2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 561 562 564 565 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 377738 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia krntija
Čovek nije Ivan, nego Igor i to nije reklamiranje već prosleđivanje informacija. Isto kao kad neko ostavi ovde link ka nekoj vesti, članku ili prenosu utakmice. Uostalom da je reklamiranje, moderacija bi reagovala.

A da si jednom preslušao bilo koji od tih podkasta koje ovde čovek postavlja, bio bi mu zahvalan jer Edin i Ivan kažu više pametnih stvari za 15 minuta nego što su svi ovde zajedno rekli za ovih 560 strana.

Inače, lep je dres Vizardsa. Vratili su se staroj kombinaciji. To su inače uradili na insistiranje navijača, jer su provalili da su kao klub bili mnogo uspešniji dok su igrali u ovoj opremi.

Ajd pa neka im je sa srećom... da ponove stare uspehe.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat
Čovek nije Ivan, nego Igor

Smile Smile

Citat
Inače, lep je dres Vizardsa. Vratili su se staroj kombinaciji. To su inače uradili na insistiranje navijača, jer su provalili da su kao klub bili mnogo uspešniji dok su igrali u ovoj opremi.

Ja sam brate naišao samo na negativne komentare... kako je šarlatanski dres.

I meni se sviđa u pičku materinu. Samo još da se zovu Bullets... i da vrate Vebera Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Čovek nije Ivan, nego Igor i to nije reklamiranje već prosleđivanje informacija. Isto kao kad neko ostavi ovde link ka nekoj vesti, članku ili prenosu utakmice. Uostalom da je reklamiranje, moderacija bi reagovala.

A da si jednom preslušao bilo koji od tih podkasta koje ovde čovek postavlja, bio bi mu zahvalan jer Edin i Ivan kažu više pametnih stvari za 15 minuta nego što su svi ovde zajedno rekli za ovih 560 strana.

Zeznuo sam se i pisanju imena a preko mobilnog ne mogu da izmenim poruke tako da ...  Smile

A sto se tice reklamiranja ... mogu i ja da reklamiram svoju stranicu na sportskom delu ali nije to to ... postoji drugaciji nacin da se reklamira al to neka odluce moderatori i tim foruma

Elem .. sto se tice NBA, nadam se da nece doci do lockout-a posto bi steta bilo da se ovi mladi talenti rasipaju.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia krntija
Čitaj šta ti se govori. To nije reklamiranje, već prenošenje informacija uz komentar stručnjaka dabome. To je podkast preuzet sa sajta TV Arene.

Ne vidim nikakvu razliku između toga i recimo komentara koji je Trstra (a on je moderator) postavio na Interovoj temi

http://forum.burek.com/f-c-internazionale-forza-nerazzurri-t463551.msg9757950.html#msg9757950

Jel to reklamiranje RTS-a?

Mislim ono... zapelo im je da se reklamiraju na Burek Forumu, i Areni a pogotovo RTS-u. Samo im to fali da ispune kotu za ovaj kvartal.  Smile

I molim te, ako nisi moderator, nemoj da ga izigravaš.

Citat
Ja sam brate naišao samo na negativne komentare... kako je šarlatanski dres.

Od strane koga?

Bila anketa koliko se sećam, navijači Vašingtona izglasali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
bookee - smesan si brate .. samo to hocu da ti kazem ... vecina ljudi koji ovde postavljaju vest postave samo izvor ( RTS, Mts Mondo, Blic, ... ) ali se retko gde postavi direktni link ka nekoj vesti ... ko hoce, zna gde moze da postavi svoju stranicu ( kao sto sam i ja uradio ) ...
Ti umesto blizu 11000 bljuvotina koje si napisao ovde bi mozda mogao da procitas pravilnik u kojem lepo pise

Citat
2.7. Navođenje izvora i\ili autora teksta
Ukoliko prenosite tekst sa interneta ili iz novina,  dužni ste da  navedete izvor teksta i ime autora ako je poznat.
Ukoliko autor nije poznat, navedite da Vi niste autor teksta koji objavljujete.

... tako da ne vidim sta je trstra tu lose uradio

Sto se tice ovoga sto je igor napisao ... isto tako pise

Citat
Dozvoljeno je objavljivanje linkova u okviru poruka, kada ti linkovi ne promovišu sajt koji se bavi konkurentnom delatnošću, a sadržaj koji se na njima nalazi predstavlja nešto značajno za temu.

... prema tome, dabome .. ajd malo se informisi pre nego sto pocnes da vezbas ulogu lonca za svaki moguci poklopac  Smile

Hvala unapred  Smile

Izgleda da su veoma male sanse da ce biti sezone sledece godine

NBA heads to CBA deadline day, sides far apart (Yahoo)

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat
Od strane koga?

Nemam pojma... na fejsu i još nekim sajtovima gde je bio postavljen novi dres... komentari nisu bili baš sjajni.

Bojane, zašto bi navodio izvor kad u linku piše isti taj izvor? Smile

Citat
ali se retko gde postavi direktni link ka nekoj vesti

Naravno da se postavlja.
« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 15:19:57 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia krntija
Eto šta sam dočekao, da mi predmet podsmeha i sažaljenja čitavog foruma kaže da sam smešan. Hahahaha  Smile

E baš lepo od tebe što si citirao pravilnik. Pošto tvoj intelekt očigledno nije dovoljno razvijen da proanalizira citiranu složenu rečenicu, hajde da to učinimo korak po korak.

Dozvoljeno je objavljivanje linkova u okviru poruka

Dakle, linkovi su dozvoljeni

kada ti linkovi ne promovišu sajt koji se bavi konkurentnom delatnošću

Kada ti linkovi ne reklamiraju sajt koji se bavi istom delatnošću kao ovaj sajt. Obzirom da je ovo forum, a sajt TV Arene nije forum, to nije konkurentska delatnost.

a sadržaj koji se na njima nalazi predstavlja nešto značajno za temu.

Sadržaj podcasta je umnogome značajan za temu, jer Edin Avdić je jedan od najboljih košakraških komentatora, ako ne i najbolji, na prostoru čitave bivše Jugoslavije. Kao takav, njegovo viđenje i komentar daje izuzetan doprinos ovoj temi koja se bavi NBA košarkom. Daleko veći od mog, a enormno tvog.

Nadam se da si ukapirao sada o čemu se radi. Izvini što sam omeo tvoj napor ulaženja u guzicu moderatorima. Ne sumnjam da ćeš jednog dana postati jedan od njih... istina, tek za nekih 50 godina, ali samo guraj. Ne odustaj.   Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 15:35:15 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Vratite se temi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Da mi je samo znati sta li ovaj Braun radi sa Lejkersima ..

Sad doveo kao pomocnika onog budalu koji je upropastio Detroit

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung SGH-E590
Lepo svi da uramite slike! Smile

« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 16:13:23 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 561 562 564 565 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.