neka počne da preuzima stvari. Ali aj nek se jednom zajebe i preuzme i nešto dobro,a ne samo neke bespotrebne gluposti. Smiley

Što se mešanja rasa tiče - lepo od tebe što si tako liberealan i open-minded,ali ja ću za svog života da se držim svoje rase dokle god mogu. Smiley Pa sad,kolko potraje,nek potraje.
« Poslednja izmena: 31. Okt 2013, 15:40:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Samo sto ovde niko nije pitao decu dal nesto zeli ili ne...a mala deca tesko da mogu zdravorazumno skapirati o cemu se radi ostajemo na tome da ce ipak matorci odluciti o tome.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Jes,samo koja mala deca?
Pa pre dve godine kada je bila (šatro) Noć veštica ovde,nisam video decu iz vrtića ili osnovce da se maskiraju na priredbama... nego uglavnom srednjoškolce i studente koji idu da se opet naliju.Obučeni kao klovnovi, vampiri i šta ti ja znam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Pa i za 500 godina ćemo svi biti jedna nacija i jedna rasa. Smiley

Što ti onda ne odeš da se bambusaš sa nekom cigankom?  Ionako neće biti bitno za 500 godina...  Smile

Pa kad pogledas unazad, bambusalo se to dobro, ima Cigana poreklom Srba i naravno, obrnuto, i ne samo njih

Jebo staroslovenske,ja hoću 4. juli!

E, u stara dobra vremena je bio to praznik, dan borca  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0

Ne,to je 7. juli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Citat
Jes,samo koja mala deca?

System rece da su mu deca ostala uskracena  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
A,da...  Smile

Jbg,jadničak...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0

Ne,to je 7. juli.

Hebem mu misa, jos me pamcenje sluzi  Smile

http://sh.wikipedia.org/wiki/Dan_borca

Ispravka, oboje smo u pravu, ti si mislio na Dan Borca u SR Srbiji, ja sam mislio na onaj u SFRJ  Smile
« Poslednja izmena: 31. Okt 2013, 15:57:16 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.